Το εχει κρινει ηδη. Δν ακυρωνω τους αγωνες του κομματος σου αλλα χαρακτηριστικα σου θυμιζω τα ονοματα Βελουχιωτης-Μπελογιαννης ,για μενα θυματα προδοσιας της νομικλατουρας του κομματος σου (Ζαχαριαδης και λποι) ( για σενα προφανως ειναι θυματα κυκλων εκτος χωρας αρα προβοκατσια), την κυβερνηση συνεργασιας με τη ΝΔ του δρακουμελ το '89-'90 και πιο προσφατα τα γνωστα παρατραγουδα με τις νομαρχιακες εκλογες διαφορων νομων (ας πουμε Καρδιτσας).Οσον αφορα τις κουκουλες και τους κουκουλοφορους(για σενα προβοκατορες) πες μου αν εστω λυπηθηκες για ενα σπασιμο τραπεζας ή πολυεθνικης? Πες μου αν με πορεια του κομματος σου τιμησες τη μνημη του Τεμπονερα (μλν δν ηταν συντροφι σας γι'αυτο) που σκοτωσαν μελη της οργανωσης που στην τελευταια ΓΣ στηρι3αν το πλαισιο σας !vbalos έγραψε:Τώρα από την εξήγηση ενός γεγονότος μέχρι το να κάτσω να σου αναλύσω και να απολογηθώ για το εαν το κκε και η κνε είναι αγωνιστικό ή μη κόμμα άσε να το κρίνει η ιστορία η ίδια που έχει εμπράκτως αποδείξει ότι οι αγωνιστές δε χρειάζονται κουκούλες και σπασίματα μαγαζιών , αλλά έχουν μαζί τους τους εργαζόμενους για την ανατροπή του συστήματος δουλίας και καταπίεσης ,
Ειναι γνωστο οτι εδω και 90 χρονια αυτο που ξερει καλα να κανει το κομμα σου ειναι να σφετεριζεται αγωνες του λαου. Τις φασιστικες δυναμεις του αξωνα δν τις πολεμησαν μονο ΚΚΕδες... Οχι γιατι στο τελος θα μας πεις οτι οι φοιτητες στο πολυτεχνειο και στη νομικη το '73 ηταν κνιτες.. Για να σου θυμισω μλν ειχατε αποχωρησει πολυ πριν μπει το τανκς μη σου πω κιολας οτι ησασταν κατα της καταληψης των σχολων και τοτε!vbalos έγραψε:αλλά έχουν μαζί τους τους εργαζόμενους για την ανατροπή του συστήματος δουλίας και καταπίεσης , η ίδια που έχει γράψει ότι το κκε που εσύ σήμερα βρίζεις και αμαυρώνεις τρεις φορές πήρε τα όπλα για να ανατρέψει τα φασιστικά καθεστώτα με τα οποία το κατηγορείς ότι συμπλέει...
Καταδικαζεις συνθηκες οπως αυτες του Μααστριχτ και του Σεργκεν και την ιδια ωρα δν εχεις ουτε μια φορα καταδικασει πολιτικους νταβατζηδες της χωρας οπως τον κυριο Σωκρατη... Μηπως επειδη ο πατερας του ηταν γιατρος του ΕΑΜ λεω μηπως???Επισης θα ηθελα να μου εξηγησεις πως μπορει η Θεουσα Καννελη να ειναι βουλευτης του κομματος σου τη στιγμη που εσυ αποκαλεις τον εαυτο σου Μαρξιστη και ο ιδιος ο Μαρξ αποκαλει την υπαρξη καθε ειδους θρησκειας ως το οπιο των λαων...Μλν τριζουν τα κοκκαλα του!!!vbalos έγραψε:Τώρα εαν το μααστριχτ και η συνθήκη της Μπολώνια δεν είναι αυτά για τα οποία σήμερα πληρώνουμε το μάρμαρο τότε πραγματικά πάω πάσο με την πολιτική ανάλυσή σας
Μεταξυ σοβαρου και αστειου οι ΔΑΠιτες που σας ψηφισαν στη ΓΣ μηπως ανηκουν στη σφαιρα της προβοκατσιας?
Υ.Γ.: Αγωνιστικη ιστορια 90 χρονων γεματη λαθη θα ελεγα εγω, και επεται και συνεχεια...