Θαυμάστε κύριοι την, όπως πάντα προοδευτική και πιο έξυπνη των υπολοίπων, ΠΚΣ. Όπως πάντα σεβόμενη το φοιτητή που προετοιμάστηκε για να δώσει αύριο κάποια μαθήματα αυτή διωργανώνει το γνωστό σε όλους πανυγήρι.. συγνώμη Γ.Σ. Και είμαι 110% σίγουρος ότι όσα μαθήματα είναι προγραμματισμένα για μετά της 12 κατόπιν της γνωστής φασιστικής παρέμβασης θα ματαιωθούν..
Κι εγώ απ ότι ξέρω αύριο θα δωθούν τα μαθήματα(ρώτησα δλδ το πρωί που το έμαθα και αυτό μου είπαν..)
Το άλλο όμως θέμα είναι,αν αποφασιστεί συμμετοχή στο συλλαλητήριο τι γίνεται την Πέμπτη??Και αν δεν αποφασιστεί θα αλλάξει κάτι απ τη στιγμή που η ΠΟΣΔΕΠ έχει αποφασίσει να συμμετάσχει στις κινητοποιήσεις?
Παιδια απ'οσο διαβασα στο καταστατικο, για να καλεσει καποιος ΓΣ πρεπει να εχει μαζεψει υπογραφες απο το 1/6 του συλλογου δηλαδη αν στη σχολη εχουμε περιπου 1600 ατομα,πρεπει να μαζευτουν περιπου 265 υπογραφες . και ερωτω:
1)Δεν ειναι πολυ μικρο το ποσοστο (1/6) των υπογραφων που χρειαζεται για να καλεστει ΓΣ?
2)Αν μαζεψω εγω υπογραφες απο τα 2/6 της σχολης για να μη γινει ΓΣ θα με πουν φασιστακι????
3)τι χρειαζετε να γινει για να αλλαξει το καταστατικο(αυξηση του ποσοστου των υπογραφων που χρειαζονται) ετσι ωστε να μη βγαζει ΓΣ η πκσ οποτε γουσταρει (δεδομενου οτι οι πκσ-ιτες μαζι με τους πκσ-οφιλους υπερκαλυπτουν το 1/6 της σχολης) ΕΡΓΑΤΕ ΑΓΡΟΤΕ ΦΟΙΤΗΤΕ
surf_tha_curl έγραψε:Παιδια απ'οσο διαβασα στο καταστατικο, για να καλεσει καποιος ΓΣ πρεπει να εχει μαζεψει υπογραφες απο το 1/6 του συλλογου δηλαδη αν στη σχολη εχουμε περιπου 1600 ατομα,πρεπει να μαζευτουν περιπου 265 υπογραφες . και ερωτω:
1)Δεν ειναι πολυ μικρο το ποσοστο (1/6) των υπογραφων που χρειαζεται για να καλεστει ΓΣ?
Και που να δεις για την απαρτια τι ισχυει που βγαινει απο ενα ποσοστο σχετικο με την προσελευση στις φοιτητικες εκλογες ή τα εγκυρα ψηφοδελτια. Σε αυτη την περιπτωση ειναι ακομα μικροτερο!
Ωστοσο το γεγονος πως υπαρχει ευελιξια του ΦΣ να καλλει σε συνελευσεις δεν ειναι κακο. Αλλα εινια τα προβληαμτα των ΓΣ.... αρκετα πιο ουσιωδη.
Η ελευθερία του ενός είναι προϋπόθεση για την ελευθερία του άλλου!
Κανένας έγκλειστος στις κρατικές φυλακές, κανένας σκλάβος στα αφεντικά! Αντίσταση - Αυτοοργάνωση - Αλληλεγγύη
αν δεν εισαι απαραιτητος για την απαρτια θα γραψεις! :twisted:
Ειμαι περιεργος να δω ποσο κοσμο θα εχει η πρωτη συνελευση της χρονιας! Αν τα καταφερω θα βρω λιγο χρονο να περασω! :)
Η ελευθερία του ενός είναι προϋπόθεση για την ελευθερία του άλλου!
Κανένας έγκλειστος στις κρατικές φυλακές, κανένας σκλάβος στα αφεντικά! Αντίσταση - Αυτοοργάνωση - Αλληλεγγύη
[background music: Θέμης Αδαμαντίδης / Μα που να πάω]
Μην ανησυχείς... απ' ό,τι κατάλαβα οι ΚΝΕίτες είναι αποφασισμένοι (και εντατελμένοι από τα κεντρικά) να σύρουν τον σύλλογο με το ζόρι στην πορεία, και δεν θα κολλήσουν σε λεπτομέρειες όπως η εξέτασή σου ή η δική μου. Αν χρειαστεί να κάνουν Γ.Σ. στο γρασίδι κάτω από το περίπτερο και χωρίς να ματαιωθούν εξετάσεις, θα το κάνουν.
Για το πανώ "Φ.Σ. ΣΕΜΦΕ" στην πορεία ρε γαμώτο!
:ctf:
[/background music]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος drcypher την Τετ Οκτ 31, 2007 1:10 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.