Φανη ευχαριστω πολυ,παρεξηγησα λιγο,απλως ηθελα κι εγω να πω τον πονο μου με ολα αυτα που ακουγονται τοσες μερες...Niovgalto psema respect.........niovgalto_psema έγραψε:Gus έγραψε:Βλεποντας τον τιτλο. "Πεθανε ο βασιλιας της ποπ,Michael Jackson",δεν βλεπω πουθενα να γραφει οτι δεν μπορουμε να του ασκουμε κριτικη,ή οτι το μονο που κανουμε εδω περα ειναι να γραφουμε rip...Εγω να πω απο την μερια μου οτι δεν στενοχωρηθηκα καθολου,και σιγα μην το κανω κιολας,που ενας παιδεραστης ψοφησε?Εκανε γαματα τσιχλοτραγουδακια,ενταξει οι χορογραφιες respect,αλλα εβγαλε λεφτα και τι εκανε?Δυο απο τα χειροτερα πραγματα που μπορουσε να κανει ανθρωπος...Εκμεταλευομενος την οικονομικη του επιφανεια βιαζε παιδακια,χωρις ποτε ουσιαστικα να καταδικαστει για αυτο,ενω ητανε και ο μοναδικος μαυρος ρατσιστης της ιστοριας,που ηθελε να γινει ασπρος...Ε λοιπον γιατι να νοιαστω που πεθανε?Προσεφερε κατι στην μουσικη τον τελευταιο καιρο?οχι....Για οσους ενδιαφερονται για το θεαμα και χανουν την μουσικη ναι,εκανε γαματα video clip...Σιγα μην στεναχωρηθω γι αυτον,ενω πεθαινουν χιλιαδες αλλοι πιο αξιολογοι ανθρωποι καθε μερα,οχι κομπλεξικοι παιδεραστες ρατσιστες....Αυτα...
για να ξεκαθαρισω κατι ρε παιδια και δεν ξερω γιατι ισως παρερμηνευτηκε αυτο που ειπα... δεν ειπα οτι απαγορευεται να ασκουμε κριτiκη, ελεος δλδ!! το τονισα κιολας οτι ο καθενας εχει αποψη κ ειναι ελευθερος να την υποστηριξει.-
ειπα απλα οτι δεν κολλανε εδω ασχετα ανεκδοτα του τυπου ''ηταν μια φορα ο σταλονε και ο σβατζενεγκερ''... το ξεκαθαρισαμε?? μην μου πειτε παλι οτι λεω να μην ασκειτε κριτικη. πολλοι με ξερετε ποια ειμαι και ξερετε οτι δεν λογοκρινω ποτε κανεναν. τελος. και σε ολα τα υπολοιπα δεν εχω να κανω κανενα αλλο σχολιο για τον michael jackson. πραγματικα κανενα μα κανενα. δεν γραφω εδω για να σχολιασω αν ηταν παιδεραστης η οχι και ουτε εχω σκοπο να το κανω οπως ειπα και πριν. με εχουν καλυψει η Artemoila και o otinanai.
Πέθανε ο βασιλιάς της ποπ, Michael Jackson
- Gus
- Real Name: Πολλες ερωτησεις
- Facebook ID: 0
Re: Πέθανε ο βασιλιάς της ποπ, Michael Jackson
sidet buyuleyijidir sidet umutur
umut suz ve sesiz bir
sesiz bir dunada
umut suz ve sesiz bir
sesiz bir dunada
-
papagalakos
Φανουμπάκι...
Όπως έλεγε κι ένας φίλος μου θεολόγος.. "Δεν υπάρχει κηδεία αγέλαστη και γάμος άκλαφτος".
"Η εταιρεία που είχε αναλάβει την διοργάνωση για τις συναυλίες του Michale Jackson αρχιζει να δίνει πίσω τα χρήματα στον κόσμο που είχε αγοράσει 900.000 εισιτήρια. Με το συμπάθιο μια ερώτηση. Υπάρχουν πολλοί....
που θα δώσουν πίσω τα εισιτήρια τους για μια συναυλία ενός θρύλου που δεν έγινε ποτέ και από όλο τον πλανήτη έχουν αυτοί το συγκεκριμένο εισιτήριο;
Είναι συλλεκτικά τα εισιτήρια. Άντε θα πάρεις πίσω τα χρήματα σου. Και τι έγινε; Ενώ το εισιτήριο το δείχνεις και στα εγγόνια σου.
Σε 10 ΧΡΌΝΙΑ Η ΑΞΙΑ του εισιτηρίου θα έχει τριπλάσια αξία"
Πηγή troktiko
Όπως έλεγε κι ένας φίλος μου θεολόγος.. "Δεν υπάρχει κηδεία αγέλαστη και γάμος άκλαφτος".
"Η εταιρεία που είχε αναλάβει την διοργάνωση για τις συναυλίες του Michale Jackson αρχιζει να δίνει πίσω τα χρήματα στον κόσμο που είχε αγοράσει 900.000 εισιτήρια. Με το συμπάθιο μια ερώτηση. Υπάρχουν πολλοί....
που θα δώσουν πίσω τα εισιτήρια τους για μια συναυλία ενός θρύλου που δεν έγινε ποτέ και από όλο τον πλανήτη έχουν αυτοί το συγκεκριμένο εισιτήριο;
Είναι συλλεκτικά τα εισιτήρια. Άντε θα πάρεις πίσω τα χρήματα σου. Και τι έγινε; Ενώ το εισιτήριο το δείχνεις και στα εγγόνια σου.
Σε 10 ΧΡΌΝΙΑ Η ΑΞΙΑ του εισιτηρίου θα έχει τριπλάσια αξία"
Πηγή troktiko
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος timos_m την Σάβ Ιουν 27, 2009 4:32 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Ένωσα τα post.. Όπως θα μπορούσες να το χες κάνει μόνος, papagalakos..
Λόγος: Ένωσα τα post.. Όπως θα μπορούσες να το χες κάνει μόνος, papagalakos..
- _VooDoo Chile*
- Real Name: Νο Νame
Ο Michael Jackson ηταν μπλε...
κριμα...δυσκολα γεννιουνται τετοιοι καλλιτεχνες, ειδικα σε μια εποχη μουσικης παρακμης...τον εφαγαν οι καταχρησεις ομως...
κριμα...δυσκολα γεννιουνται τετοιοι καλλιτεχνες, ειδικα σε μια εποχη μουσικης παρακμης...τον εφαγαν οι καταχρησεις ομως...
- Hengeo
- Real Name: Γιώργος
Ιδιοφυής και πολύ μπροστά από την εποχή του. Τον έφαγαν τα πάθη του, αλλά και τα πάθη μέσα στη ζωή είναι..
R.I.P.
R.I.P.
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
-
papagalakos
Δεν τελείωσαν οι καλιτέχνες. Απλά τώρα πια κανείς δεν γυρνά να τους κοιτάξει. Τους περισσότερους τους περιφρονεί και δεν τους αναγνωρίζει το κοινό. Αν η βιομηχανία της μουσικής παράγει, και το κοινό καταναλώνει, ό,τι αηδεία έχει στρασάκια δεν φταίνε οι καλιτέχνες που δεν αναγνωρίζεται το ταλέντο τους.
- timos_m
- Real Name: ΤΜ
Δε γίνεται να πάθεις καρκίνο από πλαστική.papagalakos έγραψε:Χρόνια τώρα είχε πάθει καρκίνο στο δέρμα από τις επεμβάσεις.
Η φήμη ότι ο ίδιος άλλαξε το χρώμα του δέρματός του, δεν ισχύει. Η αλήθεια είναι πως είχε λεύκη και λύκο.Gus έγραψε:ητανε και ο μοναδικος μαυρος ρατσιστης της ιστοριας,που ηθελε να γινει ασπρος...
-
papagalakos
timos_m έγραψε:Δε γίνεται να πάθεις καρκίνο από πλαστική.papagalakos έγραψε:Χρόνια τώρα είχε πάθει καρκίνο στο δέρμα από τις επεμβάσεις.
Η φήμη ότι ο ίδιος άλλαξε το χρώμα του δέρματός του, δεν ισχύει. Η αλήθεια είναι πως είχε λεύκη και λύκο.Gus έγραψε:ητανε και ο μοναδικος μαυρος ρατσιστης της ιστοριας,που ηθελε να γινει ασπρος...
Ο Michael Jackson έκανε επεμβάσεις με λέιζερ και αφαίρεσαι τη μελανίνη από το σώμα του. Πλαστικές έκανε μόνο για τα χείλια του και τη μύτη του.
- dj manos
- Banned
- Real Name: Μάνος
Αυτά παθαίνει όποιος δεν συμβιβάζεται με την εικόνα του εαυτού του.
- otinanai
- Real Name: χμ..αλεξανδρος
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=s7MmEMrCRfc[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bdjqcSCObuc[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bdjqcSCObuc[/youtube]
It's only after we've lost everything that we are free to do anything
[imgr 500x180]http://img.buzznet.com/assets/imgx/2/1/ ... 035284.jpg[/imgr]
[imgr 500x180]http://img.buzznet.com/assets/imgx/2/1/ ... 035284.jpg[/imgr]
- timos_m
- Real Name: ΤΜ
otinanai, χόρευε απίστευτα ο π....ης. 
Τα βίντεο κλιπ του που ήταν ολόκληρες ταινίες μ' άρεσαν εμένα.
Π.χ.:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5_n7cftdkl0[/youtube]
Τα βίντεο κλιπ του που ήταν ολόκληρες ταινίες μ' άρεσαν εμένα.
Π.χ.:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5_n7cftdkl0[/youtube]
-
Neo
- Real Name: Thomas Anderson
Ο τύπος ήταν νεκρός εδώ και πάρα πολύ καιρό παίδες... Απλά τώρα θα είναι μόνιμη η κατάσταση. Δυστυχώς το να κρύβεις το AIDS ποτέ δεν ήταν ο ενδεδειγμένος τρόπος να το αντιμετωπίσεις.
- Artemoila
- Real Name: Artemis
- Facebook ID: 1003775262
Gus έγραψε:Εκμεταλευομενος την οικονομικη του επιφανεια βιαζε παιδακια,χωρις ποτε ουσιαστικα να καταδικαστει για αυτο,ενω ητανε και ο μοναδικος μαυρος ρατσιστης της ιστοριας,που ηθελε να γινει ασπρος...
H πρωτη κατηγορια ποτε δεν επαληθευτηκε, δεν μπορεις να εισαι σιγουρος μονο κ μονο απο την κατηγορια. Δευτερον, πως μπορεις να το λες αυτο; Το 1985 ο Michael Jackson με τον Lionel Ritchie γραψαν κ τραγουδησαν μαζι με πολλους αλλους καλλιτεχνες το we are the world το οποιο ειχε σκοπο να μαζεψει χρηματα για τον αφρικανικο λαο, τα οποια κ μαζεψε. Ωραια πρωτοβουλια για ενα ρατσιστη ε;
[imgr 300x250]http://www.michaeljohngrist.com/wp-cont ... ion-02.jpg[/imgr]
- Gus
- Real Name: Πολλες ερωτησεις
Artemoila έγραψε:Gus έγραψε:Εκμεταλευομενος την οικονομικη του επιφανεια βιαζε παιδακια,χωρις ποτε ουσιαστικα να καταδικαστει για αυτο,ενω ητανε και ο μοναδικος μαυρος ρατσιστης της ιστοριας,που ηθελε να γινει ασπρος...
H πρωτη κατηγορια ποτε δεν επαληθευτηκε, δεν μπορεις να εισαι σιγουρος μονο κ μονο απο την κατηγορια. Δευτερον, πως μπορεις να το λες αυτο; Το 1985 ο Michael Jackson με τον Lionel Ritchie γραψαν κ τραγουδησαν μαζι με πολλους αλλους καλλιτεχνες το we are the world το οποιο ειχε σκοπο να μαζεψει χρηματα για τον αφρικανικο λαο, τα οποια κ μαζεψε. Ωραια πρωτοβουλια για ενα ρατσιστη ε;
Για την αποδειξη του αν βιαζε παιδακια δεν θα μιλησω εγω....Μιλανε τα λεφτα του που τον κρατησανε εξω απο την φυλακη.Οσο για το τραγουδι στο οποιο αναφερεσαι,την απαντηση εχει δωσει ο πανουσης
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=oA6koRp1TH8[/youtube]
sidet buyuleyijidir sidet umutur
umut suz ve sesiz bir
sesiz bir dunada
umut suz ve sesiz bir
sesiz bir dunada
- CreamMcCracker
- Real Name: Κώτσος, Κωστής, Στασκώ, Ζοργκ
vidi, vici, veni
- Artemoila
- Real Name: Artemis
- Facebook ID: 1003775262
Δεν μιλας, αλλα μιλας. Ποσο με λυπει που τοσοι εδω μεσα ειναι απολυτοι. Δεν μπορεις να του δωσεις καν το δικαιωμα της αμφιβολιας; Μπροστα ησουν σαμπως; Κ οσο για την "απαντηση" τραγουδι του Πανουση, χαιρω πολυ, θα μπορουσαν να μην ειχαν κανει τπτ αλλα εκαναν κ αυτο λεει κατι.Gus έγραψε:Artemoila έγραψε:Gus έγραψε:Εκμεταλευομενος την οικονομικη του επιφανεια βιαζε παιδακια,χωρις ποτε ουσιαστικα να καταδικαστει για αυτο,ενω ητανε και ο μοναδικος μαυρος ρατσιστης της ιστοριας,που ηθελε να γινει ασπρος...
Για την αποδειξη του αν βιαζε παιδακια δεν θα μιλησω εγω....Μιλανε τα λεφτα του που τον κρατησανε εξω απο την φυλακη.Οσο για το τραγουδι στο οποιο αναφερεσαι,την απαντηση εχει δωσει ο πανουσης
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=oA6koRp1TH8[/youtube]
[imgr 300x250]http://www.michaeljohngrist.com/wp-cont ... ion-02.jpg[/imgr]