O kanenas wrote:
Χαίρομαι που με βοηθάς να φτάσω στο point μου.
Η χαρά είναι όλη δική μου γιατί όπως θα διαπιστώσεις εσύ με βοηθάς.
O kanenas wrote:
Κανένας δεν ψήφισε 'και ναι και όχι' αλλά επίσης λόγω της αντιμεταθετικότητας ένας ψήφισε 'και ναι και όχι', πράγμα που είναι καθαρή αντίφαση.
Θα ήταν καθαρή αντίφαση εάν επρόκειτο για πρόταση, οπότε η αλήθεια θα προσδιοριζόταν με μοναδικό κριτήριο τη σύνταξη. Ωστόσο το "κανένας δεν ψήφισε "Α και Β" αλλά κάποιος ψήφισε "Β και Α"" περιγράφει μία επιλογή και όταν κάποιος επιλέγει επεμβαίνουν και άλλοι παράγοντες εκτός από τη σύνταξη των διαθέσιμων επιλογών, όπως είναι η ατομική αισθητική.
O kanenas wrote:
Το αποτέλεσμα δεν είναι παμψηφεί ΝΑΙ γιατί ένας ψήφισε ΑΝΤΙΦΑΣΗ.
Αν ήταν απαραίτητο να συμφωνούμε όλοι σε όλα, τότε θα πεθαίναμε λόγω της απόλυτης αδράνειας στην οποία θα περιερχόμασταν. Επομένως το "παμψηφεί" είναι μάλλον εκτος θέματος.
O kanenas wrote:
Ήταν δυαδικό αλγεβρικό σφάλμα του δημιουργού του poll, που έφτιαξε ένα ερωτηματολόγιο του οποίου οι ερωτήσεις είχαν πιθανό συνδιασμό απαντήσεων που θα δημιουργούσαν μια αντίφαση.
Για να προέκυπτε αντίφαση θα έπρεπε κάποιος να μπορεί να ψηφίσει n φορές, όπου 2<=n. Επίσης, είναι ευρέως κατανοητό ότι ο απόλυτος έχει τεράστια ανάγκη τον υποκειμενισμό της ατομικής αισθητικής και, ως εκ τούτου, θα επιδεικνύει πάντα ιδιαίτερο σεβασμό στην ανύπαρκτη, συντακτικά μιλώντας, διαφορά ανάμεσα στις δύο προαναφερθείσες επιλογές.
O kanenas wrote:
Χαίρομαι που συμβαίνει να είμαι εγώ ο voter που έδειξε την αφηρημάδα και απροσεξία του απόλυτου.
Πολλή χαρά έχει πέσει. Μάλλον φταίει η πίστη περί της ωριμότητος των συνθηκών. Επίσης καλό θα ήταν να δούμε ποια χαρακτηριστικά έχουν συνήθως εκείνοι που χαίρονται για την ψήφο τους.
O kanenas wrote:
Άλλωστε εγώ είμαι κανένας, δηλαδή κανένας δεν ψήφισε ΑΝΤΙΦΑΣΗ.
Εσύ είσαι ο κανένας. Επίσης, ο τελευταίος φίλος του Πολύφημου ψόφισε πέρισυ, οπότε ΚΑΝΕΝΑΣ πια δεν μπερδεύεται.
O kanenas wrote:
Δεδομένων των υπόλοιπων ψήφων, λοιπόν, όλοι ψήφισαν 'ΝΑΙ' και καταλήγουμε πάλι στο αρχικό συμπέρασμα.
Α, δηλαδή τώρα κάποιος ψήφισε αυτό που νομίζεις πως είναι αντίφαση(το "και ναι και όχι" καθίσταται αληθές σε ερμηνείες του πραγματικού κόσμου), αλλά πριν κανένας δεν το έκανε. Δηλαδή υπάρχει κάποιος ο οποίος υπάρχει αλλά και δεν υπάρχει ταυτόχρονα. Αυτό τώρα είναι αντίφαση.
O kanenas wrote:
Βλέπεις ότι δημιουργείται ένας φαύλος κύκλος δημιουργώ έναν φαύλο κύκλο, όπου μια πρόταση στηρίζεται από τον εαυτό της κάνοντας έναν κύκλο με την άρνησή της.
Το βλέπω.
O kanenas wrote:
Κάτι που προφανώς δεν είναι επιτρεπτό.
Να το κάνουμε επιτρεπτό. Τι έλλειψη φαντασίας και τι συντηρητικές αγκυλώσεις.
O kanenas wrote:
Το poll του απόλυτου είναι άκυρο κι αυτό από μόνο του δείχνει ότι δεν μπορεί κανείς να του εμπιστευθεί το αποκλειστικό προνόμιο του ανοίγματος των polls. Υποδεικνύει την αλαζονεία του, που τον κάνει να πιστεύει ότι μπορεί να χτυπήσει τον ιστότοπο. Είναι γελασμένος...
Είναι όντως. Συμφωνώ απολύτως με όλα τα προηγούμενα και σχετικώς με όλα τα επόμενα.