Απεργία καθηγητών αύριο Πέμπτη 29/8 [& Αναβολή Εξετάσεων]
Συντονιστές: constant, φιάλη klein, AlexandraDC, Ryu, markelos
Re: Απεργία καθηγητών αύριο Πέμπτη 29/8 [& Αναβολή Εξετάσεων
Ο ΝΙΚ αρχίζει και το χάνει μου φαίνεται. Ίσως η πολύ μόρφωση να προκαλεί μόνιμη παραμόρφωση.
Τέλος πάντων, σήμερα έσκασε μια είδηση, στα πλαίσια των ενδοαστικών ανταγωνισμών, για ένα δωράκι 240 εκ στον Βαρδινογιάννη. Μακάρι να με κυνηγούσαν και εμένα να μου δώσουν 240 εκ
Πάντως δεν απαντάς αν θα έρθεις να υπερασπιστείς το δικαίωμα μου στην στέγη και γιατί δεν ενεργείς ήδη για αυτό το θέμα;
Οι βασιλείς δεν ανακατεύονται με το Πόπολο...
Υγ1: εδώ φαίνεται ο προβοκατοτικος στόχος του nik σε πλήρη συνεννόηση με τον παπαγάλο έτσι ώστε να τον αποκαλέσω τον τελευταίο σύντροφο.
Υγ2: πως πάει η απόδειξη για το θεώρημα "μαζί τα φάγαμε"; να παραθέσεις τα αξιώματα του Μπάμπη του σουγιά και του Τζίμη του πεταλούδα. Βιάσου γιατί ο Πάγκαλος δουλεύει μόνος του.
Τέλος πάντων, σήμερα έσκασε μια είδηση, στα πλαίσια των ενδοαστικών ανταγωνισμών, για ένα δωράκι 240 εκ στον Βαρδινογιάννη. Μακάρι να με κυνηγούσαν και εμένα να μου δώσουν 240 εκ
Πάντως δεν απαντάς αν θα έρθεις να υπερασπιστείς το δικαίωμα μου στην στέγη και γιατί δεν ενεργείς ήδη για αυτό το θέμα;
Οι βασιλείς δεν ανακατεύονται με το Πόπολο...
Υγ1: εδώ φαίνεται ο προβοκατοτικος στόχος του nik σε πλήρη συνεννόηση με τον παπαγάλο έτσι ώστε να τον αποκαλέσω τον τελευταίο σύντροφο.
Υγ2: πως πάει η απόδειξη για το θεώρημα "μαζί τα φάγαμε"; να παραθέσεις τα αξιώματα του Μπάμπη του σουγιά και του Τζίμη του πεταλούδα. Βιάσου γιατί ο Πάγκαλος δουλεύει μόνος του.
- NickNafplio
- Real Name: Νικος (mod(p^n)) ...
- Facebook ID: 0
Αν ο "απεργοσπαστης" έχει κάνει συλλογική σύμβαση τότε αλλάζει το πράγμα. Αλλά εδώ νομίζω μιλάμε για καθηγητές και φοιτητές που θέλουν να δοθούν μαθήματα, και αυτοί δεν έχουν κάνει καμία σύμβαση με εσάς, ενώ και στον ιδιωτικό τομέα πολλοί κάνουν ατομικές συμβάσεις και αυτοί δεν έχουν καμία υποχρέωση να απεργήσουν. Όσοι ψήφιζαν με κριτήριο το ρουσφέτι Ναι είναι όχλος, γιατί βούλιαξαν τη χώρα εις βάρος των λίγων σκεπτόμενων, και χειρότεροι όσοι πληρώνονται ακόμα για να κάνουν μόνο συνδικαλισμό, σαν εκείνο τον ανεκδιήγητο καθηγητή της ΔΑΚΕ. Βρισε και άλλο, τσάμπα είναι, όπως σωστά μαντεψες μου λένε συχνά καλά λόγια για τις επιδόσεις μου στο αντικείμενό μου οπότε δε με νοιάζει τι λες εσύ, που υποθέτω ξέρεις τι γνώμη έχουν οι πολλοί για όλους εσάς που ονειρεύεστε μαζικές δολοφονίες και γκιλοτινες. Ένας βασιλικός θα σου απαντούσε "ναπαλμ που σου χρειάζεται", εγώ που είμαι φιλελεύθερος θα σου πω ότι χρειάζεσαι ψυχιατρείο, εσύ και όλοι όσοι ονειρεύεστε μαζικές σφαγές για "το καλό του λαού" αλά Στάλιν. Οι περισσότεροι που μπαίνουν σε σχολές για συνδικαλισμό-πολιτική πάντως, μόνο σπουδές δεν κάνουν, άρα κατ εμέ δεν έχουν θέση στο Πανεπιστήμιο, και οι μεταλλειολογοι είναι γνωστό ότι αποτελούν εντελώς αριστεροκρατουμενη σχολη, οπότε δεν πείθεις εύκολα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος NickNafplio την Πέμ Αύγ 29, 2013 11:58 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο νεοφιλελές της διπλανής πόρτας
Εγώ πάντως στην Ελλάδα μαζικές δολοφονίες του καπιταλισμού βλέπω και ανθρώπους να αναγκάζονται να τρώνε από τα σκουπίδια. Αν αυτό είναι το καπιταλιστικό όνειρο τότε ναι είμαι έτοιμος για κάτι άλλο, μαζί με ανθρώπους της τάξης μου και δεν θα αφήσω να σταθεί τίποτα εμπόδιο έτσι ώστε η μεγάλη πλειοψηφία του λαού να τρώει ψωμί. Αν κάποιοι επιμένουν να θέλουν να τρώνε χαβιάρι και άλλοι να ψάχνουν στα σκουπίδια, ναι θα υποστούν τις συνέπειες των πράξεων τους. Απλά πράματα
3 βαθιές αναπνοές και ηρεμία.
και όχι προσωπικές επιθέσεις.
και όχι προσωπικές επιθέσεις.
Ναι, [you] σε παρακολουθώ!

@[you]

@[you]

- NickNafplio
- Real Name: Νικος (mod(p^n)) ...
Εγώ δεν κρατάω κακία σε κανέναν, και από κοντά δεν έχω τσακωθεί ποτέ, αλλά απλά δεν το αντέχω κάποιοι να νομιμοποιούν τη βία απέναντι σε διαφωνούντες. Όταν δε ο άλλος γράφει για γκιλοτινες πραγματικά χάνω τον έλεγχο και μπορεί να γίνω ακραίος. Επειδή λοιπόν πολλοί εδώ μέσα κουβαλάνε τέτοιες απόψεις που με ξεπερνάνε, δεν έχω θέση εδώ και θα ήθελα να μου διαγράψετε το λογαριασμό. Καλή σας νύχτα.
Ο νεοφιλελές της διπλανής πόρτας
-
papagalakos II
- Real Name: Λουμίδης
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XBgKS5EHNIU[/youtube]NickNafplio έγραψε:Όταν δε ο άλλος γράφει για γκιλοτινες πραγματικά χάνω τον έλεγχο και μπορεί να γίνω ακραίος.
- adriano17
- Real Name: Γιάννης
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hFamWZ-8hYg[/youtube]NickNafplio έγραψε:δεν έχω θέση εδώ και θα ήθελα να μου διαγράψετε το λογαριασμό. Καλή σας νύχτα.
Στο 0:47 κατευθείαν...
- Katsarola
- Real Name: Διαγαλαξιακός Υπερδικτάτωρ
- Facebook ID: HNNgnGNGGGNGGGG
NickNafplio έγραψε:Εγώ δεν κρατάω κακία σε κανέναν, και από κοντά δεν έχω τσακωθεί ποτέ, αλλά απλά δεν το αντέχω κάποιοι να νομιμοποιούν τη βία απέναντι σε διαφωνούντες. Όταν δε ο άλλος γράφει για γκιλοτινες πραγματικά χάνω τον έλεγχο και μπορεί να γίνω ακραίος. Επειδή λοιπόν πολλοί εδώ μέσα κουβαλάνε τέτοιες απόψεις που με ξεπερνάνε, δεν έχω θέση εδώ και θα ήθελα να μου διαγράψετε το λογαριασμό. Καλή σας νύχτα.
QQ νοικοκυραιε
Αχ καλέ, μπριζολάκια.
kserei kaneis an trith tha dwthoun ta mathimata kanonika?
-
marousiotis
- Real Name: ---
Διάβασα πριν λίγο ότι η ΑΔΕΔΥ προκήρυξε 48ωρη απεργία για 18-19 Σεπτεμβρίου. Να φανταστώ ότι τα μαθήματα αυτές τις δύο μέρες θα μεταφερθούν;
- Katsarola
- Real Name: Διαγαλαξιακός Υπερδικτάτωρ
- Facebook ID: HNNgnGNGGGNGGGG
Off Topic
Οχι αν μπορει να το αποτρεψει ο NickNafplio
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος constant την Σάβ Αύγ 31, 2013 4:28 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: offtopic
Λόγος: offtopic
Αχ καλέ, μπριζολάκια.