Ο Παπαδήμος σκέφτεται για σένα στο Μαξίμου...

"Η πολιτική αφορά το παρόν, ενώ μια μαθηματική εξίσωση την αιωνιότητα. "
Albert Einstein

Συντονιστές: antony07, Chris

Άβαταρ μέλους
vbalos
Real Name: Vasilis
Facebook ID: 0

Re: Ο Παπαδήμος σκέφτεται για σένα στο Μαξίμου...

Δημοσίευση από vbalos »

Δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς σας κάνει εντύπωση με τις θέσεις των Βορίδη-Άδωνη...Σε μια κυβέρνηση τύπου Τσολάκογλου, διορισμένοι από τις εκάστοτε δυνάμεις δε θα μπορούσαν να λείπουν οι γερμανοτσολιάδες...Κατά τα άλλα όλα κυλούν ομαλά για μία χώρα που ποτέ της δε διδάχτηκε το χτες και την ιστορία της στο σχολείο και δε δέχτηκε να τη διδαχτεί ούτε καν στο Πανεπιστήμιο μιας που προτεραιότητά της ήταν η εξεταστική και το σώσιμο του εκάστοτε κώλου...Συγγνώμη κι'ολας αλλά εμένα όλα μου ακούγονται συνεπέστατα και λογικά...
All that is gold does not glitter not all those who wonder are lost
The old that is strong does not wither deep roots are not reached by the frost
From the ashes a fire shall be woken a light from the shadows shall spring
Renewed shall be blade that was broken the crownless again shall be king.
J.R.T
Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΡΗΓΜΕΝΗ-G.13
Άβαταρ μέλους
pasquale
Real Name: Λάμπρος
Facebook ID: 0

Δημοσίευση από pasquale »

Δεν μου κάνει εντύπωση που βάλανε στελέχη του ΛΑ.Ο.Σ σε θέσεις υπουργείων της νέας κυβέρνησης. Μου κάνει εντύπωση που βάλανε το συγκεκριμένο στέλεχος (τον Γεωργιάδη) που δεν κρατά ούτε τα προσχήματα στις συζητήσεις και γελοιοποείται συνεχώς. Βέβαια θα μου πεις εδώ υπάρχουν άλλοι χειρότεροι τηλεπολιτικοι στον Γεωργιάδη θα κολλήσουν? Βέβαια επιβεβαιώνεται και ο κανόνας, αυτός που προβάλεται περισσότερο από τα media να ανελλίσεται πιο ψηλά στην εξουσία. Αλλά καλά λές vbale δεν πρέπει να απορώ τελικά, με αυτή την κυβέρνηση όλα τα έχουμε δει και όσο περνάει ο καιρός φαίνεται ξεκάθαρα ποιός είναι ο ρόλος της κάθε πολιτικής δύναμης (περί γερμανοτσολιάδων κτλ).
Άβαταρ μέλους
aposporis

Δημοσίευση από aposporis »

Ο νέος μας Πρωθυπουργός είναι ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ του Συντάγματος διορισμένος !!!
Και αυτό με βάση τα άρθρα που επικαλλείται ο Παπούλιας στο "ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 109 Διορισμός του Λουκά Παπαδήμου του Δημητρίου ως Πρωθυπουργού" στο ΦΕΚ A 243/2011 στις 11/11/2011.
Αν ψάξετε θα βρείτε πηγές με αναλυτικά τα άρθρα του Συντάγματος. Και αν δεν τις πιστεύετε κατεβάστε το Σύνταγμα και δείτε το μόνοι σας.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική”