Αξιοκρατία πάνω απ' όλα!

"Η πολιτική αφορά το παρόν, ενώ μια μαθηματική εξίσωση την αιωνιότητα. "
Albert Einstein

Συντονιστές: antony07, Chris

Απάντηση
Ιάσωνας
Δημοσιεύσεις: 417
Εγγραφή: Δευ Σεπ 05, 2011 1:04 pm
Real Name: real name
Gender: Male
Facebook ID: 0

Αξιοκρατία πάνω απ' όλα!

Δημοσίευση από Ιάσωνας »

Κατώπιν άνωθεν εντολών το ΚΥΣΔΕ αποφάσισε να "εκτελέσει" - απολύσει την εκπαιδευτικό Ευφροσύνη Μπουλούτα που είχε πιάσει τον γιο του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά να αντιγράφει στο Κολλέγιο Αθηνών.


Δώρο στο Υπουργείο Παιδείας, στα ιδιωτικά και στην Πρωθυπουργική οικογένεια 5 ημέρες πριν τα Χριστούγεννα έδωσε το ΚΥΣΔΕ το οποίο θυμίζουμε ότι είχε αποβάλλει από με πραξικοπηματικό τρόπο από την συνθεση του τα Μέλη της ΟΙΕΛΕ. Με επαγγελματική κυνικότητα απερρίφθη από τα "διορισμένα μέλη" του Κεντρικού Συμβουλίου Δημοτικής εκπαίδευσης, το αίτημα της εκπαιδευτικού για αναβολή της διαδικασίας τη Δευτέρα ώστε να παραστεί ο νομικός της εκπρόσωπος Γ.Κατρούγκαλος, υπογράφοντας με την απόλυση της εκπαιδευτικού Ε.Μπουλούτα, συμβόλαιο θανάτου για χιλιάδες άλλους ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς
http://www.alfavita.gr/arthron/%CE%B5%C ... E%B5%CE%B9
ge99020
Δημοσιεύσεις: 85
Εγγραφή: Δευ Δεκ 18, 2006 12:23 am
Real Name: Panagiotis A.
Gender: Male
Facebook ID: 0
Τοποθεσία: NY

Re: Αξιοκρατία πάνω απ' όλα!

Δημοσίευση από ge99020 »

Αν το περιστατικό αληθεύει είναι τουλάχιστον εμετικό. Απλά την συγκεκριμένη καθηγήτρια την έιχα στο γυμνάσιο , και ενω εγώ και οι περισσότεροι δεν είχαμε κανένα θέμα μαζί της, ήταν αισθητά ιδιόρυθμη. Δλδ είχε θέματα με αρκετούς (άν και συνήθως είχε δίκιο η καθηγήτρια).
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική”