Τόσο πολύ τους πειράζει το indymedia;

"Η πολιτική αφορά το παρόν, ενώ μια μαθηματική εξίσωση την αιωνιότητα. "
Albert Einstein

Συντονιστές: antony07, Chris

Άβαταρ μέλους
C0n
Real Name: Κωνσταντίνος
Facebook ID: 0

Re: Τόσο πολύ τους πειράζει το indymedia;

Δημοσίευση από C0n »

Ρε ζουπιτερ.ο μπάτσος/γουρουνι/δολοφόνος/αλήτης/ζητιάνος/ΑΜΕ-ΡΙ-ΚΑΝΟΣ συμφέρει περισσότερο για τους απλούς εξής λόγους:

-αν σηκώσει όπλο να αμυνθεί θα φέρει στην υπόλοιπη ζωή του το στίγμα του φασίστα μπάτσου γουρουνιού
-αν τραυματίσει ή ακόμα χειρότερα (καλύτερα??) σκοτώσει καποιο από αυτα τα απβράσματα θα σαπίσει στην φυλακή ως εξιλαστήριο θύμα, λόγω της τρομοκρατίας που υφίστανται οι ανώτεροί του και το αντίστοιχο απόβρασμα θα αναχθεί σε ήρωα ή ιερομάρτυρα στο όνομα μιας επανάστασης που βρίσκεται σε ιδεατή κατάσταση,
-αν πεθάνει (όπως και έγινε πολλάκις φέτος) τότε οι επαναστάτες θα έχουν πετύχει ένα δριμύτατο χτύπημα κατά του συστήματος, έχοντας αφήσει ανενόχλητους όμως αυτούς που κινούν τα νήματα και που ουσιαστικά ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ενώ οι ίδιοι έχουν οικειοθελώς μετατραπεί σε μαργιονέττες τους από το πάθος τους να επιδείξουν "επαναστατική" δραστηριότητα.

όσον αφορά τις θρασύτατες δηλώσεις του τύπου "καλά τους κάνανε και το ευχαριστήθηκα", είστε άξιοι της μοίρας σας, στη θέση σας δεν θα ντρεπόμουν τους υπόλοιπους που διαβάζουν το πόστ, αλλά το Θεό που με βλέπει και με κρίνει για τις σκέψεις μου απέναντι σε έναν αδικοχαμένο συνάνθρωπο, ανεξαρτήτως επαγγέλματος.

Πού να πα να μπλέκουν με τους μπράβους του Τριανταφυλλόπουλου? αυτούς δεν τους δεσμεύει κανένας όρκος ή κανένας νόμος ως πρός τη χρήση του όπλου! σε γαζώνουν, σε θάβουν, χρησιμοποιούν και κάποιες διασυνδέσεις για να εξαφανίσουν την ύπαρξή σου από τα χαρτιά, και τέλος!

Όσο για το Indymedia, όσοι ήσασταν στο παλιό πολυτεχνείο το βράδυ των εκλογών μετά την καταμέτρηση και ζήσατε τις φρικαλεότητες που προκάλεσε μια ομάδα θερμοκέφαλων ιντιμιντιάδων, φαντάζομαι πως θα θέλατε να τους κλείσετε την πόρτα της πανεπιστημιακής μας κοινότητας, αν μη τι άλλο για την εξυγείανσή της.

Αυτά και την αγάπη μου στο παπαγαλάκο :)
Δε φοβάμαι τίποτα...

Δεν ελπίζω σε τίποτα....

ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ! :)
Άβαταρ μέλους
Chris
Forum Moderator
Forum Moderator
Real Name: Χρήστος

Δημοσίευση από Chris »

C0n έγραψε:Ρε ζουπιτερ.ο μπάτσος/γουρουνι/δολοφόνος/αλήτης/ζητιάνος/ΑΜΕ-ΡΙ-ΚΑΝΟΣ συμφέρει περισσότερο για τους απλούς εξής λόγους:
-αν σηκώσει όπλο να αμυνθεί θα φέρει στην υπόλοιπη ζωή του το στίγμα του φασίστα μπάτσου γουρουνιού
-αν τραυματίσει ή ακόμα χειρότερα (καλύτερα??) σκοτώσει καποιο από αυτα τα απβράσματα θα σαπίσει στην φυλακή ως εξιλαστήριο θύμα, λόγω της τρομοκρατίας που υφίστανται οι ανώτεροί του και το αντίστοιχο απόβρασμα θα αναχθεί σε ήρωα ή ιερομάρτυρα στο όνομα μιας επανάστασης που βρίσκεται σε ιδεατή κατάσταση,
Η ίδια αυτοάμυνα με αυτή που συνέβη με τον Γρηγορόπουλο? Μιλάμε για αποβράσματα. Απόκληρους της κοινωνίας. (να θυμηθώ να βάλω εικόνα του Ξανθόπουλου εδώ) Ένας 15χρονος που πέταξε ένα μπουκάλι και μερικά καντήλια είναι απειλή για την κοινωνία βέεεεεβαια. Ένας κουκουλοφόρος με καδρόνι έχει την ίδια ισχύ με έναν τύπο που έχει όπλο (δε ξέρω και εγώ πόσοι Ζητάδες ρίχνανε στον αέρα στις πορείες του Δεκέμβρη του '08. Απειλούταν η ζωή τους άμεσα εκείνη τη στιγμή προφανώς...). Για να μη μιλήσω και για την κατάχρηση εξουσίας από τους μπάτσους. Μπορούν να σε βρίσουν/δείρουν και εσύ να μην μπορείς να κάνεις τίποτα. Γιατί και θα είναι 5 φορές πιο πολλοί από εσένα, θα οπλοφορούν, και θα έχουν του κόσμου τα κόμπλεξ απάνω τους. Οι περισσότεροι από δαύτους δεν έγιναν αυτό που έγιναν για να προστατέψουν, αλλά γιατι δεν είναι και πολύ καλά στην ψυχική τους υγεία...Φοβάσαι να περάσεις δίπλα από μπάτσους πλέον.
C0n έγραψε:Όσο για το Indymedia, όσοι ήσασταν στο παλιό πολυτεχνείο το βράδυ των εκλογών μετά την καταμέτρηση και ζήσατε τις φρικαλεότητες που προκάλεσε μια ομάδα θερμοκέφαλων ιντιμιντιάδων, φαντάζομαι πως θα θέλατε να τους κλείσετε την πόρτα της πανεπιστημιακής μας κοινότητας, αν μη τι άλλο για την εξυγείανσή της.
Το να συνδιάζεις ένα site, μία ολόκληρη κίνηση, με κάτι χουλιγκάνια που δεν έχουν πάει ακόμα λύκειο και σπάνε ο,τι βρουν μπροστά τους γιατί δεν έχουν ζωή, είναι κάτι περισσότερο από επιπολαιότητα και κοντοφθαλμία.
papagalakos

Δημοσίευση από papagalakos »

C0n έγραψε: -αν σηκώσει όπλο να αμυνθεί θα φέρει στην υπόλοιπη ζωή του το στίγμα του φασίστα μπάτσου γουρουνιού
Από που κι ως που κάποιος μη συμπαθών θα τον θεωρήσει φασίστα μπάτσο αν υπερασπιστεί τη ζωή του;
Και δεν νομίζω γενικά ότι υπάρχει λογικός άνθρωπος που θεωρεί ότι το να υπερασπιστείς τη ζωή σου είναι φασισμός.
C0n έγραψε: -αν τραυματίσει ή ακόμα χειρότερα (καλύτερα??) σκοτώσει καποιο από αυτα τα απβράσματα θα σαπίσει στην φυλακή ως εξιλαστήριο θύμα, λόγω της τρομοκρατίας που υφίστανται οι ανώτεροί του και το αντίστοιχο απόβρασμα θα αναχθεί σε ήρωα ή ιερομάρτυρα στο όνομα μιας επανάστασης που βρίσκεται σε ιδεατή κατάσταση,
Καταρχάς εσύ τους θεωρείς αποβράσματα. Παλαιότερα θεωρούνταν αποβράσματα οι αγωνιστές του ΕΑΜ ΕΛΑΣ. Αργότερα αναγνωρίστηκαν ως οι ήρωες της εθνικής αντίστασης.
Και παλαιότερα είχε συμβεί να πέσει νεκρός αγωνιστής της ένοπλης αριστεράς. Κανένας αστυνομικός δεν διώχθηκε. Πολύ απλά γιατί έκανε την δουλειά του.
Εδώ ο Μελίστας έμεινε στην φυλακή δύο χρόνια. Οι δε εκτελεστές των Κουμή και Κανελοπούλου δεν διώχθηκαν.
Τους ήρωες τους αναδεικνύει ο λαός μέσα από το λαό. Ούτε από πολιτικά γραφία ούτε από μεγάλα τζάκια.
Αν δεν σου αρέσει η λαική θέληση είναι άλλο θέμα.
C0n έγραψε: -αν πεθάνει (όπως και έγινε πολλάκις φέτος) τότε οι επαναστάτες θα έχουν πετύχει ένα δριμύτατο χτύπημα κατά του συστήματος, έχοντας αφήσει ανενόχλητους όμως αυτούς που κινούν τα νήματα και που ουσιαστικά ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ενώ οι ίδιοι έχουν οικειοθελώς μετατραπεί σε μαργιονέττες τους από το πάθος τους να επιδείξουν "επαναστατική" δραστηριότητα.
Δεν θα έλεγα σε μαριονέτα. Μάλλον απλά θα έχει πέσει στη παγίδα του συστήματος να στρέψει αλλού τη προσοχή και να διώξει τα βλέματα από πάνω του.
Οι αστυνομικοί είναι οι φύλακες του συστήματος. Κατά κύριο λόγο αποτελούν στόχο της επαναστατικής αριστεράς όποτε μπαίνουν μπρωστά από το κράτος για να το υπερασπιστούν.
C0n έγραψε: Πού να πα να μπλέκουν με τους μπράβους του Τριανταφυλλόπουλου? αυτούς δεν τους δεσμεύει κανένας όρκος ή κανένας νόμος ως πρός τη χρήση του όπλου! σε γαζώνουν, σε θάβουν, χρησιμοποιούν και κάποιες διασυνδέσεις για να εξαφανίσουν την ύπαρξή σου από τα χαρτιά, και τέλος!
Δεν ξέρω σε ποιά ταινία τα έχεις δεί όλα αυτά. Ξέρω όμως ότι αυτός ο χώρος, των μπράβων, των νταβατζήδων και των λοιπόν πληρωμένων εκτελεστών, βρίσκει απέναντί του πάνοπλη την ένοπλη αριστερά. Τη φοβάται, και γι αυτό δεν έχουμε συχνά τέτοιες συγκρούσεις. Προφανώς όταν κάποιος έχει αποφασίσει να θέτει τη ζωή του σε κίνδυνο καθημερινά, όταν πιστεύει σε έναν αγώνα, κι όταν πολεμάει ενάντια στο θηριώδη μηχανισμό που λέγεται κράτος, πίστεψέ με, δεν θα φοβηθεί έναν μισθοφόρο που κρατάει ένα ρόπαλο, άντε ένα κολτ.
C0n έγραψε: Όσο για το Indymedia, όσοι ήσασταν στο παλιό πολυτεχνείο το βράδυ των εκλογών μετά την καταμέτρηση και ζήσατε τις φρικαλεότητες που προκάλεσε μια ομάδα θερμοκέφαλων ιντιμιντιάδων, φαντάζομαι πως θα θέλατε να τους κλείσετε την πόρτα της πανεπιστημιακής μας κοινότητας, αν μη τι άλλο για την εξυγείανσή της.
Ο φίλος C0n πρέπει να μας εξηγήσει που τα γνωρίζει όλα αυτά. Προφανώς οι διασυνδέσεις του θα φτάνουν βαθιά στο χώρο της αναρχίας για να λέει με τόση σιγουριά ότι οι <<θερμοκέφαλοι>> ήταν ιντιμιντιάδες. Ακόμη αν είχε ρίξει μια ματιά στο ιντιμίντια τις επόμενες μέρες της καταμέτρησης θα ήξερε ότι όλος ο χώρος του ιντιμίντια έκραζε αυτούς που έκαναν την έφοδο στο Πολυτεχνείο.

