ΔΕΝ ΕΙΠΑ οτι δεν πρεπει να ασκουμε κριτικη ..απλα θεωρω (παλι προσωπικη αποψη ) οτι για να εισαι σε θεση να ασκεις κριτικη σε κατι πρωτα πρεπει να προσπαθεις κ εσυ προσωπικα για αυτο ..πως να τ πω ειμαι πιστος στην φραση --->''αξιοποιησε οσα εχεις κ μετα ζητα παραπανω'' ..δεν την θυμαμαι στ αρχαια
φυσικα αν καποιος εχει λογο που χρωσταει τοτε εννοειται πως για αυτον τ πραγματα αλλαζουν μην γινομαστε γραφικοι ..εννοειται οτι αυτος ο φοιτητης ξεκινα κ τερματιζει με αλλα δεδομενα ..δεν εκρινα απο ποσα μαθηματα εχει περασει ο καθενας μην πας να με βγαλεις τοοοσο *** γιατι δεν ειμαι ..μιλαω καθαρα για πολιτικη ..
τελος , το τι ειμαι δεν νομιζω οοτι ειναι σε θεση να τ κρινει κανεις απο σας κ μαλιστα τοσο απολυτα . δεν γραφτηκα στ σεμφε gr για να μιλησω για κομματα ουτε μπηκα στη σεμφε για να ακολουθησω καποια παραταξη ..ειμαι εναντια στις κομματικες παραταξεις καθως ολοι οι μεγαλοι επιστημονεσ που ξεκινησαν απο την ελλαδα(πχ δασκαλακης ) τονιζουν οτι αυτες ειναι που κατεστρεψαν σε μεγαλο βαθμο τα ελληνικα πανεπιστημια ..φυσικα τα ταξιδια κ οι σημειωσεις ειναι ελκιστικες αλλα δεν γινεται ετσι αγωνας . επισης εχω διαβασει εδω κ 2 χρονια τις θεσεις καθε καμματος κ ταυτοχρονα παρακολουθω κ την πραξη ..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ κομμα στην ελλαδα αξιο να κερδισει την εμπιστοσυνη μ ..επισης για να τελειωνουμε με αυτη την μισοεπανασταση ..η δικη μ δραση ειναι οταν εχω παραπονο να βγαινω στους δρομους ..οχι να μπαινω στα φορουμ και κανω πολιτικες συζητησεις ..η επανασταση ερχεται με πραξεις , με πορειες , με εργα ...εμενα αυτη ειναι η αποψη μ κ τελειωνω καθε πολιτικη συζητηση απλα εγραψα επειδη βλεπω οτι στ semfe gr παραποιουνται πλ τ λογια μ κατι πουυ δεν μου εχει ξανασυμβει τοσο εντονα .