Κλοπή στην Πολυτεχνειούπολη (!!!???)
Συντονιστής: AlexandraDC
- O kanenas
- Real Name: Αφροξυλάνθη
- Facebook ID: 0
- Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
- Επικοινωνία:
Re: Κλοπή στην Πολυτεχνειούπολη (!!!???)
Έκανα κι ένα ακατανόητο: έκαψαν τις γυναικείες τουαλέτες του κτιρίου Α. 
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
-
papagalakos
ισως το κινητρο ηταν η επιθυμια να ερχονται οι γυναικες στις αντρικες
- Falgorn
- Real Name: Hector-Xavier
- Επικοινωνία:
Και με λιγότερους υπολογιστές στα εργαστήρια, κάποιες θα πρέπει να κάτσουν στα πόδια κάποιων... Όλα δένουν!

Όλοι λένε τ’ ορμητικό ρέμα βίαιο
Μά την κοίτη του ποταμού που το κρατάει
Κανείς δεν τη λέει βίαιη.
Bertolt Brecht
Η προπαγάνδα της ημέρας ಠ_ರೃ
Μά την κοίτη του ποταμού που το κρατάει
Κανείς δεν τη λέει βίαιη.
Bertolt Brecht
Η προπαγάνδα της ημέρας ಠ_ರೃ
- stroformi
- Real Name: Δήμητρα
- Επικοινωνία:
τι λέτε ρε παιδιά; σορρυ κιόλας αλλά εγώ όταν το άκουσα στεναχωρήθηκα. Σκέφθηκα <<όχι και μεταξύ μας>>!!!Δηλαδή εκεί που έκανα εγώ χθες εργαστήριο σήμερα δεν θα κάνω γιατί κάποιος <<ήπιε λίγο παραπάνω>> και πήρε κάτι <<σάπιους υπολογιστές>>? Και αυτός που έχω στο σπίτι μου <<σάπιος είναι>> αλλά έτσι και έρθεις να μου τον πάρεις θα γίνει της π... Για τις τουαλέτες επίσης. Και δεν καταλαβαίνω γιατί το αντιμετωπίζετε σαν ανέκδοτο. Ξέρω κάτι πολύ καλύτερα με ξανθιές που δεν κάνουν τον κόσμο χειρότερο.
για να εχεις διαθεση να παραβιασεις την πορτα του πισιλαμπ και οχι καποια απο τις πιο σαπιες των καθηγητων στο κτηριο Α (εκει να δεις ωραιες οθονες!) σημαινει οτι δεν ξερεις τον χωρο. Μπαινεις μεσα και παιρνεις τις αχρηστες, ενω μπορεις να παρεις πολυ καλυτερα μηχανηματα απο το δωματιακι του υπευθυνου δικτυου. Στην πορεια σου φευγει η μεση και αποφασιζεις να τις παρατησεις και να τις σπασεις. Παρεπμπτοντως σπας το τζαμι του φυλακα και καις τις γυναικειες τουαλετες. Οσο μαστουρωμενος και να ειναι κανεις, αποκλειεται να κανει ολα αυτα. Προβοκατσια βρωμαει απο μακρια.Atherapeyta Romantikos έγραψε:Πάλι καλά που υπάρχουν και αυτοί να ξεσαβουρώνουν λιγάκι...
Κάτι σαν τον παλιατζή δηλαδή, να μην ανυσηχούμε. Για το καλό μας δουλευουν τα παιδιά.
Αν οι υπολογιστές ήταν καινούργοι και οι οθόνες "πλάσμα" δε θα τις πείραζαν.
Υ.Γ. Το κινημα τι λεει; Ολα καλα; Αντε τωρα με τον Γιωργη παιρνει τα πανω του!
- ManOzzY
- Real Name: Αλυσανδράτος Μανώλης
- Facebook ID: 624949615
OK τότε! Να οργανώσουμε ειδικές ομάδες στην επόμενη ΓΣ που να βανδαλίζουμε ότι παλιό και μη μοντέρνο υπάρχει για να το ξεφορτωνόμαστε!gipap έγραψε:για να εχεις διαθεση να παραβιασεις την πορτα του πισιλαμπ και οχι καποια απο τις πιο σαπιες των καθηγητων στο κτηριο Α (εκει να δεις ωραιες οθονες!) σημαινει οτι δεν ξερεις τον χωρο. Μπαινεις μεσα και παιρνεις τις αχρηστες, ενω μπορεις να παρεις πολυ καλυτερα μηχανηματα απο το δωματιακι του υπευθυνου δικτυου. Στην πορεια σου φευγει η μεση και αποφασιζεις να τις παρατησεις και να τις σπασεις. Παρεπμπτοντως σπας το τζαμι του φυλακα και καις τις γυναικειες τουαλετες. Οσο μαστουρωμενος και να ειναι κανεις, αποκλειεται να κανει ολα αυτα. Προβοκατσια βρωμαει απο μακρια.Atherapeyta Romantikos έγραψε:Πάλι καλά που υπάρχουν και αυτοί να ξεσαβουρώνουν λιγάκι...
Κάτι σαν τον παλιατζή δηλαδή, να μην ανυσηχούμε. Για το καλό μας δουλευουν τα παιδιά.
Αν οι υπολογιστές ήταν καινούργοι και οι οθόνες "πλάσμα" δε θα τις πείραζαν.
Υ.Γ. Το κινημα τι λεει; Ολα καλα; Αντε τωρα με τον Γιωργη παιρνει τα πανω του!
Είσαι βλάκας ή το παίζεις;
- neli
- Real Name: Fanny
- Facebook ID: 750420449
entaksei tora,oxi kai anekdota me ksanthies...eleos!!!stroformi έγραψε:τι λέτε ρε παιδιά; σορρυ κιόλας αλλά εγώ όταν το άκουσα στεναχωρήθηκα. Σκέφθηκα <<όχι και μεταξύ μας>>!!!Δηλαδή εκεί που έκανα εγώ χθες εργαστήριο σήμερα δεν θα κάνω γιατί κάποιος <<ήπιε λίγο παραπάνω>> και πήρε κάτι <<σάπιους υπολογιστές>>? Και αυτός που έχω στο σπίτι μου <<σάπιος είναι>> αλλά έτσι και έρθεις να μου τον πάρεις θα γίνει της π... Για τις τουαλέτες επίσης. Και δεν καταλαβαίνω γιατί το αντιμετωπίζετε σαν ανέκδοτο. Ξέρω κάτι πολύ καλύτερα με ξανθιές που δεν κάνουν τον κόσμο χειρότερο.
lypitheite mas,den antexoume allo!!!
Zwei Dinge sind unendlich: das Universum und die menschliche Dummheit. Aber beim Universum bin ich mir nicht ganz sicher - Albert Einstein
- O kanenas
- Real Name: Αφροξυλάνθη
- Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
- Επικοινωνία:
Τελικά, ξέρει κανείς από πού έκλεψαν τι?
Έχω ακούσει διάφορες εκδοχές που αποκλίνουν πολύ μεταξύ τους...
Έχω ακούσει διάφορες εκδοχές που αποκλίνουν πολύ μεταξύ τους...
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
ρε φιλε διαβασες τι εγραψα ή λες απλα τον πονο σου; Ο αθεραπευτα ρομαντικος ειρωνευεται καποιους υιοθετωντας την αποψη οτι αυτοι που μπηκαν ηταν κοινα κλεφτρονια. Ομως η κλοπη ηταν τελειως παλαβη. Δεν ειχε κανενα νοημα. Και απο αυτο συμπεραινω οτι μαλλον ηταν προβοκατσια και οχι απλα κλεφτρονια. Απο που προκυπτει οτι υποστηριξα την κλοπη ή το θεωρησα χρησιμο "ξεφορτωμα"; Και επειδη δεν νομιζω να γνωριζομαστε, θα σε παρακαλεσω να εισαι πιο ευγενικος.ManOzzY έγραψε:OK τότε! Να οργανώσουμε ειδικές ομάδες στην επόμενη ΓΣ που να βανδαλίζουμε ότι παλιό και μη μοντέρνο υπάρχει για να το ξεφορτωνόμαστε!
Είσαι βλάκας ή το παίζεις;
-
papagalakos
επισης παιζει ολα αυτα να ειναι μια φανταστικη ιστορια (ή εστω τραβηγμενη) για να χτυπησουνε το ασυλο.
- stroformi
- Real Name: Δήμητρα
- Επικοινωνία:
ναι, επίσης μπορεί να πρόκειται για UFO για να μας προειδοποιήσουν για την έλευση τους στη γη
- moutsos
- Real Name: Γιάννης
Έλεος με τις εικασίες,ήμουν στο party,και είδα με τα ματάκια μου τι έγινε,ούτε κλεφτρόνια ήταν,ούτε πράκτορες της ΚΥΠ ούτε κανένας συνωμοσιολόγος υπήρχε,ένα απλό trash party ήταν όπου κατέληξε σε χαζομπάχαλα από μικρούς χαζομπαχαλάκηδες υπο την επήρεια amstel και punk remix mayhem...δεν είναι πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο,ούτε είναι η πρώτη φορά που καλεί η Κυριάκη τους μπάτσους....η διαφορά είναι ότι αυτή την φορά η ΕΛ.ΑΣ. έστειλε ανακοίνωση-δελτίο τύπου στα media για το γεγονός οπότε ναι υπήρξε προβοκάτσια αλλά απτην μεριά της ΕΛ.ΑΣ.
Civil disobedience 101...
- Giannis_G
- Real Name: Γιαπιτζάκης Ιωάννης Άγγελος
Kai syggnwmi oi parontes ti kanane???Prospathisan na apotrepsoun ayto to gegonos??
-
papagalakos
δεν ειναι ο,τι πιο εξυπνο το να θες να σταματησεις καποιον που παει να σπασει κατι