Ο φασιστικός κώδικας [ you ]
Συντονιστές: constant, AlexandraDC, markelos
- panosssvent19
- Real Name: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
- Remali tis Fokionos Negri
- Real Name: KX
- Facebook ID: 0
- Επικοινωνία:
Καλησπέρα [you], μ'ακούς; Μην πεις τίποτα. Είμαστε γεννημένοι ο ένας για τον άλλον! Σε κατάλαβα από τη φωνή.
Πες μου, [you], σ'ενοχλώ; Αυτό μόνο τίποτ' άλλο...
Αχ, [you], διάβασα την αγγελία και κάτι έπαθα! Τέλος!
Πες μου πού είσαι τώρα και τι κάνεις!
..................................................................................
Δε μου λες τώρα [you], πες μου τώρα... Από μικρός το κάνεις αυτό;
Δεν το κάνεις από μικρός, ε; Σου 'ρθε έτσι στην τρέλα, έτσι [you] σου' ρθε! Σου 'ρθε να
Πες μου, [you], σ'ενοχλώ; Αυτό μόνο τίποτ' άλλο...
Αχ, [you], διάβασα την αγγελία και κάτι έπαθα! Τέλος!
Πες μου πού είσαι τώρα και τι κάνεις!
..................................................................................
Δε μου λες τώρα [you], πες μου τώρα... Από μικρός το κάνεις αυτό;
Δεν το κάνεις από μικρός, ε; Σου 'ρθε έτσι στην τρέλα, έτσι [you] σου' ρθε! Σου 'ρθε να

"Εάν ταίς γλώσσαις τών ανθρώπων λαλώ καί τών αγγέλων, αγάπη δέ μήν έχω, γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον."
ε δεν την κοβετε την μαλακια τωρα?αντε μπραβο!
dreamer δεν ειναι θεμα ουτε κλαψας ουτε (θεωρω)κακιας αλλα θεμα στοιχειωδους ευγενειας και νοημοσυνης!αν διασκεδαζετε με κατι τετοια λυπαμαι! ειμαστε και νεοι και μορφωμενοι!
επειτα theos ελεος ελα στα καλα σου ανθρωπε μου λιγη τσιπα δεν βλαπτει!με κατι τετοια υποβαθμιζεις το semfe.gr!αληθεια αυτος που ειναι απο πανω εσυ εισαι?
dreamer δεν ειναι θεμα ουτε κλαψας ουτε (θεωρω)κακιας αλλα θεμα στοιχειωδους ευγενειας και νοημοσυνης!αν διασκεδαζετε με κατι τετοια λυπαμαι! ειμαστε και νεοι και μορφωμενοι!
επειτα theos ελεος ελα στα καλα σου ανθρωπε μου λιγη τσιπα δεν βλαπτει!με κατι τετοια υποβαθμιζεις το semfe.gr!αληθεια αυτος που ειναι απο πανω εσυ εισαι?
- pao132003
- Real Name: Γιάννης
- Επικοινωνία:
δεν μπορώ να καταλάβω πώς προκλήθηκε τέτοια έξαψη. (και όχι, δεν είναι ο theos αυτός από πάνω. είναι ο [you])
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
- drcypher
- Portal Administrator

- Real Name: Κώτσος Φίλ
Εγώ πάντως πιστεύω πως για όλα φταίει ο theos (μην ψαρώνετε, italics είναι
). Προτείνω να τον γδύσουμε, να τον βάψουμε μπλε και... να τον πετάξουμε στα τραπεζάκια της ΠΚΣ σε ώρα συνδικαλιστικής αιχμής! Άλλωστε κάποιος πρέπει να πληρώσει για την φετινή ήττα της Μεγάλης Κόκκινης Παράταξης...
Cumία ανοχή στην αμφισεξουαλικότητα, τα μεταβλητά και φασιστικά αστεία και στα ερμαφρόδιτα Πίκατσου!
Cumία ανοχή στην αμφισεξουαλικότητα, τα μεταβλητά και φασιστικά αστεία και στα ερμαφρόδιτα Πίκατσου!
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
- Remali tis Fokionos Negri
- Real Name: KX
- Επικοινωνία:
Ετοιμάζομαι να κατέβω για body builder!philip έγραψε:Πάντως [you] αν είσαι όπως ακούγεσαι θα περάσουμε καλά εμείς οι δυό..!
(κι εγώ το χαβά μου)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Remali tis Fokionos Negri την Παρ Ιουν 01, 2007 12:31 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

"Εάν ταίς γλώσσαις τών ανθρώπων λαλώ καί τών αγγέλων, αγάπη δέ μήν έχω, γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον."
- O kanenas
- Real Name: Αφροξυλάνθη
- Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
- Επικοινωνία:
Αντε! Ναι? Πες μας την ιστορία!Neo έγραψε:Και για να μην αποποιηθώ των ευθυνών μου, ξέρω ότι αυτό το κύμα ξεκίνησε με το να ζητήσω την ύλη του Δικαίου...
Πώς καταλήξατε στον κώδικα από την ύλη του Δικαίου?
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain