Αφού, όταν ξεκίνησαν οι καταλήψεις, τόσος ήταν ο χρόνος που απέμενε για την εξεταστική. Πού είναι το παράλογο, φίλε Hengeo...Hengeo έγραψε:Είναι δυνατόν να πέρνεις απόφαση στα ξαφνικά να γίνει εξεταστική σε 4 εβδομάδες;
Συνέλευση τμήματος 18/04/06
- pao132003
- Real Name: Γιάννης
- Επικοινωνία:
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
- Hengeo
- Real Name: Γιώργος
- Facebook ID: 0
Αν εσύ θεωρείς αυτό το πρόγραμμα λογικό, άποψή σου. Εγώ θεωρώ ότι όχι μόνο τα στριμώχνουν μέχρι αηδίας όλα γιατί δεν έχουν το θάρρος να παραδεχτούν ότι δεν βγαίνουν αλλά και ότι το κάνουν με έναν από τους χειρότερους τρόπους. Τουλάχιστον αυτό της ΠΚΣ τα στρίμωχνε με πιο λογικό τρόπο lol :roll:pao132003 έγραψε:Αφού, όταν ξεκίνησαν οι καταλήψεις, τόσος ήταν ο χρόνος που απέμενε για την εξεταστική. Πού είναι το παράλογο, φίλε Hengeo...
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
- nura
- Real Name: Fotini
- Επικοινωνία:
16/4 μέχρι 7/5: 3 εβδομάδες αναπλήρωση μαθημάτων χειμερινού εξαμήνουtheos έγραψε:Παιδιά, κάποιος που θυμάται ας μας υπενθυμίσει ποια ήταν η πρόταση της ΠΚΣ. Thanks dudes...
7/5 μέχρι 14/7: 10 εβδομάδες μαθήματα θερινού εξαμήνου
14/7 μέχρι 28/7: 2 εδομάδαες εξεταστική θερινού εξαμήνου (πρώτο κομμάτι)
27/8 μέχρι 3/9: 1 εβδομάδα εξεταστική θερινού εξαμήνου (δεύτερο κομμάτι)
3/9 μέχρι 24/9: 3 εβδομάδες εξεταστική χειμερινού εξαμήνου
24/9 μέχρι 5/11: 6 εβδομάδες επαναληπτική εξεταστική.
Η διαφορα ειναι οτι η προταση της ΠΚΣ εβαλε ολες τις εξεταστικες μαζι... Δεν ξερω τι απο τα δυο ειναι χειροτερο...!
simera kapoioi 8a pigenan stin pritania na diamartiri8oun ti egine??? ti ta psaxnete? sk@t@ ola kai anamenomeno kai kala na pa8oume.... meta 8a zhtoume ptixia me a3ia... ti a3ia 8a exoun ptixia pou pernane apo koutsouremena e3amina kai pairnonte me mia sporadikh gnosh ton S.O.S den mporo na skefto... Na mas zhsoun oi agwnes kai oi agwnistes pou katestisan ta idiotika panepistimia aparaithta... An to psaksoume eimai sigouros oti ta epernan xontra apo th Giannakou... eimai 2 xronia sto polytexnio kai kaimo to exw na kanw ena e3amino normall xwris na trexoume.... Ante na doume....
- Tsakalos
- Real Name: Κώστας
- Επικοινωνία:
Ενταξει δεν ειναι και μ@λ@κι@ η γνωμη σου... Εγω τουλαχιστον συμφωνω απολυτα!Skliraios έγραψε:θα την πω και εγω τη μ@λ@κι@ μου δε κρατιεμαι!!!!λοιπον εγω θα προτινα να χασουμε το ετος!!!!!τι εννοω......Εννοω να κανουμε σε 3-4 εβδομαδες απο τωρα την επαναληπτικη του σεπτεμβριου και καπου 27 Αυγουστου 1 Σεπτεμβρη να γραφτουμε παλι ολοι στο εξαμηνο που γραφτηκαμε περσι το νοεμβρη.........τα ειπα και ξαλαφρωσα
Τελευταία προτεραιότητα η σχολή μου!
και να θυμομόστε τον κύριο Dio...

και να θυμομόστε τον κύριο Dio...

- Takis
- Real Name: Παναγιώτης
Μια στιγμή παιδιά γιατί θα τρελαθούμε εντελώς εδώ μέσα...
Αρχικώς να σημειώσω ότι παρακολούθησα και την ΓΣ την Τρίτη και την Συνέλευση τμήματος την Τετάρτη, δεν είμαι σε καμία παράταξη και δεν αντιπροσοπεύω κανέναν.
Εμένα η γνώμη είναι ότι όχι μόνο "πρέπει" να χαθεί το εξάμηνο, αλλά ότι το εξάμηνο έχει ήδη χαθεί. Μόνο και μόνο που συζητάμε την "αναπλήρωση" του έξαμηνου συννομοτούμε, αυτή είναι η δικιά μου άποψη αλλά και κάποιων Καθηγητών (βλ Κουρκουλής, εν μέρει άποψη, θυμίζω δεν αντιπροσοπεύω κανέναν).
Θεωρώ χυδαίο φοιτητές μικροετής να την πλήρωνουν για να πάνε μεγαλοετής φοιτητές διακοπές και να μην διαβάζουν το καλοκαιράκι!
Το ίδιο καλοκαιράκι που ο δευτεροετής φοιτητης -που κατά μέσο όρο χρωστάει τα μισά μαθήματα του δεύτερου εξαμήνου λόγω των περσινών "αναστατώσεων"- θα λιώσει!! στο διάβασμα για να έχει μια πιθανότητα να τα πάει καλά στην εαρινή εξεταστική. Ο ίδιος φοιτητής που δεν θα περάσει κάνενα μάθημα του χειμερινού εξαμήνου με καλό βαθμό διότι έχει χάσει κάθε επαφή με το "άθλημα" και δεν είναι δυνατόν να περιμένεις από αυτόν όχι μόνο να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς αλλά και να εντατικοποιείσει την επάναληψή του, αλλά και την παρακολούθησή των μαθημάτων, καθώς οι αναπληρώσεις αναμένεται να γεμίσουν όσο το δυνατόν περισσότερο τα κενά που υπάρχουν στο πρόγραμμα ή και εκτός προγράμματος {βλ Σάββατα, επίσημα δεν θα υπάρχουν μαθήματα τα Σάββατα διότι δεν μπορεί κανείς! να δεσμεύσει έναν καθηγητή να παρευρίσκετο στις αίθουσες τα Σάββατα, μπορεί κάποιο μέλος της ΔΕΠ λοιπόν να διαμαρτυρηθεί εγγράφος οπότε έμμεσα να θεωρηθεί παράνομο το πρόγραμμα μαθήματων -που δηλαδή έτσι κι αλλιώς μπορεί να το κάνει για να χαθεί το εξάμηνο [που έχει ήδη χαθεί]- και να κινηθούν διαδικασίες ακύρωσης του εξαμηνου} οπότε δεν θα υπάρχει χρόνος ούτε για να _____ με το συμπάθιο.
Συνοπτικά, το πρόγραμμα της Προεδρείας και το πρόγραμμα του Φοιτητικού συλλόγου είναι ΆΝΤΙ-ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ και απάνθρωπο για τους φοιτητές των μικρότερων ετών διότι δεν θα μάθουν τίποτα παρά τις βασικές γνώσεις για να ανταπεξέλθουν στα επόμενα εξάμηνα.
Οπότε προτείνω να χαθεί το εξάμηνο(που έχει ήδη χαθεί) για να μην πέσει πάνω στις πλάτες του 4ου εξαμήνου και πρακτίκα χάσουμε ολόκληρο έτος.
