Μαθηματική Ανάλυση I
Συντονιστές: φιάλη klein, Ryu, markelos, meleneemil
Re: [Κ1ο] Ανάλυση Ι
Η Νασια ειχε παρει την υλη απο το Ρασσια (2 φορες αν θυμαμαι καλα)
Ναι, [you] σε παρακολουθώ!

@[you]

@[you]

- armaos
- Real Name: Αρμαος
- Facebook ID: 0
- Επικοινωνία:
Το βιβλίο του Τσεκρέκου;;
Μήπως εννοείς του Παντελίδη;
Είχα την εντύπωση οτι ανάλυση 1 δίνουμε όλοι μαζί με κοινά θέματα και βιβλιο Ρασσιά. Οχι;;
Πάντως το βιβλίο του Ρασσιά παρτο
Μήπως εννοείς του Παντελίδη;
Είχα την εντύπωση οτι ανάλυση 1 δίνουμε όλοι μαζί με κοινά θέματα και βιβλιο Ρασσιά. Οχι;;
Πάντως το βιβλίο του Ρασσιά παρτο
- apolski
- Real Name: ---
Ρε παιδιά εμενα ο κ.Ρασσιας μου είπε οτι απο τα ολοκληρώματα μέσα είναι μονο το αόριστο(κεφ.1 Ι) 
Μετά την εξεταστική θα έχουμε καμιά βδομάδα να ξεκουραστούμε ή μπαίνουμε κατευθείαν στο επόμενο εξάμηνο?
Μετά την εξεταστική θα έχουμε καμιά βδομάδα να ξεκουραστούμε ή μπαίνουμε κατευθείαν στο επόμενο εξάμηνο?
- Nasia!
- Portal Administrator

- Real Name: Νάσια παραγοντικό
- Facebook ID: 1169014285
Ρε παιδιά χίλια συγγνώμη για το λάθος (και για τα πιθανά καρδιακά!!).
Πάντως για να ελαφρύνω λίγο τη θέση μου, ύλη πήρα από μία κοπέλα στο τμήμα μου, όχι απευθείας από τον καθηγητή...
Άλλωστε γενικότερα την έδωσε πολύ χύμα την ύλη, σε φάση να ξεφυλλίζει το βιβλίο μέσα στην αίθουσα και να λέει "αυτό μέσα, αυτό όχι, α ωραία απόδειξη αυτή, κ.τ.λ.".....
Τώρα για τα υπόλοιπα που ανέβασα, πρέπει να είναι σωστά, εξάλλου συμφωνούν και με τις σημειώσεις μου! (Όντως οι εφαρμογές του ορισμένου με παραξένεψαν και 'μένα όταν πρωτοείδα την ύλη, γιατί ήταν το μόνο που δεν είχα στις σημειώσεις, αλλά φαντάστηκα ότι ήταν δικό μου το λάθος...)
Α όσο για τα SOS, ξέρω τα εξής:
Ανισότητα Cauchy, Υπερβολικές συναρτήσεις, Ιδιότητες συγκλινουσών ακολουθιών, Ακολουθίες Cauchy, Ομοιόμορφη συνέχεια, Απολύτως συγκλίνουσες σειρές +αποδ.
Βέβαια έχετε πλέον κάθε δικαίωμα να αμφιβάλλετε για τις πληροφορίες μου όσον αφορά την Ανάλυση...
Νομίζω όμως ότι αυτά που ανέβασα τώρα είναι ok!!
edit: Διόρθωσα την ύλη στο προηγούμενο post για να μην πάρω στο λαιμό μου κι άλλους αθώους!
Πάντως για να ελαφρύνω λίγο τη θέση μου, ύλη πήρα από μία κοπέλα στο τμήμα μου, όχι απευθείας από τον καθηγητή...
Άλλωστε γενικότερα την έδωσε πολύ χύμα την ύλη, σε φάση να ξεφυλλίζει το βιβλίο μέσα στην αίθουσα και να λέει "αυτό μέσα, αυτό όχι, α ωραία απόδειξη αυτή, κ.τ.λ.".....
Τώρα για τα υπόλοιπα που ανέβασα, πρέπει να είναι σωστά, εξάλλου συμφωνούν και με τις σημειώσεις μου! (Όντως οι εφαρμογές του ορισμένου με παραξένεψαν και 'μένα όταν πρωτοείδα την ύλη, γιατί ήταν το μόνο που δεν είχα στις σημειώσεις, αλλά φαντάστηκα ότι ήταν δικό μου το λάθος...)
Α όσο για τα SOS, ξέρω τα εξής:
Ανισότητα Cauchy, Υπερβολικές συναρτήσεις, Ιδιότητες συγκλινουσών ακολουθιών, Ακολουθίες Cauchy, Ομοιόμορφη συνέχεια, Απολύτως συγκλίνουσες σειρές +αποδ.
Βέβαια έχετε πλέον κάθε δικαίωμα να αμφιβάλλετε για τις πληροφορίες μου όσον αφορά την Ανάλυση...
Νομίζω όμως ότι αυτά που ανέβασα τώρα είναι ok!!
edit: Διόρθωσα την ύλη στο προηγούμενο post για να μην πάρω στο λαιμό μου κι άλλους αθώους!
The world is not enough, but it is such a perfect place to start, my love.
- Hengeo
- Real Name: Γιώργος
Τώρα πρόσεξα ότι δεν υπήρχαν στο εργαλείο τα θέματα της επαναληπτικής 2007. Μόλις τα ανέβασα και εκρεμμεί η επιβεβαίωση από τους moderator.
Ελπίζω, έστω και λίγο αργά, να βοηθήσουν
Ελπίζω, έστω και λίγο αργά, να βοηθήσουν
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
ran-tan-plan Ο τσεκρεκος δεν εχει πει τιποτα απο υπερβολικες συναρτησεις? απο ορισμενο ολοκληρωμα μεχρι ποια σελιδα?
- apolski
- Real Name: ---
Re: [ΕΔΩ ΖΗΤΑΤΕ] Ύλη Χειμερινών Εξαμήνων 2007 - 2008
Δηλαδη μεσα ειναι μονο το ii. 1.15 ή ολο το ii. εκτος απο το 1.16?Nasia! έγραψε: Τεύχος Β:
Κεφάλαιο 1: i όλο, ii (εκτός από 1.16 ως 1.24).
ολο το ii εκτος απο το 1.16 εως το 1.24 (καταλαβα εγω)

@[you]

@[you]

- armaos
- Real Name: Αρμαος
- Επικοινωνία:
Αααα πες το έτσι
Δηλαδή;;;

Αλήθεια, γιατί με παρακολουθείς;;
Εχω αγχωθεί λίγο!!

Δηλαδή;;;
Αλήθεια, γιατί με παρακολουθείς;;
Εχω αγχωθεί λίγο!!

@[you]

@[you]

GIA POTE 8A METAFER8EI TO MA8IMA TIS ANALISIS?
Exei kaneis idea pote tha dothei to mathima tis analisis 1
kai genika pote tha metafertoun oi exetaseis deuteras-tritis?
to site tis gramateis den exei vgalei kapoia anakoinosi (etsi kai alios den to enimeronei panta to site)- iparxei kapoia anakoinosi exo apo tin gramateia?
kai genika pote tha metafertoun oi exetaseis deuteras-tritis?
to site tis gramateis den exei vgalei kapoia anakoinosi (etsi kai alios den to enimeronei panta to site)- iparxei kapoia anakoinosi exo apo tin gramateia?
Απλα περιμενουμε...drcypher έγραψε:Δεν φαίνεται λόγος ή ανακοίνωση αναβολής για αύριο. Συνεπώς μάλλον όλα θα γίνουν όπως έχουν προγραμματισθεί. Όσο για τις αναβληθείσες εξετάσεις, παρακαλούμε να μην επαναλαμβάνετε τις ίδιες ερωτήσεις. Το επόμενο λεπτό που θα υπάρξει ανακοίνωση ξέρετε πως θα ενημερωθείτε κι από δω

@[you]

@[you]

-
ersi
- Real Name: ersi
λοιπον παιδια βγηκε ανακοινωση!!!!!!!!!!!!!!!!!!η αναλυση 1 θα δωθει σαββατο 1 μαρτιου 8 και μιση!!!!!!!!!!!!!!!αυτο βεβαια ειναι καταστροφικο για τα παιδια του μαθηματικου που χρωστανε πραγματικη αναλυση...εγω πηγα στη γραμματεια να ρωτησω εαν μπορει να αλλαξει αυτο και μου ειπανε πως θα εξαρτηθει απο τα παραπονα!!!γι αυτο θερμοπαρακαλω οποιος εχει και το παραμικρο προβλημα για το σαββατο ας κανει τον κοπο να παραπονεθει λιγο στη γραμματεια!!!!!!!! παρακαλωωωω....
- antony07
- Forum Moderator

- Real Name: Αντώνης
- Επικοινωνία:
Η ανακοίνωση βρίσκεται εδώ:
http://semfe.math.ntua.gr/docs/πρόγραμμ ... αιρίας.pdf
http://semfe.math.ntua.gr/docs/πρόγραμμ ... αιρίας.pdf
"Ωραία παιδιά κατάχαμα κυλάει
το πιο ωραίο ρόδο απ' το στεφάνι σας
αδράξτε κάθε τι που προσπερνάει