Γενική Συνέλευση 21/09

Ιδιαίτερα ζητήματα που απασχολούν τη ΣΕΜΦΕ (όπως π.χ., συνδικαλιστικά, επαγγελματικά δικαιώματα, πρόγραμμα σπουδών κτλ.)

Συντονιστές: antony07, Chris

Άβαταρ μέλους
Ελλην
Banned
Real Name: Κωστας
Facebook ID: 0

Re: Γενική Συνέλευση 21/09

Δημοσίευση από Ελλην »

papagalakos II έγραψε:Εγώ θα έλεγα ότι πήρε την εξουσία παρόλο που οι περισσότεροι δεν τον προτίμησαν.
Το γεγονός ότι ο εκλογικός νόμος τον κάνει Πρωθυπουργό δεν σημαίνει ότι αυτό είναι δημοκρατικό. Είναι νόμιμο βέβαια αλλά και ένας νόμος που στηρίζει το βασιλιά δεν έχει διαφορά.
Εδώ ο Καραμανλής ο εθνάρχης είχε φτιάξει εκλογικό νόμο που κυβέρνηση έβγαινε το δεύτερο κόμμα.

Επίσης είσαι εκτός γραμμής. Το κόμμα σου λέει ότι δεν έχουμε δημοκρατία.
Αν δεις τα ποσοστά συνολικά τα 3 κόμματα συγκεντρώνουν λίγο πιο κάτω απο το 40% και στη Δημοκρατία είναι ικανό για να περάσει η γραμμή τους εφόσον το υπόλοιπο 60% δεν είναι στο ίδιο πλαίσιο.Τώρα το τι νομιμοποίηση απο την κοινωνία θα έχει για να περάσει νέα μέτρα αυτό είναι άλλη κουβέντα.
Εγώ είπα πως πήρε την εξουσία με δηνοκρατικούς θεσμούς και μέσα.Τω΄ρα για τη γραμμή δεν είμαστε και ΚΚΕ για να λένε όλα τα στελέχη τα ίδια πράγματα και όποιος διαφωνεί σε κάτι να διαγράφεται.
papagalakos II έγραψε: Ποιος μίλησε για Κάστρο; Παρόλο που και η δημοκρατία του Κάστρο είναι πολύ ανώτερη απ' την ελληνική. Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα.
Εσείς ονειρεύεστε ελευθερία για κάποιους Έλληνες σε βάρος των υπόλοιπων Ελλήνων, Ιταλών κ.λπ.
Ναι για αυτό η Κούβα έχει τόσο υψηλό βιοτικό επίπεδο και οι Κουβανοί φεύγουν με πλοιάρια για την Αμερική.
keep dreaming
Ενώ εσύ θες να μου πεις ότι σε μια λαική όπως την αποκάλεσες δημοκρατία σύμφωνα με σένα εγώ θα έχω θέση και θα μου φέρεστε όπως θα φέρεστε στους ομοιδεάτες σας.
papagalakos II έγραψε:Δεν το 'πα για να συμφωνήσεις. Το είπα για να 'χεις υπόψιν σου τι σε περιμένει.
Ακούγεται σαν απειλή αλλά σαν καλή καρδιά που είμαι αδελφέ δεν σε παρεξηγώ.'Αλλωστε εγώ είμαι ο φασίστας που δεν υπολογίζω τις ανθρώπινες ζωές.
Πατρίδα Τιμή Χρυσή Αυγή
papagalakos II
Real Name: Λουμίδης

Δημοσίευση από papagalakos II »

Ελλην έγραψε:Αν δεις τα ποσοστά συνολικά τα 3 κόμματα συγκεντρώνουν λίγο πιο κάτω απο το 40% και στη Δημοκρατία είναι ικανό για να περάσει η γραμμή τους εφόσον το υπόλοιπο 60% δεν είναι στο ίδιο πλαίσιο.Τώρα το τι νομιμοποίηση απο την κοινωνία θα έχει για να περάσει νέα μέτρα αυτό είναι άλλη κουβέντα.
Εγώ είπα πως πήρε την εξουσία με δηνοκρατικούς θεσμούς και μέσα.Τω΄ρα για τη γραμμή δεν είμαστε και ΚΚΕ για να λένε όλα τα στελέχη τα ίδια πράγματα και όποιος διαφωνεί σε κάτι να διαγράφεται.
Δημοκρατία δεν είναι αυτό που θέλει ο χρυσαυγίτης.
Ούτε αυτό που θέλει το 40%.
Δημοκρατία είναι ό,τι θέλουν οι πολλοί. Οι πολλοί λοιπόν δεν θέλουν μνημόνιο, περικοπές, Σαμαρά.
Επίσης ακόμα και 60% να είχε πάρει ο Σαμαράς ψηφίστηκε για να κάνει άλλα απ' αυτά που κάνει. Οπότε ακόμα και με 40% να υποθέσουμε ότι είναι δημοκρατικά εκλεγμένος η εκλεγμένη απόφαση του λαού ήταν άλλη απ' αυτή που εφαρμόζει.

Και εσύ εξακολουθείς να είσαι εκτός γραμμής. Σαν να μην τα ξέρεις καλά... Τα στοιχειώδη καν.
Ελλην έγραψε:Ναι για αυτό η Κούβα έχει τόσο υψηλό βιοτικό επίπεδο και οι Κουβανοί φεύγουν με πλοιάρια για την Αμερική.
keep dreaming
Έχουν όλοι σπίτι. Στην Ελλάδα σας τα παίρνουν οι τραπεζίτες.
Έχουν το καλύτερο σύστημα υγείας και δωρεάν. Στην Ελλάδα έχουμε κατσαρίδες στα ντιβάνια και πρέπει να πληρώσει πλέον.
Στην Κούβα έχουν όλοι δουλειά. Στην Ελλάδα 25% ανεργία [επίσημα].
Και το πιο σημαντικό:
ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΔΕΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ!!!
Ελλην έγραψε:Ενώ εσύ θες να μου πεις ότι σε μια λαική όπως την αποκάλεσες δημοκρατία σύμφωνα με σένα εγώ θα έχω θέση και θα μου φέρεστε όπως θα φέρεστε στους ομοιδεάτες σας.
Εσένα θα σε έχουμε καθαρίσει στην επανάσταση. Αν ό μη γένοιτο τη γλιτώσεις θα φας ένα χέρι ξύλο και εσύ και οι ομοϊδεάτες σου και θα μάθετε ότι η θέση σας είναι δίπλα σε άλλους ανθρώπους και όχι από πάνω.
Ελλην έγραψε:Ακούγεται σαν απειλή αλλά σαν καλή καρδιά που είμαι αδελφέ δεν σε παρεξηγώ.'Αλλωστε εγώ είμαι ο φασίστας που δεν υπολογίζω τις ανθρώπινες ζωές.
Αν σε απειλήσω θα το καταλάβεις.
Πράγματι, εσύ είσαι. Και επειδή εσύ και κάποιοι άλλοι είστε αυτοί που δεν σέβεστε την ανθρώπινη ζωή εμείς οι κομμουνιστές που σεβόμαστε την ανθρώπινη ζωή και αξιοπρέπεια θα πάρουμε τα όπλα για να την υπερασπίσουμε απ' όσους την κακοποιούν και την εξευτελίζουν.
Άβαταρ μέλους
Ελλην
Banned

Δημοσίευση από Ελλην »

papagalakos II έγραψε:Δημοκρατία δεν είναι αυτό που θέλει ο χρυσαυγίτης.
Ούτε αυτό που θέλει το 40%.
Δημοκρατία είναι ό,τι θέλουν οι πολλοί. Οι πολλοί λοιπόν δεν θέλουν μνημόνιο, περικοπές, Σαμαρά.
Επίσης ακόμα και 60% να είχε πάρει ο Σαμαράς ψηφίστηκε για να κάνει άλλα απ' αυτά που κάνει. Οπότε ακόμα και με 40% να υποθέσουμε ότι είναι δημοκρατικά εκλεγμένος η εκλεγμένη απόφαση του λαού ήταν άλλη απ' αυτή που εφαρμόζει.

Και εσύ εξακολουθείς να είσαι εκτός γραμμής. Σαν να μην τα ξέρεις καλά... Τα στοιχειώδη καν.
Συμφωνουμε στο ο,τι τωρα εχουμε μια τρικομματικη "χουντα¨αλλα το δικαιωμα το δωσαμε εμεις εχοντας 40% αποχη στις πιο κρισιμες εκλογες και υποκυπτοντας σε ψευτοεκβιασμους.Τωρα αν δημοκρατια δεν ειναι το πολιτευμα που θελει ο χρυσαυγιοτης ποιο ειναι?Οσο για την γραμμη στο ειπα στο προηγουμενο ποστ.Βεβαια μονο σαν θετικο μπορω να παρω το γεγονος οτι ξερεις τη γραμμη μας.Ειναι μια προοδος(μικρη εστω αλλα εχεις καιρο ακομα).
papagalakos II έγραψε:Έχουν όλοι σπίτι. Στην Ελλάδα σας τα παίρνουν οι τραπεζίτες.
Έχουν το καλύτερο σύστημα υγείας και δωρεάν. Στην Ελλάδα έχουμε κατσαρίδες στα ντιβάνια και πρέπει να πληρώσει πλέον.
Στην Κούβα έχουν όλοι δουλειά. Στην Ελλάδα 25% ανεργία [επίσημα].
Και το πιο σημαντικό:
ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΔΕΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ!!!
Ε τοτε μαλλον οσοι φευγουν ειναι παραφρονες που αφηνουν αυτον τον παραδεισο.Ναι η κατασταση στην Ελλαδα ειναι τραγικη και ακομα δεν εχουμε δει τιποτα αλλα το βημα προς τα μπροστα δεν ειναι να γινουμε Κουβα
papagalakos II έγραψε:Εσένα θα σε έχουμε καθαρίσει στην επανάσταση. Αν ό μη γένοιτο τη γλιτώσεις θα φας ένα χέρι ξύλο και εσύ και οι ομοϊδεάτες σου και θα μάθετε ότι η θέση σας είναι δίπλα σε άλλους ανθρώπους και όχι από πάνω.
Bring it on.Αν νομιζεις πως θα σας φοβηθουμε κανεις λαθος.Μπορει να με φατε αλλα θα χω ξεκανει καμποσους απο σας πριν πεσω.
papagalakos II έγραψε:Αν σε απειλήσω θα το καταλάβεις.
Πράγματι, εσύ είσαι. Και επειδή εσύ και κάποιοι άλλοι είστε αυτοί που δεν σέβεστε την ανθρώπινη ζωή εμείς οι κομμουνιστές που σεβόμαστε την ανθρώπινη ζωή και αξιοπρέπεια θα πάρουμε τα όπλα για να την υπερασπίσουμε απ' όσους την κακοποιούν και την εξευτελίζουν.
Θα προστατεψετε την ανθρωπινη ζωη αφαιρωντας την απο καποιους.Χμ σαν να παιρνεις μετρα πυρασφαλειας ψεκαζοντας με υγραεριο.Ακουγεται σουπερ.Εσενα πρεπει να σε κανουν προεδρο της λαικης δημοκρατιας.Ειναι κριμα να χαθει ενας τετοιος δημοκρατης.
Off Topic
Δεν εβαλα τονους για να απαντησω πιο γρηγορα.Δεν πιστευω να σε πειραξε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ελλην την Πέμ Σεπ 20, 2012 2:12 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πατρίδα Τιμή Χρυσή Αυγή
Άβαταρ μέλους
constant
Portal Administrator
Portal Administrator
Real Name: Konstantinos

Δημοσίευση από constant »

Έχετε ξεφύγει και οι δύο. Πάτε να πείτε κάτι σωστό και το θάβετε μέσα σε χίλιες δυο άλλες απόψεις (που σας υποβάλει μια Α ιδεολογία) και δεν μπορείτε να μείνετε στο σωστό που λέτε, ούτε να το αναγνωρίσετε όταν το λέει ο άλλος και οδηγείστε σε ανούσιες και άδειες κουβέντες..
papagalakos II

Ελλην έγραψε:αν δημοκρατια δεν ειναι το πολιτευμα που θελει ο χρυσαυγιοτης ποιο ειναι?
Πιθανότατα οποιοδήποτε άλλο.
Ελλην έγραψε:Βεβαια μονο σαν θετικο μπορω να παρω το γεγονος οτι ξερεις τη γραμμη μας.
Δεν είναι και κάνα κατόρθωμα. Όλη μέρα σας προμοτάρει ο δημοσιογραφικός θίασος.
Ελλην έγραψε:Ε τοτε μαλλον οσοι φευγουν ειναι παραφρονες που αφηνουν αυτον τον παραδεισο.
Ή τους φάγανε τα αφτιά ότι στις γειτονικές ΗΠΑ είναι ο παράδεισος.
Βέβαια δεν τους λένε ότι μόλις φτάσουν εκεί "λαθραία" με τις βάρκες τους κάτι καλόπαιδα σαν εσάς θα τους ξεκοιλιάσουν.
Επίσης όταν είχε χτυπήσει ο τυφώνας Κατρίνα νομίζω την Οκλαχόμα οι ΗΠΑ άφησαν αβοήθητο τον κόσμο και βοήθεια έστειλε ο Φιντέλ.
Ακόμα ενώ η Κούβα έστειλε βοήθεια η τακτική της κυβέρνησης των ΗΠΑ ήταν να δει την ευκαιρία για το μεγαλύτερο ξεπούλημα μέχρι τότε. Απ' το βιβλίο "Το δόγμα του Σοκ".
Ελλην έγραψε:Ναι η κατασταση στην Ελλαδα ειναι τραγικη και ακομα δεν εχουμε δει τιποτα αλλα το βημα προς τα μπροστα δεν ειναι να γινουμε Κουβα
Το βήμα δεν είναι να γίνουμε Ράιχ.
Η Κούβα σαν πρώτος σταθμός μ' αρέσει πολύ.
Ελλην έγραψε:Bring it on.Αν νομιζεις πως θα σας φοβηθουμε κανεις λαθος.Μπορει να με φατε αλλα θα χω ξεκανει καμποσους απο σας πριν πεσω.
Σύμφωνα με τους Βρετανούς πράκτορες στον εμφύλιο η αναλογία ΕΑΜ και ταγμάτων ήταν 1/3. Ας μην είχαν σκάσει οι Εγγλέζοι να βομβαρδίσουν τον τόπο...
Ελλην έγραψε:Θα προστατεψετε την ανθρωπινη ζωη αφαιροντας την απο καποιους.Χμ σαν να παιρνεις μετρα πυρασφαλειας ψεκαζοντας με υγραεριο.Ακουγεται σουπερ.
Υποθέτω ότι για τον Καραϊσκάκη που σκότωσε ανθρώπους για να υπερασπίσει άλλους έχεις την ίδια άποψη.
Ελλην έγραψε:Εσενα πρεπει να σε κανουν προεδρο της λαικης δημοκρατιας.Ειναι κριμα να χαθει ενας τετοιος δημοκρατης.
Εγώ μετά την επανάσταση θέλω τη STA.SI.
Ελλην έγραψε:Off-Topic: Δεν εβαλα τονους για να απαντησω πιο γρηγορα.Δεν πιστευω να σε πειραξε
Θεωρώ τους τόνους στολίδι της ελληνικής γραφής αλλά μπορώ να το αντέξω. Εσύ δεν ξέρω πως έπεσες τόσο χαμηλά.
constant έγραψε:Έχετε ξεφύγει και οι δύο. Πάτε να πείτε κάτι σωστό και το θάβετε μέσα σε χίλιες δυο άλλες απόψεις (που σας υποβάλει μια Α ιδεολογία) και δεν μπορείτε να μείνετε στο σωστό που λέτε, ούτε να το αναγνωρίσετε όταν το λέει ο άλλος και οδηγείστε σε ανούσιες και άδειες κουβέντες..
Πως γίνεται να πάμε να πούμε κάτι σωστό και οι δύο; Αφού λέμε τα ακριβώς αντίθετα.
snodrion έγραψε:Αρε ξεφτιλίκια...Αντι να μιλήσουμε για τα θέματα τις συνελευσης και για τα νεα μετρα καθεστε και μιλατε για την κουβα...συγχαρητηρια...
Ωραία, μιλήστε εσείς για τα συγγράμματα.
Ξεφτίλες φοιτητές. Η Ελλάδα φασιστικοποιείται και σας νοιάζουν τα "θέματα σχολής" και το πολίτικαλ κορέκτ της συζήτησης. Ακόμα και οι πιο προοδευτικοί ζείτε σε ένα δικό σας κόσμο, χωρίς ευθύνες, χωρίς μίσος κι αδικία. Όπου τα μικρά ζητήματα που εξοργίζουν εμένα είναι απλά χαλίκια στο παπούτσι σας για τα οποία δεν πρέπει να χάνουμε την ψυχραιμία μας.
Και σε καμία περίπτωση να μη γινόμαστε βίαιοι. Άλλωστε το μονοπώλιο της βίας το έχει το κράτος.

Τα ζητήματα της συνέλευσης όντως είναι άλλα.
Η συνέλευση όμως γίνεται μέσα στην Ελλάδα. Άρα θέμα της συνέλευσης είναι να πάρει θέση και γι' αυτά.

Σύντομα θα ανοίξουν διάφοροι τα μάτια τους και θα πουν όλο απορία "μας πως γέμισε έτσι το ΕΜΠ φασίστες..."

Είναι μια ξανθιά πάνω σε ένα δέντρο και κόβει ένα κλαδί στο οποίο κάθεται.
Μια κυρία από κάτω της φωνάζει: ""πρόσεχε, θα πέσεις!'
Και πράγματι πέφτει.
Την άλλη μέρα περπατάνε οι δύο ξανθιές και βλέπουν την κυρία.
Και λέει η μία στην άλλη: "κοίτα, το μέντιουμ!"
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος papagalakos II την Πέμ Σεπ 20, 2012 2:31 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
n0t
Real Name: N0T

Δημοσίευση από n0t »

meleneemil έγραψε:
n0t έγραψε: Καταρχην, γιατι γινεται συνελευση πριν την ανακοινωση των μετρων και δεν περιμενουμε να δουμε πως θα καραφιξαρουνε το θεμα παιδεια και μαλιστα εμπ;
Πόσες φορές ακόμα θα περιμένουμε?
Γενικα ειμαι μαζι σου ολ δε γουει και ειδικα για τα πανεπιστημια πιστευω πως δεν ειναι ενημερωμενοι επαρκως οι φοιτητες για το τι γινεται και δεν εχει υπαρξει σοβαρο κινημα μεχρι τωρα. (Ενταξει καποιοι ειναι και στα @@ τους-φαση θα παω εξω θα σπουδασω και ολα καλα. Θυμιζω ομως τι ειχε γινει σε Γαλλια με νομο για εργασιακα στους νεους και εδω μας εχουνε γ@μησει και δεν ανοιγει μυτη.)
Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι αφου ακουγονται τραγικοτητες τυπου τερμα τα δωρεαν συγγραμματα και διδακτρα στους αιωνιους γιατι δεν περιμενετε να επιβεβαιωθουν πρωτα με την ανακοινωση των μετρων και μετα να κανατε συνελευσεις οπου θα ακουστουν πρωτα αυτα για το τι γινεται στην παιδεια δλδ και μετα ολα τα αλλα. Αν ηξερε ο μεσος φοιτητης οτι πλεον το εμπ χρηματοδοτειται μονο για την καλυψη των λογαριασμων νερο φως τηλεφωνο (εργαστηρια χρηματοδοτηση τελος κλπ) δε νομιζω οτι θα υπηρχαν πολλοι φοιτητες που θα κατεβαζαν πλαισια ανοιχτη σχολη και φοιτητες που θα τα υποστηριζαν αυτα τα πλαισια.

ΥΓ: Καθεστε και απαντατε σε ατομο που εχει υπογραφη 'χρυση αυγη'!!!!??
Σε τι φορουμ γραφτηκα; :roll: :roll:
papagalakos II

n0t έγραψε:Αν ηξερε ο μεσος φοιτητης οτι πλεον το εμπ χρηματοδοτειται μονο για την καλυψη των λογαριασμων νερο φως τηλεφωνο (εργαστηρια χρηματοδοτηση τελος κλπ) δε νομιζω οτι θα υπηρχαν πολλοι φοιτητες που θα κατεβαζαν πλαισια ανοιχτη σχολη και φοιτητες που θα τα υποστηριζαν αυτα τα πλαισια.
Τα παιδιά αυτών που δεν κάνουν τίποτα όταν τους κόβουν μισθούς, συντάξεις, επιδόματα δεν έχουν δώσει σημεία ζωής ότι θα κάνουν κάτι διαφορετικό.
n0t

Δημοσίευση από n0t »

Ενταξει τωρα. Δεν ειναι το ιδιο.
Εσυ το πας σε φαση ενεργος πολιτης και αλληλεγγυη μεταξυ κοινωνικων ομαδων.
Χωρις να θελω να σε προσβαλω εγω τα βλεπω λιγο πιο ρεαλιστικα τα πραγματα. Γιατι ο μεσος φοιτητης που δεν εχει επαφη με το τι εχει γινει στα εργασιακα τα τελευταια χρονια, δεν πολυιδρωνει το αυτι του και κοιταει τα μαθηματακια του και τη φοιτητικη του ζωη.
Αντιθετα, αν θιγει κατι που αφορα τον ιδιο το φοιτητη (βλεπε τελος τα δωρεαν συγγραμματα) τοτε θα αντιδρασει για αυτο (αν δεν ειναι τελειοφοιτος που ευκολα τους βλεπω να κοιτανε να ξεμπερδευουν).
Αυτο που λεω ειναι οτι για να ειναι μαζικο το κινημα και να υπαρχει δυνατη συμμετοχη πρεπει να γινει γνωστο στους φοιτητες τι τους θιγει. Αλλιως θα γινουν παλι τα γνωστα πλαισια ανοιχτα σχολη και σε συνδυασμο με την προπαγανδα των καναλιων θα ανοιξουν οι σχολες. Δεν ειδατε τι εγινε περισυ? Αλλο να φωναζεις γενικα και αλλο να ξερεις γιατι φωναζεις. Αν ξερεις γιατι φωναζεις και το εξηγησεις στο λαο, εχεις τον κοσμο μαζι σου.
Γιαυτο μου κανει εντυπωση που κανετε συνελευση πριν τα μετρα. Και εμεις το ιδιο κανουμε. ΓΙΑΤΙ? Μετα την ανακοινωση των μετρων θα εχετε επιχειρηματα θα κανουν αυτο αυτο και αυτο στη σχολη μαζι με ολα τα αλλα.
Άβαταρ μέλους
Ελλην
Banned

Δημοσίευση από Ελλην »

papagalakos II έγραψε:Πιθανότατα οποιοδήποτε άλλο.
Κατατοπιστικότατος
papagalakos II έγραψε:Δεν είναι και κάνα κατόρθωμα. Όλη μέρα σας προμοτάρει ο δημοσιογραφικός θίασος.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: και ξανά :lol:
Ή είσαι τελείως αλλού ή εξαιρετικός προβοκάτορας
papagalakos II έγραψε:Ή τους φάγανε τα αφτιά ότι στις γειτονικές ΗΠΑ είναι ο παράδεισος.
Βέβαια δεν τους λένε ότι μόλις φτάσουν εκεί "λαθραία" με τις βάρκες τους κάτι καλόπαιδα σαν εσάς θα τους ξεκοιλιάσουν.
Επίσης όταν είχε χτυπήσει ο τυφώνας Κατρίνα νομίζω την Οκλαχόμα οι ΗΠΑ άφησαν αβοήθητο τον κόσμο και βοήθεια έστειλε ο Φιντέλ.
Ακόμα ενώ η Κούβα έστειλε βοήθεια η τακτική της κυβέρνησης των ΗΠΑ ήταν να δει την ευκαιρία για το μεγαλύτερο ξεπούλημα μέχρι τότε. Απ' το βιβλίο "Το δόγμα του Σοκ".
Σωστά.Έπρεπε να μείνουν στην Κούβα να τους ξεκοιλιάσει ο Φιντέλ
papagalakos II έγραψε:Το βήμα δεν είναι να γίνουμε Ράιχ.
Η Κούβα σαν πρώτος σταθμός μ' αρέσει πολύ.
Ναι γιατί μια Ελλάδα χωρίς μνημόνια-ανεργία-λαθρομετανάστες είναι Ράιχ.
Το να γίνουμε Κούβα είναι ο πρώτος σταθμός για πολύ χειρότερα πράγματα
papagalakos II έγραψε:Σύμφωνα με τους Βρετανούς πράκτορες στον εμφύλιο η αναλογία ΕΑΜ και ταγμάτων ήταν 1/3. Ας μην είχαν σκάσει οι Εγγλέζοι να βομβαρδίσουν τον τόπο...
Ε άν το είπε ο 007 της MI7 πάω πάσο.
papagalakos II έγραψε: Υποθέτω ότι για τον Καραϊσκάκη που σκότωσε ανθρώπους για να υπερασπίσει άλλους έχεις την ίδια άποψη.
Αυτό που σου είπα είναι πως δεν μπορείς να μου λες πως είσαι δημοκράτης ενώ παράλληλα λες πως θα με φας στον εμφύλιο ή πως αν έχω το θράσος και γλιτώσω θα με δείρεις για παραδειγματισμό.Ε όπως και να το κάνουμε είνι λίγο παράλογο.
papagalakos II έγραψε:Εγώ μετά την επανάσταση θέλω τη STA.SI.
I 'll pray for that brother
papagalakos II έγραψε:Θεωρώ τους τόνους στολίδι της ελληνικής γραφής αλλά μπορώ να το αντέξω. Εσύ δεν ξέρω πως έπεσες τόσο χαμηλά.
Σου υπόσχομαι δεν θα ξαναεπαναληφθεί.
constant έγραψε:Έχετε ξεφύγει και οι δύο. Πάτε να πείτε κάτι σωστό και το θάβετε μέσα σε χίλιες δυο άλλες απόψεις (που σας υποβάλει μια Α ιδεολογία) και δεν μπορείτε να μείνετε στο σωστό που λέτε, ούτε να το αναγνωρίσετε όταν το λέει ο άλλος και οδηγείστε σε ανούσιες και άδειες κουβέντες..
Πολλές φορές ο καλύτερος διάλογος γίνεται έτσι.Μπορεί εμείς να μην συμφωνούμε και να μην αλλάζουμε(επειδή σε ένα σημείο είμαστε δογματικοί) αλλά οι άλλοι που τα διαβάζουν καταλαβαίνουν πράγματα.
snodrion έγραψε:Αρε ξεφτιλίκια...Αντι να μιλήσουμε για τα θέματα τις συνελευσης και για τα νεα μετρα καθεστε και μιλατε για την κουβα...συγχαρητηρια...
Αν συζητάμε στην μνημονιακή Ελλάδα μόνο για τη σχολή και τα ακαδημαικά είναι σαν να κοιτάμε το δέντρο και να χάνουμε το δάσος.
papagalakos II έγραψε:Σύντομα θα ανοίξουν διάφοροι τα μάτια τους και θα πουν όλο απορία "μας πως γέμισε έτσι το ΕΜΠ φασίστες..."

Είναι μια ξανθιά πάνω σε ένα δέντρο και κόβει ένα κλαδί στο οποίο κάθεται.
Μια κυρία από κάτω της φωνάζει: ""πρόσεχε, θα πέσεις!'
Και πράγματι πέφτει.
Την άλλη μέρα περπατάνε οι δύο ξανθιές και βλέπουν την κυρία.
Και λέει η μία στην άλλη: "κοίτα, το μέντιουμ!"
Ενώ τόσα χρόνια με τις άλλες παρατάξεις το ΕΜΠ πάει από το καλό στο καλύτερο.
Πετυχημένο το ανέκδοτο με τις ξανθιές αν και λίγο ρατσιστικό.Δεν σε είχα για τέτοιο
Πατρίδα Τιμή Χρυσή Αυγή
papagalakos II

n0t έγραψε:Ενταξει τωρα. Δεν ειναι το ιδιο.
Εσυ το πας σε φαση ενεργος πολιτης και αλληλεγγυη μεταξυ κοινωνικων ομαδων.
Χωρις να θελω να σε προσβαλω εγω τα βλεπω λιγο πιο ρεαλιστικα τα πραγματα.
Δλδ αν θιγει κατι που αφορα τον ιδιο το φοιτητη (βλεπε τελος τα δωρεαν συγγραμματα) τοτε θα αντιδρασει για αυτο (αν δεν ειναι τελειοφοιτος που ευκολα τους βλεπω να κοιτανε να ξεμπερδευουν).
Αυτο που λεω ειναι οτι για να ειναι μαζικο το κινημα και να υπαρχει δυνατη συμμετοχη πρεπει να γινει γνωστο στους φοιτητες τι τους θιγει. Αλλιως θα γινουν παλι τα γνωστα πλαισια ανοιχτα σχολη και σε συνδυασμο με την προπαγανδα των καναλιων θα ανοιξουν οι σχολες. Δεν ειδατε τι εγινε περισυ? Αλλο να φωναζεις γενικα και αλλο να ξερεις γιατι φωναζεις. Αν ξερεις γιατι φωναζεις και το εξηγησεις στο λαο, εχεις τον κοσμο μαζι σου.
Γιαυτο μου κανει εντυπωση που κανετε συνελευση πριν τα μετρα. Και εμεις το ιδιο κανουμε. ΓΙΑΤΙ?
Το να κάνεις συνέλευση πριν την ανακοίνωση των μέτρων δεν σε εμποδίζει να κάνεις και μετά.
Μπορεί τα κείμενά μας [της αριστεράς] να μην είναι και τα πιο κατατοπιστικά πάντα. Ούτε εμένα μ' αρέσουν. Αλλά νομίζω πως τους περισσότερους φοιτητές δεν τους ενδιαφέρει καν να μάθουν τι θα γίνει. Τους νοιάζει να τελειώσουν γρήγορα. Και όσο γι' αυτούς που δίνουν σημασία τουλάχιστον οι μισοί είναι τόσο απογοητευμένοι που μπορεί να μην πάνε καν στη συνέλευση.
Αν ο φοιτητής και εν γένει ο άνθρωπος αντιδρούσε σε ό,τι τον θίγει θα είχε γίνει επανάσταση απ' το '75. Οι άνθρωποι προτιμούν να κάνουν πως δεν βλέπουν τι συμβαίνει και όταν με τα πολλά έχει γίνει να λένε: "τι να κάνουμε, τώρα έγινε".
Ο ξεσηκωμός έρχεται [αν έρθει] στο σημείο που δεν πάει άλλο. Αλλά έχω καταλήξει ότι οι φοιτητές στην πλειονότητά τους είναι πλουσιόπαιδα οπότε το "δε πάει άλλο" δε παίζει.
n0t

