Mac vs PC

Πριν το βάψεις μπλε και το ρίξεις στη θάλασσα γιατί δεν ρίχνεις μια ματιά εδώ;

Συντονιστές: kostas213, markelos

Άβαταρ μέλους
Wizard
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Μάνος Ικάριος
Facebook ID: Manos.Ikarios

Re: mac vs pc

Δημοσίευση από Wizard »

lunatic έγραψε:Αν ξερεις απο windows κ ξερεις να τα στησεις σωστα εισαι κομπλε....
Όποιος το λέει αυτό απλά δεν ξέρει από windows :)
Πόσο τυχαίο μπορεί να είναι το γεγονός ότι κάθε μήνα στα updates έχεις 2-3 patches... ΚΑΘΕ μήνα!!!
Όχι upgrades, patches!

Μη μπω στη διαδικασία να ξεκινήσω flame war για linux-mac...
Το μόνο καλό της apple είναι ότι έχει κάνει customize το λειτουργικό στο συγκεκριμένο hardware. Ναι, όταν το κάνεις αυτό λογικό είναι να φυσάνε οι υπολογιστές σου... Από την άλλη αν τα 300 ευρώ που δίνω παραπάνω για να πάρω ένα laptop της apple τα δώσω για να πάρω ένα με καλύτερο hardware και βάλω πάνω ένα linuxάκι τότε και καλύτερο hardware θα έχω, και καλύτερο λειτουργικό σύστημα και εξίσου σταθερό...
(τελικά μπήκα...)
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
Άβαταρ μέλους
lunatic
Real Name: Zoro
Facebook ID: 0

Δημοσίευση από lunatic »

Όποιος το λέει αυτό απλά δεν ξέρει από windows :)
Καλα ο,τι πεις... Μαλλον καποιος αλλος δεν ξερει απο windows....
When do you think people die?
When they are shot through the heart by the bullet of a pistol? No
When they are ravaged by an incurable disease? No
When they drink a soup made from a poisonous mushroom? No
It's when... they are forgotten...
Άβαταρ μέλους
Artemoila
Real Name: Artemis
Facebook ID: 1003775262

Δημοσίευση από Artemoila »

Off Topic
ωρε τι εχει να γινει...:P
Άβαταρ μέλους
kostas213
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Κωνσταντίνος

Δημοσίευση από kostas213 »

Προσωπικά Mac δε θα αγόραζα. Τα θεωρώ πανάκριβα για το hardware που περιέχουν, με τα ίδια λεφτά ή και με λιγότερα παίρνεις ένα απλό PC που έχει καλύτερη επίδοση και του βάζεις ότι λειτουργικό θες.

Τώρα ο μόνος λόγος αγοράς ενός Mac είναι προφανώς το λειτουργικό του, το Mac OS X. Συμφωνώ ότι είναι πολύ σταθερό αλλά θα ήταν το ίδιο σταθερό αν έπρεπε να υποστηρίξει τον ίδιο αριθμό συσκευών με τα Windows και το Linux; Γιατί όπως και να το κάνουμε, αν έχεις μία κλειστή πλατφόρμα, δεν χρειάζεται να υποστηρίξεις κάτι έξω από αυτή.

@lunatic: Ως χρήστης Windows, συμφωνώ με τους υπόλοιπους ότι κάτι δεν πάει καλά με το λειτουργικό αυτό. Είναι παράλογο το να ξοδεύει περισσότερη RAM από το Linux για τον ίδιο φόρτο εργασίας όπως είναι παράλογο να τρώει φρίκες και να κολλάει. Επίσης τα Windows 7 που όλοι λένε ότι είναι ελαφριά κλπ, σέρνονται τραγικά σε ένα μονοπύρηνο μηχάνημα 3,5 ετών που έχω. Με Linux αυτό δεν συμβαίνει (το έχω δοκιμάσει).
There's no place like ::1
Άβαταρ μέλους
lunatic

Re: Mac vs PC

Δημοσίευση από lunatic »

@lunatic: Ως χρήστης Windows, συμφωνώ με τους υπόλοιπους ότι κάτι δεν πάει καλά με το λειτουργικό αυτό. Είναι παράλογο το να ξοδεύει περισσότερη RAM από το Linux για τον ίδιο φόρτο εργασίας όπως είναι παράλογο να τρώει φρίκες και να κολλάει. Επίσης τα Windows 7 που όλοι λένε ότι είναι ελαφριά κλπ, σέρνονται τραγικά σε ένα μονοπύρηνο μηχάνημα 3,5 ετών που έχω. Με Linux αυτό δεν συμβαίνει (το έχω δοκιμάσει).
Μα ουτε εγω ειπα οτι ειναι τελειο λειτουργικο. Κ ισχυει αυτο με την RAM. Κ γενικα υπαρχουν μπολικα μειονεκτηματα. Αλλα το να τρωει φρικες κ να κολλαει δεν το δεχομαι. Εχω βιστα κ ειναι σταθεροτατα κ δεν εχουν φρικαρει ποτε. Βεβαιως προσεχω τον υπολογιστη (οπως κ ολα μου τα πραγματα) μου παρα πολυ να τον διατηρώ σε φορμα. Κανοντας defrag, καθαριζοντας την registry κλπ... Βεβαιως κατι τετοιο δεν θα χρειαζοταν στα λινουξ. Αλλα τα λινουξ εχουν αλλα μειονεκτηματα.
Ζυγιζοντας λοιπον τα μειονεκτηματα κ τα πλεονεκτηματα ολων καταληγω σε windows με την ελπιδα καποια στιγμη να μπω κ πιο πολυ σε λινουξ.
Άβαταρ μέλους
C0n

Δημοσίευση από C0n »

ε εντάξει. Το σεπτέμβρη που στις κλασσικές τιμές θα παρουσιάσει τα αναβαθμισμένα iMac με επεξεργαστές intel και βάση i5, ενω με ενα ποσο κοντα στα 1400 σου δινει i7, θα σου ελεγα εγω αν υστερει σε hardware. ΑΣε που εσειες οι windowsαδες, οταν αναφέρεστε σε hardware εννοείτε μονο μητρικη, επεξεργαστ, καρτα μνήμης κτλ.

Ο iMac δεν είναι μόνο αυτά. Μέσα από τα iMac η απλ προσφέρει μια πλήρη πρόταση για υπολογιστή. Μιλάμε για 22αρα ή 27αρα οθόνη LED παρακαλώ, με το ασύρματο multitouch ποντίκι, το ασύρματο πληκτρολόγιο και ενσωματωμένα ηχεία. Εμπεριέχει δε, ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΛΩΔΙΟ, ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟΥ, αν και μαθαίνω οτι θα το καταργήσει (κάποια στιγμη) και αυτο!!!!!!!εστω οτι παίρνεις καλύτερο hardware δίνοντας 1200 ευρώ σε tower. Δώσε και για 22αρα οθονη (για 27αρα ουτε λογος) που δε θα είναι LED, και ασυρματα περιφερειακα τα οποία για να συνδέσεις πρέπει να πιάσεις μια εως δύο θύρες USB για το στικακι bluetooth, αφου ακόμα και αν έχει δεκτη ο υπολογιστής, δεν τα ανιχνεύει καν! Το iMac το βγάζεις από το κουτι, το βαζεις στο ρεύμα και κάνεις ότι γουσταρεις.

Σε ένα PC, για να γίνει λειτουργικο πρέπει να συνδέσεις ολα τα μερη μεταξύ τους, (κεντρικη μοναδα-ποντικι-πληκτρολογιο-οθονη) να διασφαλίσεις την άμυνά σου (αντιβάιρους- firewall) να τρέξεις διαγνωστικά και μετά να το χρησιμοποιήσεις, ενώ πρέπει να ασχολείσαι όπως ασχολείται ο λουνατικ καθε τρείς και λίγο με τον υπολογιστή, μη τυχόν και πάθει το παραμικρό. αυτά τα πράγματα δεν υπάρχουν, και τώρα που τα θυμάμαι με πιάνει τρομερη τσαντίλα για τον μπίλ Γκέιτς και τη νοοτροπία που έχει περάσει στην αγορά υπολογιστών. ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΝΕΤΒΟΟΚ ΓΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ DESKTOP!
Δε φοβάμαι τίποτα...

Δεν ελπίζω σε τίποτα....

ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ! :)
Άβαταρ μέλους
ZQQ
Real Name: -

Δημοσίευση από ZQQ »

λοιπόν, όλα έχουν σχέση με το τι θέλει ο καθένας να κάνει.
για παράδειγμα για τις ανάγκες της σχολής μας ενα πι-σακι των 700 ευρώ είσαι κυριλλέ.
τώρα αν θες να κάνεις άλλα πράγματα ας πούμε να τεστάρεις ένα ή και παραπάνω server, θα έχεις μεγάλο πρόβλημα.
τα μακ είναι πολύ δυνατά εργαλεία και δεν είναι τυχαίο που όταν ακόμα και αν του βάλεις windows πατάς να ελέγξει πόσο καλό είναι το εργαλείο σου και τα μακ με χειρότερα σε ονομάστικα χαρακτηριστικά παίρνει καλύτερη βαθμολογία απ'ότι ενα πι-σι. (το λέω γιατί το έχω κάνει στο σπίτι).

τώρα αν θές να έχεις ανοιχτό το word το messengeρ και κανένα skype πάρε πι-σι.
πάντως εγώ που δούλευα πάνω σε μακ και σε πι-σι με ας πούμε eclipse είχε πολύ μεγάλη διαφορά.

το θέμα δεν είναι να συγκρίνουμε ποιό λειτουργικό είναι καλύτερο αλλά τι κάνει στο καθένα.

όσο για την μπλέ οθονι λουνατικ.. έχω να πω πως έχω φάει πολλές μπλε οθόνες στο πι-σι.

και ας μην ξεχάσουμε κάτι >> για ποίο λόγο η microsoft προσπαθεί χρόνο με το χρόνο να κάνει τα windows να μοίαζουν με mac ?????? πιστεύω οτι καταλάβαμε όλοι >>> ΒΙΣΤΑ μετα τα ΒΙΣΤΑ >>> ΣΒΙΣΤΑ και μετα 7.

(για τα updates των windows που έιπε ενας φίλος έχει απόλυτο δίκιο)

εγώ τα έχω και τα δύο τα λειτουργικά και δεν έχω παράπανο για κανένα.

αααααα και κάτι ακόμη.

μια καλή ιδέα είναι ι-μακ με μπουτκαμπ σε 7.
μπρουτ φόρσ, με τα μακ ΟΣ Χ και όποιος επιθυμεί και με ένα διαδεδομένο λειτουργικό (γ7).
Άβαταρ μέλους
kostas213
Forum Administrator
Forum Administrator

Το iMac όμως δεν έχει επεκτασιμότητα. Στο PC αν θελήσω 2ο δίσκο (πράγμα πολύ πιθανό στις μέρες μας) ή να αλλάξω κάτι είναι εύκολο. Στο iMac είναι αδύνατον. Αν δηλαδή είσαι άνθρωπος που αναβαθμίζεις που και που τον υπολογιστή (π.χ. μόνο μητρική - επεξεργαστή - μνήμες) τότε το iMac δεν είναι η λύση.

Δέχομαι ότι η οθόνη του iMac είναι καλή, αλλά με λίγο ψάξιμο βρίσκεις εξίσου καλή στην αγορά. Δεν χρειάζεται να είμαστε απόλυτοι στις απόψεις μας, γιατί όλα έχουν τα πλεονεκτήματα τους και τα μειονεκτήματα τους.
ZZQ έγραψε:και ας μην ξεχάσουμε κάτι >> για ποίο λόγο η microsoft προσπαθεί χρόνο με το χρόνο να κάνει τα windows να μοίαζουν με mac ?????? πιστεύω οτι καταλάβαμε όλοι >>> ΒΙΣΤΑ μετα τα ΒΙΣΤΑ >>> ΣΒΙΣΤΑ και μετα 7.
Θα παραξενευόμουν αν δεν γινόταν αυτό, να σου πω την αλήθεια. :P
lunatic έγραψε:Εχω βιστα κ ειναι σταθεροτατα κ δεν εχουν φρικαρει ποτε. Βεβαιως προσεχω τον υπολογιστη (οπως κ ολα μου τα πραγματα) μου παρα πολυ να τον διατηρώ σε φορμα. Κανοντας defrag, καθαριζοντας την registry κλπ... Βεβαιως κατι τετοιο δεν θα χρειαζοταν στα λινουξ. Αλλα τα λινουξ εχουν αλλα μειονεκτηματα.
Πέρασα και εγώ απο τα Vista και δεν θα τα χαρακτήριζα και σταθερά. Προσωπικά είχα το πρόβλημα του ότι ο driver της NVIDIA ήταν λίγο (για να μην πω πολύ) προβληματικός και τους πήρε κάτι μήνες για να τον φέρουν στα σύγκαλά του. Επίσης σε έναν άλλον υπολογιστή με Vista έχω παρατηρήσει το φαινόμενο να κολλάει ο Windows Explorer κάθε φορά που κάνω select πολλές φωτογραφίες και video. Δε θα συζητήσω καν για το γεγονός ότι μου τρώγανε 2 GΒ από τα 3 GB της RAM έτσι απλά για να ανοίξουν. Ευτυχώς που είχα καεί και εβαλά πολύ RAM όταν αγόρασα τον υπολογιστή!
Άβαταρ μέλους
lunatic

Δημοσίευση από lunatic »

Πέρασα και εγώ απο τα Vista και δεν θα τα χαρακτήριζα και σταθερά. Προσωπικά είχα το πρόβλημα του ότι ο driver της NVIDIA ήταν λίγο (για να μην πω πολύ) προβληματικός και τους πήρε κάτι μήνες για να τον φέρουν στα σύγκαλά του. Επίσης σε έναν άλλον υπολογιστή με Vista έχω παρατηρήσει το φαινόμενο να κολλάει ο Windows Explorer κάθε φορά που κάνω select πολλές φωτογραφίες και video. Δε θα συζητήσω καν για το γεγονός ότι μου τρώγανε 2 GΒ από τα 3 GB της RAM έτσι απλά για να ανοίξουν. Ευτυχώς που είχα καεί και εβαλά πολύ RAM όταν αγόρασα τον υπολογιστή!
Κ τα 3 που λες δεν μου ακουγονται πρωτοφανη μιας κ ειμαι κ σε διαφορα τεχνολογικα φορουμ κ ακουω πολλες ιστοριες, αλλα ειναι μεμονωμένα περιστατικά. Καλα οσο για τα 2 γιγα ραμ ουτε με ολα μου τα προγραμματα ανοιχτα δεν φτανω τα 2...
Σε ένα PC, για να γίνει λειτουργικο πρέπει να συνδέσεις ολα τα μερη μεταξύ τους, (κεντρικη μοναδα-ποντικι-πληκτρολογιο-οθονη) να διασφαλίσεις την άμυνά σου (αντιβάιρους- firewall) να τρέξεις διαγνωστικά και μετά να το χρησιμοποιήσεις, ενώ πρέπει να ασχολείσαι όπως ασχολείται ο λουνατικ καθε τρείς και λίγο με τον υπολογιστή, μη τυχόν και πάθει το παραμικρό.
Εεεεε η αληθεια να λεγεται. Τα windows θελουν την φροντιδα τους κ την συντηρηση τους. Ετσι ειναι. Αλλα αν την εχουν πανε μια χαρα... :e_biggrin:
Άβαταρ μέλους
ZQQ

Δημοσίευση από ZQQ »

δεν ξέρω γιατι θα παραξενευόσουν.
πάντως εμένα δεν μαρέσει που τα γ7 μοιάζουν με μακ για το λόγο ότι θα πρέπει να ανταγωνίζονται.
η γιουίντος φέτος έδειξε οτι αποδέχτηκε την ήττα της.

όσο γι'αυτό που είπες για να αλλάξεις κάποια ραμ.
απλά ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ. αγόρασες την καλύτερη συσκευή και θες να την πειράξεις?

Είναι σαν να παίρνεις το καλύτερο αμάξι και να του βάζεις 10 ίππους.
τι να το κανεις?

όσο για του σκληρούς έχει πολλές υποδοχές απο πίσω.
και ακόμα και τα copy paste τα κάνει ποιο γρήγορα ενα μακ.

όσο για ΒΙΣΤΑ. είναι το χειρότερο λογισμικό που πέρασε στην ιστορία μας.
τελος πάντων δεν θέλω να διαφωνώ αλλα μην λέμε και τυχαία πράγματα.
είναι όπως είχε πει και ενας παραπάνω απλώς όχι στα αγγλικά πρέπει να δεις τα μακ για να καταλάβεις τι κάνουν.
ετσι λογια του αέρα λένε πολλοί...

when you go MAC you don't go back.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ZQQ την Παρ Απρ 23, 2010 12:43 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
kostas213
Forum Administrator
Forum Administrator

Βασικά είχα βάλει 64-bit Vista οπότε έπαιξε και αυτό τον ρόλο στην κατανάλωση της μνήμης.

Από την όλη συζήτηση έχω καταλήξει στο ότι το δίλημμα Mac vs PC καταλήγει κατευθείαν στην αντιπαράθεση Mac OS X vs Windows, δηλαδή το hardware δεν παίζει και τόσο ρόλο για κάποιον ο οποίος σκέφτεται να αγοράσει Mac. Και μου φαίνεται πολύ περίεργο αυτό από τη στιγμή που ο αγοραστής ενός Mac γνωρίζει ότι με τα ίδια λεφτά δυνητικά θα μπορούσε να πάρει κατι καλύτερο. Αναρωτιέμαι αν αξίζει τελικά το να δώσει κάποιος παραπάνω λεφτά για το λειτουργικό, την έλλειψη tower και καλωδίων και την έλλειψη επεκτασιμότητας.

Να αναφέρω και κάτι που πρόσφατα με δυσαρέστησε σε σχέση με την Apple. Ένας φίλος μου τελικά πήρε iMac αλλά είχε ψάξει και το Mac Pro και είχαμε παρατηρήσει το εξής: στο μοντέλο με έναν CPU, η Apple σου βάζει μητρική με 1 socket, ενώ πιο παλιά έβαζε μητρική με 2 socket έτσι ώστε να μπορείς να αναβαθμίσεις! Μου φάνηκε αδιανόητο να πουλάει ένα τόσο ακριβό μοντέλο και να σου απαγορεύει πρακτικά να αναβαθμίσεις αν θελήσεις.

Edit: @ΖΖQ: Δεν πρέπει να αλλάξω RAM; :e_surprised: Προσωπικά μου έχει τύχει να προσθέσω RAM ή/και δίσκους σε υπολογιστές που είχα κατά καιρούς. Και σίγουρα ένα iMac δε νομίζω να χωράει (ή να έχει υποδοχές για) 4 DIMMs και 3/4 δίσκους...
Άβαταρ μέλους
C0n

Δημοσίευση από C0n »

kostas213 έγραψε:Το iMac όμως δεν έχει επεκτασιμότητα. Στο PC αν θελήσω 2ο δίσκο (πράγμα πολύ πιθανό στις μέρες μας) ή να αλλάξω κάτι είναι εύκολο. Στο iMac είναι αδύνατον. Αν δηλαδή είσαι άνθρωπος που αναβαθμίζεις που και που τον υπολογιστή (π.χ. μόνο μητρική - επεξεργαστή - μνήμες) τότε το iMac δεν είναι η λύση.

Δέχομαι ότι η οθόνη του i Mac είναι καλή, αλλά με λίγο ψάξιμο βρίσκεις εξίσου καλή στην αγορά. Δεν χρειάζεται να είμαστε απόλυτοι στις απόψεις μας, γιατί όλα έχουν τα πλεονεκτήματα τους και τα μειονεκτήματα τους.
δεν εχει επεκτασιμότητα γιατί δεν ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ επεκτασιμότητα. Σταμάτα να κρίνεις με μυαλό windows εναν iMac. Ασε που ολα τα εξωτερικα περιφερειακά τα υποστηρίζει. Για παράδειγμα, παίρνεις ένα Time capsule του 1Τ και έχεις και εξωτερικο ασύρματο σκληρό δίσκο, και προεγκατάσταση να στήσεις LAN σπίτι σου, με απλές κινήσεις, όλοι οι υπολογιστές του σπιτιού σου να επικοινωνούν μεταξύ τους και με το Time Capsule. Για να στήσεις το αντίστοιχο για PCπρέπει να σου βγεί η πίστη. Και δέν είναι αυτή η πρώτη χρήση του Time capsule. Η βασική του δουλεία είνα να κρατάει αυτόματα αντίγραφα των διεγραμμένων σου αρχείων ωστε να τα ανακτάς σε περίπτωση που τα χάσεις. Αυτό δεν υπάρχει καν για PC!

Α, και επίσης μπορείς να αλλάξεις μόνος σου RAM, με ένα απλό κατάλληλο κατσαβιδάκι, υπάρχει σχετικό βίντεο στο γιουτιουμπ.

Και ναί, μπορεί να βρείς καλύτερη οθόνη από αυτή του iMac (σε επίπεδο ευκρίνειας, γιατί αμφιβάλλω αν έχει δώσει αλλού η απλ την τεχνογνωσία για την τεχνολογία αμβλυγώνιας προβολής, δική της πατέντα), το κόστος της όμως δεν θα είναι κάτω απο 600 ευρώ (να θυμίσω οτι μια σαμσουνγκ 40' LED κοστίζει περίπου 1200 ευρώ από μόνη της). χώρια τα καλώδια HDMI, κτλ... Το κόστος ξεφευγει υπερβολικά για ένα σύνολο μηχανημάτων το οποίο σε 6 μήνες θα έχει ξεπεραστεί, ενώ ένας iMac είναι διαχρονικός και πάντα λειτουργικός. Συμφωνω οτι δεν πρέπει να είμαστε απόλυτοι αλλά τα μηχανήματα της απλ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ :twisted: .ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΕΞΩΓΗΙΝΑ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΩ! :D
Εεεεε η αληθεια να λεγεται. Τα windows θελουν την φροντιδα τους κ την συντηρηση τους. Ετσι ειναι. Αλλα αν την εχουν πανε μια χαρα... :e_biggrin:
ε φαντάσου ένα μηχάνημα που υπο οποιεσδήποτε συνθήκες δουλεύει σε διαβολικές ταχύτητες χωρίς την παραμικρή προσοχή και συντήρηση! υπερφυσικό πραγματικά! το λένε iMac!!!!!

οπως αντιλαμβάνεστε εχω παθολογικό έρωτα με το iMac μου :mrgreen:
Δε φοβάμαι τίποτα...

Δεν ελπίζω σε τίποτα....

ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ! :)
Άβαταρ μέλους
ZQQ

Δημοσίευση από ZQQ »

είναι αυτό που είπα και πριν, πρέπει να έχεις χρησιμοποιήσει μακ για να δεις τι παίζει.
ενα ι-μακ για παράδειγμα που είναι στα 2 στη ραμ δεν χρειάζεται 3 γιατί δεν του κάνει τόσο μεγάλη διαφορά εκτός και αν δουλευείς σε ερευνητικό κέντρο. πρέπει να αλλάξεις το τρόπο που σκέφτεσαι.
και έγω εχω αλλάξει ραμ στο πι-σι μου για να τσουλάει κιαλλό.
Αλλά δεν χρειάζεται ουτε να επέμβεις με κατσαβίδια απο γιουτιουμπ και ιστορίες στο ι-μακ.

αμα φύγεις με το κάλο εξωτερικό (λέω ενα παράδειγμα ασ πουμε μεταπτυχιακό) εκει που δινούν μακ για την πλάκα και πάρεις ένα τότε θα καταλάβεις.

εγώ πάντως και τα δυο τα λατρεύω γιαυτό η σωστή λύση θα ήταν μακ με μπουτκαμπ αλλά δεν είπες τίποτα γιαυτήν την ιδέα.
Άβαταρ μέλους
kostas213
Forum Administrator
Forum Administrator

Ειναι καλή η ιδεά του dual boot οπώς ακόμα καλύτερη είναι και η ιδέα του virtualization των Windows μέσα στο Mac OS X (για να μην χρειάζεται restart). :e_wink:

Απλά καταλήγω στο συμπέρασμα ότι αν πάρω ένα κανονικό PC και του βάλω Linux τότε όλα μια χαρά ρολόι θα δουλεύουν, όπως και στο Mac, οπότε δεν έχει νόημα να διαθέσω παραπάνω λεφτά στο Mac. Έτσι όπως το έχω στο μυαλό μου το Mac το βρίσκω πολύ καλή λύση για κάποιες κατηγορίες ανθρώπων (π.χ. μουσικοί ή γραφίστες) που οι εφαρμογές που χρησιμοποιούν υπάρχουν κυρίως σε Mac.
Άβαταρ μέλους
ZQQ

Δημοσίευση από ZQQ »

σωστός. συμφωνώ μαζί σου.

αα και να μην ξεχάσουμε την αρχή αυτου του τόπικ. όπως είπα για απλά πράγματα - της σχολής ενα πι-σι είναι εντάξει.
της τάξεως των 700 ευρώ. και θα βάλεις και τα προγραμματάκια σου και είσαι τζετ αλλά θα θέλει και λίγη φροντίδα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Υπολογιστές - Εφαρμογές - Internet”