Γενική Συνέλευση Φ.Σ. (01/04/2008)
- Τερψιμπανι
- Real Name: Ακης Τσωνος
Re: Γενική Συνέλευση Φ.Σ. (01/04/2008)
Δεν χρειαζεται να κοροιδευετε κατι το οποιο ισως αφορα καποιους φοιτητες που δεν ειναι ουτε ηλιθιοι ουτε λαμογια,που απλα ακουν και εκφραζουν καποιες αποψεις και προτασεις.Μην τα ισοπεδωνετε ολα.Η αποχη και η αγνοια ειναι χειροτερη απο τα καραγκιοζιλικια της Γ.Σ.Ετσι σκεφτονται ολοι γι'αυτο οριζουν 40 ατομα τη Γ.Σ.
- drcypher
- Portal Administrator

- Real Name: Κώτσος Φίλ
Μπορείς να το πεις κομπλεξισμό, αλλά μου είναι αν μη τι άλλο ευχάριστο μια φορά το χρόνο να πηγαίνω στις εκλογές για να βλέπω στα μάτια κάποιων άλλων σε τι κατάντια θα μπορούσα να είμαι ακόμα καταδικασμένος.
Έλα, δεν πειράζει, για την Ελλάδα ρε γαμούτο

Έλα, δεν πειράζει, για την Ελλάδα ρε γαμούτο
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
- ΣΤΕΙΑΚΟΣ
- Real Name: miltiades Chasapladakis
- Facebook ID: 1547020261
- Επικοινωνία:
Ναι σε καλά ρε Κώστα ,καιρό σκεφτόμουν να βρούμε και μια μασκοτ για τις Γ.Σ και στην καταμέτρηση των εκλογών.Τώρα είναι η αλήθεια με βγάνεις απ'τη διαδικασία να ψάξω ,θα έχουμε εσένα με ένα μπουκάλι κρασί η ουίσκι στο χέρι. Μασκότ με ονοματεπώνυμο παρακαλώ και θα έχουμε και το site σου για live αποτελέσματα και exit polls στις εκλογές.

Όταν ο δρόμος στο δάσος χώριζε , εγώ πήρα τον λιγότερο περπατημένο.
Κι αυτό έκανε όλη τη διαφορά.
Robert Frost (the road not taken )
http://edra.ntua.gr/
- O kanenas
- Real Name: Αφροξυλάνθη
- Facebook ID: 0
- Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
- Επικοινωνία:
Δεν κόβουμε λέω γω τις ανούσιες λογομαχίες?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος O kanenas την Δευ Μαρ 31, 2008 12:56 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
- el_greco
- Real Name: Νίκος Βέργος
- Επικοινωνία:
Τερψιμπανι έγραψε:Δεν χρειαζεται να κοροιδευετε κατι το οποιο ισως αφορα καποιους φοιτητες που δεν ειναι ουτε ηλιθιοι ουτε λαμογια,που απλα ακουν και εκφραζουν καποιες αποψεις και προτασεις.Μην τα ισοπεδωνετε ολα.Η αποχη και η αγνοια ειναι χειροτερη απο τα καραγκιοζιλικια της Γ.Σ.Ετσι σκεφτονται ολοι γι'αυτο οριζουν 40 ατομα τη Γ.Σ.
Κι έλεγα, ποιος απαξιώνει και κοροϊδεύει τις διαδικασίες του φοιτητικού συλλόγου...ΣΤΕΙΑΚΟΣ έγραψε:Ναι σε καλά ρε Κώστα ,καιρό σκεφτόμουν να βρούμε και μια μασκοτ για τις Γ.Σ και στην καταμέτρηση των εκλογών.Τώρα είναι η αλήθεια με βγάνεις απ'τη διαδικασία να ψάξω ,θα έχουμε εσένα με ένα μπουκάλι κρασί η ουίσκι στο χέρι. Μασκότ με ονοματεπώνυμο παρακαλώ και θα έχουμε και το site σου για live αποτελέσματα και exit polls στις εκλογές.![]()
Αλήθεια, ποιο είναι χειρότερο, δεν ξέρω... να κοροϊδεύεις μια διαδικασία από την οποία συνειδητά έχεις αποφασίσει να απέχεις μετά από πολυετή τριβή, ή αντίστοιχα να χαριτολογείς για θεσμούς τους οποίους *νομίζεις ότι* υπηρετείς, πολύ δε περισσότερο όταν ο ατελείωτος βοναπαρτισμός σου σε κάνει να επιδιώκεις διακαώς και την εκπροσώπηση των συμφοιτητών σου;
Πάλι καλά που θα μπεις στο "site του drcypher" για να ενημερωθείς για τα αποτελέσματα των εκλογών. Μάλλον δε θα αντέξεις να μείνεις ο ίδιος να τα μάθεις από πρώτο χέρι. Για φιλοξενούμενος στο "ξένο site" πάντως, όπως το παρουσιάζεις, δεν έχεις σκουπίσει καν τα παπούτσια σου στο χαλάκι...
Επί της ουσίας για τις "θέσεις σας" στη μεθαυριανή συνέλευση έχεις να πεις κάτι;
Για τα "επαγγελματικά δικαιώματα - ΤΕΕ" που κόπτεσαι, έχεις κάτι να πεις στους συμφοιτητές σου που σε διαβάζουν εδώ;
Ή αρκείσαι αποκλειστικά στην αρένα της ΓΣ;
Εν τέλει, έχεις να προσφέρεις ουσία σε ο,τιδήποτε; Γιατί από φανφάρες χορτάσαμε... άλλωστε φανφαρόνοι είμαστε κι ημείς οι απειράριθμοι εδώ... n'est-ce pas?
πάντως η μπολόνια πέρασε...Ascoli-Bologna 2-2
- ΣΤΕΙΑΚΟΣ
- Real Name: miltiades Chasapladakis
- Facebook ID: 1547020261
- Επικοινωνία:
Όπως έχω διαβάσει κατα καιρούς σε αυτό το Forum ο καθένας μπορεί να γράφει την μαλ***ια του , την καφριλιά του κτλ χωρίς κάποιου είδους περιορισμό.Που την είδες τη λογομαχία ρε κλάρα ?
Όταν ο δρόμος στο δάσος χώριζε , εγώ πήρα τον λιγότερο περπατημένο.
- drcypher
- Portal Administrator

- Real Name: Κώτσος Φίλ
Μίλτο, για κάθε σαχλαμάρα που γράφεις αφιερώνω 5 λεπτά από τον χρόνο μου, σταματώντας δουλειά που έκανα για το site που σε φιλοξενεί. Υποθέτω τα αντίστοιχα δικά σου λεπτά δεν έχουν κάποιο σημαντικό αντίκτυπο στη ζωή σου, δεδομένου ότι ακόμα και η μοναδική και συνάμα συνδικαλιστική δουλειά που θα είχες να κάνεις για τη Γ.Σ. (δηλ. να γράψεις πλαίσιο) έχει ήδη γίνει από κάποιον από αυτούς που τώρα κράζεις.
Θα απαντήσω στο αστειάκι σου για τα κρασιά με ένα ειρωνικό μηδείαμα και θα σου αποδώσω τα εύσημα καθώς όπως φαίνεται από την εξυπνάδα με το ονοματεπώνυμο κατάφερες να γίνεις ίδιος με τον συνδικαλομπαμπά σου τον Dare Devil.
Να με συγχωρέσεις, λοιπόν, αλλά όση προσοχή είχες να πάρεις από μένα μέχρι τις εκλογές, την πήρες. Είσαι άξιος της μοίρας σου, και οι δυο μας μαζί off-topic. Σου εύχομαι, μόνο, στην αυριανή Γ.Σ. να αναμασήσεις με ευφράδεια τα λόγια που σου φύτεψαν άλλοι... έχει κι αυτό τη δυσκολία του
Καλό μάζεμα κουκιών στην καταμέτρηση ανεξάρτητε συνδικαλιστή Μίλτο 
Υ.Γ.: Αν δεν μπορείς να ξεχωρίσεις την ιδιοκτησία από τον προσωπικό μόχθο τότε θα πρέπει να συστήσετε στους δασκάλους εκεί στη Σητεία να πίνουν λιγότερη ρακή πριν το μάθημα... Δεν σας τα'χουν πει καθόλου καλά
Θα απαντήσω στο αστειάκι σου για τα κρασιά με ένα ειρωνικό μηδείαμα και θα σου αποδώσω τα εύσημα καθώς όπως φαίνεται από την εξυπνάδα με το ονοματεπώνυμο κατάφερες να γίνεις ίδιος με τον συνδικαλομπαμπά σου τον Dare Devil.
Να με συγχωρέσεις, λοιπόν, αλλά όση προσοχή είχες να πάρεις από μένα μέχρι τις εκλογές, την πήρες. Είσαι άξιος της μοίρας σου, και οι δυο μας μαζί off-topic. Σου εύχομαι, μόνο, στην αυριανή Γ.Σ. να αναμασήσεις με ευφράδεια τα λόγια που σου φύτεψαν άλλοι... έχει κι αυτό τη δυσκολία του
Υ.Γ.: Αν δεν μπορείς να ξεχωρίσεις την ιδιοκτησία από τον προσωπικό μόχθο τότε θα πρέπει να συστήσετε στους δασκάλους εκεί στη Σητεία να πίνουν λιγότερη ρακή πριν το μάθημα... Δεν σας τα'χουν πει καθόλου καλά
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
- Skliraios
- Real Name: Ιουλιος Μπιτζιμπιτζιδης
νομιζω οτι αυτο που γινεται σε αυτο το τοπικ και γενικοτερα σε αυτα που εχουν να κανουν με γσ και εκλογες ειναι η γενικοτερη εικονα που επικρατει γενικα στις γσ ,στις εκλογες και οχι μονο στις φοιτητικες....για αλλωστε δε προκειται τιποτα να αλλαξει σε αυτη τη δυσμοιρη χωρα ,κανεις δε συμφωνει με κανενα και μονιμα πρεπει καποιος να εχει τον τελευταιο λογο,παραλογα μου μοιαζουν ολα τουτα........ειδικα οταν γινονται για να τραγουδηθουν 2 τραγουδακια......ξυπνηστε αν με τους τσακωμους ή την ειρωνεια, τους αφορισμους κατι θα βγει ειστε γελασμενοι
να με συγχωρεσετε παιδια και ξερετε οτι δεν εχω τιποτα με κανενα ισα ισα
αλλα πραγματικα με θλιβει αυτο που βλεπω
να με συγχωρεσετε παιδια και ξερετε οτι δεν εχω τιποτα με κανενα ισα ισα
αλλα πραγματικα με θλιβει αυτο που βλεπω
http://www.freewebs.com/hellian00/300%204.gif
ο πληθωρισμός του φαίνεσθαι έχει ρίζες στη έλλειψη του είναι.
Occasio aegre offertur, facile amittitur - Opportunity is offered with difficulty, lost with ease. (Publius Syrus)
http://www.neobux.com/?r=SKLIRAIOS
ο πληθωρισμός του φαίνεσθαι έχει ρίζες στη έλλειψη του είναι.
Occasio aegre offertur, facile amittitur - Opportunity is offered with difficulty, lost with ease. (Publius Syrus)
http://www.neobux.com/?r=SKLIRAIOS
-
O_Xamenos
- Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
- Facebook ID: 682417817
- Επικοινωνία:
Ενα ΝταΝταιστικΌ ποίημα για της Εκλογες
Οι εκλογες πλησιαζουν
και τα αρχιδια βγαινουν οξω
βρε παππου
χοροπηδα ευτυχισμενος στα εδρανα
μπολονια μας τακανες μπαλονια
το κρασι να ρεει
οι χοντροι ειναι ωραιοι
και με τα μεγαλα πεη
ο κοκκινος στρατος
γαμιεται ο ολυμπιακος
κρητη μου μεγαλη φτωχομανα
εσυ που πλαινεις την αριστερη
την μακρια μου αφανα
τραβα εναν αμανε
Οιμε Οιμε
κουνα τον πωπο
περδικοστηθη μικρη γαλαζια
πρασινοι ηλιοι δυουνε
συννεφα καπνοι χαλαζια
και ο τσιμπλας θα ηγηθει
Αη στον διαολο
γκαντεμια να σε παρει ο διαολος
και τα 7 παιδια του
της Σαλαμανδρας πεφτει κοσκινο
πολυ αργα την μερα
και γαμαμε και σπαιρνουμε
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
σταρματα σταρματα εμπρος στον αγωνα για την χιλιακριβη την λευτεριααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
Οι εκλογες πλησιαζουν
και τα αρχιδια βγαινουν οξω
βρε παππου
χοροπηδα ευτυχισμενος στα εδρανα
μπολονια μας τακανες μπαλονια
το κρασι να ρεει
οι χοντροι ειναι ωραιοι
και με τα μεγαλα πεη
ο κοκκινος στρατος
γαμιεται ο ολυμπιακος
κρητη μου μεγαλη φτωχομανα
εσυ που πλαινεις την αριστερη
την μακρια μου αφανα
τραβα εναν αμανε
Οιμε Οιμε
κουνα τον πωπο
περδικοστηθη μικρη γαλαζια
πρασινοι ηλιοι δυουνε
συννεφα καπνοι χαλαζια
και ο τσιμπλας θα ηγηθει
Αη στον διαολο
γκαντεμια να σε παρει ο διαολος
και τα 7 παιδια του
της Σαλαμανδρας πεφτει κοσκινο
πολυ αργα την μερα
και γαμαμε και σπαιρνουμε
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
σταρματα σταρματα εμπρος στον αγωνα για την χιλιακριβη την λευτεριααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
ο χαμένος τα παίρνει όλα
-
O_Xamenos
- Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
- Facebook ID: 682417817
- Επικοινωνία:
νιωθω πολυ μικρος απεναντι στο κινημα... οι ντανταιστικες μου τασεις δεν ειναι ντανταιστικες γιατι η πραγματικοτητα ξεπερναει το νταντα... σκατα δηλαδη... στην αρχη νομιζα πως ειμαι μεθυσμενος... μετα ομως θυμηθηκα οτι δεν εχω πιει... μαλακια σαν να λεμε...
λιγο μετα αυτο:

ερχεται αυτο:

λιγο μετα αυτο:

ερχεται αυτο:

Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
ο χαμένος τα παίρνει όλα
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Αν τα δύο αυτά screenshots δεν είναι μοντάζ - που λογικά δεν θα ναι καθώς οι κνίτες κάνουν τα πάντα για προσηλυτισμό - τότε η επόμενη κίνηση είναι λίγο πολύ γνωστή.
Αγωνιστική εκδρομή τέλη Μαίου στη Μύκονο με προσυγκέντρωση στα Προπύλαια και μετά με τα πόδια Πειραιά για το πλοίο. Όλα αυτά υπό την προυπόθεση να μην έχουν κλείσει το λιμάνι οι σύντροφοι λιμενεργάτες...
Αγωνιστική εκδρομή τέλη Μαίου στη Μύκονο με προσυγκέντρωση στα Προπύλαια και μετά με τα πόδια Πειραιά για το πλοίο. Όλα αυτά υπό την προυπόθεση να μην έχουν κλείσει το λιμάνι οι σύντροφοι λιμενεργάτες...
-
o_apolytos
- Real Name: Πραγματικό Όνομα
Ειλικρινά πιστεύω πως το προηγούμενο ποίημα απλά έγραψε! Καταπληκτικό! Δικό σου;
Αποφεύγω να γράφω στο φόρουμ εκτός κι αν πρόκειται για κάτι σημαντικό. Αυτή είναι η περίπτωση!
Ευχαριστώ.
Αποφεύγω να γράφω στο φόρουμ εκτός κι αν πρόκειται για κάτι σημαντικό. Αυτή είναι η περίπτωση!
Ευχαριστώ.
- noir
- Real Name: εθελοδουλο πρακτορακι :)
- Επικοινωνία:
Χαμενε κεριδιζεις οπαδους! 
Ψηστε το με τον skywalker, για την πιο κολασμενη παραταξη που περασε στη σεμφε!
Και δεν ειναι οφ-τοπικ, αφορα στην πρωταπριλιατικη προεκλογικη ΓΣ!!!
Ψηστε το με τον skywalker, για την πιο κολασμενη παραταξη που περασε στη σεμφε!
Και δεν ειναι οφ-τοπικ, αφορα στην πρωταπριλιατικη προεκλογικη ΓΣ!!!

Η ελευθερία του ενός είναι προϋπόθεση για την ελευθερία του άλλου!
Κανένας έγκλειστος στις κρατικές φυλακές, κανένας σκλάβος στα αφεντικά!
Αντίσταση - Αυτοοργάνωση - Αλληλεγγύη
-
Neo
- Real Name: Thomas Anderson
Και προσοχή... Στις εκλογές μην ζητήσετε τραπεζάκι. Κάνονίστε ένα ουζερί εκεί κοντά και όποιος θέλει θα περνάει από εκεί να σας καμαρώνει δάσκαλο και μαθητή.