Αφιερωμένο στους Παντελήδες

"Η πολιτική αφορά το παρόν, ενώ μια μαθηματική εξίσωση την αιωνιότητα. "
Albert Einstein

Συντονιστές: antony07, Chris

Άβαταρ μέλους
O kanenas
Real Name: Αφροξυλάνθη
Facebook ID: 0
Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
Επικοινωνία:

Re: Αφιερωμένο στους Παντελήδες

Δημοσίευση από O kanenas »

wgenstein έγραψε:kai kati akoma : "στοιχειο της κοινωνιας που θα αφησει το μεροκαματο σε μπουζουκτσιδικα, ακριβες καφατερειες και μπουρδελα " dld aytos pou vgazei merokamato na mi gamisei ?
Ναι, καλή φάση. Μιας και τις έχουμε τις εξαναγκασμένες πουτάνες, ας τους ρίξουμε και μια πο_τσα να το φχαριστηθούμε. Ωραίο. Και στη τελική, αν ο μόνος τρόπος να γαμήσεις είναι να πας σε μπουρδέλο, τότε αυτό που χρειάζεσαι είναι ένας καλός ψυχολόγος και όχι μια πουτάνα.
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
Άβαταρ μέλους
dj manos
Banned
Real Name: Μάνος

Δημοσίευση από dj manos »

wgenstein έγραψε:Opoios leei tha leei oti thelei...
Όποιος δεν λέει,δεν θα λέει ότι θέλει? (Σου έβαλα homework)
wgenstein έγραψε:kai kati akoma : "στοιχειο της κοινωνιας που θα αφησει το μεροκαματο σε μπουζουκτσιδικα, ακριβες καφατερειες και μπουρδελα " dld aytos pou vgazei merokamato na mi gamisei ?
Έτσι μπράβο. Πείτε μας ότι σας τρώνε τις γκόμενες άλλοι και χρειάζεστε πουτάνες για να γαμήσετε.
Άβαταρ μέλους
barbara
Real Name: Νίκος

Δημοσίευση από barbara »

Διακρίνω μια λεπτότητα στη συζήτηση που ξυπνά τον ντελικάτο καλλιτεχνικό εαυτό μου. :toimonster:
Άβαταρ μέλους
antony07
Forum Moderator
Forum Moderator
Real Name: Αντώνης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από antony07 »

wgenstein έγραψε:dld aytos pou vgazei merokamato na mi gamisei ?
Λυπάμαι που θεωρείς αυτονόητο πως πρέπει να πληρώσεις για να κάνεις sex...κανονικά είναι κάτι που το δικαιούσαι τζάμπα (αλλά μας έχει φάει ο καπιταλισμός...)
"Ωραία παιδιά κατάχαμα κυλάει
το πιο ωραίο ρόδο απ' το στεφάνι σας
αδράξτε κάθε τι που προσπερνάει
μα αν σε βιτρίνα εμπρός βρεθεί η χάρη σας
ή σε γκισέ, φυλάξτε το τομάρι σας
θυμάστε, Colin de Cayeux τον λέγανε
το άσυλο εμπιστεύτηκε ναι σαν κι εσάς,
σημάδεψε ο μπάτσος και τον ξέκανε
"
Άβαταρ μέλους
Gus
Real Name: Πολλες ερωτησεις

Δημοσίευση από Gus »

wgenstein έγραψε:Opoios leei tha leei oti thelei... ti logokrisies kai paparies einai aytes pou kanete... kai aytos pou diafonei kala kanei kai diafonei , kai aytos pou symfonei kala kanei kai simfonei ... aytos pou volevetai kala kanei kai ipostirizei , aytos pou den einai volemenos kala kanei kai antitithetai kai kati akoma : "στοιχειο της κοινωνιας που θα αφησει το μεροκαματο σε μπουζουκτσιδικα, ακριβες καφατερειες και μπουρδελα " dld aytos pou vgazei merokamato na mi gamisei ?
Ναι με ενοχλει ο βολεμενος να ειναι βολεμενος στις πλατες τις δικιες μου και στις πλατες τοσο αλλων ανθρωπων...Ο ανθρωπος ειναι κοινωνικο ζωακι,και ζει σε κοινωνια...Οταν λοιπον ζεις σε μια κοινωνια,δεν μπορεις να λες "εγω εμαι βολεμενος εσεις πηγαιντε πνιγειτε".Το καλυτερο για ολους θα ειναι να παει να πνιγει ο ιδιος...
sidet buyuleyijidir sidet umutur
umut suz ve sesiz bir
sesiz bir dunada
Άβαταρ μέλους
noir
Real Name: εθελοδουλο πρακτορακι :)
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από noir »

Gus έγραψε:Ναι με ενοχλει ο βολεμενος να ειναι βολεμενος στις πλατες τις δικιες μου και στις πλατες τοσο αλλων ανθρωπων...Ο ανθρωπος ειναι κοινωνικο ζωακι,και ζει σε κοινωνια...Οταν λοιπον ζεις σε μια κοινωνια,δεν μπορεις να λες "εγω εμαι βολεμενος εσεις πηγαιντε πνιγειτε".Το καλυτερο για ολους θα ειναι να παει να πνιγει ο ιδιος...
Ακομα καλυτερα θα ηταν να τον πνιξουν (τον καθε βολεμενο) οι υπολοιποι αντι να τον ανεχονται. :) :e_wink:
Εικόνα
Η ελευθερία του ενός είναι προϋπόθεση για την ελευθερία του άλλου!
Κανένας έγκλειστος στις κρατικές φυλακές, κανένας σκλάβος στα αφεντικά!
Αντίσταση - Αυτοοργάνωση - Αλληλεγγύη
wgenstein
Real Name: anoth

Δημοσίευση από wgenstein »

Ναι, καλή φάση. Μιας και τις έχουμε τις εξαναγκασμένες πουτάνες, ας τους ρίξουμε και μια πο_τσα να το φχαριστηθούμε. Ωραίο. Και στη τελική, αν ο μόνος τρόπος να γαμήσεις είναι να πας σε μπουρδέλο, τότε αυτό που χρειάζεσαι είναι ένας καλός ψυχολόγος και όχι μια πουτάνα

Oti na nai --- milame oti exeis antilipsi oxi malakies...

Gus :
Ναι με ενοχλει ο βολεμενος να ειναι βολεμενος στις πλατες τις δικιες μου και στις πλατες τοσο αλλων ανθρωπων...Ο ανθρωπος ειναι κοινωνικο ζωακι,και ζει σε κοινωνια...Οταν λοιπον ζεις σε μια κοινωνια,δεν μπορεις να λες "εγω εμαι βολεμενος εσεις πηγαιντε πνιγειτε".Το καλυτερο για ολους θα ειναι να παει να πνιγει ο ιδιος...

to thema sou loipon einai to oti einai volemenos me tis dikes sou plates eee? exeis plaka re.... kai o tropos pou kleineis ti frasi sou gamaei - poli anthropistikos ... to thema einai oti aytos skeftetai opws esi kai sou leei - NA pas na pnigeis esi mo_naki....

antony07 :

Λυπάμαι που θεωρείς αυτονόητο πως πρέπει να πληρώσεις για να κάνεις sex...κανονικά είναι κάτι που το δικαιούσαι τζάμπα (αλλά μας έχει φάει ο καπιταλισμός...)

Esi an ginotane na ta kaneis ola tsampa eeee?---pio poli san parapono to diatiponeis ...fainetai na xeis faei poli xrima sta ''koritsia''

dj manos :
" Όποιος δεν λέει,δεν θα λέει ότι θέλει? (Σου έβαλα homework) " --- eksypnouli moy esi ... paixnidiari mou....

" Έτσι μπράβο. Πείτε μας ότι σας τρώνε τις γκόμενες άλλοι και χρειάζεστε πουτάνες για να γαμήσετε. " --- ti na se kanw pou ta katalavaineis ola? kai gamas kai poli esi apo oti diakrino ....
Άβαταρ μέλους
Chris
Forum Moderator
Forum Moderator
Real Name: Χρήστος

Δημοσίευση από Chris »

O kanenas έγραψε:
Ναι, καλή φάση. Μιας και τις έχουμε τις εξαναγκασμένες πουτάνες, ας τους ρίξουμε και μια πο_τσα να το φχαριστηθούμε. Ωραίο. Και στη τελική, αν ο μόνος τρόπος να γαμήσεις είναι να πας σε μπουρδέλο, τότε αυτό που χρειάζεσαι είναι ένας καλός ψυχολόγος και όχι μια πουτάνα.
wgenstein έγραψε:Oti na nai --- milame oti exeis antilipsi oxi malakies...
Καλά, έχεις ιδέα τι περνάνε αυτές που εσύ με τόση άνεση λες ότι μπορούν να τις γαμάνε όσοι έχουν τα χρήματα?
Δεν φταίνε αυτές που έχουν γεννηθεί σε μια χώρα σκατά, και έρχονται εδώ μπας και κάνουν καμια καλύτερη ζωή και να στείλουν λεφτά πίσω στην οικογένεια τους. Μόνο που τις τσιμπάνε μερικοί και τις βάζουν με το ζόρι να κάνουν ο,τι κάνουν. Και μετά μερικοί ασυνείδητοι σαν εσένα λένε τέτοια πράγματα. Οπότε μην κατηγορείς άλλους για έλλειψη ανθρωπισμού γιατί μάλλον εσύ πάσχεις από αυτό.

Αλλά αυτές είναι οι συνέπειες της οικονομικής ανάπτυξης των τελευταίων 60 χρόνων. Φάτε στη μάπα τώρα μιλιούνια μετανάστες από υποβαθμισμένες χώρες και μη μιλάτε. Αυτοί οι άνθρωποι πεινάνε (Ναι άνθρωποι είναι! Μην τους βλέπετε έτσι μαυριδερούς.) και ή θα κάνουν δουλειές του ποδαριού, ή θα κάνουν πεζοδρόμιο, ή θα κλέψουν.

Πάρε τώρα και την εκπομπή του Θεοδωράκη μπας και ανοίξουν λίγο τα μάτια σου...
http://video.google.com/videoplay?docid ... 3966805296
wgenstein έγραψε:NA pas na pnigeis esi mo_naki....
Α περάσαμε και στις προσωπικές επιθέσεις τώρα? Θα χαρώ πολύ να σε βλέπω να τρως ban μετά από αυτά που ξεφουρνίζεις.
Άβαταρ μέλους
noir
Real Name: εθελοδουλο πρακτορακι :)
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από noir »

@ wgenstein

ρε μαγκα, τραβα σε κανα γηπεδο να περασεις την ωρα σου, που καθεσαι και χαλας τη ζαχαρενια σου "να 'ουμε". Για σενα ολα ειναι ομορφα και ο κοσμος ωραιος. Γκρινιαζεις που γκρινιαζουμε; Κριμα ρε παιδι μου να χανεις την ωρα σου μαζι μας. Κοιτα να βολευτεις, να βγαλεις και κανα χαρτζιλικι, να το ξοδεψεις να γουσταρεις... Ετσι και αλλιως απο οσα λεγονται εδω δε νοιωθεις και πολλα. Το τι σημαινει εκμεταλλευση και αδικια θα καταλαβεις; Το πως καταληγει καποιος να ειναι βολεμενος και καποιοι να λουζουνται την αδικια που δημιουργει θα καταλαβεις; Σε νοιαζει στο κατω-κατω; Για αυτο σου λεω μη χαλας τη ζαχαρενια σου και ασε εμας τους μιζερους να γκρινιαζουμε με την ησυχια μας. Ακουσες για μπουρδελα και γαμησια και τσιμπησες, να σκοτωσεις την ωρα σου εδω μεσα. Ειπαμε πεφτει καψιμο στις εξεταστικες, αλλά τωρα να καθομαστε και να ανεχομαστε το καθε κομπλεξικο και συμπλεγματικο τυπά κατανταει αηδια. Για σενα και αλλους σαν εσενα ρε μαγκα εχουν φτιαχτει τοσα τσοντοσάιτ να περασεις πιο "ομορφα και δημιουργικα" την ωρα σου και να μη πρηζεις τους εγκεφαλους και τα αρχιδια του κοσμου. Παρτο και σαν συμβουλη το τελευταιο... Αντε γεια!
Εικόνα
Η ελευθερία του ενός είναι προϋπόθεση για την ελευθερία του άλλου!
Κανένας έγκλειστος στις κρατικές φυλακές, κανένας σκλάβος στα αφεντικά!
Αντίσταση - Αυτοοργάνωση - Αλληλεγγύη
Άβαταρ μέλους
vbalos
Real Name: Vasilis

Δημοσίευση από vbalos »

Το θέμα σου μικρέ μου φίλε wgenstein είναι ότι πραγματικά δεν έχεις καταλάβει απολύτως τίποτε από αυτά που παίζονται στην κοινωνία μας , ενώ εσύ πιστεύεις ότι τα έχεις καταλάβει όλα...και δε σε κατηγορώ θέλει πραγματικά μεγάλη προσπάθεια και τρελλό άνοιγμα μυαλού για να μπορέσεις να απαρνηθείς όλες αυτές τις δήθεν αξίες με τις οποίες αποχαυνώνουν το μυαλό σου από τη στιγμή που γεννιέσαι μέχρι και να πεθάνεις...Μιλάς για ανθρωπισμό , μιλάς για λογοκρισία , μιλάς για μεροκάματο και τις χιλιάδες δυνατότητες που αυτό δίνει σε αυτόν που το βγάζει ...
Θέλω να σου πω όμως φίλε μου πως όλα αυτά με τα οποία ταϊζεις καθως φαίνεται καθημερινά το μυαλό σου και ζεις τόσο σίγουρος σκεπτόμενος ότι έτσι είναι τα πράγματα , απλως δεν είναι έτσι !!!
Έχεις κάτσει ποτέ σου να αναλογιστείς ότι το χρήμα δεν είναι τίποτε άλλο από ένα υπερεκτιμημένο χαρτί που ορίζει τη ζωή σου και για χάρη του οποίου γίνονται καθημερινά εγκλήματα , αδικείες , καταστρέφονται ανθρώπινες ζωές , καταστρέφεται το περιβάλλον , αλλά και δαπανάται από κάθε άνθρωπο τρομερός χρόνος για την απόκτησή του , χρόνος που θα μπορούσε να περάσει σαφώς πιο ωφέλιμα ώστε να είναι ευτυχισμένος...Έχεις σκεφτεί φίλε μου ότι υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο αυτό που σε καθημερινή βάση δεν έχουν να φάνε ή ακόμα χειρότερα νερό να πιούνε και εμείς ο πολιτισμένος κόσμος τους γράφουμε κανονικά για να προσέξουμε τον εαυτούλη και την πάρτη μας και μάλιστα αν δούμε και στην tv κάτι που να μας τους θυμίζει στη χειρότερη αλλάζουμε απλά το κανάλι στην καλύτερη στεναχωριόμαστε για πέντε λεπτά και μετά το ξεχνάμε?? Έχεις αναλογιστεί ποτέ σου ότι για χάρη του χρήματος και του βολέματος έχουμε τσιμεντοποιήσει τα πάντα καίγοντας και καταστρέφοντας και έχουμε φτάσει σε οριακό σημείο όσον αφορά στη ζωτικότητα του πλανήτη ?? Και όλα αυτά γιατί ... για το χρήμα και το βόλεμα...που ο βολεμένος καλά κάνει και είναι βολεμένος ... ε όχι φίλε μου ο βολεμένος ΔΕΝ κάνει καλά που είναι βολεμένος γιατί το βόλεμά του επηρρεάζει εμένα και εκατομμύρια κόσμο πάνω σ'αυτή τη γη , επηρρεάζει τη ζωή μου , τη χαρά και την ευτυχία μου και όταν έρχεται εδώ μέσα να μου λέει στα μούτρα ότι καλά κάνει που είναι βολεμένος εγώ θα τον κράζω και αυτό είναι αναφαίρετο δικαίωμά μου και όχι λογοκρισία...στο κάτω κάτω η κοινωνία στην οποία ζω και τις οποίας τις τύχες ορίζουν οι κρατούντες και τα τσιράκια τους (οι βολεμένοι) είναι αυτή που με λογοκρίνει καθημερινά (στην καλύτερη) ή δεν ασχολείται καν με αυτά που με απασχολούν (στη χειρότερη)... Γι'αυτό σου λέω είναι απλώς αστείο να αναφέρεται σε ανθρώπινα δικαιώματα , λογοκρισίες κτλ κάποιος που μιλάει όπως μιλάς και εσύ , άλλαξε μυαλά και στη συνέχεια το συζητάμε...
All that is gold does not glitter not all those who wonder are lost
The old that is strong does not wither deep roots are not reached by the frost
From the ashes a fire shall be woken a light from the shadows shall spring
Renewed shall be blade that was broken the crownless again shall be king.
J.R.T
Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΡΗΓΜΕΝΗ-G.13
incal
Real Name: qwerty

Δημοσίευση από incal »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
antony07
Forum Moderator
Forum Moderator
Real Name: Αντώνης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από antony07 »

wgenstein έγραψε: Esi an ginotane na ta kaneis ola tsampa eeee?
Δεν κατάλαβα το υποθετικό...φυσικά και γίνεται. Αλλά μάλλον ούτε αυτό γνωρίζεις.

wgenstein έγραψε: ---pio poli san parapono to diatiponeis ...fainetai na xeis faei poli xrima sta ''koritsia''
Ούτε δεκάρα. Και που το βλέπεις το παράπονο; Το "λυπάμαι" πήγαινε σε σένα, και τα "koritsia", όπως τα αποκαλείς με χαρακτηριστική οικειότητα.
Αλλά και πάλι, εσύ δεν θεωρείς αυτονόητο ότι το sex είναι δωρεάν; Μάλλον όχι, όπως φαίνεται από την εξυπναδίστικη επιθετικότητά σου.
"Ωραία παιδιά κατάχαμα κυλάει
το πιο ωραίο ρόδο απ' το στεφάνι σας
αδράξτε κάθε τι που προσπερνάει
μα αν σε βιτρίνα εμπρός βρεθεί η χάρη σας
ή σε γκισέ, φυλάξτε το τομάρι σας
θυμάστε, Colin de Cayeux τον λέγανε
το άσυλο εμπιστεύτηκε ναι σαν κι εσάς,
σημάδεψε ο μπάτσος και τον ξέκανε
"
Άβαταρ μέλους
O kanenas
Real Name: Αφροξυλάνθη
Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O kanenas »

wgenstein έγραψε:Oti na nai --- milame oti exeis antilipsi oxi malakies...
Το επιχείρημά σου ήταν αποστομωτικό!
wgenstein έγραψε:dld aytos pou vgazei merokamato na mi gamisei ?
[...]
---pio poli san parapono to diatiponeis ...fainetai na xeis faei poli xrima sta ''koritsia''
[...]
ti na se kanw pou ta katalavaineis ola? kai gamas kai poli esi apo oti diakrino ....
Έχεις κάποιο θέμα? Σα να σε απασχολεί κάτι... Τα οικονομικά σου δε σε βοηθάνε?
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
tatoulis

Δημοσίευση από tatoulis »

ithela na ksera re magkes eseis ti katalavainete apo merokammato?
alitheia, poioi apo esas ehete doulepsei gia na kserete pos vgainei to merokammato?
na kserete pos einai na gyrnas kourasmenos apo ti douleia alla hamogelastos oti ekanes kati hrisimotero apo to na kathesai na pipilas enan frappe kai na les oti agonizesai gia ta dikaiomata ta dika mou pou ergazomai?
peite apla an ehete doulepsei ki afiste ta theoritika peri tou pos to ksodeuei o kathenas kai poso ithiko einai...
koumanto stin tsepi mou, me talefta apo ti douleia mou kano ego kai kanenas allos....
an thelo amaksi tha paro amaksi, an thelo villa tha paro villa, an thelo poutanes tha paro poutanes...
capsisce?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tatoulis την Τετ Αύγ 26, 2009 5:13 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
vbalos
Real Name: Vasilis

Δημοσίευση από vbalos »

Δεν ξέρω αν σου κάνει πάντως μέτρα¨: 1. Δευτέρα-Παρασκευή σε κατασκευαστικό γραφείο επιμετρήσεις και εξωτερικές δουλειές (εδώ και 7 χρόνια)
2. Παρασκευή Σάββατο Κυριακή Παιδικά παρτυ (κλοουν)
3) 3 απογεύματα την εβδομάδα μεταφορές στο φορτηγό του αδερφού μου , και επίσης κάποια βράδια από τη 1.00 έως 12.00 το πρωι βαλίτσες από κρουαζιερόπλοια στον ΟΛΠ
4) Φυσική και Μαθηματικά σε δύο παιδια
5)Κάποιες φορές βοήθεια στο ξυλουργείο του πατέρα μου
Σου κάνουν αυτά για το αν ξέρω τι θα πει μεροκάματο ή όχι ???
Ξέρεις φίλε μου πόσο ευτυχισμένος και χρήσιμος νιώθω που θα πάρω πτυχίο μετά από 8 χρόνια , που οι άλλοι βγαίνουν και εγώ πρέπει να δουλεύω, που ο Πατέρας μου 75 χρονών δουλεύει ακόμη , που δεν έχω χρόνο ούτε έναν καφέ να πιώ ... Άσε με ρε φιλαράκι ήσυχο που θα μου πεις και για δουλειά και θα ειρωνευτείς κι'όλας...Δουλεύω σαν ο σκυλί από τα 17 μου και δε νιώθω καθόλου περήφανος ούτε τιμημένος ξεγελασμένος και χωμένος στα σκατά ίσως...
All that is gold does not glitter not all those who wonder are lost
The old that is strong does not wither deep roots are not reached by the frost
From the ashes a fire shall be woken a light from the shadows shall spring
Renewed shall be blade that was broken the crownless again shall be king.
J.R.T
Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΡΗΓΜΕΝΗ-G.13
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική”