Εξαγωγή ήχου και capture από Video, DVD, Youtube, κλπ

Πριν το βάψεις μπλε και το ρίξεις στη θάλασσα γιατί δεν ρίχνεις μια ματιά εδώ;

Συντονιστές: kostas213, markelos

danai
Real Name: *
Facebook ID: 0

Δημοσίευση από danai »

Και πάλι Adobe Premiere Pro..Είναι πολύ εύκολο...Κάνοντας Import διαχωρίζει αυτοβούλως την εικόνα από τον ήχο και επιτρέπει ξεχωριστή επεξεργασία των δύο..(Εγώ χρησιμοποιώ την έκδοση 2.0)

Nero 7.0,ελαφύτερο πρόγραμμα,αλλά ασύγκριτο σε δυνατότητες!
Άβαταρ μέλους
sparc
Real Name: Γιώργος

Δημοσίευση από sparc »

Για *nix όμως...

Το κλασσικό dvdrip (DVD::Rip κανονικά) είναι το καλύτερο front-end για το transcode που κάνει όλες τις δουλειές που θες.

Επίσης να ψάξεις μήπως χρειαστεί να περάσεις από το ενδιάμεσο στάδιο m2v+mp2. Το m2v είναι μόνο τα δεδομένα εικόνας και αντίστοιχα to mp2 είναι ο ήχος (MPEG Layer 2). Ο εν λόγω συνδυασμός αποτελεί την καλύτερη λύση demuxing (διαχωρισμού μεταξύ εικόνας και ήχου) αφού τα συγκεκριμένα codecs παρουσιάζουν τον καλύτερο λόγο απώλειας ποιότητας προς χώρο στο δίσκο. Το αρχείο mp2 (το οποίο έχει διατηρήσει ακόμη και πολυκάναλο ήχο) στη συνέχεια μπορείς με πάμπολλα προγράμματα (όλα πάντα front-end του transcode) να τα μετατρέψεις σε ότι επιθυμείς.
Όπως εννοήθηκε το transcode μπορεί να εκτελέσει κάθε πιθανή μετατροπή αλλά απευθείας χρήση του δεν συνιστάτε αφού οι παράμετροι που πρέπει να ορισθούν είναι δεκάδες για σωστό αποτέλεσμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sparc την Πέμ Ιουν 21, 2007 7:08 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
I think therefore I am? Could be! Or is it really someone else who thinks he's me?
Reymond Smullyan - This book needs no title
Στενή είναι η αρετή, δεν μπορώ να αναπνεύσω· μικρός, στενός είναι ο Παράδεισος, δε με χωράει· σαν άνθρωπος μου φαίνεται ο Θεός σας, δεν τον θέλω!
Ν. Καζαντζάκης - Ασκητική
O_Xamenos
Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
Facebook ID: 682417817
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O_Xamenos »

εχω ενα προγραμματακι που μετατρεπει σε εμπι3 οτι ηχουν περνανε απο τα ηχεια του υπολογιστη σοου... δεν ξερω αν σε βολευει η αν κατι τετοιο ζητας
Εικόνα
Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα

Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Άβαταρ μέλους
Remali tis Fokionos Negri
Real Name: KX
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Remali tis Fokionos Negri »

Όχι ρε, όχι ρε! Όχι ρε!
Τι ηλίθιος που είμαι! Για κάποιο λόγο -ανεξιχνίαστο ακόμα- το VDownloader δεν λειτουργούσε στον υπολογιστή μου από κάποια στιγμή και μετά. Είπα ότι θα ήταν περιορισμένη έκδοση ή κάτι τέτοιο οπότε βγήκα στο κυνήγι για κάτι άλλο.
Αρχικά κατέβασα ένα πραγματάκι freeware, το Youtube Grabber το οποίο όμως αποθηκεύει αρχεία σε *.flv και αν και κατάβασα τον flv-player (κρακεράκι), ομολογώ ότι η κωδικοποίηση αυτή δεν είναι ιδιαίτερα ευέλικτη σε άλλα προγράμματα video editting. Έτσι κατέβασα (κρακεράκι again) έναν flv converter για να μετατρέπω σε *.mpeg τα *.flv αρχεία.
Λειτούργησε! Όλο καμάρι μπήκα να μοιραστώ τη χαρά μου με εσάς, τους υπόλοιπους συμφορουμήτες μου και να προτείνω λύση σε τυχόν αντίστοιχο πρόβλημα. Κάνω ένα κλικ στο link που είχα δώσει ο ίδιος και ξανακατέβασα τον VDownloader.
Όπως φαντάζεστε όλα λειτούργησαν μια χαρά και ο κόπος μου πήγε στράφι...

Ο σκοπός του post αυτού δεν είναι μόνο να ξεσπάσω για τη μ@λ@κί@ μου, αλλά και να ζητήσω μια συμβουλή βασισμένη στην πολύχρονη πείρα σας (a.k.a. κάψιμο). Τα άχρηστα πλέον προγράμματα να τα κάνω uninstall και να σβήσω και τα setup; Να τα κάνω unistall μόνο; Τίποτα από τα 2;
Εικόνα
"Εάν ταίς γλώσσαις τών ανθρώπων λαλώ καί τών αγγέλων, αγάπη δέ μήν έχω, γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον."
Άβαταρ μέλους
sfod

Youtube capture εικόνας/ήχου

Δημοσίευση από sfod »

μπορώ να αποθηκεύσω ta βιντεάκια που κατεβάζω από you tube??????
Άβαταρ μέλους
Wizard
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Μάνος Ικάριος
Facebook ID: Manos.Ikarios

Δημοσίευση από Wizard »

Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
Άβαταρ μέλους
O kanenas
Real Name: Αφροξυλάνθη
Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O kanenas »

Δες εδώ.
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
Άβαταρ μέλους
sfod

Δημοσίευση από sfod »

kai uparxei tropos na grapsw apo ena video pou vlepw sto internet mono ton hxo tou???
Άβαταρ μέλους
sfod

Δημοσίευση από sfod »

giati de ksekinaei to download tou vdownloader?
piga sto link tou remaliou!!
Άβαταρ μέλους
sfod

Δημοσίευση από sfod »

prepei na katevasw prwta auto to bitorrent???
Άβαταρ μέλους
Επικοινωνία:

Εξαγωγή ήχου από βίντεο

Αυτό που θέλω να κάνω είναι να κρατήσω τη μουσική από κάποιο βίντεο που έχω στο PC. Μου έχει τύχει να βρω στο Youtube το βίντεοκλιπ από κάποιο ωραίο τραγούδι το οποίο να μην μπορώ με τίποτα να εντοπίσω στα torrents ή στο LimeWire.
π.χ.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Oes4nxX6DNg[/youtube]

Ο κύριος λόγος που το θέλω αυτό το πρόγραμμα είναι επειδή θέλω να μετατρέψω σε ήχο αφύπνισης αυτόν τον τυπάκο που κατέβασα στον υπολογιστή αλλά ως avi:
Αξίζει να το ακούσετε ολόκληρο!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QjA5faZF1A8[/youtube]
Εικόνα
"Εάν ταίς γλώσσαις τών ανθρώπων λαλώ καί τών αγγέλων, αγάπη δέ μήν έχω, γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον."
Άβαταρ μέλους
drcypher
Portal Administrator
Portal Administrator
Real Name: Κώτσος Φίλ

Δημοσίευση από drcypher »

Αν χρησιμοποιείς Γκοντζίλα τον Πυραλεπουδιάρη (λογικά εσύ τα βρήκες, απευθύνομαι και στους υπόλοιπους), ψάξε στα add-ons... έχει ένα σωρό που σου κατεβάζουν τα video του youtube σε αρχειάκι, το οποίο όλο και κάποιο πρόγραμμα. Για τα υπόλοιπα κοίτα παραπάνω (μετέφερα το topic σου σε ήδη υπάρχον).
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
Άβαταρ μέλους
Wizard
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Μάνος Ικάριος
Facebook ID: Manos.Ikarios

Δημοσίευση από Wizard »

Xilisoft video converter για τα windows ;)
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
Άβαταρ μέλους
Επικοινωνία:

drcypher έγραψε:Αν χρησιμοποιείς Γκοντζίλα τον Πυραλεπουδιάρη (λογικά εσύ τα βρήκες, απευθύνομαι και στους υπόλοιπους), ψάξε στα add-ons... έχει ένα σωρό που σου κατεβάζουν τα video του youtube σε αρχειάκι, το οποίο όλο και κάποιο πρόγραμμα. Για τα υπόλοιπα κοίτα παραπάνω (μετέφερα το topic σου σε ήδη υπάρχον).
Νομίζω ότι αυτή η φράση δεν βγάζει νόημα! Πάντως, ευχαριστώ για το tip! Το add-on που χρειάζεται ο FireFox είναι το Video DownloadHelper.
Πηγαίνετε στη σελίδα του Youtube και πατήστε το βελάκι δίπλα στο "τρίμπαλο" εικονίδιο δεξιά για αποθήκευση του βίντεο.

Όσο γαι την εξαγωγή ήχου από Youtube βιντεάκια, αρκεί τελικά να χρησιμοποιήσω το κλασικό Vdownloader και να επιλέξω output format = mp3...

Σε όποιον άρεσε πάντως, το Funtwo - Cannon Rock υπάρχει τουλάχιστον και στο LimeWire
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
sfod

Δημοσίευση από sfod »

μπορεί κάποιος να με βοηθήσει στη διαδικασία εγκατάστασης του vdownloader???
mou emfanizetai mia selida pou leei na katevasw bittorent client
kai exei kati zip arxreia apo katw!
what should i do??
Απάντηση

Επιστροφή στο “Υπολογιστές - Εφαρμογές - Internet”