Μαθητής αυτοπυροβολήθηκε λόγω βαθμών

Όχι δεν λέμε τον καιρό εδώ. Απλά αναλύουμε τους βαθυστόχαστους προβληματισμούς γύρω από διάφορα θέματα της καθημερινότητας. Με λίγα λόγια: ό,τι να 'ναι!

Συντονιστής: AlexandraDC

papagalakos

Re: Μαθητής Αυτοπυροβολήθηκε Λόγω βαθμών

Δημοσίευση από papagalakos »

Δε μ' αρέσει ο Κροπότκιν.
incal
Real Name: qwerty
Facebook ID: 0

Δημοσίευση από incal »

καμια κριτικη στο κρατος του ντελεζ ?\
Off Topic
ναι αλλα εχει ωραια γενειαδα
Άβαταρ μέλους
antony07
Forum Moderator
Forum Moderator
Real Name: Αντώνης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από antony07 »

lunatic έγραψε:
Τους φροντιστές του έπρεπε να πυροβολήσει, κανονικά...
Τι σχέση έχουν αυτοί?
Αφήστε (για άλλη μια φορά) τα πολιτικά στην άκρη. Δεν είναι για όλα τα θέματα τα πολιτικά το πρόβλημα.
Το πρόβλημα είναι της οικογένειας κ δεν είδα κανεις να το λέει. Έχετε φάει κόλλημα με τα πολιτικά.

Φανταστείτε πόσο πιεσμένος ήταν απ το σπίτι του για να φτάσει να κάνει κάτι τέτοιο. Αυτό είναι πολύ σοβαρό ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ πρόβλημα. Ξέρω τόσα παιδιά που παιδιά που πιέζονται πάρα πολύ απ το σπίτι τους. Κ αν ήταν να πιέζονται για να ακολουθησουν αυτο που θέλουν πες υπάρχει κάποια λογική. Η πλήρης παράνοια είναι όταν πιέζονται να ακολουθήσουν αυτό που θέλουν οι γονείς τους.
Εσείς σε ποια σχολεία πήγατε? Δεν τα βλέπατε? Μου χει τύχει κοπέλα να σπαράζει απ το κλάμα επειδή δεν έγραψε καλά σε ένα τεστάκι ιστορίας. Κ πραγματικά πολλά ακόμα περιστατικά...
Δεν νομίζω οι ΓΟΝΕΙΣ να συντηρούν το σύστημα των πανελληνίων, και ακόμα περισσότερο το σύστημα της παραπαιδείας γύρω από αυτό. Ακόμα και οι γονείς, υιοθετούν (όχι ότι μπορούν να κάνουν κι αλλιώς) το κοινωνικό πρότυπο, και γράφουν το παιδί τους φροντιστήριο (επειδή το κάνουν όλοι οι γονείς στην γειτονιά και στην τηλεόραση). Μάλιστα έχουν την ψευδαίσθηση, ότι όσο νωρίτερα το γράψουν, τόσο καλύτεροι γονείς είναι! Τα φροντιστήρια σήμερα δίνουν πακέτα από την Ά γυμνασίου....

Οπότε, αυτοί που διαιωνίζουν την κατάσταση, είναι οι "αετονύχηδες" που θα ανοίξουν ένα φροντιστήριο για να βγάλουν λεφτάααακια, και βάζουν ένα ακόμα τουβλάκι στο "τζένγκα" του συστήματος.

Και εκεί καταλήγουμε ότι θα έπρεπε τελικά να πυροβολήσει αυτούς.

Ξεχάσαμε νομίζω το περσινό περιστατικό στην σχολή του ΟΑΕΔ, με τον τύπο που μπήκε μέσα με τα όπλα, επειδή την γλίτωσαν όλοι. Δυστυχώς, τέτοια φαινόμενα θα πυκνώσουν, μιας και η κατάσταση (με την πίεση, τις σχολές και τα μηχανογραφικά) τείνει να εκφυλιστεί*. Και μην ξεχνάτε ότι η κοινωνία μας μιμείται σε μαγάλο βαθμό την αμερικανική. Είναι θέμα χρόνου το πρώτο πετυχημένο & ολοκληρωμένο columbine (made in greece).

*Όταν οι γονείς μου πήγαιναν φροντιστήριο, έγραφαν "εισαγωγικές" και περνούσαν, γνώριζαν ότι με αυτό το πτυχίο θα βρουν δουλειά, και θα ανέλθουν κοινωνικά στην τάξη τουλάχιστον του "μεσοαστού".
Όταν εγώ έκανα ιδιαίτερα (δεν πήγα φροντιστήριο), και έδινα πανελλήνιες, ήξερα ότι μπορεί και να μην βρω δουλειά.
Τώρα, εν μέσω "οικονομικής κρίσης", και με τους πτυχιούχους πιο πολλούς και από τα μυρμήγκια σε κάθε κλάδο, τα παιδιά που δίνουν πανελλήνιες τι νομίζετε ότι προσδοκούν/σκέφτονται/ελπίζουν??
"Ωραία παιδιά κατάχαμα κυλάει
το πιο ωραίο ρόδο απ' το στεφάνι σας
αδράξτε κάθε τι που προσπερνάει
μα αν σε βιτρίνα εμπρός βρεθεί η χάρη σας
ή σε γκισέ, φυλάξτε το τομάρι σας
θυμάστε, Colin de Cayeux τον λέγανε
το άσυλο εμπιστεύτηκε ναι σαν κι εσάς,
σημάδεψε ο μπάτσος και τον ξέκανε
"
Άβαταρ μέλους
lunatic
Real Name: Zoro

Δημοσίευση από lunatic »

Οι πανελλήνιες είναι κακές. Το άγχος όμως του το προκαλούν οι γονείς κυρίως. Θα μπορούσαν να του λένε να μην αγχώνεται κ ότι δεν πειράζει κ να μην περάσει εκεί που θέλει. Άλλωστε υπάρχει κ η 2η φορά.
Κατά την γνώμη μου φταίνε οι γονείς. Εσύ μπορείς να έχεις δική σου γνώμη.
When do you think people die?
When they are shot through the heart by the bullet of a pistol? No
When they are ravaged by an incurable disease? No
When they drink a soup made from a poisonous mushroom? No
It's when... they are forgotten...
Άβαταρ μέλους
Gus
Real Name: Πολλες ερωτησεις

Δημοσίευση από Gus »

lunatic έγραψε:Οι πανελλήνιες είναι κακές. Το άγχος όμως του το προκαλούν οι γονείς κυρίως. Θα μπορούσαν να του λένε να μην αγχώνεται κ ότι δεν πειράζει κ να μην περάσει εκεί που θέλει. Άλλωστε υπάρχει κ η 2η φορά.
Οσες φορες εχω απαντησει σοβαρα σε θεμα, συνηθως το ποστ μου πηγαινει ακλαφτο. Και μετα συνεχιζεται η ιδια ιστορια με αστεια επιχειρηματα εκατερωθεν, σαν και το αποπανω...Δηλαδη ρε λουνατικ μονο σε συζητηση με χαρακτηρισμους και βρισιες τα βγαζεις περα?
sidet buyuleyijidir sidet umutur
umut suz ve sesiz bir
sesiz bir dunada
papagalakos

Re: Μαθητής αυτοπυροβολήθηκε λόγω βαθμών

Πανελλαδικές λέγονται...
Άβαταρ μέλους
lunatic
Real Name: Zoro

Δημοσίευση από lunatic »

Gus έγραψε:
lunatic έγραψε:Οι πανελλήνιες είναι κακές. Το άγχος όμως του το προκαλούν οι γονείς κυρίως. Θα μπορούσαν να του λένε να μην αγχώνεται κ ότι δεν πειράζει κ να μην περάσει εκεί που θέλει. Άλλωστε υπάρχει κ η 2η φορά.
Οσες φορες εχω απαντησει σοβαρα σε θεμα, συνηθως το ποστ μου πηγαινει ακλαφτο. Και μετα συνεχιζεται η ιδια ιστορια με αστεια επιχειρηματα εκατερωθεν, σαν και το αποπανω...Δηλαδη ρε λουνατικ μονο σε συζητηση με χαρακτηρισμους και βρισιες τα βγαζεις περα?
Ε? Αυτό είναι δική σας ικανότητα... :lol:
Πανελλαδικές λέγονται...
Ναι λέγονται και έτσι. Σωστά είναι και τα 2. Αλλά αν το προτιμάς θα τις λέω πανελλαδικές.
Και εγώ λέω στην γιαγιά μου ότι δεν υπάρχει θεός, αλλά όλο στην εκκλησία είναι! Κατά την γνώμη σου, φταίω εγώ?
Ναι εσύ φταις. Άσε τη γυναίκα να πιστεύει σε αυτό που της δίνει δύναμη. Άλλωστε δεν έχεις αποδείξεις ότι δεν υπάρχει...
When do you think people die?
When they are shot through the heart by the bullet of a pistol? No
When they are ravaged by an incurable disease? No
When they drink a soup made from a poisonous mushroom? No
It's when... they are forgotten...
papagalakos

Πανελλήνιες θα ήταν αν γίνονταν σε όλη την Ελλάδα κι έγραφαν όλοι οι Έλληνες. Πανελλήνιο, σαν το ΠΑΣΟΚ. Το πανελλαδικό αφορά γενικά τον ελλαδικό πληθυσμό, ακόμα κι αυτόν εκτός συνόρων.

Η μη ύπαρξη του θεού αποδεικνύεται. Η ύπαρξη δεν αποδεικνύεται και είναι θέμα πίστης.
Άβαταρ μέλους
Gus
Real Name: Πολλες ερωτησεις

Δημοσίευση από Gus »

lunatic έγραψε:
Gus έγραψε:
Ε? Αυτό είναι δική σας ικανότητα... :lol:
Εμενα και των κλωνων μου? Αν εννοεις κατι αλλο εχεις λαθος, δεν ανηκω σε καμια ομαδα με αλλους απο εδω μεσα ωστε να λες "εσεις". Επισης προσπαθησε να απαντας στα σοβαρα ποστ και να μην πιανεσαι απο τις βλακειες, μπας και καταφεριες ποτε να κανεις σοβαρη συζητηση.
sidet buyuleyijidir sidet umutur
umut suz ve sesiz bir
sesiz bir dunada
Άβαταρ μέλους
otinanai
Real Name: χμ..αλεξανδρος

Δημοσίευση από otinanai »

prasinospapagalakos έγραψε:Πανελλήνιες θα ήταν αν γίνονταν σε όλη την Ελλάδα κι έγραφαν όλοι οι Έλληνες. Πανελλήνιο, σαν το ΠΑΣΟΚ.
οταν λεω εγω...
It's only after we've lost everything that we are free to do anything
[imgr 500x180]http://img.buzznet.com/assets/imgx/2/1/ ... 035284.jpg[/imgr]
Άβαταρ μέλους
Falgorn
Real Name: Hector-Xavier
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Falgorn »

Τώρα που έχω ελεύθερο χρόνο κι όχι προσωπική ζωή, λέω να κάνω κάτι σημαντικό. Να απαντήσω.
lunatic έγραψε:Οι πανελλήνιες είναι κακές.
Και ο G.I. Joe είναι ο καλός. Και πλένουμε τα χέρια μας όταν μπούμε στο σπίτι γιατί τα χώματα "φτού κακά".

Πάμε παρακάτω.
lunatic έγραψε:Το άγχος όμως του το προκαλούν οι γονείς κυρίως. Θα μπορούσαν να του λένε να μην αγχώνεται κ ότι δεν πειράζει κ να μην περάσει εκεί που θέλει. Άλλωστε υπάρχει κ η 2η φορά.
Κατά την γνώμη μου φταίνε οι γονείς.
Ένας διάσημος [b][i][u]μη αριστερός κολλημένος[/u][/i][/b] (μπας και τσιμπήσει) στοχαστής στο forum έγραψε:Νομίζω πως ο λόγος που δεν ασχολείται κανείς να γράψει ότι είναι (και) οικογενειακό το πρόβλημα είναι ότι είναι υπερβολικά προφανές για να γίνει κουβέντα. Και αν κάτσουμε να ασχολούμαστε με το τί γονείς έχει το ένα παιδί και τί γονείς το άλλο, καταλήγουμε σε φάσεις του τύπου "το παιδί σου και το σκυλί σου όπως τα μάθεις" ή και λιγότερο γραφικές, αλλά δε μπορούμε να προχωρήσουμε παραπέρα.

Αυτά τα άγχη και τα φαινόμενα δε δημιουργούνται με παρθενογένεση, ούτε είναι αποκλειστικά απόρροια της ιδιοσυγκρισίας των γονιών. Γι' αυτό και προσπαθεί να βάλει ο papagalakos την κουβέντα σε μια ρότα του αν και κατά πόσο και πώς η κοινωνία με τον τρόπο που είναι δομημένη και με τις απαιτήσεις που έχει από τα μέλη της προωθεί ή εντείνει τέτοια φαινόμενα.

lunatic έγραψε:Εσύ μπορείς να έχεις δική σου γνώμη.
Ευχαριστώ και καλό βράδυ.
Όλοι λένε τ’ ορμητικό ρέμα βίαιο

Μά την κοίτη του ποταμού που το κρατάει

Κανείς δεν τη λέει βίαιη.

Bertolt Brecht

Η προπαγάνδα της ημέρας ಠ_ರೃ
Άβαταρ μέλους
timos_m
Real Name: ΤΜ

Δημοσίευση από timos_m »

papagalakos έγραψε:Πανελλήνιες θα ήταν αν γίνονταν σε όλη την Ελλάδα κι έγραφαν όλοι οι Έλληνες. Πανελλήνιο, σαν το ΠΑΣΟΚ. Το πανελλαδικό αφορά γενικά τον ελλαδικό πληθυσμό, ακόμα κι αυτόν εκτός συνόρων.

Η μη ύπαρξη του θεού αποδεικνύεται. Η ύπαρξη δεν αποδεικνύεται και είναι θέμα πίστης.
Παπαγαλάκο, λες ασυναρτησίες :P

1ον: Δεν ορίζεται ελλαδικός πληθυσμός εκτός συνόρων...
Πανελλήνιο είναι κάτι που αφορά όλους τους Έλληνες, εντός και εκτός συνόρων. Πανελλαδικό είναι κάτι που αφορά την Ελλάδα και, κατ' επέκταση, τον ελλαδικό πληθυσμό, όπως είπες, δηλαδή τον πληθυσμό εντός Ελλάδας, αντίθετα τώρα με ό,τι είπες.

2ον: Πώς αποδεικνύεται η μη ύπαρξη του θεού;

edit: Για το "2ον", εδώ: http://semfe.gr/forum/viewtopic.php?f=7 ... 832#p57832
papagalakos

timos_m έγραψε:
papagalakos έγραψε:Πανελλήνιες θα ήταν αν γίνονταν σε όλη την Ελλάδα κι έγραφαν όλοι οι Έλληνες. Πανελλήνιο, σαν το ΠΑΣΟΚ. Το πανελλαδικό αφορά γενικά τον ελλαδικό πληθυσμό, ακόμα κι αυτόν εκτός συνόρων.

Παπαγαλάκο, λες ασυναρτησίες :P

Δεν ορίζεται ελλαδικός πληθυσμός εκτός συνόρων...
Πανελλήνιο είναι κάτι που αφορά όλους τους Έλληνες, εντός και εκτός συνόρων. Πανελλαδικό είναι κάτι που αφορά την Ελλάδα και, κατ' επέκταση, τον ελλαδικό πληθυσμό, όπως είπες, δηλαδή τον πληθυσμό εντός Ελλάδας, αντίθετα τώρα με ό,τι είπες.
Πανελλαδικές λέγονται. Τουλάχιστον έτσι τις αναφέρει ένα μηχανογραφικό που έχω μπροστά μου :P
Άβαταρ μέλους
timos_m
Real Name: ΤΜ

Δημοσίευση από timos_m »

Δε διαφώνησα σε αυτό :)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”