Διαφορικές εξισώσεις W. E. Boyce & R. C. Diprima

Μήπως να ξανακάνω Μηχανογραφικό;

Συντονιστές: φιάλη klein, Ryu, markelos, meleneemil, Nasia!

Υπογραφές για να πάρουμε το βιβλίο των William E. Boyce Richard C. Diprima

Το δημοψήφισμα λήγει την Παρ Δεκ 29, 2006 2:12 pm

Ναι
13
87%
Όχι
2
13%

Σύνολο ψήφων: 15

Άβαταρ μέλους
O kanenas
Real Name: Αφροξυλάνθη
Facebook ID: 0
Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O kanenas »

Δεν είναι τίποτα δύσκολο...
Κατά την διάρκεια της ΓΣ, πας στο προεδρείο* και λες ότι θες να θέσεις ένα ψήφισμα. Αφού τελειώσουν οι υπόλοιποι ομιλητές και αρχίσουν τα ψηφίσματα και έρθει η σειρά σου, αρχίζεις και μιλάς για αυτό που θες να θεσεις και μετά οι φοιτητές ψηφίζουν υπέρ ή κατά.

*Το προεδρείο είναι οι τύποι που κάθονται στις έδρες και λένε όλη την ώρα "Κάντε ησυχία" χτυπώντας το χέρι στην έδρα.
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
Άβαταρ μέλους
Takis
Real Name: Παναγιώτης

Δημοσίευση από Takis »

Yg thlibomai pou mexri tora den exei grapsei kati kapoios apo to etos mou den thelo na pisteyo oti to thema sas afinei adiaforous alla pithanotata etsi einai tespa bb
Off Topic
Aγαπητέ skywalker δεν είναι τόσο ότι αφήνει αδιάφορους το θέμα αυτό τους συναδέλφους μας, αλλά πρώτον αρκετοί μικροετείς δεν παρακολουθούν το site. Καταδεύτερον πολλοί (πάρα πολλοί σε πληροφορώ) παρακολουθούν το site καθημερινά για να βλέπουν νέα της σχολής αλλά δεν έχουν γίνει μέλη οπότε δεν συνδράμουν στην διαμόρφωση της δομής και των απόψεων στο site. Ενδεικτικά: Most Users Ever Online   40
χωρίς να θέλω να πω τίποτα
Εγώ έχω το βιβλίο των Boyce - DiPrima από τον αδελφό μου. Πολύ χρήσιμο βιβλίο αν και μπορεί να φοβίσει κάποιον το μέγεθος του σε περίπτωση που έχει δει και συνηθίσει του Κρόκου.
"Any intelligent fool can make things bigger, more complex, and more violent. It takes a touch of genius -- and a lot of courage -- to move in the opposite direction." {Albert Einstein}

"Great spirits have often encountered violent opposition from weak minds."
Απάντηση

Επιστροφή στο “Δεύτερο Έτος”