Champions League 2010-11 - Για Παναθηναικους

Άντε γειά, φιλαράκο! Άντε γειά!

Συντονιστής: Chris

Άβαταρ μέλους
apolski
Real Name: ---
Facebook ID: 0

Re: Champions League 2010-11 - Για Παναθηναικους

Δημοσίευση από apolski »

Ναι αλλα οχι και πεντε γκολακια, ειναι ντροπη... :D
Άβαταρ μέλους
chelsea13
Real Name: Alex

Δημοσίευση από chelsea13 »

Καταρχήν δεν είναι ντροπή να τρως 5 γκολ στην έδρα αυτής της ομάδας όταν πριν από 1 ή 2 χρόνια έχουν χάσει τα αυγά και τα καλάθια ομάδες όπως η Λυών και η Μπάγερν.

Όσο για τον Καντέ συμφωνώ ότι ήταν από τους χειρότερους αλλά για μένα ο χειρότερος του γηπέδου δυστυχώς ήταν ο Λέτο. Καμία βοήθεια στον Βύντρα και όποτε έπαιρνε την μπάλα ήταν λες και ήθελε να αποδείξει ότι αυτός αξίζει να παίζει στη εθνική και όχι ο Μέσι. Κακός επίσης ο Κατσουράνης ο οποίος δεν πρόσφερε απολύτως τίποτα.
Άβαταρ μέλους
Ih8 mags
Real Name: ...........................................

Δημοσίευση από Ih8 mags »

Σήμερα δε νομίζω να περίμενε κανείς πολύ καλύτερο αποτέλεσμα.Η διαφορά είναι τεράστια.Απογοητεύτηκα πάντως που φοβήθηκαν υπερβολίκα.Δεν αλλάζαμε πάσες,θα μπορούσμαε να κάνουμε παραπάνω φάουλ να παγώσουμε ρυθμό.Τραγικός Λέτο άφηνε το Βύντρα μόνο του με 2 συνεχώς με αποτέλεσμα να πηγαίνει ο κατσούρ πολλές φορές και να χάνουμε το παίχτη στον άξονα όπου γενικά δεν είχαμε τρεξίματα πλην Σιμάο. Εκεί ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα και όχι τόσο στα στόπερ.BTW ο μπουμσόνγκ έκανε χειρότερα τσαφ απ'τον καντέ σήμερα,όχι ότι κάνει ο Καντέ για Πάο..Γενικά κάποιοι παίχτες πίστεύω την υπερσεβάστηκαν τη Μπάρτσα.Κατά πάσα πιθανότητα δε θα άλλαζε τίποτα στο αποτέλεσμα,αλλά έτσι για το γαμώτο.

Υ.ΓΟ garcia καλός μου φάνηκε.
Who let the Toon doon?
Shit shit Shearer
Ευ-Αγγελος
Real Name: ...

Δημοσίευση από Ευ-Αγγελος »

Για περισσοτερα ειμασταν ρε...δεν παιξαμε καλα.Εχουμε καλο συνολο φετος καλυτερο απο το περσινο(αν λαβει κανεις υποψιν του οτι περσυ αποκλεισαμε ρομα και φετος στα φιλικα εδειξε οτι ο παναθηναϊκος μπορει να σταθει και μαλιστα να χτυπησει παιχνιδια με ομαδες επιπεδου ιντερ και μιλαν).Αλλα δεν τραβηξε η ομαδα σημερα και λογω της μπαρτσας και λογω των ιδιων των παιχτων.Αυτο που λετε οτι την υπερσεβαστηκαμε ισχυει.Αν προσθεσεις και τα λαθη στην αμυνα, χαλαρα φτανεις στα 5 οταν εχεις την μπαρτσα, που δεν ειναι μιλαν ουτε ιντερ, απεναντι σου, ειναι λογικο.Εγω παντως φοβαμαι αρκετα την ρουμπιν καζαν.Εχασε μεν αλλα της το εκλεψε το παιχνιδι η κοπενχαγη, η ρουμπιν ηταν πολυ καλυτερη.
Άβαταρ μέλους
vbalos
Real Name: Vasilis

Δημοσίευση από vbalos »

Εντάξει το συγκεκριμένο ματς δεν είναι ούτε καν άξιο σχολιασμού , ούτε μπορεί να αποτελέσει δείγμα για την πορεία της ομάδας...Η Πούτα όπως και να το κάνουμε είναι ίσως η πιο θεαματική και καλύτερη ομάδα στον κόσμο αυτή τη στιγμή και δεδομένου ότι έπαιζε στο γήπεδό της , πρώτη αγωνιστική και με τον εγωισμό της πληγωμένο από τη ήττα του πρωταθλήματος , ήταν σχεδόν αδύνατο κάποιος να ελπίζει σε κάτι καλύτερο...
Το μόνο που αντέχει σε σχολιασμό είναι τα τραγικά μαρκαρίσματα που δε βγαίνουν στο δεύτερο γκολ , αφού είναι αδιανόητο Βίγια και Μέσι να μένουν μόνοι τους σε κόρνερ , η άμεση ισοφάριση μετά το γκολ που είναι καθαρά θέμα έλλειψης συγκέντρωσης και καθαρού μυαλού , ο Μπουμσονγκ που αν είναι αυτός που βλέπουμε έως σήμερα και δε βελτιωθεί τραγικά θα είναι μια εντελώς αποτυχημένη μεταγραφή και η έλλειψη πάθους και άνευ όρων παράδοση χωρίς καν ούτε ένα δυνατό φάουλ στο κέντρο , ώστε να μας αισθανθούν...
Πέραν όλων αυτών η διοργάνωση συνεχίζεται και με δύο νίκες στα δύο εντός έδρας με Ρούμπιν Καζάν και Κοπεγχάγη βάζουμε γερή υποψηφιότητα για δεύτεροι του ομίλου , που ήταν και είναι (ας μη γελιόμαστε ) ο στόχος...
All that is gold does not glitter not all those who wonder are lost
The old that is strong does not wither deep roots are not reached by the frost
From the ashes a fire shall be woken a light from the shadows shall spring
Renewed shall be blade that was broken the crownless again shall be king.
J.R.T
Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΡΗΓΜΕΝΗ-G.13
Άβαταρ μέλους
lunatic
Real Name: Zoro

Δημοσίευση από lunatic »

Μιας κ λέμε για Μπάρτσα κάπου διάβασα πριν καμιά βδομάδα ότι σε μια δημοσκόπηση βγήκε η πιο αγαπητή ομάδα σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Εγώ Ολυμπιακός είμαι αλλά μακάρι να πάει καλά στα επόμενα παιχνιδια για να πάρουμε κ καναν βαθμό...
When do you think people die?
When they are shot through the heart by the bullet of a pistol? No
When they are ravaged by an incurable disease? No
When they drink a soup made from a poisonous mushroom? No
It's when... they are forgotten...
Άβαταρ μέλους
kemP
Real Name: Panos

Δημοσίευση από kemP »

To tragiko den einai to 5-1.Alla to pws auto ir8e.Dld to score itan gia 5-1h gia 9-1?
Min glifete autous pou pernoun ekatomiria euro, oute na xrusonete to xapi...O Pao itan tragikos kai pragmatika i emfanisi tou itan enas megalos diasurmos....Dustuxws oi pana8inaikares arkountai apla oti epaizan apenanti stin Barca, kai alles omades efagan 4 kai 5 kai megaluteres tou Panathinaikou....al se kamia periptwsi den kundinepsan me 9-10 -11 goal.Giati gia na poume tin ali8eia to score 8a mporouse na ftasei aneta ta 9+.
Ευ-Αγγελος
Real Name: ...

Δημοσίευση από Ευ-Αγγελος »

Καλα φιαλαρακο αν μετρουσαμε το σκορ σε ποσα μπορουσε να φτασει τοτε θα βγαζαμε το τελικο σκορ απο τη στατιστικη.Οι πολλες ευκαιριες της μπαρτσα για γκολ δειχνουν οτι ο παναθηναϊκος δεν επαιξε καλη μπαλα αλλα μεχρι εκει.Δεν θα λεμε 9-1 επειδη θα μπoρουσε να φτασει.Επισης διασυρμος ειναι το να το παιζεις πρωταθλητης τοσα χρονια με παραγκα και στοιχημα και εν τελει με τοσους παιχτες και λεφτα να καταληγεις 5ος! και αποκελεισμενος απο ευρωπη(δες ολυμπιακο).<--Αυτο ειναι διασυρμος και οχι το να χανεις 5-1 απο την μπαρτσα.Επισης διασυρμος ειναι το να χανεις 5-1 απο rosemborg.
Άβαταρ μέλους
lunatic

Δημοσίευση από lunatic »

Ελα ρε παιδιά που το πάτε που το φέρνετε πάλι Ολυμπιακός vs Παναθηναϊκός έγινε :lol: :lol: Καλή φάση...
Κ πριν την παράγκα του Κόκκαλη υπήρχε η παράγκα του Παναθηναϊκου. Αφήστε μην μιλάτε για παράγκες γιατί κ οι 2 ομάδες έχουν κάνει τη μλκία τους....
Άβαταρ μέλους
Ih8 mags

kemP έγραψε:To tragiko den einai to 5-1.Alla to pws auto ir8e.Dld to score itan gia 5-1h gia 9-1?
Min glifete autous pou pernoun ekatomiria euro, oute na xrusonete to xapi...O Pao itan tragikos kai pragmatika i emfanisi tou itan enas megalos diasurmos....Dustuxws oi pana8inaikares arkountai apla oti epaizan apenanti stin Barca.
Εγώ πιστεύω ότι και πάλι ήταν λογικό σε μεγάλο βαθμό.Ο ρυθμός που έχει η μπάρτσα είναι υπερβολικά γρήγορος και πάντα στο χώρο γύρω απ'τη μπάλα βγάζει τουλάχιστον 5 παίχτες σε άμυνα και επίθεση. Τα τρεξίματα τους είναι πολλές φορές καλύτερα απο κείνα της καλής Σεβίλλης.Είναι πολύ δύσκολο για οποιαδήποτε ομάδα να κάνει τέτοια τρεξίματα και ειδικά για ελληνική ομάδα,γιατί οι ελληνικές ομάδες δεν τρέχουν. Και αν αναλογιστεί κανείς ότι πήγαμε με 2 επίσημα ματς και διακοπή μεταξύ αυτών,τα πράγματα ήταν ακόμα πιο δύσκολα.Δε νομίζω ότι μπορούσαν τη δεδομένη στιγμή οι δικοί μας να τρέξουν περισσότερο,κάποιοι βέβαια γενικά δε μπορούν να τρέξουν πχ Κατσουράνης,αλλά μια δυο κλώτσες σε αθλητικά πάντα πλαίσια έπρεπε να τις ρίξουν.
Who let the Toon doon?
Shit shit Shearer
Άβαταρ μέλους
lunatic

Δημοσίευση από lunatic »

Καλα δεν ετρεχαν καν οι πρασινοι... Κοιμόντουσαν... Βασικά μάλλον τραβούσαν φωτογραφίες την Μπάρτσα....χαχα

Παιδιά ένα είναι το θέμα. Τι σημασία έχει αν έφαγε 5 ή 25? Σημασία εχει οτι δεν υπαρχει ελληνικό ποδόσφαιρο... Εχω σταματήσει να βλέπω εδώ κ πολλά χρόνια. Μόνο κανα ευρωπαϊκό παιχνίδι βλέπω πλεον. Δε μπορούν να αλλάξουν ούτε πάσα τα μοσχάρια.
Άβαταρ μέλους
NickNafplio
Real Name: Νικος (mod(p^n)) ...

Δημοσίευση από NickNafplio »

Καλα αν επαιζε σοβαρα ο Λετο χτες, και ειχαμε και Σειταριδη και επαιζε και ο Βυντρα κεντρικος αμυντικος αντι του Καντε (που αναρωτιεμαι γιατι φοραει ακομα τη φανελα του Παναθηναικου αυτος ο παιχτης), θα χαναμε παλι μεν, αλλα η διαφορα τερματων πανω απο 3 στη χειροτερη δεν θα πηγαινε (και ηττα τυπου 3-1, 4-2 θεωρειτε αξιοπρεπης στη συγκεκριμενη εδρα, με τη συγκεκριμενη αντιπαλο, οταν εχεις μαλιστα και τοσα λιγα παιχνιδια στη νεα σεζον).
Αναρωτιεμαι τι θα γινει με την εδρα παντος. Θα φτιαξει το Οακα η θα παιξουμε σε καμια Λεωφορο? Παντος το Οακα σαν εδρα δεν μας εχει χαρισει και πολλες χαρες στην Ευρωπη. Για ματς με μεγαλες ομαδες η Λεωφορος βολευει πολυ καλυτερα. Το πιστευω πραγματικα οτι στη λεωφορο τη Μπαρτσελονα θα μπορουσαμε να την παρουμε, πραγμα που δεν ισχυει για το Οακα.
Ο νεοφιλελές της διπλανής πόρτας
Άβαταρ μέλους
Ih8 mags

Δυστυχώς η λεωφόρος δε πληρεί τα στάνταρτς της ουέφα εδώ και 4-5 χρόνια που αλλάξανε τους κανονισμούς :( τουλάχιστον για το τσου λου..
Who let the Toon doon?
Shit shit Shearer
Άβαταρ μέλους
lunatic

Δημοσίευση από lunatic »

Ε νομίζω ΟΑΚΑ θα παίξετε. Αφού εκεί θα παίξει κ η ΑΕΚ. Το ενέκρινε η UEFA.
NickNafplio εγώ σου λέω έστω κ ότι χάνατε με 4-3. Θα ήσουν περήφανος?
Εγώ κ πάλι δεν θα ήμουν. Ο λόγος?
Κάτσε να παρακολουθησεις 3-4 αγωνιστικές Ισπανικό πρωτάθλημα... Μετά δεν θα θες ούτε να ακούσεις για το ελληνικό πρωτάθλημα ξανά...
Δεν υπάρχει ελληνική ομάδα που να παίζει μπάλα. Όλες μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο μόνο για να βοσκήσουν... Επομένως γιατί να είμαι περήφανος?
Άβαταρ μέλους
NickNafplio
Real Name: Νικος (mod(p^n)) ...

Δημοσίευση από NickNafplio »

lunatic έγραψε:Ε νομίζω ΟΑΚΑ θα παίξετε. Αφού εκεί θα παίξει κ η ΑΕΚ. Το ενέκρινε η UEFA.
NickNafplio εγώ σου λέω έστω κ ότι χάνατε με 4-3. Θα ήσουν περήφανος?
Εγώ κ πάλι δεν θα ήμουν. Ο λόγος?
Κάτσε να παρακολουθησεις 3-4 αγωνιστικές Ισπανικό πρωτάθλημα... Μετά δεν θα θες ούτε να ακούσεις για το ελληνικό πρωτάθλημα ξανά...
Δεν υπάρχει ελληνική ομάδα που να παίζει μπάλα. Όλες μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο μόνο για να βοσκήσουν... Επομένως γιατί να είμαι περήφανος?
Δεν εχεις και αδικο για το οτι το πρωταθλημα μας ειναι... αστα. Αλλα εγω οσα χρονια παρακολουθω Παναθηναικο στο ΤΣ.Λ εχω δει βαριες ηττες σαν τη χτεσινη, αλλα και τεραστιες εμφανισεις απεναντι σε μεγαθυρια που ξεφευγουν τελειος απο το παιχνιδι των Ελληνικων ομαδων, οπως αυτη με την Μαντσεστερ το 2000 στο Ολντ Τραφορντ.
Ο νεοφιλελές της διπλανής πόρτας
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”