Στοιχειώδη Σωματίδια II
Συντονιστές: Ryu, markelos, meleneemil, Nasia!
-
sawtooth
- Real Name: Επαμεινώνδας
- Facebook ID: 0
- Επικοινωνία:
Re: [Φ9ο] Στοιχειώδη σωματίδια
Και εγώ κάθετα διαφωνώ. 
- The Godfather
Ναι αλλά πότε θα οριστικοποιηθεί η ημερομηνία να ξέρουμε; Καταντάει κουραστικό αυτό το πράγμα............................................................
"Keep your friends close and your enemies closer"
Don Vito Corleone
Don Vito Corleone
- FreeThinker
Θα συμφωνήσω με sawtooth και el greco. Απαράδεκτο να γράφουμε σε αργία! Όσο για το αν το θέλει η πλειοψηφία δεν είμαι και τόσο σίγουρος. Ήδη στο fοrum αριθμούνται 3 γνώμες κατά και 1(?) υπέρ! Στο κάτω κάτω ας γίνει στις 24/3. Μια χαρά μέρα είναι. Για να μη χρειστεί να περάσουμε και από ολόκληρο τάγμα για να φτάσουμε στη σχολή! Αυτά. Όσους σας αφορά, τοποθετηθείτε! Αρκετές υποχωρήσεις δεν κάναμε όλοι φέτος?
ΥΓ. Και σε περίπτωση που δεν ήταν σαφές από τα παραπάνω:
Κι εγώ διαφωνώ κάθετα.
ΥΓ. Και σε περίπτωση που δεν ήταν σαφές από τα παραπάνω:
Κι εγώ διαφωνώ κάθετα.
- xaplas
- Real Name: Real Name
Διαφωνώ με την αλλαγή της ημερομηνίας της εξέτασης.
Πρώτον, όπως έγραψε και ο sawtooth "κανείς δε σώζεται με τρεις μέρες παραπάνω διάβασμα".
Δεύτερον, η αλλαγή δεν μπορεί να βασιστεί στο επιχείρημα ότι εξετάζεται άλλο μάθημα του ίδιου εξαμήνου σε κοντινή ημερομηνία, μιας και το μόνο κοντίνο είναι η Υπολογιστική Φυσική ΙΙ τη Δευτέρα (που είναι και προαιρετικό).
Τρίτον, είναι εθνική εορτή.
Τέταρτον, επειδή υποψιάζομαι ότι εκείνοι οι φοιτητές που πήγαν και κανόνισαν την αλλαγή, το έκαναν για να γράψουν και Κβάντο ΙΙ την Τρίτη (διορθώστε με αν κάνω λάθος), να τους υπενθυμίσω ότι είναι δική τους ευθύνη που οφείλουν μάθημα παλαιότερου εξαμήνου και σε καμία περίπτωση δεν τους δίνει το δικαίωμα να αλλάζουν την ημερομηνία υποχρεωτικού μαθήματος τρέχοντος εξαμήνου.
Αυτά.
Πρώτον, όπως έγραψε και ο sawtooth "κανείς δε σώζεται με τρεις μέρες παραπάνω διάβασμα".
Δεύτερον, η αλλαγή δεν μπορεί να βασιστεί στο επιχείρημα ότι εξετάζεται άλλο μάθημα του ίδιου εξαμήνου σε κοντινή ημερομηνία, μιας και το μόνο κοντίνο είναι η Υπολογιστική Φυσική ΙΙ τη Δευτέρα (που είναι και προαιρετικό).
Τρίτον, είναι εθνική εορτή.
Τέταρτον, επειδή υποψιάζομαι ότι εκείνοι οι φοιτητές που πήγαν και κανόνισαν την αλλαγή, το έκαναν για να γράψουν και Κβάντο ΙΙ την Τρίτη (διορθώστε με αν κάνω λάθος), να τους υπενθυμίσω ότι είναι δική τους ευθύνη που οφείλουν μάθημα παλαιότερου εξαμήνου και σε καμία περίπτωση δεν τους δίνει το δικαίωμα να αλλάζουν την ημερομηνία υποχρεωτικού μαθήματος τρέχοντος εξαμήνου.
Αυτά.
-
$4tyr05
- Real Name: Aggelos
Παιδια καλησπερα, εγω και κατι αλλοι ξεκινησαμε τις διαδικασιες για να μετακινηθει η εξεταση του μαθηματος του
ζουπανου, και εχουμε βρει πολλα ατομα που συμφωνουν για τους λογους που υποθεσατε (κβαντο 2 κυριως και τα υπολοιπα της δευτερας - τριτης)! Και η αρχικη μετακινηση του μαθηματος (15-22) απο το ζουπανο ειχε γινει για να υπαρχει χρονικο περιθωριο να διαβαστει, αλλα τα χιονια αλλαξαν τα πραγματα! Γενικα ψαχναμε να ρωτησουμε οσους γινοτανε απο τηλεφωνα, μηπως υπαρχει καποιος που εχει αμεσο λογο να μη μπορει για αλλαγη γενικα (εισιτηρια κλεισμενα κ.τ.λ.). Πειτε και τωρα ακομα ως προς αυτο.
Εγω σημερα μονο καταφερα να ερθω σε επαφη με το ζουπανο, και λεει οτι συμφωνει αν θελουμε αλλαγη, αλλα μπορει μονο στις 25!
Ξερω οτι ειναι αργια αλλα γενικα ειμαστε αρκετοι που μας διευκολυνει παρα πολυ η αλλαγη, γι αυτο ελπιζαμε γενικα στην κατανοηση των υπολοιπων. Οντως δικαιωμα σας να διαφωνησετε για οποιο λογο θελετε, απλα αν η υποχωρηση σας ειναι μικρη ζηταμε να την κανετε! Απαντηστε ακομα και τωρα, ο ζουπανος περιμενει να του επιβεβαιωσω τη συμφωνια, οποτε
αν δεν το δεχεστε θα του πω να την ακυρωσει!
ζουπανου, και εχουμε βρει πολλα ατομα που συμφωνουν για τους λογους που υποθεσατε (κβαντο 2 κυριως και τα υπολοιπα της δευτερας - τριτης)! Και η αρχικη μετακινηση του μαθηματος (15-22) απο το ζουπανο ειχε γινει για να υπαρχει χρονικο περιθωριο να διαβαστει, αλλα τα χιονια αλλαξαν τα πραγματα! Γενικα ψαχναμε να ρωτησουμε οσους γινοτανε απο τηλεφωνα, μηπως υπαρχει καποιος που εχει αμεσο λογο να μη μπορει για αλλαγη γενικα (εισιτηρια κλεισμενα κ.τ.λ.). Πειτε και τωρα ακομα ως προς αυτο.
Εγω σημερα μονο καταφερα να ερθω σε επαφη με το ζουπανο, και λεει οτι συμφωνει αν θελουμε αλλαγη, αλλα μπορει μονο στις 25!
Ξερω οτι ειναι αργια αλλα γενικα ειμαστε αρκετοι που μας διευκολυνει παρα πολυ η αλλαγη, γι αυτο ελπιζαμε γενικα στην κατανοηση των υπολοιπων. Οντως δικαιωμα σας να διαφωνησετε για οποιο λογο θελετε, απλα αν η υποχωρηση σας ειναι μικρη ζηταμε να την κανετε! Απαντηστε ακομα και τωρα, ο ζουπανος περιμενει να του επιβεβαιωσω τη συμφωνια, οποτε
αν δεν το δεχεστε θα του πω να την ακυρωσει!
- Angeliki
- Real Name: Αγγελική
Και εγώ προτιμώ η εξέταση να γίνει κανονικά 22/3. Επειδή πληροφορήθηκα ότι ολόκληρο το τμήμα των παιδιών της θεωρητικής έχουν ενημερωθεί και θέλουν να γίνει η εξέταση αργότερα, είπα ΟΚ για την αλλαγή, παρόλο που επηρεάζει το πρόγραμμα και τις δουλειές μου.
Αν πράγματι η πλειοψηφία θέλει για σοβαρούς λόγους να γίνει η εξέταση 25/3 ,θα το δεχτώ ,αν έτσι πρόκειται να διευκολυνθούν πολλοί συμφοιτητές μας.
Καλό είναι να αποφασιστεί ΕΓΚΑΙΡΩΣ και από την πλειοψηφία των φοιτητών που είναι ΣΙΓΟΥΡΟΙ ότι θα προσέλθουν στις εξετάσεις!
Αν πράγματι η πλειοψηφία θέλει για σοβαρούς λόγους να γίνει η εξέταση 25/3 ,θα το δεχτώ ,αν έτσι πρόκειται να διευκολυνθούν πολλοί συμφοιτητές μας.
Καλό είναι να αποφασιστεί ΕΓΚΑΙΡΩΣ και από την πλειοψηφία των φοιτητών που είναι ΣΙΓΟΥΡΟΙ ότι θα προσέλθουν στις εξετάσεις!
Ναι, σίγουρα πρέπει να αποφασιστεί εγκαίρως... Εμένα προσωπικά θα με εξυπηρετούσε να γίνει αργότερα, αλλά αν υπάρχουν διαφωνίες δε γίνεται αλλιώς... Στο κάτω κάτω είχε κανονιστεί για 22/3...
- xaplas
Δεν ήθελα να το θέσω ως επιχείρημα, αλλά προσωπικά έχω εισιτήρια κλεισμένα και γνωρίζω τουλάχιστον δύο άτομα ακόμα που βρίσκονται στην ίδια θέση με μένα.$4tyr05 έγραψε:[...] μηπως υπαρχει καποιος που εχει αμεσο λογο να μη μπορει για αλλαγη γενικα (εισιτηρια κλεισμενα κ.τ.λ.). [...]
-
$4tyr05
Επειδή την αλλαγη την ζητήσαμε εμεις οι φοιτητες, θεωρησαμε οτι δεν επρεπε να αποκλειστει οποιοσδηποτε απο τη εξεταση λογω ανωτερας βιας, γι αυτο ηταν το πρωτο που ρωτουσαμε!
Λεωνιδα ρε συ μπορεις να μιλησεις με αυτους που λες οτι θα φυγουν
και να πεις μια τελικη απαντηση εδω στο forum?
Απ οτι φαινεται υπαρχουν αντιρρησεις οποτε να ξερω συντομα αν γινεται να αναιρεσω την αλλαγη....
Λεωνιδα ρε συ μπορεις να μιλησεις με αυτους που λες οτι θα φυγουν
και να πεις μια τελικη απαντηση εδω στο forum?
Απ οτι φαινεται υπαρχουν αντιρρησεις οποτε να ξερω συντομα αν γινεται να αναιρεσω την αλλαγη....
-
Neo
- Real Name: Thomas Anderson
Μια χαρά τα καταφέραμε ή μου φαίνεται; Προσωπικά δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τις 25. Εφόσον όμως έχει κανονιστεί εδώ κι εγώ δεν ξέρω από πότε, να γίνει η εξέταση, καλό θα ήταν να μην παίρνουμε πρωτοβουλίες και να μιλάμε εν ονόματι "συντριπτικών πλειοψηφιών". Σε σημειωτέον ότι κι εγώ γράφω και Κβάντο ΙΙ και θα με βόλευε μια χαρά, αλλά αν υπάρχει έστω κι ένας που έχει πρόβλημα πρέπει να το σεβαστούμε.
Άλλωστε, υπάρχει και ο Σεπτέμβρης. Κι αν έχουμε περάσει κβάντο ΙΙ, θα είναι αρκετά πιο εύκολα τα πράγματα!
Άλλωστε, υπάρχει και ο Σεπτέμβρης. Κι αν έχουμε περάσει κβάντο ΙΙ, θα είναι αρκετά πιο εύκολα τα πράγματα!
-
$4tyr05
Αυτον ψαχνω ρε συ neo τοση ωρα
αλλα ειμαστε 20 ατομα στο μαθημα που συμφωνουμε με την αλλαγη, δεν ξερω τι σε κανει να νομιζεις οτι επικαλουμαι πλειοψηφιες, αλλα να μην αναφερεσαι ετσι για πραγματα που δεν γνωριζεις. Οι συζητησεις στη σχολη γινονται απο την προηγουμενη βδομαδα... τους περισσοτερους τους διευκολυνει αυτη η αποσυμφορηση.
αλλα ειμαστε 20 ατομα στο μαθημα που συμφωνουμε με την αλλαγη, δεν ξερω τι σε κανει να νομιζεις οτι επικαλουμαι πλειοψηφιες, αλλα να μην αναφερεσαι ετσι για πραγματα που δεν γνωριζεις. Οι συζητησεις στη σχολη γινονται απο την προηγουμενη βδομαδα... τους περισσοτερους τους διευκολυνει αυτη η αποσυμφορηση.
- Tony Montana
προσωπικά για μένα όντως είναι βολική η μεταφορά του μαθήματος στις 25. δεν ξέρω αν είναι μόνο για μας τους κακούς φοιτητές που χρωστάμε Κβάντο ΙΙ (ντροπή μας). πάντως αν όντως υπάρχουν άτομα που έχουν κανονίσει διακοπές ή επιστροφή στα σπίτια τους ελέω τέλους εξεταστικής είναι προφανές ότι χρειάζεται μία δεύτερη σκέψη. το θέμα είναι να βρεθεί μία χρυσή τομή, ε λίγο δύσκολο μέσα από μία συζήτηση στο φόρουμ. το γεγονός ότι ο κ. Ζουπάνος μπορεί μόνο στις 25 περιπλέκει τα πράγματα. δυστυχώς φαίνεται ότι η αλλαγή θα μείνει όνειρο... 
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Tony Montana την Σάβ Μαρ 15, 2008 3:11 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- el_greco
- Real Name: Νίκος Βέργος
- Επικοινωνία:
Κι εγώ προσωπικά έχω κλείσει εισιτήρια για τρένο και όχι μόνο, για το Σάββατο 22/3 και ώρα... 15.53, μόλις μια ώρα μετά το πέρας της προγραμματισμένης εξέτασης των στοιχειωδών. Ήδη με την αλλαγή της επαναληπτικής εξέτασης της θεωρητικής φυσικής τον Νοέμβριο έχασα κλεισμένα εισιτήρια, δε σκοπεύω να το επαναλάβω επ'ουδενί τώρα για τα στοιχειώδη. Παιδιά, έλεος, είναι το τελευταίο μου χειμερινό μάθημα, και απαιτώ να μπορέσω να πάω στο σπίτι μου για λίγες μέρες πριν το Πάσχα, οι διακοπές του οποίου αρχίζουν στις 20/4...
Σέβομαι τις ανάγκες όλων, απαιτώ να σεβαστείτε όμως και τις δικές μου, και οποιουδήποτε άλλου. Ας δοθεί το μάθημα κανονικά στις 22 όπως έχει κανονιστεί, και αν δεν έχει πρόβλημα ο κ. Ζουπάνος ας βγάλει κι άλλα θέματα για όσους δώσουν στις 25, αν τελικά γίνει αυτό. Απλά είναι κοροϊδία να βγαίνουν ανακοινώσεις για "συντριπτικές πλειοψηφίες" που μεταφέρουν το μάθημα στις 22/3 και στη συνέχεια αναιρούνται με αυτόν τον τρόπο. Ειδικά στο τελευταίο μου χειμερινό μάθημα, προσωπικά δε θα υποχωρήσω...
@Angeliki: επειδή τώρα είδα αυτό που γράφεις σχετικά με το "τμήμα των παιδιών της θεωρητικής"... αν πραγματικά είναι σημαντικός ο αριθμός τους που θέλουν να δώσουν αργότερα, so be it. Εμείς όμως που θα δώσουμε στοιχειώδη, από ότι κατάλαβα θέλουμε το μάθημα να εξεταστεί κανονικά. Για όνομα, δε δίνουμε καν στα ίδια θέματα. Ας δώσουν οι θεωρητικοί λοιπόν στις 25 και οι των στοιχειωδών στις 22...
Σέβομαι τις ανάγκες όλων, απαιτώ να σεβαστείτε όμως και τις δικές μου, και οποιουδήποτε άλλου. Ας δοθεί το μάθημα κανονικά στις 22 όπως έχει κανονιστεί, και αν δεν έχει πρόβλημα ο κ. Ζουπάνος ας βγάλει κι άλλα θέματα για όσους δώσουν στις 25, αν τελικά γίνει αυτό. Απλά είναι κοροϊδία να βγαίνουν ανακοινώσεις για "συντριπτικές πλειοψηφίες" που μεταφέρουν το μάθημα στις 22/3 και στη συνέχεια αναιρούνται με αυτόν τον τρόπο. Ειδικά στο τελευταίο μου χειμερινό μάθημα, προσωπικά δε θα υποχωρήσω...
@Angeliki: επειδή τώρα είδα αυτό που γράφεις σχετικά με το "τμήμα των παιδιών της θεωρητικής"... αν πραγματικά είναι σημαντικός ο αριθμός τους που θέλουν να δώσουν αργότερα, so be it. Εμείς όμως που θα δώσουμε στοιχειώδη, από ότι κατάλαβα θέλουμε το μάθημα να εξεταστεί κανονικά. Για όνομα, δε δίνουμε καν στα ίδια θέματα. Ας δώσουν οι θεωρητικοί λοιπόν στις 25 και οι των στοιχειωδών στις 22...
- xaplas
Χρωστάω κι άλλα μαθήματα (και Κβάντο ΙΙ), αλλά όπως προανέφερα, δεν έχω το δικαίωμα να ζητώ αλλαγή της ημερομηνίας εξέτασης μαθήματος τρέχοντος εξαμήνου για να μπορώ να δώσω ένα παλιό χρωστούμενο.Tony Montana έγραψε:[...] δεν ξέρω αν είναι μόνο για μας τους κακούς φοιτητές που χρωστάμε Κβάντο ΙΙ (ντροπή μας). [...]
-
$4tyr05
Η εξεταση των στοιχειωδων σωματιδιων του ζουπανου τελικα θα
γινει το σαββατο 22/03 στις 12 οπως ειχε καθοριστει απο παλια.
γινει το σαββατο 22/03 στις 12 οπως ειχε καθοριστει απο παλια.