Την αυτονόητη αγάπη μου στον C0n :D
Άβαταρ μέλους
Gus
Real Name: Πολλες ερωτησεις

Δημοσίευση από Gus »

C0n έγραψε: -αν τραυματίσει ή ακόμα χειρότερα (καλύτερα??) σκοτώσει καποιο από αυτα τα απβράσματα θα σαπίσει στην φυλακή ως εξιλαστήριο θύμα, λόγω της τρομοκρατίας που υφίστανται οι ανώτεροί του και το αντίστοιχο απόβρασμα θα αναχθεί σε ήρωα ή ιερομάρτυρα στο όνομα μιας επανάστασης που βρίσκεται σε ιδεατή κατάσταση,
Tι λε ρε φιλαρακο?Καλυτερα να τον σκοτωσει εε?Con συγκρατησου λγακι σε αυτα που λες,δεν θα αργησουμε να σε χαρακτηρισουμε φασιστα απο γραφικο δεξιο που νομιζα οτι εισαι.Για τον φονο του μπατσου που λετε,επιτελους διαβαστε την προκηρυξη της σεχτας κοντοφθαλμα ζωακια μου,και καθε κριτικη απο κει και περα ας γινει με βαση την προκηρυξη,και οχι να πεταει ο καθενας οτι γουσταρει.Καλα τον ΘΕΟ που με κρινει δεν θα το σχολιασω,ειναι απλα μεσα στην σφαιρα του "γραφικου δεξιου " που ειπα πριν......Α και που εισαι Con επειδη "λεγε λεγε μ@λ@κιες ολο και κατι θα μεινει" και αυτο το ξερετε καλα εσεις τα φασιστακια,για πες μας ποιοι ιντιμιντιαδες βαραγαν κοσμο στο πολυτεχνειο πριν τρελαθουμε εντελως...Ελα ενημερωσε μας...
sidet buyuleyijidir sidet umutur
umut suz ve sesiz bir
sesiz bir dunada
Άβαταρ μέλους
C0n

Δημοσίευση από C0n »

ΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΑΗΑ!! ΓΕΙΑ ΣΟΥ Κ ΕΣΕΝΑ ΓΚΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΛΑΤΡΕΙΑ!!!!!!!!!

Να σου θυμήσω οτι πρίν την προκύρηξη της σέχτας, σύσσωμη η αριστερά βροντοφώναξε οτι "πρόκειται περι προβοκάτσιας από την κακιά κεντροδεξιά κυβέρνηση ώστε να αποπροσανατολιστεί η κοινή γνώμη από το ΜΑΖΙΚΟ ΛΑΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ! Όταν όμως έσκασε η προκύρηξη, τουμπεκί όλοι, κρυφτήκανε στα καβούκια τους, περάσανε το θέμα στα ψιλά γράμματα και κινήσανε ολοταχώς για το επόμενο ζήτημα που θα βλάψει την εικόνα της ως άνωθεν κακιάς κεντροδεξιάς κυβέρνησης!!

ποιοί ιντιμιντιάδες? που να ξέρω? εγώ είμαι περήφανος που δεν έχω σχέσεις με τέτοια αντικοινωνικά στοιχεία, εγώ αυτό που ξέρω είναι οτι για 45 περίπου λεπτά κράταγα μια πόρτα χωρίς κλειδαριά μαζί με άλλα δύο παιδιά (συγκεκριμένα, αυτή της αίθουσας οπου διεξήχθησαν οι εκλογές των Ναυπηγών) για να μην μπουκάρουν τα εν λόγω μπαχάλια και καψουν ζωντανούς, και εμάς αλλά και 15 άλλα άτομα μέσα στο αμφιθέατρο, στην πλειοψηφία τους κοπέλες! Εσύ που τα ξέρεις από μέσα να μας πείς!

Α, να μην ξεχάσω,χ3στηκ@ κιόλας αν θα με χαρακτηρίσεις φασίστα, 102ο σκυλάκι της Δαλματίας, Μάγο του Οζ ή Αλέκα Παπαρήγα! Στο έχω πεί και στο παρελθόν να αποφεύγεις τους χαρακτηρισμούς, γιατί με τα ίδια κριτήρια μου δίνεις και εμένα το δικαίωμα να σε χαρακτηρίσω απροσανατόλιστο αριστεροειδές, χωρίς ίχνος πολιτικού πολιτισμού ή δημοκρατίας στο ήθος σου, μιας και αδυνατείς να ακούσεις την αντίθετη άποψη.Τις πολιτικές μου πεποιθήσεις τις ξέρουν πολλοί και μάλιστα από διαφορετικούς χώρους από αυτόν που δραστηριοποιούμαι εγώ και ως εκ τούτου δεν νοιώθω την ανάγκη να λογοδοτήσω σε σένα για αυτές.

Φιλική συμβουλή: μην χρησιμοποιείς τόσο εύκολα τις λέξεις "φασισμος-φασίστας" γιατί εκτός από την χούντα των συνταγματαρχών, υπάρχει και το κομμουνιστικό καθεστώς της Κίνας ή της Β. Κορέας. Και οι δύο κατηγορίες συνιστούν ανελεύθερο και αντιδημοκρατικό καθεστώς με έντονότατο το στοιχείο του φασισμού.Αυτό πρακτικά σημαίνει οτι εκτός από γαλάζια απόχρωση, ο φασισμός μπορεί να έχει και κόκκινη... ΚΑΙ ΝΑ ΗΞΕΡΕΣ ΜΟΝΟ ΠΟΣΟ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ! :D
Δε φοβάμαι τίποτα...

Δεν ελπίζω σε τίποτα....

Άβαταρ μέλους
dj manos
Banned
Real Name: Μάνος

Δημοσίευση από dj manos »

Hengeo έγραψε:Αναρωτιέμαι, αν ήταν κάποιος δικός σου άνθρωπος, το ίδιο θα έλεγες;
Βέβαια και θα έλεγα το ίδιο. Τη χαζή ερώτηση ήταν αυτή?? Εμένα οι κρίσεις μου δεν επηρεάζονται από συναισθηματικές φορτίσεις. Όπως,επίσης,και Τούρκος να μου σκότωνε τον αδερφό θα συνέχιζα να λέω ότι ο τούρκικος λαός είναι μια χαρά λαός,όπως και όλοι οι λαοί. Είναι,τουλάχιστον,ανόητο να κρίνεις τους άλλους με βάση τις συναισθηματικές σου φορτίσεις. Απλά πράγματα,καθημερινά.
C0n έγραψε:στη θέση σας [...] θα ντρεπόμουν το Θεό...
Ευλόγησον!

Γι' αυτούς που υπερασπίζονται τους μπάτσους:

Οι μπάτσοι δεν είναι άνθρωποι. Οι μπάτσοι είναι μπάτσοι. Δηλαδή,είναι κάτι ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ που δεν είχαν στον ήλιο μοίρα και έγιναν θεματοφύλακες μιας αφηρημένης έννοιας,της πατρίδας.

Επιπλέον,όταν κάνεις μία μ@λ@κί@ αναλαμβάνεις και τις ευθύνες των πράξεών σου. Ας πούμε,όταν πίνεις αλκοόλ και ανεβαίνεις σε ξένα κοντάρια να κατεβάσεις τούρκικες σημαίες (πχ Σολωμός Σολωμού) αναλαμβάνεις την ευθύνη να σε λιντσάρουν οι Τούρκοι. Όταν πίνεις χόρτο και πετάς μολότωφ σε δημόσιες συγκοινωνίες (πχ μπαχαλάκηδες) αναλαμβάνεις την ευθύνη να σε συλλάβουν και να πας φυλακή. Όταν γίνεσαι μπάτσος για να το παίξεις Ελληναράς αναλαμβάνεις την ευθύνη να σε σαπίσουν στο ξύλο αναρχικοί.

Αν ο συγκεκριμένος άνθρωπος φοβόταν να μη χάσει τη ζωή του ας γινόταν βιβλιοθηκάριος. Μέχρι σήμερα δεν έχουν αναφερθεί επιθέσεις βιβλίων εναντίον βιβλιοθηκάριων. Αντιθέτως,έχουν αναφερθεί πάρα πολλές επιθέσεις αναρχικών εναντίον μπάτσων.
incal
Real Name: qwerty

Δημοσίευση από incal »

Προσπερνω το γεγονος οτι η ολη ιστορια ξεκινησε απο εδω... http://www.espressonews.gr/default.asp? ... ID=1022648
Τα παραπονα σας για το ιντιμιντια στη σο... ^^
Επισης μαθετε να ξεχωριζετε τις ταμπελες που χρησιμοποιειτε...
Τελικα αποφασιστε τι ειναι οι θαμωνες του ιντιμιντια, αιμοδιψη ορκ που σας κυνηγουσαν να σας καψουν στις εκλογες, μαγκες του πληκτρολογιου που εκτοξευουν καλπικες απειλες προς καθε κατευθυνση, η πρακτορες χρηματοδοτουμενοι απ τον Σορος...
Άβαταρ μέλους
Gus
Real Name: Πολλες ερωτησεις

Δημοσίευση από Gus »

C0n έγραψε:ΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΑΗΑ!! ΓΕΙΑ ΣΟΥ Κ ΕΣΕΝΑ ΓΚΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΛΑΤΡΕΙΑ!!!!!!!!!

Να σου θυμήσω οτι πρίν την προκύρηξη της σέχτας, σύσσωμη η αριστερά βροντοφώναξε οτι "πρόκειται περι προβοκάτσιας από την κακιά κεντροδεξιά κυβέρνηση ώστε να αποπροσανατολιστεί η κοινή γνώμη από το ΜΑΖΙΚΟ ΛΑΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ! Όταν όμως έσκασε η προκύρηξη, τουμπεκί όλοι, κρυφτήκανε στα καβούκια τους, περάσανε το θέμα στα ψιλά γράμματα και κινήσανε ολοταχώς για το επόμενο ζήτημα που θα βλάψει την εικόνα της ως άνωθεν κακιάς κεντροδεξιάς κυβέρνησης!!

ποιοί ιντιμιντιάδες? που να ξέρω? εγώ είμαι περήφανος που δεν έχω σχέσεις με τέτοια αντικοινωνικά στοιχεία, εγώ αυτό που ξέρω είναι οτι για 45 περίπου λεπτά κράταγα μια πόρτα χωρίς κλειδαριά μαζί με άλλα δύο παιδιά (συγκεκριμένα, αυτή της αίθουσας οπου διεξήχθησαν οι εκλογές των Ναυπηγών) για να μην μπουκάρουν τα εν λόγω μπαχάλια και καψουν ζωντανούς, και εμάς αλλά και 15 άλλα άτομα μέσα στο αμφιθέατρο, στην πλειοψηφία τους κοπέλες! Εσύ που τα ξέρεις από μέσα να μας πείς!

Α, να μην ξεχάσω,χ3στηκ@ κιόλας αν θα με χαρακτηρίσεις φασίστα, 102ο σκυλάκι της Δαλματίας, Μάγο του Οζ ή Αλέκα Παπαρήγα! Στο έχω πεί και στο παρελθόν να αποφεύγεις τους χαρακτηρισμούς, γιατί με τα ίδια κριτήρια μου δίνεις και εμένα το δικαίωμα να σε χαρακτηρίσω απροσανατόλιστο αριστεροειδές, χωρίς ίχνος πολιτικού πολιτισμού ή δημοκρατίας στο ήθος σου, μιας και αδυνατείς να ακούσεις την αντίθετη άποψη.Τις πολιτικές μου πεποιθήσεις τις ξέρουν πολλοί και μάλιστα από διαφορετικούς χώρους από αυτόν που δραστηριοποιούμαι εγώ και ως εκ τούτου δεν νοιώθω την ανάγκη να λογοδοτήσω σε σένα για αυτές.

Φιλική συμβουλή: μην χρησιμοποιείς τόσο εύκολα τις λέξεις "φασισμος-φασίστας" γιατί εκτός από την χούντα των συνταγματαρχών, υπάρχει και το κομμουνιστικό καθεστώς της Κίνας ή της Β. Κορέας. Και οι δύο κατηγορίες συνιστούν ανελεύθερο και αντιδημοκρατικό καθεστώς με έντονότατο το στοιχείο του φασισμού.Αυτό πρακτικά σημαίνει οτι εκτός από γαλάζια απόχρωση, ο φασισμός μπορεί να έχει και κόκκινη... ΚΑΙ ΝΑ ΗΞΕΡΕΣ ΜΟΝΟ ΠΟΣΟ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ! :D
oi typopoihmenes apanthseis pou exeis ma8ei na dineis stous "aristerous" de me pianoun Κον συγνωμη...Μαλλον εχεις προβλημα με τα χρωματα,να το κοιταξεις αυτο....Α και μπραβο που συγκρατουσες την πορτα μην μπουν μεσα καμια εικοσαρια 15χρονα και καψουν 600 φοιτητες του πολυτεχνειου....ΧΑΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑ

Οσο για τις δικες μου πολιτικες πεποιθησεις επισης τις ξερουν πολλοι απο ΟΛΟΥΣ τους πολιτικους χωρους,γιαυτο και δεν θα καθομαι να μιλαω με φαντασματα του πληκτρολογιου σοβαρα...
sidet buyuleyijidir sidet umutur
umut suz ve sesiz bir
sesiz bir dunada
Άβαταρ μέλους
antony07
Forum Moderator
Forum Moderator
Real Name: Αντώνης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από antony07 »

zupiter έγραψε:Αυτον δηλαδη που κλεβει απο μας 700 εκατ ευρω, και οχι αυτον με τα 700 ευρω που εχει οικογενεια δουλευει 2 δουλειες για να τα βγαλει περα. Και το να ανατιναξεις 100000 τραπεζες δεν λεει κατι , οι ασφαλιστικες τα πληρωνουν τα σπασμενα συνηθως
Charles Bukowski έγραψε: Από την στιγμή που ένας άνθρωπος φοράει τη συγκεκριμένη στολή, μετατρέπεται σε πληρωμένο προστάτη της ισχύουσας τάξης πραγμάτων. Υπάρχει για να την διατηρεί. Αν σας αρέσει αυτή η κατάσταση, τότε όλοι οι μπάτσοι είναι καλοί μπάτσοι. Αν δεν σας αρέσει, τότε όλοι οι μπάτσοι είναι κακοί μπάτσοι. Το απόλυτο κακό υπάρχει.
Φτάνει πια με την νοοτροπία της Τατιάνας μερικών. (->"Διαμαντής Ματζούνης:Ο ήρωας των 700 ευρώ")
"Ωραία παιδιά κατάχαμα κυλάει
το πιο ωραίο ρόδο απ' το στεφάνι σας
αδράξτε κάθε τι που προσπερνάει
μα αν σε βιτρίνα εμπρός βρεθεί η χάρη σας
ή σε γκισέ, φυλάξτε το τομάρι σας
θυμάστε, Colin de Cayeux τον λέγανε
το άσυλο εμπιστεύτηκε ναι σαν κι εσάς,
σημάδεψε ο μπάτσος και τον ξέκανε
"
papagalakos

Δημοσίευση από papagalakos »

C0n έγραψε:Να σου θυμήσω οτι πρίν την προκύρηξη της σέχτας, σύσσωμη η αριστερά βροντοφώναξε οτι "πρόκειται περι προβοκάτσιας από την κακιά κεντροδεξιά κυβέρνηση ώστε να αποπροσανατολιστεί η κοινή γνώμη από το ΜΑΖΙΚΟ ΛΑΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ!
Η επαναστατική αριστερά ποτέ δεν συμφώνησε με αυτή τη παπαριά.
Θα το ανεπτυσα περισσοτερο αλλα εχουμε και ενα αντιρατσιστικο φεστιβαλ.
Άβαταρ μέλους
Chris
Forum Moderator
Forum Moderator

Δημοσίευση από Chris »

C0n έγραψε:ΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΑΗΑ!! ΓΕΙΑ ΣΟΥ Κ ΕΣΕΝΑ ΓΚΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΛΑΤΡΕΙΑ!!!!!!!!!
Ωωωωωωω τι δυνατόοοοοος! Σε φαντάζομαι με αστραφτερή πανοπλία να σώζεις ανυπεράσπιστα κοριτσάκια από τα κακά αντικοινωνικά αποβράσματα.
Άβαταρ μέλους
C0n

Δημοσίευση από C0n »

οτι δεν φτανει η αριστερή αλεπού τα κανει δεξιά κρεμαστάρια μικρέ μου Χρήστο! :)
Δε φοβάμαι τίποτα...

Δεν ελπίζω σε τίποτα....

Άβαταρ μέλους
Chris
Forum Moderator
Forum Moderator

Δημοσίευση από Chris »

Εικόνα
Χιχιχιχι :P
Άβαταρ μέλους
Hengeo
Real Name: Γιώργος

Δημοσίευση από Hengeo »

dj manos έγραψε:Βέβαια και θα έλεγα το ίδιο. Τη χαζή ερώτηση ήταν αυτή?? Εμένα οι κρίσεις μου δεν επηρεάζονται από συναισθηματικές φορτίσεις. Όπως,επίσης,και Τούρκος να μου σκότωνε τον αδερφό θα συνέχιζα να λέω ότι ο τούρκικος λαός είναι μια χαρά λαός,όπως και όλοι οι λαοί. Είναι,τουλάχιστον,ανόητο να κρίνεις τους άλλους με βάση τις συναισθηματικές σου φορτίσεις. Απλά πράγματα,καθημερινά.
Πράγματι ήταν συναισθηματικό το επιχείρημα, αλλά πόνταρα στο ότι κανέναν ποτέ δεν έχω ξαναακούσει να συμφωνεί με τη σκύλευση νεκρού δικού του ανθρώπου, οπότε με άφησες άναυδο με την απάντηση αυτή. Αν πραγματικά θεωρείς ότι δεν τρέχει τίποτα με το να προσβάλλεται κάποιος που δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του (καθ'ότι νεκρός), σε σημείο που δεν θα είχες πρόβλημα να το έκαναν σε δικούς σου ανθρώπους, τότε τα σχόλια περιττεύουν..

Θα μπορούσα να σχολιάσω και πολλά άλλα που γράφτηκαν σε αυτό το θέμα, αλλά δεν έχω το χρόνο να το κάνω, ούτε έχει νόημα, αφού κατέληξε στη γνωστή χιλιοπαιγμένη κόντρα δεξιών-αριστερών. Για αυτό αποχωρώ..
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
Άβαταρ μέλους
zupiter
Real Name: kanenas

Δημοσίευση από zupiter »

Gus έγραψε:Βλεπω Ζουπιτερ ξεμυτησες εε?Φασιστακο μου,που ησουν τοσο καιρο?Σε ενοχλησε η εικονα του μπατσου στο ιντυ?Το οτι πηγε στα κρυμμενα σου λεει κατι?Αλλα σιγα μην διαβαζεις εσυ τα κρυμμενα του ιντυ...Στο stoxos.gr το βρηκες που το αναρτησανε για να κραξουν το indymedia ****************** ,πιο πολυ εμεινε εκει παρα στο indymedia και ερχεσαι εσυ και το χρησιμοποιεις σαν δικαιολογια....Για τον θανατο του μπατσου μιλαει η προκυρηξη,μπορεις να την διαβασεις να καταλαβεις (αν μπορεις βεβαια),και απο κει και περα ελα και πες τις διαφωνιες σου...Για ολα τα υπολοιπα (περι σπαταλης οπτικων ινων απο τους κακους κουκουλοφορους )απαντησανε αλλοι...

@Gus.****************** !!! Την εικονα μου την εδειξαν μπατσοι φιλοι :lol: :lol: 8) Στοχο και ****************** διαβαζεις μαλλον εσυ γιατι πρεπει να εχεις στο μυαλο σου εναν ''εικονικο'' αντιπαλο ....
Οταν ρεζιλευεις την φωτογραφια ενος δολοφονημενου , εισαι ****************** ...
Όταν γίνεσαι μπάτσος για να το παίξεις Ελληναράς αναλαμβάνεις την ευθύνη να σε σαπίσουν στο ξύλο αναρχικοί.
Οταν γινεσαι αναρχικος να υποθεσω αναλαμββανεις την ευθυνη αν σου γ... τα ραμματα οι αστυνομικοι, οι Χ.Ατες σε σενα και στους φιλους σου. Επισης αναλαμβανεις την ευθυνη οταν καις την ελληνικη σημαια, μαγαζια,αμαξια......
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LocknLoad την Κυρ Ιούλ 05, 2009 1:50 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: να μην βρίζεστε
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική”