Καλή αρχή!!!
Πρωτοετής 2012-2013
Συντονιστές: φιάλη klein, Ryu, markelos, meleneemil
Re: protoetis 2012-2013
χαχαχαχαχαχα κοίτα μίλα τους να πάρεις μία ιδέα από το τι πρήξιμο θα φας όλο τον χρόνο!!!!!! το πιο σημαντικό είναι να μην δώσεις κινητό!!δεν θα σε αφήσουν σε ησυχία... 
Καλή αρχή!!!
Καλή αρχή!!!
Βοήθεια
Γεια σας ειμαι πρωτοετης και σημερα η πρωτη μερα που ανοιξα και λειτουργω τον λογαριασμο. Βασικά έχω ενα θέμα. Είμαι χαμένος. Πότε αρχίζουν τα μαθήματα? Πότε και απο που παίρνουμε βιβλία? Στη σχολη έχω γραφτει αλλα πότε θα μου δωσουν το πιστοποιητικό για να το παω στο στρατολογικό γραφείο?
απο τον σταθμο κατεχακη του μετρο με ποιο λεοφωρειο έρχομαι? γιατί την πρώτη μέρα που πήγα με ακολουθουσαν καπιοι παντου? (απο κομματα λογικα
) όποιος μπορει να απαντήσει θα είμαι ευγνόμων. ευχαριστω
απο τον σταθμο κατεχακη του μετρο με ποιο λεοφωρειο έρχομαι? γιατί την πρώτη μέρα που πήγα με ακολουθουσαν καπιοι παντου? (απο κομματα λογικα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος O kanenas την Τετ Σεπ 19, 2012 11:45 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Topic merged
Λόγος: Topic merged
- meleneemil
- Forum Moderator

- Real Name: Aimilios K
- Facebook ID: 0
Re: Βοήθεια
Πότε αρχίζουν τα μαθήματα? - Θα βγει ανακοίνωση στο semfe.ntua.gr
Πιστοποιητικό? - Θέλει αίτηση στη γραμματεία που παίρνει 2-3 μέρες.(νομίζω πρέπει να έρθει και ένα mail επιβεβαίωσης)
Βιβλία? - έχετε ακόμα...αλλά eudoxus.gr και στο λινκ για φοιτητές θα λέει πότε αρχίζει η περίοδος δήλωσης.
Κατεχάκη και λεωφορείο = 242 (έκανα και ρίμα)
(υπάρχει και το 608 από μέγαρο μουσικής αν θυμάμαι καλά)
Γιατί σε ακολουθούσαν...? - Μα για να βοηθήσουν φυσικά!
Υ.Γ. παρακαλώ επιβεβαίωση από κανέναν άλλο έμπειρο επειδή δε θυμάμαι και καλά.
edit: δες παρακάτω τις προσθήκες
Πιστοποιητικό? - Θέλει αίτηση στη γραμματεία που παίρνει 2-3 μέρες.(νομίζω πρέπει να έρθει και ένα mail επιβεβαίωσης)
Βιβλία? - έχετε ακόμα...αλλά eudoxus.gr και στο λινκ για φοιτητές θα λέει πότε αρχίζει η περίοδος δήλωσης.
Κατεχάκη και λεωφορείο = 242 (έκανα και ρίμα)
(υπάρχει και το 608 από μέγαρο μουσικής αν θυμάμαι καλά)
Υ.Γ. παρακαλώ επιβεβαίωση από κανέναν άλλο έμπειρο επειδή δε θυμάμαι και καλά.
edit: δες παρακάτω τις προσθήκες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος meleneemil την Τετ Σεπ 19, 2012 12:21 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Logical? maybe. ميلين اميل
- markelos
- Portal Moderator

- Real Name: Ace
608 ευαγγελισμός :p
-
Yoda
- Real Name: Γιόντα
Εκτός από το 242 μπορείς να πάρεις και το 140 (από κατεχάκη πάλι) αλλά μετά θα αναγκαστείς να περπατήσεις από την Κοκκινοπούλου μέχρι τη σχολή. Το πιστοποιητικό θέλει όντως αίτηση (πιστοποιητικό εγγραφής θα πάρεις έτσι κι αλλιώς αλλά θέλει ειδικό για στρατολογική χρήση!!!!!!). Για όλα τα υπολοίπα σε κάλυψε ο meleneemil επαρκώς.

- constant
- Portal Administrator

- Real Name: Konstantinos
Για το καλό σου μην ακούς αυτούς που σε ακολουθούν και θέλουν να σε "βοηθήσουν" πάντως! 
- d d doora!!
- Real Name: Domovoi
Θα πάρεις βιβλία...
"Θα αργήσουν πολύ οι καπιταλιστές να μας πουλήσουν το σκοινί που θα τους κρεμάσουμε??..γιατί ως τώρα μας πηδάν με το δονητή που τους φτιάξαμε.."
Αντιφασισμός: πόλεμος ενάντια στο φόβο
Αντιφασισμός: πόλεμος ενάντια στο φόβο
-
Giorgio P
- Real Name: Γιώργος (I think you got that by yourself...)
Εγώ πέρυσι έκανα τη δουλειά με το "απλό" που μου έδωσαν στην εγγραφή...Yoda έγραψε:(πιστοποιητικό εγγραφής θα πάρεις έτσι κι αλλιώς αλλά θέλει ειδικό για στρατολογική χρήση!!!!!!)
Così preziosa come il vino
così gratis come la tristezza
con la tua nuvola di dubbi e di bellezza...
così gratis come la tristezza
con la tua nuvola di dubbi e di bellezza...
- Tsakalos
- Real Name: Κώστας
- Επικοινωνία:
Re: Πρωτοτετής 2012-2013
Κ εγω πριν 800 χρονια που πηρα πιστοποιητικο για το στρατο μου εδωσαν απο τη γραμματεια το "απλο" πιστοποιητικο το οποιο μου ειπαν οτι ειναι για καθε χρηση και οτι δεν υπαρχει πιστοποιητικο αποκλειστικα για στρατολογικη χρηση στη σχολη μας!
Αυτα βεβαια πριν 800 χρονια...
Αυτα βεβαια πριν 800 χρονια...
Τελευταία προτεραιότητα η σχολή μου!
και να θυμομόστε τον κύριο Dio...

και να θυμομόστε τον κύριο Dio...

- tretoniac
- Real Name: Χρήστος
Παιδια ειμαι πρωτοετης μηπως ξερετε ποtε θα μου στειλουν το username και password στο e-mail μου?? Γραφτηκα πριν 2 μερες
-
FHS
- Real Name: fotis haidas
ΟΧΙ ΑΜΕΣΑ ΠΑΝΤΩΣ....................ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!
-
Mister D
- Real Name: Dimitris
Παίδες καλωσήρθατε
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=o1tj2zJ2Wvg[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=o1tj2zJ2Wvg[/youtube]
ΦΩΤΗ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!FHS έγραψε:ΟΧΙ ΑΜΕΣΑ ΠΑΝΤΩΣ....................ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!
Για τον στρατο μην αγχωνεστε. Και νοεμβρη να πας τα χαρτια σου εισαι οκ.
Μην αγχωνεστε γενικα. Το εμπ δεν ειναι σχολειο. Τα μαθηματα ειναι σε μορφη διαλεξης. Δεν ειναι υποχρεωτικη η παρακολουθηση. Τα βιβλια οσα υπαρχουν δωρεαν σιγα σιγα. Για την εναρξη των μαθηματων θα βγει ανακοινωση οπως ειπωθηκε και παραπανω. Και επειδη ακουω εδω μεσα διαφορους να λενε μην πλησιαζεται παρατσξεις κτλ. Ξεχνουν φαινεται οτι φετος ψηφισατε και μαλιστα 2φορες στις πιοκρισιμες εκλογες τις μεταπολιτευσης. Εγω σας προτεινωνα κανετε οτι προσταζει το μυαλο σας η οικονομικη σας κατασταση και η καρδια σας. Ετσι αλλιως δεν ειναι ολοι οι πολιτικοι χωροι ιδιοι.
Μην αγχωνεστε γενικα. Το εμπ δεν ειναι σχολειο. Τα μαθηματα ειναι σε μορφη διαλεξης. Δεν ειναι υποχρεωτικη η παρακολουθηση. Τα βιβλια οσα υπαρχουν δωρεαν σιγα σιγα. Για την εναρξη των μαθηματων θα βγει ανακοινωση οπως ειπωθηκε και παραπανω. Και επειδη ακουω εδω μεσα διαφορους να λενε μην πλησιαζεται παρατσξεις κτλ. Ξεχνουν φαινεται οτι φετος ψηφισατε και μαλιστα 2φορες στις πιοκρισιμες εκλογες τις μεταπολιτευσης. Εγω σας προτεινωνα κανετε οτι προσταζει το μυαλο σας η οικονομικη σας κατασταση και η καρδια σας. Ετσι αλλιως δεν ειναι ολοι οι πολιτικοι χωροι ιδιοι.
- tretoniac
- Real Name: Χρήστος
Δεν πειραζει... Μου το ειχαν στειλει και εγω το ειχα διαγραψει.. Παλι καλα που το gmail εχει καδο απορριματων..FHS έγραψε:ΟΧΙ ΑΜΕΣΑ ΠΑΝΤΩΣ....................ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!
- vikam18
- Real Name: andreas
καλησπερα παιδια..ειμαι κ εγω πρωτοετης..μπηκα 2ος στη σχολη και θα ηθελα να ρωτησω αν ξερετε αν δικαιουμε καποια υποτροφια ( λεφτα , επιδωτηση για λαπτοπ κλτ) ..καλη αρχη σε ολους κ θα τ πουμε κ απο μεσα νεοσεμφιτες