Αναστολή λειτουργιών ΕΜΠ λόγω καύσωνα
Συντονιστές: constant, φιάλη klein, AlexandraDC, Ryu, markelos
- Remali tis Fokionos Negri
- Real Name: KX
- Facebook ID: 0
- Επικοινωνία:
- Skliraios
- Real Name: Ιουλιος Μπιτζιμπιτζιδης
σημερα μετα τις 12 εγιναν μαθηματα?
για ενημερωστε οσοι ανεβηκατε σχολη.....αυριο εχουμε 3-5 εργαστηριο και δε ξερω τι να κανω
για ενημερωστε οσοι ανεβηκατε σχολη.....αυριο εχουμε 3-5 εργαστηριο και δε ξερω τι να κανω
http://www.freewebs.com/hellian00/300%204.gif
ο πληθωρισμός του φαίνεσθαι έχει ρίζες στη έλλειψη του είναι.
Occasio aegre offertur, facile amittitur - Opportunity is offered with difficulty, lost with ease. (Publius Syrus)
http://www.neobux.com/?r=SKLIRAIOS
ο πληθωρισμός του φαίνεσθαι έχει ρίζες στη έλλειψη του είναι.
Occasio aegre offertur, facile amittitur - Opportunity is offered with difficulty, lost with ease. (Publius Syrus)
http://www.neobux.com/?r=SKLIRAIOS
- pao132003
- Real Name: Γιάννης
- Επικοινωνία:
όχι και δεν έχει κλιματισμό! έχει καμιά 40αριά υπέρoχους υπολογιστές να δουλεύουν στους 60βαθμούς C 
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pao132003 την Τρί Ιουν 26, 2007 9:15 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
-
O_Xamenos
- Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
- Facebook ID: 682417817
- Επικοινωνία:
ωραιος ειναι ο θεος!!! σα δεν ντρεπεται λιγακι που βαζει καυσωνα την ωρα που εχουμε εμεις μαθηματα και χανουμε τοσες ωρες απο την ζωη μας... ο ιδιος θεος (αυτος των ορθοδοξων) ηταν που εβαλε τα χιονια πριν δυο εξεταστικες με αποτελεσμα να χαζω τις πιθανοτητες.... συγχαρητηρια στον δημοκρατη θεο που κανει οτι γουσταρει αγνωοντας την πλειοψηφια των φοιτητων που θελει να παρακολουθησει τα μαθηματα του και να τελιωσει στα 5 χρονια την σχολη του... ελεος δηλαδη... και μην αναφερθω στους καηγητες που κλεινουν την σχολη με το ετσι θελω λογω καυσωνα λεει... οι τεμπεληδες παλι για μπανιο θενε να πανε... και την πληρωνει ο αμοιρος σεμφειτης!!! να δουμε τι θα μου απαντησουν τωρα οι δηθεν χριστιανοχαρουμενοι που λογο του θεου τους που τους παραμυθιαζει για αθανασια και τετοιες σαχλαμαρες κλεινει η σχολη....

Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Εγώ ένα έχω να πώ: ΦΑΣΙΣΜΟΣ
ποιος νομίζεις πως είσαι ρε μάγκα που κάνεις ζέστες και δεν μας αφήνεις να κανουμε μάθημα.Είναι αναφαίρετο δικαιωμά μας να σπουδάσουμε αλλα καποιοι κύριοι ( θέοι και πρυτανεις) εχουν άλλη άποψη.Και ρωτώ:
Κυριε Θεε από που παίρνεις γραμμη
Κύριε πρύτανη νομίζεις πως είμαστε όλοι τεμπελχανάδες ώπος εσυ και οι διάφοροι στο ΚΟΜΜΑ σου
Καλω όλους τους ανεξάρτητους σεμφίτεςνα αντισταθουν
να μην επιτρέψουν την υποβάθμιση των σπουδων μας
ΚΑΤΩ Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ
ΚΑΤΩ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ
ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 12:45 ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ
Η ΖΕΣΤΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΞΑΝΑ
ποιος νομίζεις πως είσαι ρε μάγκα που κάνεις ζέστες και δεν μας αφήνεις να κανουμε μάθημα.Είναι αναφαίρετο δικαιωμά μας να σπουδάσουμε αλλα καποιοι κύριοι ( θέοι και πρυτανεις) εχουν άλλη άποψη.Και ρωτώ:
Κυριε Θεε από που παίρνεις γραμμη
Κύριε πρύτανη νομίζεις πως είμαστε όλοι τεμπελχανάδες ώπος εσυ και οι διάφοροι στο ΚΟΜΜΑ σου
Καλω όλους τους ανεξάρτητους σεμφίτεςνα αντισταθουν
να μην επιτρέψουν την υποβάθμιση των σπουδων μας
ΚΑΤΩ Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ
ΚΑΤΩ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ
ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 12:45 ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ
Η ΖΕΣΤΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΞΑΝΑ
- philip
- Real Name: Φίλιππος
Ωραία αφού διαφωνείτε κάποιοι με την απόφαση, ας μαζευτούμε όλοι το πρωι να συγκεντρώσουμε υπογραφές ωστέ να γίνει μια γενική συνέλευση το μεσημέρι να πλακωθούν μεταξύ τους ΕΑΑΚ, ΠΚΣ, ΔΑΠ και να αποφασίσουμε αν πρέπει να κλείσει ή όχι η σχολή λόγω καύσωνα!!
Genius is 20% inspiration and 80% perspiration...
-
abakas7
- Real Name: Ανέστης
- Επικοινωνία:
Καλό θα είναι να μην παρασυρόμαστε από τα νεύρα μας...O_Xamenos έγραψε:ωραιος ειναι ο θεος!!! σα δεν ντρεπεται λιγακι που βαζει καυσωνα την ωρα που εχουμε εμεις μαθηματα και χανουμε τοσες ωρες απο την ζωη μας... ο ιδιος θεος (αυτος των ορθοδοξων) ηταν που εβαλε τα χιονια πριν δυο εξεταστικες με αποτελεσμα να χαζω τις πιθανοτητες.... συγχαρητηρια στον δημοκρατη θεο που κανει οτι γουσταρει αγνωοντας την πλειοψηφια των φοιτητων που θελει να παρακολουθησει τα μαθηματα του και να τελιωσει στα 5 χρονια την σχολη του... ελεος δηλαδη... και μην αναφερθω στους καηγητες που κλεινουν την σχολη με το ετσι θελω λογω καυσωνα λεει... οι τεμπεληδες παλι για μπανιο θενε να πανε... και την πληρωνει ο αμοιρος σεμφειτης!!! να δουμε τι θα μου απαντησουν τωρα οι δηθεν χριστιανοχαρουμενοι που λογο του θεου τους που τους παραμυθιαζει για αθανασια και τετοιες σαχλαμαρες κλεινει η σχολη....
Επίσης καλό θα ήταν να μη θυμόμαστε ότι υπάρχει Θεός μόνο όταν όλα μας πάνε στραβά...
Μπορώ να απαντήσω στα ερωτήματά σου αλλά θα βγούμε offtopic. Αν θες άνοιξε ένα καινούριο τόπικ (εφόσον επιτρέπονται συζητήσεις θρησκευτικού περιεχομένου από τους κανονισμούς -- δεν το ξέρω αυτό) ή αν θες pm.
- noir
- Real Name: εθελοδουλο πρακτορακι :)
- Επικοινωνία:
Χαμενε μη μασας, αυτα τα κολπα του θεου ειναι γνωστα... ο καυσωνας στη δεδομενη συγκυρια δεν ειναι τυχαιος. Ειναι καθαρα ρεβανσιονιστικη τακτικη για τις καταληψεις και σκοπο εχει να πολεμησει μελλοντικες κινητοποιησεις. Ισως ο χριστοδουλος να εβαζε τα πραγματα σε καποια ταξη, αλλα και αυτος ειναι off τωρα... Προτεινω παντως να παμε ολοι κανονικα για μαθημα και οσοι επιβιωσουν... σιγουρα δεν τον συμφερει (το θεο) να παμε στα θυμαρακια απο δικο του σφαλμα... :sky:

Η ελευθερία του ενός είναι προϋπόθεση για την ελευθερία του άλλου!
Κανένας έγκλειστος στις κρατικές φυλακές, κανένας σκλάβος στα αφεντικά!
Αντίσταση - Αυτοοργάνωση - Αλληλεγγύη