Γενική συνέλευση Φ.Σ. [20/01/09]
- moutsos
- Real Name: Γιάννης
- Facebook ID: 0
Re: Γενική συνέλευση Φ.Σ. [20/01/09]
Παίρνω πίσω το ¨λυπητερή" γιατί προφανώς προσέβαλλε κάποιους ευέξαπτους που μιλούν για Μάρθες Βούρτσες και νέους σούπερμαν.Απτην εμπειρία μου στο φόουμ νόμιζα ότι είναι πεδίο πολιτικής συζήτησης κι όχι προσωπικών διαπληκτισμών. Όπως τονίζω και πιο πάνω αποψή μου είναι και ήθελα να την εκφράσω και δικαίωμα σας να την κρίνετε αλλά οι χλευασμοί νομίζω ανήκουν στην μεσημεριανή ζώνη και δεν την παρακολουθώ.Όσοι την παρακολουθείτε κάντε ένα κόπο αύριο να την αφήσετε και να παρεβρεθείτε στην ΓΣ.Σορυ κιολας παιδιά!!!
ΥΓ Προφανώς τα παραπάνω είναι προπαγάνδα και λασπολογία. Σίγα μην έλεγαν τα ΕΑΑκ κάτι τέτοιο κι ας το πίστευαν.
ΥΓ Προφανώς τα παραπάνω είναι προπαγάνδα και λασπολογία. Σίγα μην έλεγαν τα ΕΑΑκ κάτι τέτοιο κι ας το πίστευαν.
che έγραψε:Νομίζω υπάρχει το δικαίωμα να γίνεται συνεύλεση 4 φορές το μήνα. Χωρίς να παίρνω κι όρκο.
Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί το κουράζετε ορισμένοι (δεν απευθύνομαι στον Hengeo αλλα γενικά).
Δεν θέλετε να κλείσει η σχολή; Πηγαίνετε να ψηφίσετε στην συνεύλευση κατά της κατάληψης αντί να κάθεστε να χτυπιέστε πίσω από τον υπολογιστή.
Δεν θέλετε να ψηφίσετε ΔΑΠ η ΠΚΣ (εν προκειμένω) για να μην χρωματιστείτε; Βρείτε άλλα 150 το πολύ άτομα που να θέλουν το ίδιο με εσάς και κατεβάστε πλαίσιο με μόνο αίτημα την ανοιχτή σχολή. Δεν μου φαίνεται και τόσο δύσκολο αυτό.
Απλά είναι τα πράγματα και τα κάνετε περίπλοκα.
Πηγαμε και και ψηφισαμε ΑΝΟΙΧΤΗ σχολη στις 14/1. ΑΛΛΑ καποια κακομαθημενα παιδακια θελουν να κανουν παλι συνελευση για να γινει το δικο τους...................
Αληθεισ τι αλλαξε απο τις 14/1 που επιβαλει την διενεργεια παλι συνελευσης για το ιδιο θεμα.......
- The Godfather
Αλλιώς μας τα λεγες παλιά μεγάλε. Και αν εσύ δεν τα θυμάσαι σου υπενθυμίζω ότι τις καταλήψεις του 2007 τις θεωρούσες σημαντικές για το μέλλον σου. Είσαι η απόδειξη της έκφρασης είσαι ότι δηλώσεις...nikosemfe έγραψε:Δεν είπα να μην αμφισβητείς φίλε μου! Καλά κάνεις και αμφισβητείς! Το να μην δέχεσαι μία απόφαση γενικής συνέλευσης ειναι αντιδημοκρατικό. Και κάτι ακόμα. Αν κλείσει η σχολή θα σταματήσει ο πόλεμος στη Γάζα ή θα επανέλθει στη ζωή ο Αλέξης? Άλλο πράγμα είναι να αμφισβητείς και να συμμετέχεις σε πορείες διαμαρτυρίας ή σε ανοιχτές συζητήσεις και άλλο να σκάβεις το λάκκο τον δικό σου μιάς και με μισά εξάμηνα και εξεταστικές των 3 βδομάδων όχι μόνο δεν ενισχύεται το δημόσιο πανεπιστήμιο αλλά υποβαθμίζεται ακόμα περισσότερο! Είναι αστείο να θές να επιβάλλεις τη γνώμη σου με τέτοιες τεχνικές ακόμα κι αν η δική σου είναι η σωστή και η δική μου η λάθος. Κι όχι μόνο αυτό αλλά χάνει τη σοβαρότητα της και η παράταξή σου δείχνοντας ότι είναι στείρα από ιδέες και μονόφθαλμη.
"Keep your friends close and your enemies closer"
Don Vito Corleone
Don Vito Corleone
- che
Αν ήταν παράνομο το να ξαναγίνει συνεύλευση, θα ήμουν μαζί σου.Sonath έγραψε:che έγραψε:Νομίζω υπάρχει το δικαίωμα να γίνεται συνεύλεση 4 φορές το μήνα. Χωρίς να παίρνω κι όρκο.
Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί το κουράζετε ορισμένοι (δεν απευθύνομαι στον Hengeo αλλα γενικά).
Δεν θέλετε να κλείσει η σχολή; Πηγαίνετε να ψηφίσετε στην συνεύλευση κατά της κατάληψης αντί να κάθεστε να χτυπιέστε πίσω από τον υπολογιστή.
Δεν θέλετε να ψηφίσετε ΔΑΠ η ΠΚΣ (εν προκειμένω) για να μην χρωματιστείτε; Βρείτε άλλα 150 το πολύ άτομα που να θέλουν το ίδιο με εσάς και κατεβάστε πλαίσιο με μόνο αίτημα την ανοιχτή σχολή. Δεν μου φαίνεται και τόσο δύσκολο αυτό.
Απλά είναι τα πράγματα και τα κάνετε περίπλοκα.
Πηγαμε και και ψηφισαμε ΑΝΟΙΧΤΗ σχολη στις 14/1. ΑΛΛΑ καποια κακομαθημενα παιδακια θελουν να κανουν παλι συνελευση για να γινει το δικο τους...................
Αληθεισ τι αλλαξε απο τις 14/1 που επιβαλει την διενεργεια παλι συνελευσης για το ιδιο θεμα.......
Δεν είναι όμως, άρα ο καθένας έχει το δικαίωμα να μαζέψει τις απαραίτητες υπογραφές ώστε να ξαναγίνει ΓΣ.
Οπότε, να ξαναπάς και να ξαναψηφίσεις για ανοιχτή σχολη και την επόμενη εβδομάδα αν χρειαστεί ξανά το ίδιο.
Συνεχίζω να μην καταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημα. Έκλεισε η σχολή με το έτσι θέλω και υπάρχουν αυτές οι αντιδράσεις;
Έλεος.
Mmmmmm..........Donuts........
προφανώς κιόλας! Τέτοιου είδους παρωπιδισμοί είναι αυτοί που μας κρατάν μακριά απο τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες και να εξυπηρετούμε τις μικροπολιτικές σκοπιμότητες κάθε παράταξης.moutsos έγραψε: ΥΓ Προφανώς τα παραπάνω είναι προπαγάνδα και λασπολογία. Σίγα μην έλεγαν τα ΕΑΑκ κάτι τέτοιο κι ας το πίστευαν.
δεν ξέρω τι πιστεύεις και από ποιόν ιδεολογικό χώρο προέρχεσαι, αλλα δυστυχώς ΝΑΙ, ΧΩΝΕΨΕ ΤΟ, τα ΕΑΑΚ ΕΙΠΑΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΑ ΝΕΑ ΚΤΙΡΙΑ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 11.00 ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΑΠ, ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΚΣ, ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΣΠ.
δεν έχεις παρά να ρωτήσεις σχετικά τους ίδιους (επικεντρώσου σε μεγαλοσυνδικαλιστές ΕΑΑΚιτες, προσφάτως ομιλιτές των ΕΑΑΚ και πολύ γνωστές φάτσες, κυρίως στο 4ο έτος (ΕΛΕΟΣ μόνο όνομα δεν είπα
Υ.Γ.: Δεν θα έβγαινα να δηλώσω κάτι τέτοιο στό φόρουμ της σχολής αν δεν ήταν πέρα για πέρα αληθινές δηλώσεις που άκουσα με τα αυτιά μου και έμεινα και εγώ ο ίδιος μ@λ@κ@ς (<---σόρυ για την εκφραση
- sebastianF13
- Real Name: Σεμπάστιαν Φραγκόπουλος
Ρε παιδιά, είναι σίγουρο ότι θα γίνει συνέλευση αύριο; Και αν γίνει θα μας αφήσουν να κάνουμε εργαστήρια. Προηγούμενη φορά μας την ψιλοείπαν που ξεκινήσαμε πριν τελειώσει η συνέλευση (στην ώρα μας δηλαδή) κι ας μην μπήκαν απουσίες σε όσους έλειπαν!
Edit:
Επίσης, αν γίνει συνέλευση, πού και τί ώρα θα γίνει;
Edit:
Επίσης, αν γίνει συνέλευση, πού και τί ώρα θα γίνει;
Donnie: I made a new friend today.
Dr. Lilian Thurman: Real or imaginary?
Donnie: Imaginary.
Λές φίλε μου να υποστηρίζω φανταστικές ιδέες?Απτο χώρο των ΕΑΑΚ προέρχομαι και όσα λέω τα λέω έχοντας μιλήσει με τους συντρόφους που συνήθως ομιλούν στις ΓΣ.Δεν ξέρω ποιο έτος είσαι αλλά θα έπρεπε να ξέρεις 'οτι οσα λέγονται από φοιτητές μικρότερων ετών ειδικά,πάνω στα νεύρα τους δεν αντιπροσωπεύουν τα ΕΑΑΚ ούτε τα ΕΑΑΚ μπορούν να ελέγχουν τι λέει ο καθένας παρα μόνο μπορούν να εκφραστούν συλλογικά και με ενιαίο πλαίσιο στην Γ.Σ.Από κει και πέρα σε άκαιρες δηλώσεις μπορεί να προβεί οποιοσδήποτε φοιτητής οποιασδήποτε παράταξης και σε διαβεβαιώ οτι το Σταρχίδια μας ο αμεσοδημοκρατικός χαρακτήρας της συνέλευσης είναι μια απαυτές και δεν εκφράζει τα ΕΑΑΚ.Παρεπιπτόντως οι κύριοι εκπρόσωποι των ΕΑΑΚ δεν βρίσκονται στο 4ο έτος αλλά σε μεγαλύτερα όπως εγώ(Ζάχος,Ιάσωνας,Δημήτρης).
- noir
- Real Name: εθελοδουλο πρακτορακι :)
- Επικοινωνία:
@moutsos

τι εννοεις οταν λες εκπροσωπους; Εκπροσωποι σε ποιες διαδικασιες και με ποιες αρμοδιοτητες; Μεσω καποιας εκλογης ή μεσω φυσικων διαδικασιων αναδειξης (πχ "ο πιο παλιος"); Αλλοι εκπροσωπουν λιγοτερο την ΕΑΑΚ και αλλοι περισσοτερο (οπως εσυ) ;moutsos έγραψε:Παρεπιπτόντως οι κύριοι εκπρόσωποι των ΕΑΑΚ δεν βρίσκονται στο 4ο έτος αλλά σε μεγαλύτερα όπως εγώ(Ζάχος,Ιάσωνας,Δημήτρης).

Η ελευθερία του ενός είναι προϋπόθεση για την ελευθερία του άλλου!
Κανένας έγκλειστος στις κρατικές φυλακές, κανένας σκλάβος στα αφεντικά!
Αντίσταση - Αυτοοργάνωση - Αλληλεγγύη
Κάνεις λάθος φίλε! Δεν είναι αυτό το πρόσωπο της αγωνιστικής αριστεράς και γι αυτό στιγματίζω αυτή τη συμπεριφορά. Κι επειδή κι εγώ αισθάνομαι αριστερός άσχετα αν δε με εκφράζει κάποιο κοινοβουλευτικό κόμμα της αριστεράς στεναχωριέμαι ακόμα περισσότερο από τέτοιες συμπεριφορές.
Φίλε che με την ωραία photo καταρχήν να σε συγχαρώ για το γούστο σου στα comics. Θέλω όμως να τονίσω ότι το πρόγραμμά μου είναι αρκετά φορτωμένο από δουλειά και διάβασμα για να τρέχω κάθε 4 μέρες για 5-6 ώρες μέσα σε ένα αμφιθέατρο. Μιά φορά το μήνα μπορώ, και το προσπαθώ τόσο συχνά όμως όχι. Δεν έχει νόημα άλλωστε! Ούτε σκοπεύω να κάθομαι να μαζεύω υπογραφές όπως οι 131 που αντιτίθενται στο γήπεδο του Παναθηναικού! Απλά τονίζω ότι οφείλουν να σεβαστούν τις αποφάσεις της Γ.Σ.
Φίλε che με την ωραία photo καταρχήν να σε συγχαρώ για το γούστο σου στα comics. Θέλω όμως να τονίσω ότι το πρόγραμμά μου είναι αρκετά φορτωμένο από δουλειά και διάβασμα για να τρέχω κάθε 4 μέρες για 5-6 ώρες μέσα σε ένα αμφιθέατρο. Μιά φορά το μήνα μπορώ, και το προσπαθώ τόσο συχνά όμως όχι. Δεν έχει νόημα άλλωστε! Ούτε σκοπεύω να κάθομαι να μαζεύω υπογραφές όπως οι 131 που αντιτίθενται στο γήπεδο του Παναθηναικού! Απλά τονίζω ότι οφείλουν να σεβαστούν τις αποφάσεις της Γ.Σ.
Θέλω να πάρω το πτυχίο μου,θα με αφήσετε?
- sebastianF13
- Real Name: Σεμπάστιαν Φραγκόπουλος
Ρε παιδιά, standard έχουμε συνέλευση σήμερα; Μην κατεβαίνουμε τζάμπα! Έχουμε και δουλειές μερικοί!
Donnie: I made a new friend today.
Dr. Lilian Thurman: Real or imaginary?
Donnie: Imaginary.
Ναι, σίγουρα έχουμε συνέλευση,υποτίθεται ξεκινάει 12+30 αλλά ξέρετε τώρα πωε είναι αυτά...μετά τις 3 υπολογίστε οτί θα γίνει η ψηφοφορία αλλά όσο νωρίτερα τόσο το καλύτερο...βοηθάει να ακούσετε όλες τις απόψεις...όσο για τα χθεσινά...δεν εκπροσωπώ κανέναν παρα μόνο τον εαυτό μου,και τα καταστατικά των παρατάξεων διαφέρουν...όσον αφορά τους εκπροσώπους αλλά θα έλεγα ότι γενικά ισχύει το...ο πιο καλός κι ο πιο παλιός όπως σε όλες τις παρατάξεις χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν ε΄χουν λόγο οι μικρότεροι απλά είναι θέμα εμπειρίας στον συνδικαλισμό.
-
roundnipple
Υπαρχει καμια εξελιξη, μπορει κανεις να ενημερωσει τι εγινε στην γ.σ.?
- spartiatisgx
παιδια κανενα νεο απο την συνελευση?
bghke pks . twra psifoi kai tetoia den kserw