10.000 posts

Σχόλια, προτάσεις και ατελείωτο καντήλing στους φίλτατους Διαχειριστές.

Συντονιστές: constant, AlexandraDC, markelos

Άβαταρ μέλους
HeartDoc
Real Name: Νίκος Καραστάθης

Δημοσίευση από HeartDoc »

Wizard έγραψε:Για το δώρο θα πάρεις ένα από αυτά τα ωραία που μας διαφημίζουν τα bots μας :D
E, ό,τι παίρνει κανείς...  :lol:

Πάντως ο wiz περιμένει με αγωνία την ημέρα των 20.000 posts, εγώ περιμένω την ημέρα που θα σβήσω bot-post με τίτλο "Ο καιρόc γαr εγγύc και άλλα λογοτεχνικά αριστουργηματα"

(OOOOHH SWEET MOTHER OF JESUS, 7 παρά είναι... )
The day Microsoft makes something that doesn't suck is the day they start making vacuum cleaners.
Άβαταρ μέλους
zzzz

Δημοσίευση από zzzz »

Heartdoc δε θα μου κλέψεις τη δόξα.....

Εγώ ήμουν το 10000ο post!!! :)

Kαι για να μιλήσω με ντοκουμέντα .....

Το 10000ο:
Τετ Ιούν 20, 2007 12:04 pm  
Θέμα: [Φ6ο] Αρχές Μετάδοσης Μικροκυματικών και Οπτικών Σημάτων
Άβαταρ μέλους
Melinaki
Real Name: Λία Κατσανεβάκη
Facebook ID: 658549895

Δημοσίευση από Melinaki »

Ο ZZZZ ήταν, γιατί όταν μπήκα εγώ ήταν 9999 δημοσιεύσεις και  σε λιγότερο από 5λεπτο πήγαν 10000 με τη δημοσίευση του/της ΖΖΖΖ.
Εικόνα

Φιλοκαλούμεν γαρ μετ'ευτελείας και φιλοσοφούμεν άνευ μαλακίας ;)
Άβαταρ μέλους
drcypher
Portal Administrator
Portal Administrator
Real Name: Κώτσος Φίλ

Δημοσίευση από drcypher »

Λία, πιστεύω πως μπορείς να βγάλεις λεφτά από αυτήν την αντιδικία... πάντως για τον skliraio, έχω κανά δυο επιχειρήματα της πλάκας:
1. Δεν είναι τόσο τα πολλαπλάσια του 10 που μας ενδιαφέρουν (οι 5λάγνοι είμαστε τελικά λίγοι αλλά υπαρκτοί) αλλά οι δυνάμεις του.

3. Αν υποθέσουμε πως το 10 και οι δυνάμεις τους παίζουν όντως τον κυριότερο ρόλο τότε δεν βρίσκω κάτι αισθητικά ωραιότερο από το να επιμένεις στα πολλαπλάσια της εκάστοτε δύναμης (π.χ. 10, 20, 30, 40), μέχρι να περάσεις στην επόμενη (π.χ. 100, 200, 300, 400, κτλ.) ή την μεθεπόμενη (π.χ. 1.000, 2.000, 3.000, 4.000, κτλ.). Δεν είναι τυχαίο που ο επόμενος "εορτασμός" (όπως προτάθηκε από τον wizard) είναι στις 20.000 (δηλ. πολλαπλάσιο της ίδιας δύναμης) και όχι οι 22.000 ή οι 23.540.

2. Το μηδέν έχει ωραίες καμπύλες (βέβαια όχι καλύτερες από του 8 αλλά τέλος πάντων) και συνεπώς εκτός από τους μηδενιστές (!) τραβάει και τους λάτρεις της διαφορικής γεωμετρίας (ε; )

Συνεπώς δεν ψάχνουμε απλώς για στρογγυλούς αριθμούς... τη βρίσκουμε με τους ΟΛΟΣΤΡΟΓΓΥΛΟΥΣ! 8)

Υ.Γ.: Το πρόβλημα δεν είναι στην αρίθμηση, αλλά στο μυαλό μου. Δώστε τόπο στην οργή :P
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
Άβαταρ μέλους
drcypher
Portal Administrator
Portal Administrator
Real Name: Κώτσος Φίλ

20.000 posts

Δημοσίευση από drcypher »

Γράφω ξανά σε αυτό το topic κάτι πολύ απλό με αφορμή τον διπλασιασμό των αναγραφόμενων στο αρχικό post δημοσιεύσεων:

:party: :party: :party:
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Forum & Portal”