Εκλογές 2012

"Η πολιτική αφορά το παρόν, ενώ μια μαθηματική εξίσωση την αιωνιότητα. "
Albert Einstein

Συντονιστές: antony07, Chris

Άβαταρ μέλους
kostas213
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Κωνσταντίνος

Re: Εκλογές 2012

Δημοσίευση από kostas213 »

Παρακαλώ να μην προωθούνται συγκεκριμένα κόμματα σε αυτό το topic. Η προειδοποίηση είναι γενική καθώς είχαμε αρκετά κρούσματα τελευταία.
There's no place like ::1
Άβαταρ μέλους
surf_tha_curl

Δημοσίευση από surf_tha_curl »

Πάντως θεωρώ ότι είναι γελοίο να κάνετε ban users επειδή 5 μέρες πριν τις εκλογές εκφράζουν την θέση τους και τον λόγο που θα ψηφίσουν το εκάστοτε κόμμα σε topic που ονομάζεται αν μη τι άλλο "Εκλογές 2012"
Εγώ περιμένω να ακούσω θέσεις. Με ενδιαφέρει. Το topic γι αυτό έχει ανοίξει.... :?
papagalakos II
Real Name: Λουμίδης
Facebook ID: 0

Δημοσίευση από papagalakos II »

Ας μην μιλήσουμε για κόμματα λοιπόν σε μια συζήτηση για εκλογές οι οποίες είναι ορισμένες έτσι όπου συμμετέχουν μόνο κόμματα. Ατσίδες είστε...
Ας μιλήσουμε λοιπόν για τα πλακάκια που έχει έξω απ' τη Βουλή. Ή στην τελική μπορεί να θεωρείτε ότι δεν πρέπει να μιλήσουμε καν για τις σημαντικότερες εκλογές που έχουν γίνει. Κλάιν, αφού όποιος και να βγει το ίδιο είναι. Καλά τα λέτε.

Λοιπόν η άποψή μου είναι ότι πρέπει να ψηφίσουμε ένα κόμμα (μου απαγορεύτεται να πω ποιο) που έχει ως σήμα τρεις σημαίες και ένα αστέρι και με σχετικά νέο πρόεδρο.
Εγώ λέω ότι οι διαχειριστές του φόρουμ είναι το μοναδικό πράγμα που έχει απομείνει να είναι πιο γραφικό και άχρηστο από το ΕΣΡ.

Πέρα απ' αυτά. Εγώ και ο rintrigez, τοποθετηθήκαμε για το ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ, με και χωρίς επιχειρήματα, αντίστοιχα. Καλό θα ήταν όμως να μιλήσουνε και άλλοι αν έχουν να πουν κάτι.

Υ.Γ.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IAqsjdpXUuc[/youtube]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος papagalakos II την Παρ Μάιος 04, 2012 2:35 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
pitsirikos
Real Name: Γιώργος

Δημοσίευση από pitsirikos »

Με αφορμή το post του surf_da_curl, θέλω να πω ότι συμφωνώ απολύτως.
Το topic έχει τίτλο "Εκλογές 2012". Είναι όχι απλά ξεκάθαρο, αλλά crystal clear. Όποιος επιθυμεί, μπορεί να στραφεί σε κάποιο άλλο thread, από τα πάμπολλα του φόρουμ.
Ban λίγες μέρες πριν τις εκλογές για την προώθηση πολιτικού κόμματος; Αλήθεια; Δηλαδή είμαστε τόσο ασυγκρότητοι που δεν μπορούμε παρά να επηρρεαστούμε από το παραμικρό;
Θέλω να πιστεύω πως όχι.
Το να κάνουμε απλά μια αποστειρωμένη συζήτηση, με εκατέρωθεν γενικόλογες τοποθετήσεις, απλά είναι ένας τρόπος για να ικανοποιήσουμε την (ακαδημαικά καλλιεργημένη, :), και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε ) αυταρέσκεια μας ότι είμαστε όχι απλά αντικειμενικοί,αλλά κλινικοί στις πολιτικές μας απόψεις.

Κάτι τέτοιο φυσικά και δεν είναι δυνατόν να ισχύει. Δεν μπορείς να κοιτάς σαν εξωτερικός παρατηρητής μια εξίσωση τη στιγμή που είσαι αν, όχι η μεταβλητή, τότε σίγουρα μια από τις παραμέτρους,( αυτό για να ικανοποιηθούν και οι πιο hardcore επιστημονιστές ανάμεσα μας)

Αν μη τι άλλο, οι τοποθέτηση του παπαγαλάκου ήταν κατατοπιστικότατη, και μολονότι δεν συμφωνώ με αυτή, βρίσκω το reasoning που κάνει για να την υποστηρίξει εξαιρετικά ενδιαφέρον. Ακόμη και ο ront είναι σαφής.
Και στην τελική, θεωρώ ότι δεν υπάρχει κάτι το ανέντιμο σε αυτό. Στην τελική αυτό είναι και το νόημα, να εκφράζεις ή/και να (προσπαθείς να) προωθήσεις την άποψη σου, και να εκτίθεσαι σε κριτική. Ακόμη κι αν δεν είναι "έντιμο", ε εντάξει ρε lads την Κυριακή ψηφίζουμε. Σε δυο μερούλες.

Τώρα όσον αφορά τις εκλογές, η δική μου άποψη είναι ότι για πάρα πολύ κόσμο έχουν καθαρά συγκυριακό χαρακτήρα. Προσέξτε! Όχι με στείρα τιμωρητική προδιάθεση όπως ενδεχομένως σε άλλες, παλαιότερες εκλογές,και αυτό διότι πλέον και ο τελευταίος βολεψοδεξιούλης έχει δείξει να αντιλαμβάνεται ότι το ρουσφέτι πάει περίπατο και μαζί με αυτό και οι πελατειακές σχέσεις με τα δύο μεγάλα κόμματα, επομένως ΔΕΙΧΝΕΙ, (I repeat, ΔΕΙΧΝΕΙ, γιατί σίγουρος με αυτούς δεν είσαι ποτέ), να στρέφεται και αλλού.
Όσο ο κάθε μ*****ς δεν αποβάλλει τη λογική, ψηφίζω κάποιον για να μου λύσει τα προβλήματα μου, για να "καθαρίσει" ενώ εγώ αράζω , θα καταλήγουμε στα ίδια και τα ίδια.
Δεν λειτουργεί πια αυτή η σκέψη.
Δεν λειτουργεί πια αυτός ο τρόπος.

Cheers
You might very well think that; I couldn't possibly comment.
rontrigez

Δημοσίευση από rontrigez »

Επειδή μου τι δίνουν μερικοί αριστερούληδες με τις σαχλαμάρες που γράφουν, νομίζω ότι πρέπει να πω και γω γιατί ψηφίζω ΚΚΕ:
1) Έχει ξεκάθαρη-κρυστάλλινη θέση σε όλα τα θέματα και δεν κρύβεται. Δεν είναι κόμμα «παλάντζα», όπου φυσά ο άνεμος (κοινώς: τυχοδιώκτης). Από την θέση του για Ε.Ε.-ΝΑΤΟ μέχρι ναρκωτικά.
2) Είναι μπροστά στους αγώνες και τις απεργίες του λαού. Περιφρουρεί με πολύ κόπο και αίμα μερικές φορές και καταφερνεί να κάνει απεργίες όπως σε λιμάνια, επιχειρήσεις γκέτο αλλά και να αναμετρίεται με κρατικούς και παρακρατικούς μηχανισμόυς. Είναι αιμοδότης του ΠΑΜΕ και βάζει την ταξική γραμμή στο συδνικαλιστικό κίνημα. Αυτό και μόνο αυτό κατηγορείται από ΣΕΒ και ΕΕ ως εχθρός τους.
3) Έχει ξεκάθαρη θέση απένταντι στην κρίση και τα αιτιά της αναδεικνυόντας την ταξική ματία στην οικονομία και την λύση του προβλήματος και δεν μπερδεύει με θεωρίες όπως καζινοκαπιταλισμός(δες συριζα) κτλ. Δεν κοροιδεύει τον λαό για λύσεις εντός ΕΕ και παρουσίαζοντας το όραμα ενός καλύτερου-ανθρώπινου καπιταλισμού τύπου οι άνθρωποι πάνω από τα κέρδη κτλ
4) Με το πρόσφατο συνεδρίο του 18ο και την απόφαση για τον σοσιαλισμό αλλά και την πρόσφατη κυκλοφορία του 2ου τόμου της ιστορίας του έχει κάνει τεράστια βήματα ιδεολογικά και πολιτικά βήματα σε ότι αφορά τα συμπεράσματα και την προβολή τους στο σήμερα.
5) Επειδή στα πλαίσια του συνθηματός του « οι ιμπεριαλιστές την γη ξαναμοιράζουν με των λαών το αίμα τα σύνορα χαράζουν» υπεραμύνειται της εδαφικής ακεραίοτητας της χώρας.

Και επειδή μπορώ να γράψω άλλα 15 λόγους πρόχειρα-πρόχειρα, τελείωνω με αυτό. Ψηφίζω ΚΚΕ επειδή την άλλη μέρα δεν θέλω να έχω ψηφίσει άλλο κόμμα. Δλδ επειδή δεν θέλω η ψήφος μου στο xi-{ΚΚΕ} όπου xi:{ΝΔ,ΠΑΣΟΚ,ΛΑΟΣ,ΣΥΡΙΖΑ,ΔΗΜΑΡ,Καμμενος,Ντορα κτλ} να καταλήξει σε αντιλαική κυβέρνηση xj+ xk+…+ xn
Άβαταρ μέλους
chArAls
Real Name: Χαρης

Δημοσίευση από chArAls »

rontrigez

Το ΚΚΕ μονο και μονο με την υπαρξη του ως αστικο κομμα,απο το οτι συμμετεχει σε συζητησεις με τους αντιλαικους του μαυρου μετωπου οπως το λετε εσεις,αποδεχεται λεφτα απο τον ελληνικο λαο με τα ιδια κριτηρια που ισχυουν για τα αλλα κομματα,βαζει τα σποτακια του,που στηνονται με τις ιδιες μεθοδους μαρκετινγκ οπως και των υπολοιπων,να παιζουν στα κεφαλαιοκρατικα μμε κτλ δειχνει πως ειναι αλλο ενα γραναζι στο συστημα.

Οχι μονο αυτο.Σε περιοδο που για πρωτη φορα παρουσιαζεται η δυνατοτητα στο ΚΚΕ να συμμετεχει σε κυβερνηση απο θεση ισχυως,με την αρνηση του βγαζει αληθινους οσους το κατηγορουν ειτε ως βολεμενο στο ρολο κριτη και οχι δημιουργου ή σε ενα πληρως συνεργασιμο μερος τους συστηματος,με ευθυνη να διωχετευει την αντιδραση του κομσου σε μη επικινδυνες για το συστημα οδους.
rontrigez έγραψε:Έχει ξεκάθαρη-κρυστάλλινη θέση σε όλα τα θέματα και δεν κρύβεται
Εχει ξεκαθαρη θεση σε ολα τα θεμετα?Για το μεταναστευτικο εχετε θεση?Για τα δικαιωματα των ομοφυλοφιλων?Για το τι ΑΚΡΙΒΩΣ θα πρεπει να κανει ο λαος για να παρει την εξουσια στα χερια του χωρις απλα να βγαλει το ΚΚΕ κυβερνηση?Α και πριν μου αραδειασεις κανα ιδεολογικο κειμενο που εχει εκδθει στην σελιδα 24 του ριζοσπαστη του 2007 για μια στηλη,δειξε μου το κομμα σου να τις στηριζει αυτες τις θεσεις και να τις διαφημιζει.

Επισης το ειπαν σε αλλο ποστ πως το ΚΚΕ ειναι κομμα επαναστατικο-μαρξιστικο που δεν θελει κυβερνηση με ψηφο αλλα μετα απο βιαιη επανασταση.Με την επανασταση που οπως ειπε η παπαρηγα δεν θα σπασει ουτε τζαμι?Κατηγορουσες τον παπαγαλακο για αντιλενινιστη...Ετσι ειχε περιγραψει ο Λενιν την επανασταση?
rontrigez έγραψε:Ψηφίζω ΚΚΕ επειδή την άλλη μέρα δεν θέλω να έχω ψηφίσει άλλο κόμμα. Δλδ επειδή δεν θέλω η ψήφος μου στο xi-{ΚΚΕ} όπου xi:{ΝΔ,ΠΑΣΟΚ,ΛΑΟΣ,ΣΥΡΙΖΑ,ΔΗΜΑΡ,Καμμενος,Ντορα κτλ} να καταλήξει σε αντιλαική κυβέρνηση xj+ xk+…+ xn
Για πες μας ρε αδελφε πανω σε αυτο.Με τη μη συμμετοχη σας σε μια αριστερη κυβερνηση αποδυναμωνετε αυτη την αντιλαικη κυβερνηση?Δλδ τπτ μα τπτ δεν μπορειτε να κανετε καλυτερα απο το μαυρο μετωπο εστω και με τη συμμετοχη του συριζα και της δημαρ και του οποιοδηποτε,που δεν θα ειναι 100% οι θεσεις σας?Καλυτερα δλδ κυβερνηση πασοκ νδ λαος παρα ΚΚΕ συριζα δημαρ?Ή μηπως ηταν καλυτερα μητσοτακης κκε καποτε?

Θυμαμαι επισης την παπαρηγα προσφατα ειχε παει σε κατι εργαζομενους και ελεγε,το οτι μας ψηφιζετε δεν ειναι λευκη επιταγη και δεν σημαινει πως συμφωνειτε σε ολα μαζι μας.Οι ψηφοι που πανε δλδ 100% σε ποσοστα του κομματος ειναι αποδεκτο να μην ειναι απολυτως συμφωνες,αλλα να στηριξει δικο σας πρωθυπουργο ο συριζα και η δημαρ οπως σας προτειναν ειναι τρελο.

Και τελος δεν ειστε ουτε λαικη ουτε ταξικη οργανωση.Ειστε κομματικη.Στην ακροπολη δεν κρεμασατε πανο με μυνηματα παλαικα.Κρεμασατε συμβολα του κκε.Στις ομιλιες της η παπαρηγα ψηφο στο ΚΚΕ ζηταει.Ψηφος που θα βοηθησει το κκε να εχει μεγαλυτερη δυναμη μεσα στη βουλη.Που ειτε θα μπορει να ζηταει ονομαστικες ψηφοφοριες,να βοηθησει στο μπλοκαρισμα εκλογης προεδρου ή συνταγματικης αναθεωρησης,ειτε ακομα να σχηματισει κυβερνηση.Δηλαδη το τελευταιο που θα ηταν η μονη κοινοβουλευτικη εργασια στην οποια το κκε θα δρουσε και δεν θα αντιδρουσε,οπως κανει παντα, δεν ειναι κατι που θελει το κομμα.Α ξεχασα ανεβαινουν και οι επιχωρηγησεις οσο ανεβαινουν και οι ψηφοι.

Ολα αυτα για την ηθικη και τις πρακτικες του ΚΚΕ και οχι για τις αποψεις του.Thank you.
Εικόνα
rontrigez

Χαίρομαι που ο δηλωμένος φασίστας του φορουμ μου "επιτίθεται". Σε αντιδιαστολή βεβαία με τούς προηγούμενους οπου μουγκα στην στρούγκα απο τον πουτιν. Απο αυτο και μόνο μπορεί να καταλάβι κανείς με ποία μπάντα είναι ο καθένας και τη εκφράζει.άκρα δεξιοι μέχρι άκρα αριστεροι όλοι εναντίον κκε.γουσταρω λέμε.

Α και που σαι φασιστακο.αγόρασε τον ριζοσπάστη να μάθεις τις θέσεις του κκε.να έχει κάνα έσοδο το κόμμα.και θέλω και 50 εύρω για οικονομική εξόρμηση.

ΥΓ:κοίτα τι βασανίζει τον κόσμο σήμερα η θέση του κκε για τούς ομοφυλοφιλους.μήπως το πνίγεις το κουνέλι ρε;
Άβαταρ μέλους
chArAls

Δημοσίευση από chArAls »

rontrigez έγραψε: ΥΓ:κοίτα τι βασανίζει τον κόσμο σήμερα η θέση του κκε για τούς ομοφυλοφιλους.μήπως το πνίγεις το κουνέλι ρε;
Ενω τα ναρκωτικα που ανεφερες ειναι περισσοτερο σημαντικα.Οπα ομως και ομοφοβικος ο κκες...ΝΑΙ ρε το πνιγω και το γδερνω αμα λαχει ολη μερα γκαζι ειμαι.Κακο ειναι?Και αμα θες να δεις τη σημασια αυτου του θεματος για το κκε ειναι πολυ απλο.Το πιο προβεβλημενο στελεχος σας ειναι ομοφυλοφιλη,αλλα εσεις κρυβεστε ως γνησιο λαικιστικο κομμα γιατι κατι τετοια δεν παιρνανε στο γερασμενο target group σας.

Παντως αμα εισαι οντως τοσο ομοφοβικος κοιτα καμια συνεργασια με λαος χρυση αυγη.

Νταξει και απο αυτα που λες φαινεται το επιπεδο σου και η ικανοτητα που εχεις να υπερασπιστεις τις θεσεις σου.Παντως εγω θα το βαλω στο βιογραφικο μου.Εκανα κνιτη να σκασει.Τεραστιο επιτευγμα.

Και οσο για το αμα το βουλωνω για τους αλλους και στον παπαγαλακο την ειπα για τις σακοραφες που μας λινκαρει.Αλλα αμα δεν εχεις τι να απαντησεις τοτε οκ.Δεκτο.Αυτο ηλπιζα αλλωστε.
Εικόνα
rontrigez

Γράφεις που γράφεις τις αντιληψαρες σου και τα κουτακιά που έχεις στο κεφάλι σου και περιμένεις απάντηση;
Άβαταρ μέλους
antony07
Forum Moderator
Forum Moderator
Real Name: Αντώνης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από antony07 »

Ειλικρινά θα σας παρακαλούσα να κατεβάσετε τους τόνους και να ανεβάσετε το επίπεδο της κουβέντας. Καταλαβαίνω ότι είναι προεκλογική περίοδος, και κρίσιμη εποχή για την Ελλάδα, οπότε οι εντάσεις είναι αναμενόμενες, αλλά ας διατηρήσουμε μια ισορροπία.

Ευχαριστώ

"Ωραία παιδιά κατάχαμα κυλάει
το πιο ωραίο ρόδο απ' το στεφάνι σας
αδράξτε κάθε τι που προσπερνάει
μα αν σε βιτρίνα εμπρός βρεθεί η χάρη σας
ή σε γκισέ, φυλάξτε το τομάρι σας
θυμάστε, Colin de Cayeux τον λέγανε
το άσυλο εμπιστεύτηκε ναι σαν κι εσάς,
σημάδεψε ο μπάτσος και τον ξέκανε
"
Άβαταρ μέλους
chArAls

Δημοσίευση από chArAls »

rontrigez έγραψε:Γράφεις που γράφεις τις αντιληψαρες σου και τα κουτακιά που έχεις στο κεφάλι σου και περιμένεις απάντηση;
Κρυψου αγορι μου κρυψου.Οχι δεν περιμενω καμια απαντηση γιατι απλα δεν μπορεις να απαντησεις.Μια χαρα ειναι οι ερωτησεις που σου εκανα.Εσυ απλα εχεις μαθει να απαντας σε συγκεκριμενα θεματα απεξω.Στην τελικη πραγματα που εχει πει η γγ σας ανεφερα.

Πες με λοιπον φασιστα,πουτινικο,ομοφυλοφιλο(τα εχω με την δ δ δορα οπως τον ειχες πει και ειμαστε πολυ ερωτευμενοι) και ο,τι αλλο χρειαστεις για να καλυψεις την ανεπαρκεια σου.

ΥΓ.Και φιλε μαγκα του ιντερνετ κοψε το υφακι.Γελοιποιησαι περισσοτερο.
Ειλικρινά θα σας παρακαλούσα να κατεβάσετε τους τόνους και να ανεβάσετε το επίπεδο της κουβέντας. Καταλαβαίνω ότι είναι προεκλογική περίοδος, και κρίσιμη εποχή για την Ελλάδα, οπότε οι εντάσεις είναι αναμενόμενες, αλλά ας διατηρήσουμε μια ισορροπία.
Ελπιζω να μην εννοεις και εμενα.Νομιζω πως καλα κρατηθηκα απεναντι στις προσβολες του rontrigez.
Εικόνα
rontrigez

1) Το ποιος γελοιποιείται ας το αποφασίσουν οι συμφορουμίτες
2) Το οτι συνειδήτα διαστρεβλώνεις τις θέσεις του ΚΚΕ για να πεις το ποιήμα σου δε σημαίνει οτι το ποίημα αυτό ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Μόνο στο μυαλό σου ευσταθεί.
3) Το αν ένα κόμμα είναι αστικό ή όχι δεν εξαρτάται από το αν βγαίνει στα πάνελ ή εκλέγει βουλευτές, αλλά αν υποστηρίζει την δικτατορία του προλεταριάτου ή οχι, αν είναι μπροστά και πάντα στους αγώνες του λαού κτλ .Αλήθεια για το οτι ΣΕΒ και ΕΕ την πέφτουν μόνο στο ΚΚΕ δεν σου λέει τίποτα ε?
4) Η Μεγάλη Οκτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση έγινε σχεδόν αναίμακτα. Ακολούθησε ταξικός πόλεμος μετά την επανάσταση. Οι κομμουνιστές την φυσική βια την χρησιμοποιούν όταν πρέπει. Όχι έτσι γιατί δεν έχουν τίποτα καλύτερο να κάνουν. Αλλοίμονο όταν μιλάς για κοινωνικοποίηση των βασικών και συγκεντρωμένων μέσων παραγωγής να τα σπας και να τα καις την προηγούμενη μέρα. Σκέψου(επιτέλους) αν κάψεις εργοστάσια, ξενοδοχεία, πανεπιστήμια, πολυκαταστήματα-super market πώς την επόμενη μέρα θα καλύφθουν οι ανάγκες του λαού του οποίου τα παραπάνω θα αποτελούν και ιδιοκτησία
5)Τι "αριστερή" κυβέρνηση και αηδίες ακούω. Δοκιμάστηκαν αυτά σε Γαλλία και Ιταλία και τώρα βλέπουμε που είναι τα ΚΚ των χωρών αυτών. Αυτή η "αριστερή κυβέρνηση" θα λέει Μέσα ή έκτος ΕΕ? Θα κάνει μονομερή διαγραφή του χρέους? θα δοθεί η εξουσία στον λαό μέσω των λαικών συνελεύσεων/επιτροπών. Και για να το κλείσω, σε αριστερή κυβέρνηση με τον λαό στην απέξω και με συνεργασίες και παζάρια κορυφών δεν μπαίνουμε. Το πίασες?

ΥΓ: Από οτι κατάλαβα η μόνη σου διαφωνία με τον παπαγάλο είναι οτι στηρίζει σακοράφα. Ε βέβαια για σας που οι ατομικότητες, οι καρέκλες και τα πρόσωπα είναι το παν εκεί μένετε. Τι να κάνουμε δεν είμαστε σαν τα μούτρα σας.
Άβαταρ μέλους
d d doora!!
Real Name: Domovoi

Δημοσίευση από d d doora!! »

:doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh:

:prayer: Οοοοο!!There's nothing, NOTHING better than our admins, is there?? :supz:

Κατηγορία: "Πολιτική", Όνομα τόπικ: "μάδα-φάκιν ΕΚΛΟΓΕΣ 2012"
kostas213 έγραψε:Παρακαλώ να μην προωθούνται συγκεκριμένα κόμματα σε αυτό το topic. Η προειδοποίηση είναι γενική καθώς είχαμε αρκετά κρούσματα τελευταία.
:doh:

rontrigez έγραψε:1) Το ποιος γελοιποιείται ας το αποφασίσουν οι συμφορουμίτες
Συμφωνώ χ _ _ ο ύ _ η:
Και τότε στις συνελεύσεις, στελέχοι της ΔΑΠ και οργανωμένα η ΠΑΣΠ ,και όχι μεμονωμένα άτομα, μπαίναν και ψηφίζανε "συντονιστικά κατάληψης". Ήξεραν τη έκαναν και σε ποιον να εμπιστευτούν τον 'αγώνα' για σίγουρη ταφόπλακα την επόμενη 10ετία.

στις καταλήψεις του 06/07 πλαίσιο αγώνα ψήφισε και η ΠΚΣ..........
:doh:

(και άτσα ρε μεγάλε...ταφόπλακα για την επόμενη 10ετία, ε??!!!Όχι δε μπορώ να πω..Πολύ πολιτικοποιημένη πρόταση απαρτισμένη από ατσάλινα, πολιτικά (βεβαίως) επιχειρήματα!!!!!! )
rontrigez έγραψε:άκρα δεξιοι μέχρι άκρα αριστεροι όλοι εναντίον κκε.γουσταρω λέμε.
Άντε η άκρα αριστερά να σου τη λέει γιατί είστε σεχταριστές, λαικιστές, αντιδιαλλακτικοί, διασπαστές του κάθε κινήματος, συλλόγου κτλ.....έχοντας ενσωματώσει τόσο πολύ τον οικονομισμό και τον γραφειοκρατισμό που δεν έχετε πια περιθώρια καμιάς σχεδόν νίκης (και θα μπορούσαν να γράφω επί ώρες...)......Η δεξιά, άντε, κι αυτή γιατί εκτός από τους μετανάστες θέλει κι ακόμη έναν εσωτερικό εχθρό να θολώνει τα μάτια του κόσμου...Η άκρα δεξιά (χ.α. π.χ.) γιατί??????Δεν είναι πια "όλη η ελλάδα μαζί μας"?????Δλδ τα χρυσά αυγά δεν "άργησαν να έρθουν γτ εργαζόμενοι είναι κι αυτοί και δεν προλάβαιναν"?????????????
ΥΓ:κοίτα τι βασανίζει τον κόσμο σήμερα η θέση του κκε για τούς ομοφυλοφιλους.μήπως το πνίγεις το κουνέλι ρε;
Κάτσε ρε κόμρατ..Να μη ξέρουμε αν με τον χαράλς (καλά ρε μλκα πότε έγινες "δηλωμένος φασίστας???Για λίγο έλειψα....) μπορούμε να ψηφίσουμε ή όχι το Κώμα?????

Να ασχοληθεί κανείς με το ποιον προστατεύεις με κόπο και μερικές φορές :cry: με αίμα :cry: :cry: (δώσε πόνο, δώσε πόνο) στις πορείες Σου????Να ασχοληθεί κανείς με το σε ποιον αγώνα είσαι πρώτος????

Α!Και ξεκόλλα με το θεωρητικο/ιδεολογικό μονοπώλιο....

Off Topic
chArAls έγραψε:Πες με λοιπον φασιστα,πουτινικο,ομοφυλοφιλο(τα εχω με την δ δ δορα οπως τον ειχες πει και ειμαστε πολυ ερωτευμενοι) και ο,τι αλλο χρειαστεις για να καλυψεις την ανεπαρκεια σου.
Σήμερα ήταν υπέροχα τσιλιμπουρδίτσα μου!!!! :heart: :heart:
"Θα αργήσουν πολύ οι καπιταλιστές να μας πουλήσουν το σκοινί που θα τους κρεμάσουμε??..γιατί ως τώρα μας πηδάν με το δονητή που τους φτιάξαμε.."

Αντιφασισμός: πόλεμος ενάντια στο φόβο
papagalakos II
Real Name: Λουμίδης

Δημοσίευση από papagalakos II »

Άβαταρ μέλους
chArAls

Δημοσίευση από chArAls »

Για να ξεφυγει λιγο η εκλογικη κουβεντα απο την κατασταση στην οποια ειναι ας κανω ενα λινκακι και εγω.

http://www.dimiourgiaxana.gr/index.php/oi-theseis-mas

Πιστευω πως αξιζει καποιος να πεταξει μιση-μια ωρα απο τη ζωη του πριν παει να ψηφισει,για να δει τις θεσεις τους.(νομιζω πως θα ειναι εγκλημα να μπουνε στη βουλη χρυση αυγη και μπακογιαννη και οχι αυτοι...)

@rontrigez αμα θες απαντα σε αυτα που ειπα για να σου απαντησω και εγω.
Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πολιτική”