[Πρυτανεία] Πρόσβαση στο ΕΜΠ το Σαββατοκύριακο 12-13/05

Αφού βαριέσαι τόσο να πας μέχρι την Γραμματεία, μπες εδώ.

Συντονιστές: constant, φιάλη klein, AlexandraDC, Ryu, markelos

Άβαταρ μέλους
Giannis_G
Real Name: Γιαπιτζάκης Ιωάννης Άγγελος
Facebook ID: 0

Δημοσίευση από Giannis_G »

Epishs tha ithela na rwthsw san neos pou eimai...To tropo pou kapoios organwnei mia sunaulia kai an xreiazetai kammia sxetikh adeia...???H authaireta o kathenas prattei???...Oxi dn skopeuw na kanw sunaylia apla thelw na kserw... :D
Άβαταρ μέλους
drcypher
Portal Administrator
Portal Administrator
Real Name: Κώτσος Φίλ

Δημοσίευση από drcypher »

Προφανώς πρέπει να πάρεις άδεια. Αναλόγως τον χώρο και οι υπεύθυνοι. Για τις Γενικές Έδρες απ' όσο θυμάμαι πρέπει να πας στην κυρία Κούλα στο Πολυδύναμο (δίπλα στο Β) να το εγκρίνει και μετά στην Πρυτανεία για να εγκριθεί από τη Διοίκηση. Προφανώς σου εξηγούν πως οποιαδήποτε ζημιά γίνει βαρύνει τον διοργανωτή, ενώ αν η εκδήλωση είναι από μόνη της ύποπτη ή προγραμματίζεται σε "ύποπτους" καιρούς πιθανότατα δεν θα λάβεις έγκριση.

Αν, από την άλλη, είσαι καμιά ΔΑΠ, ΠΑΣΠ, ΠΚΣ, κτλ. και έχεις έδρες και κότσια να τους τρίξεις τα δόντια δεν νομίζω ότι θα αρνηθούν. Άλλωστε μέχρι πρότινος αυτοί οι άνθρωποι ουσιαστικά εξέλεγαν τους πρυτάνεις από τους οποίους ζητούν έγκριση για πάρτυ... Διαπλοκή το λένε αυτό; :P
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
Άβαταρ μέλους
Wizard
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Μάνος Ικάριος
Facebook ID: Manos.Ikarios

Δημοσίευση από Wizard »

Ένα δύο ένα δύο τεστ δοκιμή....
Εδώ πολυτεχνείο....
[εχμ...] Γράψτε λάθος!!!
Απ' ό,τι φαίνεται το πάρτυ θα πραγματοποιηθεί κανονικότατα ακόμα και χωρίς πρόσβαση με αμάξι. Αυτή τη στιγμή γίνεται soundcheck.
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
Άβαταρ μέλους
theos
Real Name: Αριστοτέλης-Εμμανουήλ Θάνος-Φίλης (Μάνος) ge04017

Δημοσίευση από theos »

Το ακούμε εδώ στου Παπάγου!
Λογική είναι η τέχνη να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση!!!
Άβαταρ μέλους
Hengeo
Real Name: Γιώργος

Δημοσίευση από Hengeo »

Δεν πάμε καθόλου καλά! Πάω χθες (Σάββατο) να γράψω και η πύλη Κατεχάκη ήταν σφραγκισμένη με αποτέλεσμα να περπατάω γύρω γύρω την Πολυτεχνειούπολη και να καθυστερήσω, ευτυχώς με άφησαν να μπω να γράψω.. :?

Δηλαδή πείτε μου, πλέον με ποιόν τρόπο μπορείς τα Σάββατα να πας στη σχολή από τον σταθμό Κατεχάκη χωρίς να περπατάς επί μισή ώρα δεδομένου ότι ούτε 242 παίζει τα Σ/Κ; Δεν ντρεπόμαστε λίγο λέω εγώ; :cursing:
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
Άβαταρ μέλους
noir
Real Name: εθελοδουλο πρακτορακι :)
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από noir »

Περιμενεις υπομονετικα το 140 (διαλογιζεσαι-ηρεμεις-κανεις επαναληψη) και υστερα σκαρφαλωμα στη πυλη (τονωνει τη φυσικη κατασταση). Μετα εισαι ετοιμος να γραψεις, ηρεμος και ανανεωμενος!!

Ολα για μας δουλευουν και εχεις και παραπανο!  :D  :P
Εικόνα
Η ελευθερία του ενός είναι προϋπόθεση για την ελευθερία του άλλου!
Κανένας έγκλειστος στις κρατικές φυλακές, κανένας σκλάβος στα αφεντικά!
Αντίσταση - Αυτοοργάνωση - Αλληλεγγύη
Άβαταρ μέλους
Wizard
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Μάνος Ικάριος
Facebook ID: Manos.Ikarios

Δημοσίευση από Wizard »

Τα ΣΚ είναι ανοιχτή η πύλη Κατεχάκη και η πρόσβαση γίνεται με το 242 το οποίο κυκλοφορεί "κανονικά"
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
frantux
Real Name: Δημήτρης

Δημοσίευση από frantux »

έγραφα κι εγώ το Σάββατο... Έφυγα 5 παρά κάτι και η πύλη Κατεχάκη ήταν κλειστή... Και μάλιστα δεν ήταν καν φύλακας μέσα. Ευτυχώς πήγα πύλη ζωγράφου κάνοντας τον κύκλο να βρω καμιά τρύπα να τους ξεφύγω και την άνοιγαν για λίγο εκείνη την ώρα. Έλεος να μην υπάρχει καν φύλακας στην Κατεχάκη; Τι τους έπιασε ξαφνικά και κλείνουν τις πύλες, τα αμάξια τους ενοχλούν δηλαδή; αφού όποιος θέλει μπαίνει από όπου θέλει και περνάει μέσα ό,τι θέλει ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ........
life passes most people by, while they are making grand plans for it
Άβαταρ μέλους
Melinaki
Real Name: Λία Κατσανεβάκη
Facebook ID: 658549895

Δημοσίευση από Melinaki »

Wizard έγραψε:Τα ΣΚ είναι ανοιχτή η πύλη Κατεχάκη και η πρόσβαση γίνεται με το 242 το οποίο κυκλοφορεί "κανονικά"

Αν με το "κανονικά" εννοείς καθόλου, τότε είσαι σωστός. :P
Εικόνα

Φιλοκαλούμεν γαρ μετ'ευτελείας και φιλοσοφούμεν άνευ μαλακίας ;)
O_Xamenos
Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
Facebook ID: 682417817
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O_Xamenos »

μια ακομα σχετικα καλη λυση ειναι να παρκαρεις καπου στις εστιες και να μπεις απο εστιες μεσα στο πολυτεχνειο (για οσους εχουν αμαξι)
Εικόνα
Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα

Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ανακοινώσεις”