Γενική Συνέλευση Φ.Σ. [09/03/2010]

Ιδιαίτερα ζητήματα που απασχολούν τη ΣΕΜΦΕ (όπως π.χ., συνδικαλιστικά, επαγγελματικά δικαιώματα, πρόγραμμα σπουδών κτλ.)

Συντονιστές: antony07, Chris

Άβαταρ μέλους
drcypher
Portal Administrator
Portal Administrator
Real Name: Κώτσος Φίλ

Re: Γενική Συνέλευση Φ.Σ. [09/03/2010]

Δημοσίευση από drcypher »

Αυτό που θέλω, λοιπόν, να πω είναι απλό: Δεν έχεις πεισθεί ούτως ή άλλως ότι χρειάζεται ή μπορείς να αντιδράσεις στα μέτρα. Αισθάνεσαι τόσο πνιγμένος και ηττημμένος ώστε κάνεις πίσω και σκέφτεσαι τί έχει απομείνει να περισώσεις. Και μάλλον αυτό είναι το αυριανό μάθημα στη Σχολή. Αντίστοιχα, ως εργαζόμενος, μου λες ότι μάλλον θα σκεφτόσουν "Πρόκειται να μου κλέψουν 2000 ευρώ το χρόνο... Το καλύτερο που έχω να κάνω είναι αντί να βγω στους δρόμους να γκρινιάζω να σώσω το αυριανό μεροκάματο των 50 ευρώ". Και τελικά φαίνεται ότι από όλα αυτά που σου παίρνουν (δηλ. τα λεφτά, τα δικαιώματα και το μάθημα) κάνεις τον κόπο να υψώσεις την φωνή σου και να διοχετεύσεις την οργή σου σε εκείνους που σου στερούν... το αυριανό μάθημα! Κάποιοι άλλοι τα βάζουν (ή έτσι θέλουν να διαφημίζουν) με αυτούς που τους κλέβουν τα περισσότερα, κι ας μην πρόκειται να βγει άκρη.

Κάποιοι κάνουν αποχές, κάποιοι κάνουν καταλήψεις, άλλοι απεργίες... προσφάτως, δε, έγινε κατάληψη του εθνικού τυπογραφείου για να μην τυπωθούν φύλλα της κυβερνήσεως! Προφανώς τα βρίσκεις αστεία, ευτελή ή καταδικασμένα σαν μέτρα αντίδασης, και μπορεί τελικά να είναι έτσι. Αλλά φανερώνουν ότι κάποιοι έχουν νευριάσει όσο εσύ, μόνο που το δείχνουν σ' αυτούς που πραγματικά φταίνε.

Σε τελική ανάλυση σε ένα forum δεν περιμένει κανείς να βρει βαθιά ή γενικά πολιτικά και φιλοσοφικά συμπεράσματα, αλλά προσωπικές αλληλεπιδράσεις, όπως η δική μας. Αν, λοιπόν, μου μοιάζει μια φορά μάταιη η 2ημερη κατάληψη της ΣΕΜΦΕ, νιώθω 10 φορές μεγαλύτερη λύπη που εσύ, εγώ και η πλειοψηφία της νεολαίας είναι σήμερα ψυχολογικά σακαταμένη και παραδομένη στις ορέξεις του κάθε Κυβερνήτη.
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
Katestramenos

Δημοσίευση από Katestramenos »

Με χάνεις λιγουλάκι. Σου είπα πως ναι τα μέτρα δεν μου αρέσουν κλπ συμφωνουμε σε αυτό το κομμάτι. Εδώ συζητάμε τοθέμα της αντίδρασης(;) από οσο έχω καταλάβει εδώ και τόσα ποστ.
Αυτό που πιστεύω είναι πω με οποιονδήποτε τρόπο και να αντιδράσει κανείς, όσες κυβερνίσεις και να ρίξει, δεν θα αλλάξει τίποτα προς το καλύτερο. Και δεν είμαι ψυχολογικά σακατεμένος για να το λέω αυτό. Είναι λογική. Ψυχολογικά καταστρέφονται με το πέρασμα του χρόνου αυτοί που νομίζουν ότι θα τα αλλάξουν όλα και κυνηγάνε να αλλάξουν τα πάντα, καθώς μετά από χρόνια καταλαβαίνουν πως δεν άλλαξαν τίποτα απολύτως. Είναι η περίπτωση όπου κυνηγάς τα πολλά και χάνεις ακόμα και αυτά που έχεις.
Οπότε ναι μου κόβουν ένα σημαντικό κομμάτι από τα έσοδα μου, τι μπορώ να κάνω γι αυτό; Από τη στιγμή που δεν μπορώ να το αποτρέψω πλέον( ίσως αυτοί που ζούσαν την δεκαετία του 80 να μπορούσαν, τώρα είναι αργά) θα φάω το αγγούρι( κάποιοι προτιμάνε την σαμπάνια :lol: :lol: ). Δεν μου αρέσει που θα το φάω και θα ζοριστώ άσχημα, αλλά δεν θα πάω να κάνω τα πράγματα ακόμα χειρότερα ωστε σε λίγο χρονικό διάστημα να φάω και την μπανάνα.
Εκτός αν διαφωνείς πως ακόμα και να πέσουν όλες οι κυβερνήσεις που θα υπάρξουν στην Ελάδα θα αλλάξει κάτι στην οικονομία της χώρας μας τόσο δραστικά ώστε να πάρουν πίσω τα μέτρα.
Άβαταρ μέλους
Gus
Real Name: Πολλες ερωτησεις
Facebook ID: 0

Δημοσίευση από Gus »

Katestramenos έγραψε:Με χάνεις λιγουλάκι. Σου είπα πως ναι τα μέτρα δεν μου αρέσουν κλπ συμφωνουμε σε αυτό το κομμάτι. Εδώ συζητάμε τοθέμα της αντίδρασης(;) από οσο έχω καταλάβει εδώ και τόσα ποστ.
Αυτό που πιστεύω είναι πω με οποιονδήποτε τρόπο και να αντιδράσει κανείς, όσες κυβερνίσεις και να ρίξει, δεν θα αλλάξει τίποτα προς το καλύτερο. Και δεν είμαι ψυχολογικά σακατεμένος για να το λέω αυτό. Είναι λογική. Ψυχολογικά καταστρέφονται με το πέρασμα του χρόνου αυτοί που νομίζουν ότι θα τα αλλάξουν όλα και κυνηγάνε να αλλάξουν τα πάντα, καθώς μετά από χρόνια καταλαβαίνουν πως δεν άλλαξαν τίποτα απολύτως. Είναι η περίπτωση όπου κυνηγάς τα πολλά και χάνεις ακόμα και αυτά που έχεις.
Οπότε ναι μου κόβουν ένα σημαντικό κομμάτι από τα έσοδα μου, τι μπορώ να κάνω γι αυτό; Από τη στιγμή που δεν μπορώ να το αποτρέψω πλέον( ίσως αυτοί που ζούσαν την δεκαετία του 80 να μπορούσαν, τώρα είναι αργά) θα φάω το αγγούρι( κάποιοι προτιμάνε την σαμπάνια :lol: :lol: ). Δεν μου αρέσει που θα το φάω και θα ζοριστώ άσχημα, αλλά δεν θα πάω να κάνω τα πράγματα ακόμα χειρότερα ωστε σε λίγο χρονικό διάστημα να φάω και την μπανάνα.
Εκτός αν διαφωνείς πως ακόμα και να πέσουν όλες οι κυβερνήσεις που θα υπάρξουν στην Ελάδα θα αλλάξει κάτι στην οικονομία της χώρας μας τόσο δραστικά ώστε να πάρουν πίσω τα μέτρα.
Ξερεις βεβαια πως αν ολοι οι ανθρωποι ειχανε την λογικη σου θα ειχαμε ακομα σιδερενιες μπαλες δεμενες στα ποδια μας?Τι σημαινει δεν καθομαι να αντιδρασω γιατι ξερω οτι δεν θα πετυχω?Αυτο επρεπε να το λενε οι εργατες στην αμερικη το 1886,να δω αν θα ειχαμε εστω και το υποτυπωδες 8ωρο...Τι νομιζεις, οτι τωρα εμεις θεωρουμε δεδομενο,καποτε καταχτηθηκε με αιμα.Πριν καιρο ειχα ποσταρει μαλιστα το πως επικρατησε το πανεπιστημιακο ασυλο στην ελλαδα,
οπου φοιτητες ξεσηκωθηκαν για ασημαντο σχετικα λογο (για ασυδοσια ενος καθηγητη),και κατηντησαν να ειναι με τα οπλα στα προπυλαια και να λενε πως θα σκοτωσουν οποιον αστυνομικο πατησει στον χωρο του πανεπιστημιου.Αλλα και παλι,εστω οτι τελικα δεν θα κερδισεις κατι,δεν αισθανεσαι ανθρωπος προσπαθωντας να καταφερεις κατι που θεωρεις πως ειναι σωστο?Αυτο το συναισθημα του αγωνα,ακομα και για κατι το ουτοπικο,ειναι οτι καλυτερο μπορει να αισθανθει καποιος.Αλλα και να μην θες να συμμετεχεις σε αυτο,τουλαχιστον μην προσπαθεις να αποδειξεις πως οσοι παλευουν ειναι λαθος.Μη ασχολεισαι,αλλα μην εισαι και βαρος.
sidet buyuleyijidir sidet umutur
umut suz ve sesiz bir
sesiz bir dunada
papagalakos

Δημοσίευση από papagalakos »

Off Topic
@Katestramenos σε 'μένα μιλούσες;
Ρε Gus, άστο. Δεν βγαίνει άκρη. Το μόνο καλό είναι που δικαιωθήκαμε. Δηλαδή από όλη τη σχολή μόνο στο φόρουμ και μόνο 5-6 άτομα είναι κατά της κατάληψης απριόρι.
Άβαταρ μέλους
lunatic
Real Name: Zoro

Δημοσίευση από lunatic »

papagalakos έγραψε:
Off Topic
@Katestramenos σε 'μένα μιλούσες;
Ρε Gus, άστο. Δεν βγαίνει άκρη. Το μόνο καλό είναι που δικαιωθήκαμε. Δηλαδή από όλη τη σχολή μόνο στο φόρουμ και μόνο 5-6 άτομα είναι κατά της κατάληψης απριόρι.
χαχαχαχαχαχαχα παει για ανεκδοτο του 2010...... :lol: :lol: :lol:

Μαλλον ο φανατισμος σας εχει τυφλώσει τελείως....
When do you think people die?
When they are shot through the heart by the bullet of a pistol? No
When they are ravaged by an incurable disease? No
When they drink a soup made from a poisonous mushroom? No
It's when... they are forgotten...
Άβαταρ μέλους
Glaurung
Real Name: ....

Δημοσίευση από Glaurung »

Katestramenos έγραψε:Με χάνεις λιγουλάκι. Σου είπα πως ναι τα μέτρα δεν μου αρέσουν κλπ συμφωνουμε σε αυτό το κομμάτι. Εδώ συζητάμε τοθέμα της αντίδρασης(;) από οσο έχω καταλάβει εδώ και τόσα ποστ.
Έχεις καταλάβει ότι σκέφτεσαι σαν εξηντάχρονος ; Διάβασε πάλι το post του Gus χωρίς να το διαγράφεις εντελώς επειδή διαφωνείς σε κάποια σημείαή επειδη θίχτηκες με τον τρόπο που σου μίλησε .Με αυτή την λογική δεν θα είχαμε καταφέρει τίποτα !
«Αναμφίβολα, όλη η ιστορική εμπειρία επιβεβαιώνει την αλήθεια ότι ο άνθρωπος δε θα 'χε πετύχει το εφικτό αν δεν είχε ξανά και ξανά προσπαθήσει να φτάσει το ανέφικτο» Max Weber . Ανεκδοτάκι της χρονιάς και αυτό;
Off Topic
Πραγματικά τώρα , προτιμάς να φας κοτζαμ αγγούρι αντι να φας μια μπανανα ; :shock:
Άβαταρ μέλους
lunatic

Δημοσίευση από lunatic »

Καταρχας τι σχεση εχει αυτο που λες με αυτο που σχολιασα εγω...?
Το ανεκδοτο ειναι οτι οι πιο πολλοι θελουν καταληψη....
Άβαταρ μέλους
Glaurung

Γιατί , είδες να σου μίλησα ; Δανείστηκα απλώς μια φράση σου , μιλώντας με έναν που η κοσμοθεωρία του συγκλίνει σε πολλά σημεία με την δικιά σου .

Και επειδή δεν το σχολίασα πριν και το ξαναγράφεις , δεν υπάρχει ανέκδοτο σε αυτό το θέμα . Μόνο δράμα θα μπορούσα να χαρακτηρίσω τις αντιλήψεις και , κυρίως , τις αντιδράσεις και πράξεις μερικών εδώ μέσα . Και για να χαρείτε και λίγο ,ναι , υπάρχουν και λεγόμενοι αριστεροί σε αυτή την κατηγορία . Σίγουρα όμως είναι πολύ λιγότεροι
Άβαταρ μέλους
noir
Real Name: εθελοδουλο πρακτορακι :)
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από noir »

8 σελιδες τοπικ και μια συζητηση της πλακας, που εκκινειται και συνεχιζει να υφισταται απο το πεισμα καποιων που δε τους αγγιζουν τα νεα μετρα (ή ακομα και τα "παλια" με τα οποια η κατασταση ηταν ετσι και αλλιως αθλια) και επιλεγουν, εχουν τη δυνατοτητα και νοιωθουν να ειναι αποκλειστικα φοιτητες στη ζωη τους. Στις οποιες κινητοποιησεις, βρισκονται και θα βρισκονται απεναντι γκρινιαζοντας και πετωντας νεοφιλελευθερες και ατομικιστικες κορωνες, επειδη αυτες αγγιζουν ή υποσκαπτουν ο,τι για αυτους μπορει να λειτουργησει χωρις να θιγεται το συμφερον τους που εχουν ως φοιτητες, πολιτες ή μελλοντικοι εργαζομενοι.

Δε βρισκω καμια χρησιμοτητα επιχειρηματολογιας στα γραφομενα τους. Ειναι οι κλασσικοι τυποι που βρισκονταν τοσα χρονια και θα βρισκονται στην απεναντι πλευρα σε ενα πολεμο που τρεφουν με τις επιλογες τους και τις νοοτροπιες τους. Απαντησεις δινονται, και κρινοντας απο την ιστορια, θα συνεχισουν να δινονται κλιμακουμενες τις περιοδους της κοινωνικο-πολιτικης οξυνσης, εξω απο φορουμ και φυσικα και εξω απο αμφιθεατρα. Και αυτα τα τυπακια, ειτε ειναι πισω απο το θρανιο του φοιτητη, ειτε πισω απο το υπαλληλικο γραφειο, ειτε το βουλευτικο εδρανο, θα ερχονται αντιμετωπα με θεσμικες και εξωθεσμικες απαντησεις. Και η πλευρα τους θα ειναι παντα αυτη της αντιδρασης, της γκρινιας, του ατομικισμου, της σιωπης ή και της καταστολης.

Ας βαλλουν καλα στο κεφαλι τους πως αυτο το καλοκουρδισμενο συστημα που θεωρουν πως λειτουργει για τη παρτη τους και εμεις το χαλαμε, αναπαραγει για τους υπολοιπους τη καταπιεση, την εκμεταλλευση, τις ανισοτητες και τις αδικιες. Ακομα και αν αυτα ειναι για μερικους μια αφορμη στο αξιακο τους συστημα και την πολιτικη τους ηθικη να αγωνιζονται σε ενα αριστεροχαρουμενο αγωνα που ανακυκλωνεται τυπικα, για οσους τα βιωνουν περα απο αναλυσεις και ηθικες, δημιουργουν τη συνεχη και επιτακτικη αναγκη να αγωνιζονται για τη καταρρευση και τη φθορα της ευρυθμης λειτουργιας του συστηματος που ονειρευονται μερικοι φερνοντας παραδειγματα απο κοινωνιες και χωρες της ανεπτυγμενης εκμεταλλευσης (βλ. ανεπτυγμενες καπιταλιστικες χωρες). Δε χρειαζεται καμια προσπαθεια πειθους ενος που εχει διαλεξει συνειδητα πλευρα και αγωνιζεται για το εννομο ή μη συμφερον του. Το συμφερον του ειναι η συναινεση στην εκμεταλλευση.

Το δικιο το εχουν οι εξεγερμενοι και οχι οι ρουφιανοι και προσκυνημενοι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος noir την Παρ Μαρ 12, 2010 6:50 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εικόνα
Η ελευθερία του ενός είναι προϋπόθεση για την ελευθερία του άλλου!
Κανένας έγκλειστος στις κρατικές φυλακές, κανένας σκλάβος στα αφεντικά!
Αντίσταση - Αυτοοργάνωση - Αλληλεγγύη
Άβαταρ μέλους
lunatic

Δημοσίευση από lunatic »

Καλα οκ συγγνωμη που τολμαμε να μιλαμε κιολας ολοι εμεις οι βολεμενοι..... Που δεν δουλέψαμε ποτέ μας... Που δεν μας αγγίζουν τα νεα μετρα.....

Αραγε παιζει ρολο αν εισαι σε καποια παραταξη για ενα μεταπτυχιακο...?
Αραγε παιζει ρολο αν εισαι σε καποια παραταξη για εναν καλό βαθμό από καποιον καθηγητή...?
Άραγε με μια κατάληψη θα αλλάξει κάτι?
Άραγε η καταλήψεις γίνονται για να μπαίνουν τίτλοι στις ειδήσεις όπως "Η χώρα σε κατάληψη" κλπ κλπ....
Άραγε κάποιος που το μονο που ξερει ειναι να κανει καταληψη είναι πιο ανοιχτόμυαλος απο κάποιον βολεμένο σαν εμάς....?
Λεω εγω (ο βολεμένος) τώρα.... :shock:

Αλλά απ την άλλη καλύτερα να μην μιλάω εγώ εφόσον εξ ορισμού το δίκιο πάει στους "εξεγερμενους"...
Άβαταρ μέλους
Glaurung

Έχεις καταλάβει ότι οι αποφάσεις των φοιτητικών συλλόγων δεν είναι κατάληψη αλλά ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΣΗΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΠΟΡΕΙΑ ; Δεν είναι η κατάληψη το ουσιαστικό μέσο πίεσης , η πορεία είναι . Επίσης , γιατί τέτοιο πρόβλημα με τις παρατάξεις ; Έχεις το ίδιο πρόβλημα και με τα πολιτικά κόμματα ; Αλλιώς φάσκεις και αντιφάσκεις .

Και επιτέλους ,εσείς που φωνάζετε συνεχώς για τις φασιστικές αποφάσεις των ΔΣ και ΓΣ , έχετε καταλάβει ότι η συμπεριφορά σας είναι αντιδημοκρατική ; Είναι 100% δημοκρατικές οι αποφάσεις , τουλάχιστον έτσι όπως ορίζουμε την δημοκρατία σήμερα .
Άβαταρ μέλους
lunatic

Δημοσίευση από lunatic »

Ναι σωστα....φασιστικη δημοκρατία....
Δεν ειμαι κατα των κομματων...Αν δε μπορεις να καταλαβεις την διαφορα κομματος κ παραταξης μεσα σε ενα πανεπιστημιο...τοτε υπαρχει σοβαρο προβλημα...

Ε ωραια αυτες οι αποφασεις ας γινουν ΣΚΕΤΟ πορεια λοιπον ΧΩΡΙΣ να απαιτουν κλειστη σχολη........
Άβαταρ μέλους
vbalos
Real Name: Vasilis

Δημοσίευση από vbalos »

lunatic έγραψε:Ε ωραια αυτες οι αποφασεις ας γινουν ΣΚΕΤΟ πορεια λοιπον ΧΩΡΙΣ να απαιτουν κλειστη σχολη........
Είναι τόσο μα τόσο δύσκολο να καταλάβεις ότι αν αποφασιστεί σκέτο πορεία , αυτόματα σημαίνει ότι αυτός που θα κατέβει στην πορεία θα αναγκαστεί να χάσει το μάθημά του ??? Αν αυτό αποφασιστεί ο ίδιος που είναι ήδη χαμένος από την κοινωνία (γί'αυτό και άλλωστε κατεβαίνει σε πορείες και δεν πάει για καφέ) θα είναι διπλά χαμένος???

Όσο για τον ωχαδελφισμό και το συμβιβασμό ορισμένων με το σημερινό κοινωνικό status , όσο και για τις αντιλήψεις τους περί αγώνων και αποτελεσματικότητάς τους , έχω να πω απλά πως λυπάμαι...Λυπάμαι να ακούω να μιλάνε έτσι νέοι άνθρωποι , λυπάμαι κάποιοι είναι τόσο μα τόσο κλεισμένοι στον εαυτούλη τους και την παρτάρα τους που δεν μπορούν καν να κατανοήσουν το πως έφτασε η ανθρωπότητα του σήμερα να ζει υπό αυτές τις συνθήκες και όχι σκληρότερες...Έχει χυθεί πολύ αίμα για να ξεπεραστεί ο εργασιακός και ο κοινωνικός μεσαίωνας , δε θα τα ακυρώσουμε τώρα όλα , ούτε θα τα ξεχάσουμε επειδή κάποιοι είναι εγωπαθείς και κοινωνικά απαίδευτοι...
All that is gold does not glitter not all those who wonder are lost
The old that is strong does not wither deep roots are not reached by the frost
From the ashes a fire shall be woken a light from the shadows shall spring
Renewed shall be blade that was broken the crownless again shall be king.
J.R.T
Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΡΗΓΜΕΝΗ-G.13
Άβαταρ μέλους
Hengeo
Real Name: Γιώργος

Δημοσίευση από Hengeo »

vbalos έγραψε:Είναι τόσο μα τόσο δύσκολο να καταλάβεις ότι αν αποφασιστεί σκέτο πορεία , αυτόματα σημαίνει ότι αυτός που θα κατέβει στην πορεία θα αναγκαστεί να χάσει το μάθημά του ??? Αν αυτό αποφασιστεί ο ίδιος που είναι ήδη χαμένος από την κοινωνία (γί'αυτό και άλλωστε κατεβαίνει σε πορείες και δεν πάει για καφέ) θα είναι διπλά χαμένος???
Αντιστεκόμουν στο να γράψω εδώ, αλλά το παραπάνω με τσίγκλισε. Μιλάτε για θυσίες και αγώνες, ε λοιπόν, αν το εννοείτε, το να χάσιμο μερικών μαθημάτων δεν αξίζει ως θυσία; Ή μήπως τελικά κάνουμε όσες θυσίες μας συμφέρει; Θυμάμαι και το 2007 με τους 3 μήνες κατάληψη, κανείς δεν είχε τα @@ να αναλάβει την ευθύνη και να πει το εξάμηνο χάθηκε, όλοι αρκέστηκαν στα πασαλείμματα για τα μάτια του κόσμου.

Και κάτι γενικότερο μια και το ξεκίνησα. Το λάθος που κάνετε πολλοί, είναι ότι θεοποιείτε έναν συγκεκριμένο τρόπο αντίδρασης, όσοι τον ακολουθούν είναι αυτοί που βλέπουν τις αδικίες της υπάρχουσας κατάστασης και μάχονται κατά τους, και όσοι δεν τον ακολουθούν είναι παρτάκηδες που επωφελούνται της υπάρχουσας κατάστασης. Δεν είναι όμως έτσι άσπρο-μαύρο τα πράγματα. Υπάρχουν πολλοί που διαφωνούν με την υπάρχουσα κατάσταση, αλλά ούτε και ο συγκεκριμένος τρόπος αντίδρασης τους εκφράζει. Αυτό που θέλω να πω λοιπόν είναι ότι, δικαίωμα του καθενός να αντιδρά όπως θέλει, αρκεί όμως να σέβεται το γεγονός ότι υπάρχουν και άλλοι που έχουν το δικαίωμα να αντιδράσουν αλλιώς.
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
Άβαταρ μέλους
lunatic

Δημοσίευση από lunatic »

χαχαχαχα ειστε για γελια.....Απο την μια λετε να κανετε καταληψη κ τι σημασια εχει να χαθουν μαθηματα μπροστα στα νεα μετρα κ απο την αλλη σας πειραζει να χασετε 2 ωρες...... :lol: :lol:

Κ αν σε ενοχλει εσενα τοσο να χασεις μια ωρα φαντασου ποσο ενοχλει εμενα να χανω....ΜΕΡΕΣ..... :ssss:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Chris την Παρ Μαρ 12, 2010 10:32 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Χρησιμοποιούμε το edit για πρόσθεση σχολίων
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ειδικά Θέματα”