Πολλά από τα θέματα που έθιξες έχουν ήδη απαντηθεί προηγουμένως
Σχετικά με τα mathematica & matlab και την φορητότητα.... Υπάρχει και το wolfram alpha που ανοίγει και από κινητό
Συντονιστές: kostas213, markelos
LOLIh8 mags έγραψε:Τσέκαρε τούτο γω έχω κάνει παπάδες με αυτό http://www.swapp.gr/sites/default/files ... 426887.jpg
Ενοχλείς προφανώς κάνοντας το συγκεκριμένο που επιθυμείς...Αδικείς όλους του υπόλοιπους φοιτητές που δεν αντιγράφουν και μάλιστα με επαγγελματικό τρόπο, όπως φαίνεται οτι πας να κάνεις.alehunter έγραψε:antony07: δικες μου οι σπουδες κανω οτι επιθυμω δεν ενοχλω κανεναν
LocknLoad: και για αντιγραφη(δεν θελω να κρυβομαι κυριως για κειμενο=αποδειξεις)
Το να είσαι αντίθετος στο cheating δεν είναι λόξα...είναι η φυσιολογική και θεμιτή αντίδραση των φοιτητών που δεν αντιγράφουν και εκτιμούν τον κόπο και τις προσπάθειες τους.Aggelos έγραψε:Όποιος τέλος πάντων έχει αυτή τη λόξα (να υποστηρίζει ή να κράζει το cheating
Όχι παραίτητα...Θα μπορούσε συνεχίζοντας τις σπουδές του και μέτα το πτυχίο να ακολουθήσει την ίδια τακτική.Άσε που αυτό είναι νοοτροπία, δεν αλλάζει εύκολα και πιθανόν να έχει διάφορες εκφάνσεις στο μέλλον σε διάφορους τομέις π.χ. στον επεγγελματικό τομέα.ESMAP έγραψε:Θα το βρει μπροστά του.
Άντε ας το "δεχθεί" κάποιος αυτό.Το να ψάχνεις ειδικό κομπιουτεράκι που να σε βοηθάει στις αντιγραφές νομίζω είναι προκλητικό.LocknLoad έγραψε:Στη κατευθυνση φυσικης το χρειαζεσαι το κομπιουτερακι σε αρκετα μαθημα
Off TopicΟσο αφορα το cheating, νομιζω οτι πρεπει να περιοριζεται στο "μιλαω με τον διπλανο μου". ΑΑΑΑααααντε και κανα σκονακι με κατα τυπο που δε μπορεις να θυμασαι με τπτ.

Don't worry, όταν θα σε πιάσουν κάποια στιγμή, και θα είσαι η σταγόνα που ξεχείλησε το ποτήρι για τον συγκεκριμένο καθηγητή, θα σε δούμε πως (δεν) θα πάρεις πτυχίο...mnm έγραψε:Paidia 8a h8ela th gnwmh sas an einai kalutero na exw to skonaki anamesa sta podia mou i na to vazw panw sthn kolla??![]()

τι μετρα?θα μου κοψεις το θεμα?εβρισα?ειπα κατι που θυγει τα δικαιωματα καποιας ομαδας?kostas213 έγραψε:. Αν συνεχιστεί κατ' αυτόν τον τρόπο η συζήτηση, θα ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα.