Προβληματισμός για την αιτία των γεγονότων

"Η πολιτική αφορά το παρόν, ενώ μια μαθηματική εξίσωση την αιωνιότητα. "
Albert Einstein

Συντονιστές: antony07, Chris

Άβαταρ μέλους
mplamplampla
Real Name: Kiriakos Tsimplidis
Facebook ID: 0

Re: Προβληματισμός για την αιτία των γεγονότων

Δημοσίευση από mplamplampla »

papagalakos II έγραψε: Υ.Γ.
Στην ίδια σελίδα φαίνεται πως η Ελλάδα έχει μεγαλύτερη εγκληματικότητα ακόμα και από χώρες που προσπάθησες να παρουσιάσεις το ανάποδο, όπως η Αλβανία.
De diafono. To 50-60% omos einai apo allodapous. Gke-gke? H thes na sto kano pio liana?
Μαγείρευε μαγείρευε μπας και βγει το αποτέλεσμα...

Και το μπικίνι ΤΕΛΕΙΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

Μη ξεχάσετε να δώσετε συγχαρητήρια!
http://www.fthis.gr/article/272800/o-gi ... aristeyei-
Άβαταρ μέλους
mplamplampla

rontrigez έγραψε:Για άλλη μια φορά μπλα αποδεικνύεις οτι "επιστήμων" δεν μπορεί να λέγεσαι. Όσο και να χτυπάς τον κώλο σου την ορθή σκέψη την έχεις βγάλει από την κεφάλα σου. Ένας επιστήμονας δεν ερευνά "το φαίνεσθε", αλλά "το είναι". Κάτι που μάλλον ούτε καν έχεις ακούσει. Α ρε ΣΕΜΦΑΡΑ με τα φυντάνια σου.
Gia na to les esi den eimai.. Alla pos ta katafernete kai sto telos ola ta topic kataligoun se prosopikes epitheseis anti epixeirimaton..

Υ.Γ. Koita tin imerominia liksis ap' tin konserva prin ti fas.. Mporei na exei leiksei..

rontrigez

Δημοσίευση από rontrigez »

Off Topic
Εχω εδω μερικες που χουν ληξει απο το 44. Θες να συναντηθουμε να σου τις δειξω απο κοντα;
Ο ορθολογικος τροπος προσεγγισης της πραγματικοτητας και η επιστημονικη μεθοδολογια ειναι λεξεις αγνωστες για σενα και αυτο φαινεται απο τα γραφομενα σου. Λογικοφανη επιχειρηματα, σοφιστειες, σκεψεις με κουτακια, γενικευσεις χωρις επαρκη επαληθευση. Ολα αυτα μαζι, δυστυχως, σε καθιστουν κενο επθστημονικα, οσα πτυχια και μεταπτυχιακα να παρουσιαζεις. Ισως εχεις αποκτησεις καποιες δεξιοτητες αλλα μεχρι εκει.
Άβαταρ μέλους
Malefino
Real Name: Thomas
Facebook ID: 2147483647

Δημοσίευση από Malefino »

mplamplampla έγραψε: De diafono. To 50-60% omos einai apo allodapous. Gke-gke? H thes na sto kano pio liana?
Το έχει καταλάβει, το έχω καταλάβει, το έχουμε καταλάβει πολύ πριν εσύ δεις αυτήν την έρευνα. Πότε επιτέλους θα ξεστραβωθείτε και θα αρχίσετε να σκεφτεστε? να σκε-φτε-στε?

Φωνάζεις ότι δεν απαντάμε στα επιχειρήματά σου και πως το πάμε εκεί που θέλουμε. Και προφανώς θα το κάνουμε. Κι αυτό γιατί;

Γιατι την εγκληματικότητα, τουλάχιστον στο μεγαλύτερο μέρος της, την φέρνει η εξαθλίωση. Και η εξαθλίωση δεν έρχεται μόνη της, αλλά οφείλεται σε αυτό που λέμε mothafucking CAPITALISM. Για να έχουν τεράστιο πλούτο 10 άνθρωποι πρέπει να πεινάσουν 10.000.000. Θέλω να μου απαντήσεις σε αυτό επιτέλους, γιατί ποτέ δεν βλέπω να απαντάς.

Αν θέλεις να μιλησω για μένα, να ξέρεις πως χέζομαι πάνω μου κάθε φορά που περπατάω την αριστοτέλους για να πάω την κολλητή μου σπίτι της. Αριστοτέλους και Μακεδονίας.Φαντάζομαι πως θα έχεις περπατήσει σε αυτέ τις γειτονιές και δεν λες παπατζιλίκια. Περπατάω κοιτώντας δεξιά και αριστερά μην τυχόν και μου τη φέρει κάποιος και έχω το χέρι στη ζώνη τρέμοντας. Και ναι σιχαίνομαι να βλέπω κάτουρα και σκατά στον δρόμο, ακόμα και την άθλια μυρωδιά αυτών τω γειτονιών.

Αλλά πιο πολύ σιχαίνομαι τις αιτίες για τις οποίες υπάρχουν όλα αυτά. Σιχαίνομαι τον κάθε έλληνα στρατιώτη που σκοτώνει ανθρώπους στο Αφγανιστάν, σιχαίνομαι κάθε σωματέμπορα και κάθε μαφιόζο που τους παίρνει μία περιουσία για να τους φέρει εδώ, σιχαίνομαι το κάθε αφεντικό που τους πληρώνει με τα ελάχιστα ευρώ. Κοινώς σιχαίνομαι όλο αυτον τον συνδυασμό αφεντικά-κράτος-μαφία που αποτελεί και αυτό που λέμε ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ.
Αν αγαπάς θα φας πακέτο
κι αν μ'αγαπάς θα φας μπουκέτο.

VoxPopuli: producer, beatmaker and dj
https://soundcloud.com/voxpopuli2
https://voxpopuli2.bandcamp.com

Αναρχοσυνδικαλιστική Πρωτοβουλία Ροσινάντε: ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!
https://rocinante.gr
Άβαταρ μέλους
Ελλην
Banned
Real Name: Κωστας

Δημοσίευση από Ελλην »

Ρε ο άνθρωπος(mplamplampla) μιλάει με στατιστικά και αριθμούς.Και εσείς αντι να καταλάβετε το μέγεθος του προβλήματος λέτε ό,τι να ναι.Επιχειρήματα δικά σας δεν έχω δει πέραν του κλασσικού φταίει ο καπιταλισμός(που φταίει) για αυτό ας φέρουμε τον κομμουνισμό(να πάμε μια ώρα αρχίτερα).Η χώρα μπορεί να επιζήσει από τα μνημόνια και τα λοιπά αλλα πολύ φοβάμαι πως μετά θα είμαστε έρμαια στις αρρωστημένες ορέξεις των λαθρομεταναστών.Σήμερα σφάξανε τη γιαγιά,αύριο ποιον?
Πατρίδα Τιμή Χρυσή Αυγή
Άβαταρ μέλους
Full Metal Alchemist
Real Name: Konstantinos
Facebook ID: 849225054
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Full Metal Alchemist »

papagalakos II έγραψε:Μου έκαναν εντύπωση οι στατιστικές σου και ήθελα να ψάξω κι εγώ λίγο. Στη δικιά σου σελίδα, δεν είναι θέμα. Γιατί από αλλού το ξέρω πως δεν είναι όπως τα παρουσιάζεις. Και ήθελα να δω τη σούμα.

Μάντεψε λοιπόν ποιο είναι το top 5 στην συνολική εγκληματικότητα:

# 1 United States: 11,877,218
# 2 United Kingdom: 6,523,706
# 3 Germany: 6,507,394
# 4 France: 3,771,850
# 5 Russia: 2,952,370
Καταλαβαινεις οτι αναφερονται χωρες και οχι εθνικοτητες ετσι; Οι ΗΠΑ αλλα κ οι επομενες 3 ευρωπαϊκες χωρες ειναι οι πιο πολυπολιτισμικες και σε πιο αναλυτικα στατιστικα θα φαινονται και πως μοιραζονται τα ποσοστα στις εθνικοτητες καθε χωρας. Αν τα βρεις ανεβασε τα για να κανετε ουσιαστικη συζητηση. :wink:
People cannot gain anything without sacrificing something. You must present something of equal value to gain something. That is the principle of equivalent trade in alchemy. We believed that was the truth of the world when we were young...
o_apolytos
Real Name: Πραγματικό Όνομα

Δημοσίευση από o_apolytos »

Full Metal Alchemist έγραψε:
papagalakos II έγραψε:Μου έκαναν εντύπωση οι στατιστικές σου και ήθελα να ψάξω κι εγώ λίγο. Στη δικιά σου σελίδα, δεν είναι θέμα. Γιατί από αλλού το ξέρω πως δεν είναι όπως τα παρουσιάζεις. Και ήθελα να δω τη σούμα.

Μάντεψε λοιπόν ποιο είναι το top 5 στην συνολική εγκληματικότητα:

# 1 United States: 11,877,218
# 2 United Kingdom: 6,523,706
# 3 Germany: 6,507,394
# 4 France: 3,771,850
# 5 Russia: 2,952,370
Καταλαβαινεις οτι αναφερονται χωρες και οχι εθνικοτητες ετσι; Οι ΗΠΑ αλλα κ οι επομενες 3 ευρωπαϊκες χωρες ειναι οι πιο πολυπολιτισμικες και σε πιο αναλυτικα στατιστικα θα φαινονται και πως μοιραζονται τα ποσοστα στις εθνικοτητες καθε χωρας. Αν τα βρεις ανεβασε τα για να κανετε ουσιαστικη συζητηση. :wink:
Συγκεκριμένα, στις ΗΠΑ δεν υπάρχει η έννοια της εθνικότητας, όπως είναι στην Ευρώπη. Αμερικάνα είναι η Elaine Chao, αμερικάνος είναι ο Ομπάμα, αμερικάνος είναι ο Γαλιφιανάκης, αμερικάνος είναι ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο και αμερικάνα είναι η Σάλμα Χάγεκ. Παρόμοια ισχύουν και στην Αγγλία όπου πολλοί Αφρικανοί, Τζαμαϊκανοί, Πακιστανοί, Ινδοί και άλλοι ""απολίτιστοι"" θεωρούνται Άγγλοι. Και στη Γαλλία, πάρα πολλοί ""νότιοι κάφροι"" Αλγερινοί, Τυνήσιοι, Μαροκινοί θεωρούνται Γάλλοι. Και στη Ρωσία, πάρα πολλοί Καζάχοι, Τουρκμάνοι, Τατζίκοι, ακόμα και Έλληνες (Πόντιοι) θεωρούνται Ρώσοι.

Για δες κάτι πράγματα.

Μην πω και στην Ελλάδα πόσοι λαοί θεωρούνται Έλληνες, γιατί θα πρέπει να δημιουργηθεί άλλο τόπικ για να γίνει του Φαλμεράιερ...

Και θα στο πω εγώ να σε προλάβω. Πολλοί κρατούμενοι στις αμερικανικές φυλακές είναι μαυριδεροί, άρα τί σημαίνει αυτό; Ότι είναι εγκληματική φάρα, δεν εξηγείται αλλιώς... Όπως στο σχολείο, που μού'λεγε ένας "ανεξάρτητος" συμμαθητής ότι οι περισσότεροι που παίζουν στο ΝΒΑ και τρέχουν 100αρια είναι μαύροι γιατί οι μαύροι είναι καλοί μόνο στη γυμναστική... Μυαλό δεν έχουν, είναι βλάκες! Πόσους μεγάλους επιστήμονες μαύρους ξέρεις; μου έλεγε... Ε, βέβαια, δεν έχουν μυαλό οι μαύροι. Οι μαύροι είναι μαύροι. Γεννημένοι βλάκες, εγκληματίες και βιαστές. Λογικό.

ΥΓ1: ελπίζω να είναι φανερό και στους πιο αθώους για το πού πάει η κουβέντα με τα "αδιάσειστα" στοιχεία που προβάλλονται τόσο ταιριαστά με την άποψη του μπλαμπλά (και όσων τον σιγοντάρουν).

Και μια τελευταία ερώτηση: στα πόσα ρατσιστοτόπικ καίγεσαι; 1, 2, 3 ή... 4;
Manthos
Real Name: Manthos

Δημοσίευση από Manthos »

o_apolytos έγραψε: Και μια τελευταία ερώτηση: στα πόσα ρατσιστοτόπικ καίγεσαι;
Βασικά μάλλον ξεκινάνε καμμένοι. Επίσης δεν καταλαβαίνω τι νόημα έχει να συζητάνε εκείνοι που θέλουν να χτυπήσουν τις αιτίες που οδηγούν κάποιον στο έγκλημα με εκείνους που θέλουν απλώς να εκδιώξουν τους οικονομικούς πρόσφυγες.
Άβαταρ μέλους
Georgrinder
Real Name: Γιακουμης Πορδος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Georgrinder »

Είναι πολύ απλό και αντικειμενικό.

Η συνάρτηση της εγκληματικότητας είναι ανάλογη πολλών άλλων συναρτήσεων, μια από αυτές είναι και αυτή της λαθρομετανάστευσης. Αυτό σημαίνει ότι όσο περισσότεροι λαθρομετανάστες τόσο περισσότεροι και οι λαθρομετανάστες που εγκληματούν, άρα τόσο μεγαλύτερη εγκληματικότητα.
Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και πχ με την ανεργία. Όσο μεγαλύτερος ο δείκτης ανεργίας τόσο περισσότεροι θα είναι και οι άνεργοι άνθρωποι άρα και αυτοί που θα τείνουν προς την εγκληματικότητα, άρα τόσο μεγαλύτερη εγκληματικότητα. Η εγκληματικότητα επίσης αυξάνει με ρυθμό ανάλογο της ίδιας της εγκληματικότητας. Αν δεν κάνω λάθος μοντελοποιείται μέσω της λογιστικής εξίσωσης.

Αυτό το οποίο διαφέρει μεταξύ πχ της λαθρομετανάστευσης και της ανεργίας είναι ο συντελεστής αναλογίας τους. Όσο μεγαλύτερος συντελεστής τόσο μεγαλύτερη βαρύτητα έχει ο κάθε παράγοντας στην αύξηση της εγκληματικότητας. Προφανώς ο συντελεστής της ανεργίας > συντελεστή λαθρομετανάστευσης αφού και οι λαθρομετανάστες που εγκληματούν άνεργοι είναι .

Η εγκληματικότητα είναι πολυσύνθετη συνάρτηση και η αύξηση της λαθρομετανάστευσης είναι ένας εκ των παραγόντων από τους οποίους εξαρτάται.
A set is a Many that allows itself to be thought of as a One.

-Georg Cantor
rontrigez

και λέω εγώ τώρα, γιατί να μην καταπιαστούμε με την ανεργία που είναι και ο πιο σημαντικός παράγοντας και που είναι κοινός τόπος για ημεδαπούς και αλλοδαπούς για την μικροεγκληματικότητα, και μας αφορά άμεσα καθότι 6 στους 10 νέους είναι άνεργοι;
Άβαταρ μέλους
mplamplampla

rontrigez έγραψε:και λέω εγώ τώρα, γιατί να μην καταπιαστούμε με την ανεργία που είναι και ο πιο σημαντικός παράγοντας και που είναι κοινός τόπος για ημεδαπούς και αλλοδαπούς για την μικροεγκληματικότητα, και μας αφορά άμεσα καθότι 6 στους 10 νέους είναι άνεργοι;
Giati i lathrometanasteusi oksinei to provlima tis anergias (statistika kai mono, px ereunes apo ASOEE).

Mikroegklimatikotita onomazeis dolofonies gia 300 euros?

rontrigez

Ενδιαφέρουσα άποψη μπλα για την ανεργία. Και γω που νόμιζα οτι το οξύνει η καπιταλιστική κρίση. Τι πουταμάρες λέω, έ;
papagalakos II
Real Name: Λουμίδης

Δημοσίευση από papagalakos II »

mplamplampla έγραψε:
rontrigez έγραψε:και λέω εγώ τώρα, γιατί να μην καταπιαστούμε με την ανεργία που είναι και ο πιο σημαντικός παράγοντας και που είναι κοινός τόπος για ημεδαπούς και αλλοδαπούς για την μικροεγκληματικότητα, και μας αφορά άμεσα καθότι 6 στους 10 νέους είναι άνεργοι;
Giati i lathrometanasteusi oksinei to provlima tis anergias (statistika kai mono, px ereunes apo ASOEE).
Έχει ενδιαφέρον.
Δεν θες να ασχοληθείς με το μνημόνιο, την κυβερνητική πολιτική και τον καπιταλισμό εν γένει που καταργεί θέσεις εργασίας κατά εκατοντάδες χιλιάδες, αλλά θες να ασχοληθείς με τους μετανάστες που "οξύνουν την ανεργία".
Αλήθεια, θες να μας απαριθμήσεις μερικές δουλειές που δεν μπορούν να κάνουν οι Έλληνες γιατί τις παίρνουν οι μετανάστες;

Να υπενθυμίσω πως η προσωπικότητα που συστηματοποίησε τη λογική να δαιμονοποιεί τους μετανάστες και τους κομμουνιστές για να κρύβει τα προβλήματα της κυβερνητικής πολιτικής ήταν ο Γκέμπελς.

Αυτή είναι και η απάντηση για όσους απορούν: "μα πως έγινε και φασιστικοποιήθηκε η ελληνική κοινωνία;"
mplamplampla έγραψε:Mikroegklimatikotita onomazeis dolofonies gia 300 euros?
Η δολοφονία ενός ατόμου με κίνητρο 300 ευρώ είναι μικρό έγκλημα.

Η ώθηση στην αυτοκτονία 3,000 ανθρώπων με κίνητρο εκατομμύρια ευρώ είναι μεγάλο έγκλημα.
Άβαταρ μέλους
Ελλην
Banned
Real Name: Κωστας

Δημοσίευση από Ελλην »

papagalakos II έγραψε:Η δολοφονία ενός ατόμου με κίνητρο 300 ευρώ είναι μικρό έγκλημα.

Η ώθηση στην αυτοκτονία 3,000 ανθρώπων με κίνητρο εκατομμύρια ευρώ είναι μεγάλο έγκλημα.
Ε έχεις πρόβλημα ρε.Αν ήταν μέλος της οικογένειας σου πάλι αυτή την μ@@@@@@α θα έλεγες ή θα τα άλλαζες.Ρε δεν πάμε καθόλου καλά.
Πατρίδα Τιμή Χρυσή Αυγή
Άβαταρ μέλους
mplamplampla

Pososta anergias

Estonia 14.4%
Slovakia 13.9%
Lithouania 17.2%
Letonia 16.9%
Polonia 12.2%
Slovenia 11.9%
Ouggaria 11%

Mporeis na skefteis ti koino exoun autes oi xores??

Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική”