Τίμο,δε συμφωνώ με τον Dennis για το που έγιναν οι δολοφονίες.
Έχω ακούσει 1.000.000 διαφορετικές εκδοχές.Έχω καταλήξει στο οτι έγιναν δολοφονίες στο πολυτεχνείο.
Άλλωστε και φαντάροι που ήταν τότε στο πολυτεχνείο,δεν απέκλεισαν να υπήρξαν νεκροί.Απλά το καθεστώς τότε έκρυβε την αλήθεια συνεχώς και έτσι δεν μπορούσαν να βγουν στην επιφάνεια όλα τα πραγματικά στοιχεία.
Το θέμα όμως δεν είναι να πούμε πόσοι ήταν οι νεκροί μέσα στο πολυτεχνείο.Αυτοί που σκοτώθηκαν στους δρόμους γύρω απο το πολυτεχνείο απο που βγήκαν?
Χάνουμε την ουσία έτσι.Τι πάει να πει έξω απο το πολυτεχνείο?Το ίδιο πράγμα είναι.
Η αδιαφορία μου για το αν είχαμε νεκρούς και η αναφορά μου στο τανκ έγιναν για να δείξω ακριβώς αυτό.
Και ξέρεις τι?Επειδή υπάρχουν πολλοί που δεν παραδέχονται οτι έγιναν δολοφονίες,προσπαθώ να κατευθύνω αλλού τη συζήτηση.Γιατί πολύ απλά δεν πρόκειται να τους πείσεις ποτέ!!!
Κι αυτό επειδή -όπως εξήγησα προηγουμένως- θάφτηκαν πάρα πολλά απο εκείνες τις μέρες.
Θα πρέπει να γνωρίζεις επίσης,οτι αυτά τα άτομα,επειδή δεν είναι σε θέση να στηρίξουν τα επιχειρήματά τους για το καθεστώς εκείνο και τις καταλήψεις (ξέρεις τι πιστεύουν) προβάλλουν συνεχώς την άποψη οτι δεν έγιναν δολοφονίες μέσα στο πολυτεχνείο.
Λες και αυτό είναι το νόημα.Αν έγιναν μέσα ή έξω.Σημασία είχε η κίνηση των φοιτητών και οι συνθήκες που επικρατούσαν τότε.
Ελπίζω να σε κάλυψα.
17 Νοέμβρη
Συντονιστής: AlexandraDC
- Eric Roberts
- Βραχνός Προφήτης
- Επικοινωνία:
Σε καθε συζητηση υπαρχει ενα αρρητο πλαισιο (το οποιο υπερβαινει τους κανονες του φορουμ), μεσα στο οποιο αυτη διεξαγεται. Το να πεταμε κατι στον αερα χωρις να μπορουμε να το υποστηριξουμε, σηκωνει πολλη ειρωνεια, καθως δειχνει ασεβεια απο την πλευρα αυτου που το υιοθετει. Οταν λες ξεκαρφωτα (και με εμφανως προβοκατορικη διαθεση) οτι "στο πολυτεχνειο ηταν η CIA" οφειλεις να το τεκμηριωσεις, ακριβως οπως στο οτι "τα παιρνει ο Ντεμης", "η βιβλιοθηκη ειναι απαραδεκτη" και λοιπες αποψεις που εχουν υποστηριχθει και τεκμηριωθει σε αυτο το φορουμ (ανεξαρτητα με το αν συμφωνουμε ή οχι με αυτες).timos_m έγραψε:Επιτέλους ένα post με επιχειρήματα σε αυτό το topic (αναφέρομαι στο post του Eric Roberts)..
[...]
Εδώ έγινε κάτι ακόμα χειρότερο.. Δεν απάντησε καν με επιχειρήματα κανείς. Όλοι έσπευσαν να ειρωνευτούν τον Dennis Lynn Rader επειδή θεώρησαν ότι η δημοσίευσή του στέλνει δεξιά/φασιστικά/χουντικά ή δεν ξέρω τι άλλα μηνύματα... Δεν ξέρω αν έχει τέτοιες πεποιθήσεις αλλά οι απαντήσεις που δόθηκαν στηρίζονται μόνο στην ειρωνία, συνιστούν επομένως προσωπική επίθεση και άρα είναι ενάντια στους κανόνες του forum και προσβάλλουν εσάς τους ίδιους που τις γράφετε.
Δεν θα ειχα κανενα προβλημα, ουτε και θα ειρωνευομουνα τον Denis, αν υποστηριζε αυτη τη θεση με επιχειρηματα. Ομως οι φρασεις-πυροτεχνηματα και η συνομοσιολογια πρεπει να ειναι κατακριτεες απο ολους. Ετσι, θεωρω μεγαλυτερη ασεβεια προς το φορουμ που μας φιλοξενει, τη σταση του Denis παρα τις οποιες ειρωνειες.
Συνταξη στα 18, στρατευση στα 100!
- timos_m
- Real Name: ΤΜ
Σύμφωνοι. Ας του έλεγες αυτά απ' την αρχή, έστω κάτω απ' όσα έγραψες στο πρώτο post.Βραχνός Προφήτης έγραψε:Σε καθε συζητηση υπαρχει ενα αρρητο πλαισιο (το οποιο υπερβαινει τους κανονες του φορουμ), μεσα στο οποιο αυτη διεξαγεται. Το να πεταμε κατι στον αερα χωρις να μπορουμε να το υποστηριξουμε δειχνει ασεβεια απο την πλευρα αυτου που το υιοθετει. Οφειλεις να το τεκμηριωσεις.
Εν πάση περιπτώσει εγώ δεν είμαι εδώ για να υπερασπίζομαι κανέναν, αν και αυτό κινδυνεύει να υποτεθεί. Απλά επεσήμανα αυτό που παρατήρησα και δε μου άρεσε, με σκοπό ταυτόχρονα την αποφυγή δυσάρεστης εξέλιξης (=>κλείδωμα) του τοπικ.
Ελπίζω να έγινα τόσο κατανοητός όσο έγιναν και όσα γράφτηκαν από όλους. (Ναι, με κάλυψες Eric
Καληνύχτα!