Δημοσίευση από n0t »

papagalakos II έγραψε: Το να κάνεις συνέλευση πριν την ανακοίνωση των μέτρων δεν σε εμποδίζει να κάνεις και μετά.
συμφωνοι αλλα ετσι σας λενε οτι γ****τε την εξεταστικη προκαταβολικα και εν τελει δε σας παιρνουν στα σοβαρα.
Ισχυει οτι στα πανεπιστημια υπαρχει εδω και καιρο νεκρα. Συμφωνω οτι πολλοι φοιτηται τα εχουνε χοντρα (στη σχολη μου να δεις τι γινεται) και ειναι στα @@ τους-κοιτανε να τελειωσουν και να πανε για μεταπτυχιακουλι εξω. Αυτο που λεω ομως ειναι οτι αφου δεν εχουν οι περισσοτεροι επαφη με την πραγματικοτητα γιατι δεν τους δινετε μασημενη τροφη σαν επιχειρημα για να ξυπνησουν; Πχ με τα συμβουλια διοικησης χεστηκε ο μεσος φοιτητης για τους μανατζερς. Πραγματικα. Σου λεω υπευθυνα οτι οι περισσοτεροι δεν εχουν ιδεα για τα διοικητικα της σχολης. Αν πας και τους πεις ομως ξερεις κατι απο τα 14 χιλιαρικα πο επαιρνε προπερσυ το καθε εργαστηριο στη σχολη ως ετησια χρηματοδοτηση περυσι πηρε ενα 2χιλιαρο και απο φετος παπαλα*. Θα καταλαβουν οτι χωρις εργαστηρια υποβαθμιζεται το πτυχιο μας ειδικα οταν τα κωλεγια-δεν ειναι ορθογραφικο λαθος- δινουν πλεον ισοτιμο πτυχιο με εμας. Ναι ιδρυθηκε ιδιωτικο πολυτεχνειο. Και αυτο παλι παει μακρια και δε θα ενδιαφερθουν; ΟΚ συγγραμματα ρε μλκς. Δευτερο ετος να εισαι σου λενε βιβλια τελος, η βιβλιοθηκη δεν εχει οσα αντιγραφα απαιτουνται με την καμια, θα πεις θελω να δωσω εξεταστικη; Σε κανενα συμπαν οσο και αν κοιτας τον κωλο σου δεν παιζει.
εκτος βεβαια και αν σπερνουν τρομο και στην παιδεια και αυτο που εγραψαν οιεφημεριδες για τελος στα συγγραμματα ειναι διαρροες με ψεματακια για ναπουμε τωρα που θα ανακοινωθουν τα μετρα 'ουφ παλι καλα τη γλυτωσαμε παιρνουμε βιβλια'. Τεσπα αφου δεν ξερουμε ακομα τι θα παιχτει απομετρα, γιατι τωρα συνελευση εξακολουθω να μην καταλαβαινω.
Και νυσταζω κιολας και εχω και πρωινο ξυπνημα.
Και σας καληνυχτιζω.

Και κατι τελευταιο:
* το επιχειρημα οτι ενταξει κριση εχουμε βρισκομαστε σε δεινη κατασταση θα κοψουν και αποτην παιδεια που εχει περασει σχεδον στο ντιενει του εμπιτη να τους δωσετε να καταλαβουν με στοιχεια οτι ειναι invalid. Στη Γαλλια μαγκες ο Ολαντ φορολογει τους πλουσιους με συντελεστη 75%. Στην Ελλαδα για φυσικα προσωπα ξερετε ποσος ειναι οσ υντελεστης οεο; 45% οκεικ φακ λοτζικ.
papagalakos II

n0t έγραψε:συμφωνοι αλλα ετσι σας λενε
Πάντα κάτι θα πούνε... Και όσο μασημένη τροφή και να κάνεις το προφανές...
Απ' τη μία είμαστε άχρηστοι. Ως χώρος, δεν μπορούμε να γράψουμε ένα απλό κείμενο.
Απ' την άλλη οι φοιτητές δεν κάθονται καν να ακούσουν όταν τους μιλάς γι' αυτά.

Πρακτικά αυτό που θα γίνει [αυτό που γίνεται στη κοινωνία] είναι ότι όσοι έχουν δεν τους νοιάζει, όσοι μπορούν να κόψουν από κάπου αλλού για να δώσουν σε συγγράμματα/δίδακτρα θα το κάνουν γιατί θα θεωρήσουν ότι είναι πιο εύκολο απ' το να αγωνιστούν και κάποιοι απ' αυτούς που δεν έχουν θα αφήσουν τη σχολή.

Σημασία έχει επίσης ότι οι "ευαισθητοποιημένοι", αριστεροί, συνδικαλιστές, όπως θες πες το που τρέχουν αυτά τα ζητήματα δεν ταυτίζονται με αυτούς που έχουν ανάγκη συνήθως.
Έτσι αυτοί που θέλουν να γίνει κάτι δεν μιλάνε τη πραγματική γλώσσα αυτών που δεν έχουν και αυτοί απ' τους οποίους εξαρτάται αν θα γίνει κάτι αφού δεν πείθονται απ' τους άλλους δεν κάνουν κάτι.
Άβαταρ μέλους
constant
Portal Administrator
Portal Administrator
Real Name: Konstantinos

Δημοσίευση από constant »

papagalakos II έγραψε:
Πως γίνεται να πάμε να πούμε κάτι σωστό και οι δύο; Αφού λέμε τα ακριβώς αντίθετα.
Ε, σ' αυτό διαφωνώ τελείως :P
Και πιστεύω ότι και εσύ ξέρεις ότι η αλήθεια και το δίκαιο δεν είναι απόλυτα. Αλλά anyway, συνεχίστε :e_ugeek:
Άβαταρ μέλους
msl
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Μαρία-Σοφία
Facebook ID: 735434828
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από msl »

Ελλην έγραψε:
Πολλές φορές ο καλύτερος διάλογος γίνεται έτσι.Μπορεί εμείς να μην συμφωνούμε και να μην αλλάζουμε(επειδή σε ένα σημείο είμαστε δογματικοί) αλλά οι άλλοι που τα διαβάζουν καταλαβαίνουν πράγματα.
Αν συζητάμε στην μνημονιακή Ελλάδα μόνο για τη σχολή και τα ακαδημαικά είναι σαν να κοιτάμε το δέντρο και να χάνουμε το δάσος.
Είναι απαράδεκτο να σε μαζεύω σε κάθε topic του forum. Το topic έχει ένα τίτλο για ένα λόγο και μέσα από αυτό το πανικό, ανάθεμα αν κάποιος καταλαβαίνει κάτι για τη συγκεκριμένη γενική συνέλευση. Σε ένα πιο ουδέτερο/αόριστο topic, ας ξεδιπλώσετε ο καθένας την άποψή του. Δεν είναι "βρήκα post reply, ε κρίμα να πάει χαμένο". Αν συνεχίσετε τον ίδιο "διάλογο", θα μεταφερθούν οι παλιές και οι νέες κουβέντες σε νέο topic. Αν καίγεστε τόσο πολύ να τα πείτε όλα αυτά, μπορείτε να το ανοίξετε και από μόνοι σας.
I'm not a bitch, I just have a low tolerance for bullshit ..

:: Αθλητικός Όμιλος Πήγασος Κυψέλης
::
Άβαταρ μέλους
d d doora!!
Real Name: Domovoi

Δημοσίευση από d d doora!! »

papagalakos II έγραψε:[
Σημασία έχει επίσης ότι οι "ευαισθητοποιημένοι", αριστεροί, συνδικαλιστές, όπως θες πες το που τρέχουν αυτά τα ζητήματα δεν ταυτίζονται με αυτούς που έχουν ανάγκη συνήθως.
Σώπα ρε...Τι γελοία γενίκευση ήταν αυτή????Και μάλιστα "Σημασία έχει"...
συμφωνοι αλλα ετσι σας λενε οτι γαματε την εξεταστικη προκαταβολικα και εν τελει δε σας παιρνουν στα σοβαρα.
Για το αν το "μας παίρνουν στα σοβαρά".. δεν είναι θέμα το αν παίρνουν "εμάς" στα σοβαρά αλλά αν παίρνουν την κατάσταση στα σοβαρά..Βασικά δεν είναι καθόλου θέμα "εμείς"(-"υπόλοιποι")..Είναι θέμα -έρχονται μέτρα (κ όσων αφορά το να περιμένουμε να δούμε τι θα έρθει, έχει ήδη έρθει..οι τροπολογίες έχουν ήδη παρουσιαστεί) δρούμε μαζικά σαν φοιτητικός σύλλογος και τους σταματάμε-..
"Θα αργήσουν πολύ οι καπιταλιστές να μας πουλήσουν το σκοινί που θα τους κρεμάσουμε??..γιατί ως τώρα μας πηδάν με το δονητή που τους φτιάξαμε.."

Αντιφασισμός: πόλεμος ενάντια στο φόβο
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ειδικά Θέματα”