[Offtopic HOWTO] Οι χρήστες αγανακτούν, ο sky προκαλεί

Όχι δεν λέμε τον καιρό εδώ. Απλά αναλύουμε τους βαθυστόχαστους προβληματισμούς γύρω από διάφορα θέματα της καθημερινότητας. Με λίγα λόγια: ό,τι να 'ναι!

Συντονιστής: AlexandraDC

Άβαταρ μέλους
Wizard
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Μάνος Ικάριος
Facebook ID: Manos.Ikarios

Δημοσίευση από Wizard »

O_Xamenos έγραψε:εμενα ας πουμε καποιο αδμινιστρατορες μου κοβουν τα ποστς μου!!!
Σου έχω σβήσει, όχι πετάξει, σβήσει τρία posts που είναι ισοδύναμα με αυτά τα οποία συζητούμε σε αυτό το θέμα...
Έχω σβήσει δε ισάριθμα ποστς από τον skywalker που απαντάει από κάτω με "Obey your master", "Όχι άλλο κάρβουνο", "κάψιμο".
Ενίοτε δε, τα βάζει και τα τρία αυτά συνεχόμενα το ένα κάτω από το άλλο....
Skywalker σε παρακαλώ πάρα πολύ να βελτιώσεις τη συμπεριφορά σου ως προς τους άλλους χρήστες αυτού του φόρουμ. Άλλωστε εμένα δε μου είναι κόπος να πατήσω ένα κουμπάκι και να το διαγράψω (αν εξαιρέσεις και το χάπι για την πίεση), αλλά δε σου φταίνει ούτε τα υπόλοιπα μέλη που τα διαβάζουν, αλλά ούτε και τα θέματα τα οποία είτε γυρνάνε σε θέματα για :whatever: είτε κλειδώνονται.
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
Neo
Real Name: Thomas Anderson
Facebook ID: 0

Δημοσίευση από Neo »

Και για να κάνω και γω το δικηγόρο του διαβόλου (moderators) άλλοι γράφουν για ξεκαύλωμα και άλλοι σβήνουν για ξεκαύλωμα. Οπότε, έχετε το νου σας οι μεν και οι δε.
Άβαταρ μέλους
Alexander

Δημοσίευση από Alexander »

Ρε είστε σοβαροί που θα κάνετε το παιδί ban. Αν κάτι κάνει ενδιαφέρον αυτό το forum είναι η βλακεία που κατατρέχει κάποια άτομα εδώ μέσα (σοβαρά με την καλή έννοια). Έχετε βρει τον πανμέγιστο κάφτη και θα του απαγορέψετε να γράφει… Σαν χρήστης του forum ψηφίζω υπέρ αυτού του καιδιού να γράφει όπου θέλει ότι θέλει και για όποιο σκοπό θέλει. Στην τελική πλέον μπορούμε να ζυγίσουμε την βαρύτητα του λόγου του καθενός μας εδώ μέσα…
Άβαταρ μέλους
drcypher
Portal Administrator
Portal Administrator
Real Name: Κώτσος Φίλ

Δημοσίευση από drcypher »

Δεν είναι ζήτημα σοβαρότητας ή βαρύτητας λόγου. Είναι κάτι σαν το τσιγάρο... αφού μπορείς να το κάνεις και έξω από το αμφιθέατρο γιατί να το κάνεις μέσα;

Δεν ξέρω από που προκύπτει η παρατήρηση του pao περί αυστηρότητας και αστυνόμευσης, αλλά θα με ενδιάφερε περισσότερο feedback. Θα ήθελα, μόνο, να δούμε λίγο τα πράγματα πιο συλλογικά. Πως νομίζετε ότι θα κατέληγε το forum αν ο καθένας λειτουργούσε σαν τον Αποστόλη; Δηλ. όποτε του κατέβει, αντί να στείλει ένα pm ή να μπει στο msn, όπου του καρφωθεί εκείνη την ώρα, να αρχίσει να πετάει ό,τι του καθίσει στο κεφάλι. Έχετε μπει ποτέ στο #hellas του irc.gr? Κάτι τέτοιο θα γινόταν.

Δεν μιλάμε για εξαιρέσεις ή για μεμονωμένες περιπτώσεις. Το έχει κάνει κανόνα. Σε κάθε topic, με σοβαρή ή όχι κουβέντα (όπως την αξιολογεί ο καθένας) έχει από κάτω τον skywalker να πετάει ένα "κόλαση", μια άσχετη σκέψη που μπορεί να του ήρθε εκείνη την ώρα ή ψιλομπλα-μπλα απευθυνόμενος σε χρήστες, το οποίο θα μπορούσε να κάνει με pm.

Επειδή, λοιπόν, όπως αστόχως (κατά τη γνώμη μου) αναφέρθηκε, εδώ δεν έχει κανένας μας σκοπό να κάνει τον μπάτσο (πέρα από τον Cartman στο avatar μου), προτίμησα να ανοίξω το topic να λύσουμε το πρόβλημα ως κοινότητα. Ο κανονισμός δεν είναι κάτι που συγγράφει μια ομάδα από administrators για να ικανοποιεί τα αυταρχικά της βίτσια, αλλά προτάσεις συμπεριφοράς που έχουν εξαχθεί από την εμπειρία πολλών ανθρώπων σε fora όλου του κόσμου.

Μπορούμε ακόμα-ακόμα να σταματήσουμε τελείως το moderation. Ταπεινή μου εκτίμηση: σύντομα θα ευχόμαστε να μην εμφανιστούν κι άλλοι "skywalker", γιατί τότε πραγματικά δεν θα έχει νόημα να γράφει κανείς στο forum, πέρα από spam bots. Ας μην συγχέουμε την συμπάθεια προς τον μοναδικό που "έχει τον τρόπο του να γράφει ό,τι του'ρθει" με την αστυνόμευση, παραφράζοντας την μέριμνα για έναν χώρο στον οποίο θέλουμε να κάνουμε που και που συζητήσεις και όχι chat.

Περιμένω περισσότερες απόψεις.
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
Άβαταρ μέλους
Luke Skywalker
Real Name: Λουκάς
Facebook ID: 0

Δημοσίευση από Luke Skywalker »

Καταρχήν για όσους δεν γνωρίσζουν να πω ότι αυτή η κατάστααση με τον skywalker είναι από παλιά.Μάλστα από πάντα!!!!Όλοι μας έχουμε ενδιαφέροντα πολλά και συζητάμε πάνω στα θέματα που μας σρέσουν...Αλλά το να απαντάμε παντού δεν δηλώνει σοβαρότητα αλλά παιδιαρίσματα...Ας σοβαρευτούμε...Κάνουμε πλάκα εκεί που μας παίρνει και αν μας παίρνει.Δεν είναι σωστό να πετάξω τώρα εγώ την βλακεία εδώ σε αυτό το topic επειδή έτσι μου..."ήρθε".Είμαστε σε μια "ηλεκτρονική κοινωνία" με νόμους μια κανονικής.Και ας σκεφτεί ο skywalker πως θα ένιωθε αν μιλούσε για καταλήψεις και ξαφνικά πεταγόταν ΄κάποιος άσχετος από πουθενά και του έλεγε ωραία μπλούζα...Βγαίνει και μωβ με ροζ βούλες ή μόνο σε καρώ????

Δηλαδή έλεος με αυτή την ιστορία!!!
Come crawling faster
obey your Master
your life burns faster
obey your Master
Master

July3 2007 Rockwave Metallica και τα μυαλά στα κάγκελα!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”