<- συνελευση εχει και τετοια -> και τετοια <- εργαατης/εργαζομενος <- πορεια για ασφαλιστικο <- ξυλο με μπατσους/ δαπιτες
"μειοψηφιες" -> <- Δαπιτης <- Ολυμπιακη
καθηγητης-> <- σεμφιτης
(εναλλακτικα μπαμπας σεμφιτη-> <- σεμφιτης)
κυβερνηση-> <- φοιτητης που χανει τα μαθηματα ΕΠΕΙΔΗ η ομαδα παιζει καλη <- προταση δαπ <- προταση ΠΚΣ (σοσιαλισμος/Μοσχα/αρκουδα) <-προταση ΕΑΑΚ <-προταση ΠΑΣΠ <-προταση ΕΔΡΑ
φοιτητης-> <- μπατσος <- κυβερνηση <-skywalker που προσπαθει να ανοιξει την ζχολη με "καθε τροπο"
Γαμώ... τα κράτη, γενικώς... Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω... Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά! ο χαμένος τα παίρνει όλα
Pepe έγραψε:Δηλαδή η Εργαστηριακή Φυσική 2 που έχουμε αύριο 3-5 δεν θα γίνει?
Δηλ. αύριο -και να με συμπαθάς κιόλας- που θα ανέβαινες γιατί είναι προγραμματισμένο εργαστήριο 3-5, μπορεί είτε να γίνει (οπότε το παρακολουθείς) είτε να χαθεί γιατί άλλοι 160 συνάδελφοί σου θα αποφασίζουν για τη σχολή σου (και μαζί με αυτή και για σένα) στις Γενικές Έδρες. Άρα μάλλον είναι σκόπιμο να ανέβεις σε κάθε περίπτωση, εκτός αν έχεις εμπιστοσύνη στην κρίση των συναδέλφων σου που θα παραστούν στη Γ.Σ. ότι
Θα συζητάνε μέχρι και μετά τις 3 (ώστε να χαθεί το εργαστήριο-αγγαρία-έγνοια σου και να μην πάρεις απουσία)
Θα ψηφίσουν χωρίς εσένα, αλλά με κριτήρια και τρόπο που σε εκπροσωπεί ώστε μετά να μην γκρινιάζεις (εσύ και κάθε άλλος που σκοπεύει να κάνει την ίδια ερώτηση) για την όποια απόφαση ληφθεί
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
Συνεπώς μάλλον έξω έπεσες dr δεν παίζει θέμα κατάληψης.
Ντροπη ρε! Ολοκληρος Admin!
<- συνελευση εχει και τετοια -> και τετοια <- εργαατης/εργαζομενος <- πορεια για ασφαλιστικο <- ξυλο με μπατσους/ δαπιτες
"μειοψηφιες" -> <- Δαπιτης <- Ολυμπιακη
καθηγητης-> <- σεμφιτης
(εναλλακτικα μπαμπας σεμφιτη-> <- σεμφιτης)
κυβερνηση-> <- φοιτητης που χανει τα μαθηματα ΕΠΕΙΔΗ η ομαδα παιζει καλη <- προταση δαπ <- προταση ΠΚΣ (σοσιαλισμος/Μοσχα/αρκουδα) <-προταση ΕΑΑΚ <-προταση ΠΑΣΠ <-προταση ΕΔΡΑ
φοιτητης-> <- μπατσος <- κυβερνηση <-skywalker που προσπαθει να ανοιξει την ζχολη με "καθε τροπο"
QFT
Η ΠΚΣ μας εδωσε φυλλαδιο με τιτλο "Μετρήσεις... υποχρηματοδότησης" και απαιτει κατασκευη ασφαλων και συνχρονων εργαστηριακων χωρων, αμεση καλυψη (διαβασα καταληψη) ολων των αναγκων κτλ και προσληψη του μπλα μπλα προσωπικου
Η ΕΑΑΚ με τιτλο "Δωρεα συγγραμματα. Τελος εποχης?" και στο τελος λεει: Δωρεαν βιβλια ,εργαλεια κτλ, Ανατροπη του νεου νομου πλαισιο, οχι στο προεδρικο διαταγμα για τα συγγραματα.
Pantos elpizo na min kleisoume giati tha einai kolasmeni fasi
Συνεπώς μάλλον έξω έπεσες dr δεν παίζει θέμα κατάληψης.
Ντροπη ρε! Ολοκληρος Admin!
Μην ψαρώνεις, προσπαθεί να διασπείρει φήμες για μαλθακά ΕΑΑΚ με δενδροφυτεύσεις, αλλά δεν θα του περάσει. Όπως μου χάλασε την προβοκάτσια μου θα του χαλάσω την φημολογία του
LocknLoad έγραψε:
Pantos elpizo na min kleisoume giati tha einai kolasmeni fasi
Ειχα την εντυπωση οτι ετσι σ'αρεσει...
Για τον skywalker (όπως θα παρατηρήσεις αν κάνεις ένα search στις δημοσιεύσεις του) δεν υπάρχει "καλό" ή "κακό", "σωστό" ή "λάθος", "συμφωνώ" ή "διαφωνή", "γνώμη μου" ή "γνώμη σου". Υπάρχει "κάψιμο" και "κόλαση", οπότε ματαίως ασχολείσαι
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
drcypher έγραψε:
Μην ψαρώνεις, προσπαθεί να διασπείρει φήμες για μαλθακά ΕΑΑΚ με δενδροφυτεύσεις, αλλά δεν θα του περάσει. Όπως μου χάλασε την προβοκάτσια μου θα του χαλάσω την φημολογία του
Εγώ φταίω ρε, που δε σε άφησα να το πιστέψεις!!!!!
Λοιπόν, όλοι αύριο στη ΓΣ και στην πορεία που έχει κανονιστεί αμέσως μετά για συμπαράσταση στον Μπομπ!!!
Κάτω το Σαχλαμάρι, ζήτω οι Μουχρίτσες!!!
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
drcypher έγραψε:Έλα να βλέπω το διαδικτυακό (αντι)κίνημα σε εγρήγορση... όχι τπτ άλλο, να βγάλουμε μια φορά σωστούς και τους συναδέλφους από την ΕΔΡΑνεξάρτητων ( ) οι οποίοι δεν χάνουν αφορμή (σε Γ.Σ. και forum, μ' αεροπλάνα και βαπόρια) να τη μας τη λένε που έχουν πάρει τον κατήφορο και ξαφνικά ανάμεσα στα μισητά κομματόσκυλα τους φταίνε και οι σκιώδεις "diktyakoi_paragontes.com", οι "επώνυμοι προγραμματιστές", και διάφοροι άλλοι που τους ξυπνάνε συμπλέγματα κατωτερότητας (ε ρε κατάντια και μιζέρια).
Κατάντια και μιζέρια έιναι να καταλογίζεις σε κάποιον κάτι που κάνεις εσύ ο ίδιος.
Κατάντια και μιζέρια είναι λέξεις που πρέπει να προσέχεις πότε τις χρησιμοποιείς διαφορετικά γυρίζουν μπούμεραν.
Καλό είναι το πατρονάρισμα ενός φόρουμ, αλλά δε μας δίνει και το αλάθητο του πάπα.
Δε θα γράψω άλλο στο παρόν θέμα, ο μόνος λόγος που το έκανα είναι επειδή έτυχε να το δω και πραγματικά στενοχωρήθηκα.
drcypher έγραψε:Ώστε έτσι... πάνε να μας αιφνιδιάσουν, ε; Εκεί που έχουμε εφησυχαστεί όλοι και ζούμε με την βεβαιότητα ότι "δεν παίζει μετά από τόσο κράξιμο και διπλή εξεταστική να ξανακάνουν κατάληψη τόσο σύντομα", λες να κάνουν κίνηση ματ; Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, λοιπόν, είναι να γκρινιάξουμε προληπτικά για αυτή την αυθαιρεσία της κατάληψης (που έρχεταιιιιιι) και την ημέρα της Γ.Σ. να κοιμηθούμε 5 ώρες παραπάνω, αφού "ούτως ή άλλως δεν θα αλλάξει κάτι, και καπνίζουν κιόλας!".
Έλα να βλέπω το διαδικτυακό (αντι)κίνημα σε εγρήγορση... όχι τπτ άλλο, να βγάλουμε μια φορά σωστούς και τους συναδέλφους από την ΕΔΡΑνεξάρτητων ( ) οι οποίοι δεν χάνουν αφορμή (σε Γ.Σ. και forum, μ' αεροπλάνα και βαπόρια) να τη μας τη λένε που έχουν πάρει τον κατήφορο και ξαφνικά ανάμεσα στα μισητά κομματόσκυλα τους φταίνε και οι σκιώδεις "diktyakoi_paragontes.com", οι "επώνυμοι προγραμματιστές", και διάφοροι άλλοι που τους ξυπνάνε συμπλέγματα κατωτερότητας (ε ρε κατάντια και μιζέρια).
Κώστα συνεχίζεις με αξιοζήλευτο μεράκι να βάλεις στο στόμα μας κουβέντες που δεν μας εκφράζουν.Ο κατύφορος θεωρείς ότι είναι το γεγονός ότι η Ε.ΔΡ.ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ δεν παίρνει αρκετούς ψήφους αλλά για μένα ο κατήφορος είναι για το Φ.Σ. όπου έχει απαξίωθεί το τελευταίο διάστημα η συμμετοχή των φοιτητών.Έμείς προσπαθούμε όλο αυτό το διάστημα και παροτρύνουμε τους απλούς φοιτητές να βγούν μπροστά , να συμμετέχουν και να εκφράζονται ελεύθερα.Έγώ όλο τον τελευταίο καιρό το μόνο που βλέπω απο εσένα είναι μιά επιλεγμένα σατυρική προδιάθεση προς την ΕΔΡΑ, με βασικό πυρήνα χαβαλετζίδικου στύλ συμπεράσματα για τις επιδώσεις της.Θα ωφελούσε τον σύλλογο μας αν έκανες μιά ουσιαστική πρόταση με επιχειρήματα και όχι να έχεις αρκεστεί στην εύκολη και απολιτίκ διαδυκτιακή κριτική.Εμείς τις θέσεις και τις προτάσεις μας τις εκφράζουμε ΠΑΝΤΟΎ στις Γ.Σ στά Τμήματα στα site ,είναι άμεσα γνωστές σε όλους τους φοιτητές, και κυρίως στηρίζουμε και όσους φοιτητές έχουν να κάνουν μιά ωφέλιμη για τον σύλλογο πρόταση - πρωτοβουλία.
Υ.Γ 1 Τα συμπεράσματα έχουν νόημα όταν γίνονται με πυξίδα το μέλλον, αλλιώς δημιουργούν παρερμηνιές αποπροσανατολισμό και απωθούν τους φοιτητές απ' τα πραγματικά προβλήματα και μας οδηγούν στην αδράνεια.
Υ.Γ 2 Από ότι βλέπω τον τελευταίο καιρό τα έχεις καταφέρει μιά χαρά σε αυτόν τον τομέα.
ManOzzY έγραψε:Δε θα γράψω άλλο στο παρόν θέμα, ο μόνος λόγος που το έκανα είναι επειδή έτυχε να το δω και πραγματικά στενοχωρήθηκα.
κατάντια,μιζέρια+στενοχώρια πλέον. Όλα στο πακέτο....
"Ωραία παιδιά κατάχαμα κυλάει
το πιο ωραίο ρόδο απ' το στεφάνι σας
αδράξτε κάθε τι που προσπερνάει
μα αν σε βιτρίνα εμπρός βρεθεί η χάρη σας
ή σε γκισέ, φυλάξτε το τομάρι σας
θυμάστε, Colin de Cayeux τον λέγανε
το άσυλο εμπιστεύτηκε ναι σαν κι εσάς,
σημάδεψε ο μπάτσος και τον ξέκανε"
Σόρρυ, την επόμενη φορά θα θυμηθώ να σου ζητήσω την άδεια!
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
"Ωραία παιδιά κατάχαμα κυλάει
το πιο ωραίο ρόδο απ' το στεφάνι σας
αδράξτε κάθε τι που προσπερνάει
μα αν σε βιτρίνα εμπρός βρεθεί η χάρη σας
ή σε γκισέ, φυλάξτε το τομάρι σας
θυμάστε, Colin de Cayeux τον λέγανε
το άσυλο εμπιστεύτηκε ναι σαν κι εσάς,
σημάδεψε ο μπάτσος και τον ξέκανε"