Βομβιστική επίθεση με ένα νεκρό στο γραφείο του κ Χρυσοχοΐδη
Re: Βομβιστική επίθεση με ένα νεκρό στο γραφείο του κ Χρυσοχοΐδη
ποιοι εχουν σταματησει να ασχολουνται ? εσυ εθελοτυφλεις μπροστα στους καθημερινους θανατους και σιγονταρεις το επιλεκτικο πενθος των μμε... και αυτος ο διαχωρισμος ανθρωπων/μη ανθρωπων συναδει τελεια με τη λογικη αυτων που και καλα κατακρινεις 
- Gus
- Real Name: Πολλες ερωτησεις
- Facebook ID: 0
Οχι ΔΕΝ απενοχοποιουν την δολοφονια μπατσακων και μπατσων γραφειου.Με ματ,δελτα,οπκε,δεξια χερια βουλευτων και μεγαλομπατσους ομως δεν εχω κανενα θεμα...Ευ-Αγγελος έγραψε:Συλληπητηρια στην οικογενεια.
Gus οι πολιτικες θεσεις σου απενοχοποιουν τη δολοφονια εναντι αστυνομικων καθε ειδους και ειδικοτητος?
Εχεις δικιο το παιρνω πισω.Ευ-Αγγελος έγραψε:Χαλαρωσε λιγο ρε συ...Δεν βλεπεις οτι προκαλεις σε ευαισθητα ζητηματα? Τι περιμενεις να λες οτι θες και να μην σε κριτικαρουν?Και κομμενα αυτα.
sidet buyuleyijidir sidet umutur
umut suz ve sesiz bir
sesiz bir dunada
umut suz ve sesiz bir
sesiz bir dunada
-
o_apolytos
- Real Name: Πραγματικό Όνομα
Η αλήθεια είναι πως δεν είναι απαραίτητη η χαρά για το θάνατο ενός μπάτσου. Αλλά δε θα στενοχωρηθούμε κιόλας, μην τρελαθούμε. Προφανώς κάθε άνθρωπος (ακόμα και ο μπάτσος) έχει κάποιο κοινωνικό περίγυρο, οικογένεια κτλ κτλ, όπως είχε και ο Φούντας ας πούμε, που πήγε άκλαφτος (από αντιτρομοκράτες παρακαλώ). Αυτό όμως δεν τον αθωώνει ούτε εν ζωή, ούτε νεκρό.
Τώρα, η κοινωνιολογική ανάλυση της eva είναι πραγματικά βαθιά και αποτελεί τροφή για σκέψη. Ούτε ο Μαρξ στα ντουζένια του τέτοια ανάλυση.
Τώρα, η κοινωνιολογική ανάλυση της eva είναι πραγματικά βαθιά και αποτελεί τροφή για σκέψη. Ούτε ο Μαρξ στα ντουζένια του τέτοια ανάλυση.
Νομίζω δεν μπορείς να ξέρεις αν εθελοτυφώ με καθημερινούς θανατούς ούτε αν ασχολούμε με κάτι παραπάνω απο την τηλεόραση κ αυτά που δείχνουν.. επειδή απάντησα για πρώτη φορά σε κάτι που με προκάλεσε τόσο... καλύτερα να μιλάς για κάτι στο οποίο έχεις όντως γνώση...incal έγραψε:ποιοι εχουν σταματησει να ασχολουνται ? εσυ εθελοτυφλεις μπροστα στους καθημερινους θανατους και σιγονταρεις το επιλεκτικο πενθος των μμε... και αυτος ο διαχωρισμος ανθρωπων/μη ανθρωπων συναδει τελεια με τη λογικη αυτων που και καλα κατακρινεις
- msl
- Forum Administrator

- Real Name: Μαρία-Σοφία
- Facebook ID: 735434828
- Επικοινωνία:
Δε θα κάνω quote σε κάτι που ειπώθηκε και δε θα πω και κάτι που δεν έχω πει και σε άλλα post μου. Gus, πίστευε σε ό,τι θες, ακόμα και στο ιπτάμενο μακαρονοτέρας. Το να στερείς το δικαίωμα λόγου ή να απαξιώνεις συνομιλητές επειδή θεωρείς πως δεν πληρούν τα κριτήρια για να έχουν γνώμη, αγγίζει τα όρια του φασισμού. Συγχαρητήρια.
Καταφέραμε με ένα μαγικό τρόπο, αντί να λέμε για τον έρμο που έφαγε κατά λάθος μια βόμβα, να λέμε κατά πόσο θα έπρεπε να την είχε φάει ένας άλλος! Και οκ, να καταλάβω το να θες να κάνεις υλικές ζημιές. Χαζό, αλλά κατανοητό, όχι αποδεκτό. Αλλά να θες να αφαιρέσεις μια άλλη ανθρώπινη ζωή και το θεωρείς και δίκαιο (και μην ακούσω τα γνωστά παραμυθάκια που μάθατε να τα λέτε σαν καραμέλες για το τι εκλαμβάνετε ως δίκαιο) είναι κάτι που απέχει έτη φωτός από τη λογική μου.
Δεν έχει κανείς το δικαίωμα να διακόψει μια άλλη ανθρώπινη ζωή. Δεν έχει κανείς το δικαίωμα να εμποδίσει έναν άνθρωπο να επιστρέψει σπίτι του το βράδυ. Το ότι μπαίνουμε σε τέτοιες λογικές κάθε φορά με κάνει να αισθάνομαι ότι έχω να αντιμετωπίσω παιδάκια που απλά δε μάθανε να σέβονται, δε μάθανε να ακούν, δε μάθανε να σκέφτονται. Αν πιστεύεις ότι το κάνει κάποιος άλλος και έχεις σκοπό να αρχίσεις να μου λες για εργατικά ατυχήματα και πολέμους κλπ, οκ, αν θες να γίνεις σαν αυτούς, γίνε! Μόνο που θα είσαι λίγο χειρότερος .. γιατί εσύ υποτίθεται ότι έχεις ψυχή και μπέσα ακόμα ..
Sorry για τον τόνο του post, απλά κάθε φορά σε παρόμοιες κουβέντες βλέπω τα ίδια εξοργιστικά πράγματα ..
Edit: Σε κάθε παρόμοιο topic ακούμε για άλλους θανάτους στους οποίους και καλά δεν έχουμε γνώση, δε δίνουμε σημασία κλπ Το θέμα είναι πως μιλάμε στο συγκεκριμένο topic, με τον συγκεκριμένο τίτλο και συνεπώς το .. συγκεκριμένο θέμα!! Αν θέλετε να μιλήσετε για κάποιο άλλο, feel free! Σε άλλο topic .. Αλλά μη "γκρινιάζετε" ότι όσοι παίρνουν θέση σε αυτά, εθελοτυφλούν! Είναι σαν την πιο πρόχειρη δικαιολογία για να αποκρούεστε κάθε ίχνος συνείδησης που πάει να ξυπνήσει μέσα σας .. Αυτό που με ωθεί να κάνω δημοσίευση κάθε φορά είναι το πόσο αναλώσιμη παρουσιάζεται κάθε φορά η ανθρώπινη ζωή!!
Καταφέραμε με ένα μαγικό τρόπο, αντί να λέμε για τον έρμο που έφαγε κατά λάθος μια βόμβα, να λέμε κατά πόσο θα έπρεπε να την είχε φάει ένας άλλος! Και οκ, να καταλάβω το να θες να κάνεις υλικές ζημιές. Χαζό, αλλά κατανοητό, όχι αποδεκτό. Αλλά να θες να αφαιρέσεις μια άλλη ανθρώπινη ζωή και το θεωρείς και δίκαιο (και μην ακούσω τα γνωστά παραμυθάκια που μάθατε να τα λέτε σαν καραμέλες για το τι εκλαμβάνετε ως δίκαιο) είναι κάτι που απέχει έτη φωτός από τη λογική μου.
Δεν έχει κανείς το δικαίωμα να διακόψει μια άλλη ανθρώπινη ζωή. Δεν έχει κανείς το δικαίωμα να εμποδίσει έναν άνθρωπο να επιστρέψει σπίτι του το βράδυ. Το ότι μπαίνουμε σε τέτοιες λογικές κάθε φορά με κάνει να αισθάνομαι ότι έχω να αντιμετωπίσω παιδάκια που απλά δε μάθανε να σέβονται, δε μάθανε να ακούν, δε μάθανε να σκέφτονται. Αν πιστεύεις ότι το κάνει κάποιος άλλος και έχεις σκοπό να αρχίσεις να μου λες για εργατικά ατυχήματα και πολέμους κλπ, οκ, αν θες να γίνεις σαν αυτούς, γίνε! Μόνο που θα είσαι λίγο χειρότερος .. γιατί εσύ υποτίθεται ότι έχεις ψυχή και μπέσα ακόμα ..
Sorry για τον τόνο του post, απλά κάθε φορά σε παρόμοιες κουβέντες βλέπω τα ίδια εξοργιστικά πράγματα ..
Edit: Σε κάθε παρόμοιο topic ακούμε για άλλους θανάτους στους οποίους και καλά δεν έχουμε γνώση, δε δίνουμε σημασία κλπ Το θέμα είναι πως μιλάμε στο συγκεκριμένο topic, με τον συγκεκριμένο τίτλο και συνεπώς το .. συγκεκριμένο θέμα!! Αν θέλετε να μιλήσετε για κάποιο άλλο, feel free! Σε άλλο topic .. Αλλά μη "γκρινιάζετε" ότι όσοι παίρνουν θέση σε αυτά, εθελοτυφλούν! Είναι σαν την πιο πρόχειρη δικαιολογία για να αποκρούεστε κάθε ίχνος συνείδησης που πάει να ξυπνήσει μέσα σας .. Αυτό που με ωθεί να κάνω δημοσίευση κάθε φορά είναι το πόσο αναλώσιμη παρουσιάζεται κάθε φορά η ανθρώπινη ζωή!!
- Gus
Προφανως και δεν εμαθα να σεβομαι κανεναν και τιποτα αν δεν το κερδισει πρωτα...msl έγραψε:έχω να αντιμετωπίσω παιδάκια που απλά δε μάθανε να σέβονται, δε μάθανε να ακούν, δε μάθανε να σκέφτονται
Προφανως και δεν εμαθα να ακουω πραματα κενα τα οποια αυτος που τα εκφραζει μπορει με λιγη σκεψη και γνωση των πραγματων να τα παρει πισω μονομιας...
Προφανως και δεν εμαθα να σκεφτομαι με τον πλεον απλοικο τροπο, αυτον του να μην σκεφτομαι αλλα να μου εχουν περασει ετοιμα πραματα και να ζω βαση αυτων (τι πιο απλο παραδειγμα πανω σε αυτο, απο την βια)....
Εμαθα να μην στεναχωριεμαι για αυτους που μου λενε να στεναχωρηθω για εναν ανεξηγητο λογο......

umut suz ve sesiz bir
sesiz bir dunada
umut suz ve sesiz bir
sesiz bir dunada
πωωω γιατι μου το χαλας τωρα... που σκατα "υποστηριξα την τρομοκρατικη δολοφονια" ??? και το προσεγγιζα τοσο διαλεκχτικα το θεμα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος incal την Παρ Ιουν 25, 2010 12:43 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- msl
- Forum Administrator

- Επικοινωνία:
Έχεις ιδέα πόσο απέχεις από αυτό που μου περιγράφεις; Αυτό όλο είναι αυτό που θα ήθελες να είσαι, μια ωραία μάσκα, σκληρή. Too bad it is not real ..
Σε ένα θέμα, πιάνεις τρυπούλες και πας να το παρουσιάσεις από άλλη οπτική. Smart! Αν θες να κουβεντιάσουμε πραγματικά επί του θέματος, οκ. Αν θες να γεμίσεις τη κουβέντα με τρυπούλες και υπεκφυγές, έχω και πιο σημαντικά πράγματα να ασχοληθώ.
Σε ένα θέμα, πιάνεις τρυπούλες και πας να το παρουσιάσεις από άλλη οπτική. Smart! Αν θες να κουβεντιάσουμε πραγματικά επί του θέματος, οκ. Αν θες να γεμίσεις τη κουβέντα με τρυπούλες και υπεκφυγές, έχω και πιο σημαντικά πράγματα να ασχοληθώ.
- Gus
Επι του θεματος, ηταν αρχιμπατσος και δεξι χερι του χρυσοχοιδη. Αν αναλογιστουμε το τι εχει γινει τον τελευταιο χρονο τουλαχιστον επι χρυσοχοιδη, ναι ηθελε βομβα. Επι του θεματος. Επι του θεματος εσυ μιλας σαν παρατηρητης. Οι παρατηρητες το μονο που μπορουν να κανουν ειναι αυτο που κανεις εσυ. Να ειναι δηλαδη ευσυγκινητοι καθοδηγητικα και κατα περισταση. Απλως η γνωμη τους στους αλλους μετραει απο λιγο εως καθολου.Πες οτι θες. Εισαι στην απεξω.msl έγραψε:Έχεις ιδέα πόσο απέχεις από αυτό που μου περιγράφεις; Αυτό όλο είναι αυτό που θα ήθελες να είσαι, μια ωραία μάσκα, σκληρή. Too bad it is not real ..
Σε ένα θέμα, πιάνεις τρυπούλες και πας να το παρουσιάσεις από άλλη οπτική. Smart! Αν θες να κουβεντιάσουμε πραγματικά επί του θέματος, οκ. Αν θες να με γεμίσεις τρυπούλες και υπεκφυγές, έχω και πιο σημαντικά πράγματα να ασχοληθώ.
umut suz ve sesiz bir
sesiz bir dunada
umut suz ve sesiz bir
sesiz bir dunada
- msl
- Forum Administrator

- Επικοινωνία:
Εσύ δηλαδή που δεν είσαι στην απέξω, ως τι έχεις γνώμη;
(δεν απαντάω ακόμα σε κάτι .. προσπαθώ να συγκρατηθώ + δίνω αύριο πρωί μάθημα
)
(δεν απαντάω ακόμα σε κάτι .. προσπαθώ να συγκρατηθώ + δίνω αύριο πρωί μάθημα
- Gus
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4zu6hw41414[/youtube]
umut suz ve sesiz bir
sesiz bir dunada
umut suz ve sesiz bir
sesiz bir dunada
- Gus
Εχω γνωμη οπως θα μπορουσε να εχει ο οποιοσδηποτε εχει δει απο κοντα πως συμπεριφερονται οι προστατες του πολιτευματος....Και επισης εχω γνωμη οπως θα μπορουσε να εχει γνωμη οποιοσδηποτε ασχολειται λιγο (προσωπικα ασχολουε πολυ πολυ λιγο) με πραγματα περα απο το τετραπτυχο δουλεια(σχολη)-σπιτι-διασκεδαση-υπνοςmsl έγραψε:Εσύ δηλαδή που δεν είσαι στην απέξω, ως τι έχεις γνώμη;
(δεν απαντάω ακόμα σε κάτι .. προσπαθώ να συγκρατηθώ + δίνω αύριο πρωί μάθημα)
umut suz ve sesiz bir
sesiz bir dunada
umut suz ve sesiz bir
sesiz bir dunada
-
o_apolytos
- Real Name: Πραγματικό Όνομα
Το θέμα είναι το εξής: Κάθε φορά που γίνεται κάτι, ξεκινάει ο καθένας απ'το στρατόπεδό του (ακόμα κι αν (πιστεύεις πως) δεν έχεις στρατόπεδο εξυπηρετείς κάποιο) και αρχίζει να κρίνει το γεγονός αυτό καθ'εαυτό. Το λογικό είναι αυτό. Λογικό όμως δεν είναι, κάποια πράγματα να εκλαμβάνονται ως δεδομένα, όπως το τι θεωρείς δίκαιο και άδικο, κάτι εξαιρετικά σημαντικό. Ας χωνέψουμε όλοι ότι δεν υπάρχει αντικειμενικότητα σε κάτι τόσο ρευστό όσο το δίκαιο και το άδικο. Όπως και το τι είναι σεβασμός και τι δεν είναι. Ποια είναι η αποδεκτή κοινωνική συμπεριφορά και ποια όχι.
Ας πούμε, το να είσαι μπάτσος για κάποιους είναι άλλη μια δουλειά, ένας άνθρωπος μεροκαματιάρης, ένας έρμος. Για άλλους δεν είναι. Για άλλους είναι ο εχθρός. Ας μην πέφτουμε από τα σύννεφα λοιπόν και ας μην είμαστε τόσο εύθικτοι. Τίποτα δεν είναι δεδομένο, όλα συζητούνται. Ούτε οι γραπτοί, ούτε οι άγραφοι νόμοι είναι αδιαπραγμάτευτοι.
έδιτ: Ρε gus, είσαι και πολύ προκλητικός, εριστικότατος! Απόψε κάνεις μπαμ; Μπράβο σε όσους διαφωνούν κάθετα μαζί σου και την παλεύουνε ακόμα! χαχαχα
Ας πούμε, το να είσαι μπάτσος για κάποιους είναι άλλη μια δουλειά, ένας άνθρωπος μεροκαματιάρης, ένας έρμος. Για άλλους δεν είναι. Για άλλους είναι ο εχθρός. Ας μην πέφτουμε από τα σύννεφα λοιπόν και ας μην είμαστε τόσο εύθικτοι. Τίποτα δεν είναι δεδομένο, όλα συζητούνται. Ούτε οι γραπτοί, ούτε οι άγραφοι νόμοι είναι αδιαπραγμάτευτοι.
έδιτ: Ρε gus, είσαι και πολύ προκλητικός, εριστικότατος! Απόψε κάνεις μπαμ; Μπράβο σε όσους διαφωνούν κάθετα μαζί σου και την παλεύουνε ακόμα! χαχαχα
o_apolytos εχεις δικιο σε οσα επισημαινεις.
αλλα θεωρεις πως το να αφαιρεσεις τη ζωη καποιου, οποιος κι αν ειναι αυτος, ειναι σωστο?
αλλα θεωρεις πως το να αφαιρεσεις τη ζωη καποιου, οποιος κι αν ειναι αυτος, ειναι σωστο?

Believe you can and you're halfway there.
Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. And Today? Today is a gift. That's why we call it the present.
But only in their dreams can men be truly free. It was always thus and always thus will be.