Ποιο skin (board style) προτιμάτε?
Συντονιστές: constant, AlexandraDC, markelos
- skywalker
- Real Name: skywalker
- Facebook ID: 0
- Επικοινωνία:
Re: Ποιο skin (board style) προτιμάτε?
profanos kamia.Ta ebala ola.Den fteo ego pou den exeis gousto 
Θελω να φυγουν τα κομματα Εδω και Τωρα απο το ΕΜΠ...

- pao132003
- Real Name: Γιάννης
- Επικοινωνία:
subsilver2 !!!!
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
- Melinaki
- Real Name: Λία Κατσανεβάκη
- Facebook ID: 658549895
Μόνο σε μένα άρεσε το SkyBlue? Πάντως και το prosilver και το bo2soft είναι ωραία.. 

Φιλοκαλούμεν γαρ μετ'ευτελείας και φιλοσοφούμεν άνευ μαλακίας
- Wizard
- Forum Administrator

- Real Name: Μάνος Ικάριος
- Facebook ID: Manos.Ikarios
Ωραίο και το skyblue. Το bo2soft έχει πολύ μικρά γράμματα ρε γαμώτο 
Εγώ τείνω όλο και περισσότερο στο prosilver πάντως...
Εκτός κι αν πειράξουμε το b2soft ώστε να γίνει πιο μεγάλο, μιας και είναι το πιο πλήρες.
Εγώ τείνω όλο και περισσότερο στο prosilver πάντως...
Εκτός κι αν πειράξουμε το b2soft ώστε να γίνει πιο μεγάλο, μιας και είναι το πιο πλήρες.
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
- sparc
- Real Name: Γιώργος
Λοιπόν, έχοντας ψάξει όλα τα skins μπορώ να είμαι για ένα πράγμα σίγουρος, το exuberance είναι απαράδεκτο. Σίγουρα είναι από τα πιο όμορφα, είναι όμως τρομερά δύσκολο, με μια ματιά, να διαχωρίσω βασικά στοιχεία ως ανεξάρτητες πληροφορίες. Τα χρώματα είναι όλα παρόμοια και πολύ ανοιχτά με αποτέλεσμα να φαίνονται όλα ως μία συνέχεια.
Για τον λόγο αυτό και μόνο (αφού η ομορφιά κρατάει μέχρι την επικράτηση της συνήθειας δηλ. την πρώτη εβδομάδα) κατέληξα στα τετραγωνισμένα bo2Soft & subsilver2, με το δεύτερο να είναι το ασχημότερο, οπότε bo2Soft.
ΥΓ: Το σημαντικότερο πρόβλημα με όλα τα άλλα themes, ήταν να διαχωρίσω την υπογραφή από το post, η αχνή < hr > πραγματικά δε δουλεύει!
Για τον λόγο αυτό και μόνο (αφού η ομορφιά κρατάει μέχρι την επικράτηση της συνήθειας δηλ. την πρώτη εβδομάδα) κατέληξα στα τετραγωνισμένα bo2Soft & subsilver2, με το δεύτερο να είναι το ασχημότερο, οπότε bo2Soft.
ΥΓ: Το σημαντικότερο πρόβλημα με όλα τα άλλα themes, ήταν να διαχωρίσω την υπογραφή από το post, η αχνή < hr > πραγματικά δε δουλεύει!
I think therefore I am? Could be! Or is it really someone else who thinks he's me?
Reymond Smullyan - This book needs no title
Στενή είναι η αρετή, δεν μπορώ να αναπνεύσω· μικρός, στενός είναι ο Παράδεισος, δε με χωράει· σαν άνθρωπος μου φαίνεται ο Θεός σας, δεν τον θέλω!
Ν. Καζαντζάκης - Ασκητική
Reymond Smullyan - This book needs no title
Στενή είναι η αρετή, δεν μπορώ να αναπνεύσω· μικρός, στενός είναι ο Παράδεισος, δε με χωράει· σαν άνθρωπος μου φαίνεται ο Θεός σας, δεν τον θέλω!
Ν. Καζαντζάκης - Ασκητική
- drcypher
- Portal Administrator

- Real Name: Κώτσος Φίλ
Να κάνω μια παρατήρηση στα παραπάνω: Το γενικό πνεύμα των δημοσιεύσεων είναι ότι το default style έχει τέτοιο συνδυασμό χρωμάτων και διάταξη πληροφοριών που όντως καθιστά κάποια βασικά στοιχεία λίγο-πολύ δυσδιάκριτα, συνεπώς και το ίδιο το forum πιο δύσχρηστο (ενώ δεν είναι, τουναντίον).
Στην τελική επιλογή θα φροντίσουμε να ορίσουμε ως default εκείνο που μοιάζει περισσότερο στο παλιό, όχι με την έννοια "τελικά δεν την αντέχουμε την αλλαγή" αλλά κυρίως με βάση τα κριτήρια:
Στην τελική επιλογή θα φροντίσουμε να ορίσουμε ως default εκείνο που μοιάζει περισσότερο στο παλιό, όχι με την έννοια "τελικά δεν την αντέχουμε την αλλαγή" αλλά κυρίως με βάση τα κριτήρια:
- Το forum και το portal (παρόλο που είναι διαφορετικά κομμάτια λογισμικού και αναπτύσσονται από διαφορετικούς ανθρώπους) συνιστούν ενιαίο site και θα πρέπει, συνεπώς, να εμφανίζονται ως ενιαία κομμάτια του ενός και αυτού site.
- Τα βασικά στοιχεία του forum θα πρέπει να είναι εξίσου ή περισσότερο ευδιάκριτα με το παρελθόν (γιατί κάθε αλλαγή γίνεται για το καλύτερο, και όχι για το χειρότερο). Τέτοια στοιχεία είναι τα posts, οι υπογραφές, τα στοιχεία του συγγραφέα, κλπ..
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.