Αλλά να γίνουν εξετάσεις για τους μεγαλοετής που θέλουν να δώσουν μαθήματα τώρα, έστω ανεπίσημες...
Ζητώ συγνώμη προκαταβολικά από τους μεγαλοετείς φοιτητές που μπορεί να έχω προσβάλει τους ιδίους με την άγνοιά μου για το πως δουλεύει η κομματοκρατούμενη σχολή μας και την προδιάθεσή μου να κατηγορήσω κάποιον άλλον εκτός από τους γνωστούς άγνωστους...
Ζητώ ταπεινά συγνώμη.
Αρχικώς να σημειώσω ότι παρακολούθησα και την ΓΣ την Τρίτη και την Συνέλευση τμήματος την Τετάρτη, δεν είμαι σε καμία παράταξη και δεν αντιπροσοπεύω κανέναν.
Εμένα η γνώμη είναι ότι όχι μόνο "πρέπει" να χαθεί το εξάμηνο, αλλά ότι το εξάμηνο έχει ήδη χαθεί. Μόνο και μόνο που συζητάμε την "αναπλήρωση" του έξαμηνου συννομοτούμε, αυτή είναι η δικιά μου άποψη αλλά και κάποιων Καθηγητών (βλ Κουρκουλής, εν μέρει άποψη, θυμίζω δεν αντιπροσοπεύω κανέναν).
Θεωρώ χυδαίο φοιτητές μικροετής να την πλήρωνουν για να πάνε μεγαλοετής φοιτητές διακοπές και να μην διαβάζουν το καλοκαιράκι!
Το ίδιο καλοκαιράκι που ο δευτεροετής φοιτητης -που κατά μέσο όρο χρωστάει τα μισά μαθήματα του δεύτερου εξαμήνου λόγω των περσινών "αναστατώσεων"- θα λιώσει!! στο διάβασμα για να έχει μια πιθανότητα να τα πάει καλά στην εαρινή εξεταστική. Ο ίδιος φοιτητής που δεν θα περάσει κάνενα μάθημα του χειμερινού εξαμήνου με καλό βαθμό διότι έχει χάσει κάθε επαφή με το "άθλημα" και δεν είναι δυνατόν να περιμένεις από αυτόν όχι μόνο να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς αλλά και να εντατικοποιείσει την επάναληψή του, αλλά και την παρακολούθησή των μαθημάτων, καθώς οι αναπληρώσεις αναμένεται να γεμίσουν όσο το δυνατόν περισσότερο τα κενά που υπάρχουν στο πρόγραμμα ή και εκτός προγράμματος {βλ Σάββατα, επίσημα δεν θα υπάρχουν μαθήματα τα Σάββατα διότι δεν μπορεί κανείς! να δεσμεύσει έναν καθηγητή να παρευρίσκετο στις αίθουσες τα Σάββατα, μπορεί κάποιο μέλος της ΔΕΠ λοιπόν να διαμαρτυρηθεί εγγράφος οπότε έμμεσα να θεωρηθεί παράνομο το πρόγραμμα μαθήματων -που δηλαδή έτσι κι αλλιώς μπορεί να το κάνει για να χαθεί το εξάμηνο [που έχει ήδη χαθεί]- και να κινηθούν διαδικασίες ακύρωσης του εξαμηνου} οπότε δεν θα υπάρχει χρόνος ούτε για να _____ με το συμπάθιο.
Συνοπτικά, το πρόγραμμα της Προεδρείας και το πρόγραμμα του Φοιτητικού συλλόγου είναι ΆΝΤΙ-ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ και απάνθρωπο για τους φοιτητές των μικρότερων ετών διότι δεν θα μάθουν τίποτα παρά τις βασικές γνώσεις για να ανταπεξέλθουν στα επόμενα εξάμηνα.
Οπότε προτείνω να χαθεί το εξάμηνο(που έχει ήδη χαθεί) για να μην πέσει πάνω στις πλάτες του 4ου εξαμήνου και πρακτίκα χάσουμε ολόκληρο έτος.
Αλλά να γίνουν εξετάσεις για τους μεγαλοετής που θέλουν να δώσουν μαθήματα τώρα, έστω ανεπίσημες...
Ζητώ συγνώμη προκαταβολικά από τους μεγαλοετείς φοιτητές που μπορεί να έχω προσβάλει τους ιδίους με την άγνοιά μου για το πως δουλεύει η κομματοκρατούμενη σχολή μας και την προδιάθεσή μου να κατηγορήσω κάποιον άλλον εκτός από τους γνωστούς άγνωστους...
Ζητώ ταπεινά συγνώμη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Takis την Πέμ Απρ 19, 2007 11:57 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Βραχνός Προφήτης
- Επικοινωνία:
- Βραχνός Προφήτης
- Επικοινωνία:
- Tony Montana
Μας δουλεύουν ψιλό γαζί.
παρατάξεις-καθηγητές-υπουργείο.
όλοι βγαίνουν κερδισμένοι και νίπτουν τας χείρας τους.
και εμείς ψάχνουμε να βρούμε την καλύτερη λύση για να πάρουμε ένα αξιοπρεπές πτυχίο με ένα αξιοπρεπή βαθμό σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα.
δεν νομίζω ότι όποιος καθηγητής πει ότι δεν έχει χαθεί το χειμέρινό εξάμηνο ( και το εαρινό έτσι όπως πάμε...) θα ναι κάτι λιγότερο από ψεύτης.
ήμαρτον. πληρώνουμε την ανάγκη του ιδρύματος να μην χαθεί κανένα εξάμηνο και όσο το δυνατόν λιγότερες εξεταστικές.
μάλλον οι αποφάσεις δεν παίρνονται με γνώμονα το καλό των φοιτητών αλλά τη φήμη του πολυτεχνείου.
ωραία δωρεάν (ανύπαρκτη) παιδεία.
ερώτηση: ξέρει κανένας αν υπάρχει καμία φήμη αν κάποιο μάθημα κηρυχτεί αδίδακτο?
παρατάξεις-καθηγητές-υπουργείο.
όλοι βγαίνουν κερδισμένοι και νίπτουν τας χείρας τους.
και εμείς ψάχνουμε να βρούμε την καλύτερη λύση για να πάρουμε ένα αξιοπρεπές πτυχίο με ένα αξιοπρεπή βαθμό σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα.
δεν νομίζω ότι όποιος καθηγητής πει ότι δεν έχει χαθεί το χειμέρινό εξάμηνο ( και το εαρινό έτσι όπως πάμε...) θα ναι κάτι λιγότερο από ψεύτης.
ήμαρτον. πληρώνουμε την ανάγκη του ιδρύματος να μην χαθεί κανένα εξάμηνο και όσο το δυνατόν λιγότερες εξεταστικές.
μάλλον οι αποφάσεις δεν παίρνονται με γνώμονα το καλό των φοιτητών αλλά τη φήμη του πολυτεχνείου.
ωραία δωρεάν (ανύπαρκτη) παιδεία.
ερώτηση: ξέρει κανένας αν υπάρχει καμία φήμη αν κάποιο μάθημα κηρυχτεί αδίδακτο?
the world is yours
- sparc
- Real Name: Γιώργος
Όποιος πρότεινε 2 μήνες συνεχόμενη εξεταστική δεν πρέπει να έχει πάρει ποτέ του στα σοβαρά την σχολή τουλάχιστον! Είναι αδιανόητο κάποιος που διαβάζει για να περάσει αξιοκρατικά και με βαθμό 15 μαθήματα (συνολικά) χωρίς αντιγραφές (αριθμός που αντιστοιχεί σε ένα έτος σπουδών) να αντέξει, ψυχικά και σωματικά, 40 μέρες εξεταστική. είναι σκότωμα.
Όσοι θέλουν αυτές τις 40 μέρες να δώσουν ένα μάθημα την εβδομάδα να κρατήσουν τα σχόλια για τον εαυτό τους. Επίσης, είστε σοβαροί να θέλετε εξεταστική τον Ιούλιο; Έναν Ιούλιο που όλοι λένε ότι θα έχουμε και πρόβλημα με καύσωνες, χώρια η λειψυδρία;
Ακόμη, το να χαθεί εξάμηνο ή το έτος ολόκληρο δεν είναι βιώσιμη λύση για πολλούς!
Είναι φανερό ότι συμφωνώ με την πρόταση της Κυριάκη. Είναι ό,τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε αυτή τη στιγμή! Όσο για τις εξεταστικές των 3 εβδομάδων δεν είναι και τόσο μικρότερες από τις περισσότερες εξεταστικές των τελευταίων ετών...
Και επειδή τα έχω πάρει, όσοι έκαναν διακοπές με τις καταλήψεις, αντί να μελετούν, πρόβλημά τους! Η εξεταστική δεν είναι μια τυπική διαδικασία επιβεβαίωσης συμμετοχής και οι καταλήψεις δεν αναιρούν την αδιάκοπη εκπαιδευτική διαδικασία.
Μας μοιράζουν βιβλία κύριοι, μας παρέχουν σχεδόν δωρεάν Internet, η βιβλιοθήκη ήταν ανοιχτή. Όλα τα υπόλοιπα είναι υπεκφυγές. Αν θέλετε καλύτερη παιδεία, καλύτερο σύστημα, φροντίστε πρώτα να γίνετε φοιτητές!
Μα επιτέλους, έχει καταντήσει ξεφτίλα να διαφωνούμε με οτιδήποτε λένε οι μη-φοιτητές μόνο και μόνο επειδή το λένε αυτοί!
Όσοι θέλουν αυτές τις 40 μέρες να δώσουν ένα μάθημα την εβδομάδα να κρατήσουν τα σχόλια για τον εαυτό τους. Επίσης, είστε σοβαροί να θέλετε εξεταστική τον Ιούλιο; Έναν Ιούλιο που όλοι λένε ότι θα έχουμε και πρόβλημα με καύσωνες, χώρια η λειψυδρία;
Ακόμη, το να χαθεί εξάμηνο ή το έτος ολόκληρο δεν είναι βιώσιμη λύση για πολλούς!
Είναι φανερό ότι συμφωνώ με την πρόταση της Κυριάκη. Είναι ό,τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε αυτή τη στιγμή! Όσο για τις εξεταστικές των 3 εβδομάδων δεν είναι και τόσο μικρότερες από τις περισσότερες εξεταστικές των τελευταίων ετών...
Και επειδή τα έχω πάρει, όσοι έκαναν διακοπές με τις καταλήψεις, αντί να μελετούν, πρόβλημά τους! Η εξεταστική δεν είναι μια τυπική διαδικασία επιβεβαίωσης συμμετοχής και οι καταλήψεις δεν αναιρούν την αδιάκοπη εκπαιδευτική διαδικασία.
Μας μοιράζουν βιβλία κύριοι, μας παρέχουν σχεδόν δωρεάν Internet, η βιβλιοθήκη ήταν ανοιχτή. Όλα τα υπόλοιπα είναι υπεκφυγές. Αν θέλετε καλύτερη παιδεία, καλύτερο σύστημα, φροντίστε πρώτα να γίνετε φοιτητές!
Μα επιτέλους, έχει καταντήσει ξεφτίλα να διαφωνούμε με οτιδήποτε λένε οι μη-φοιτητές μόνο και μόνο επειδή το λένε αυτοί!
I think therefore I am? Could be! Or is it really someone else who thinks he's me?
Reymond Smullyan - This book needs no title
Στενή είναι η αρετή, δεν μπορώ να αναπνεύσω· μικρός, στενός είναι ο Παράδεισος, δε με χωράει· σαν άνθρωπος μου φαίνεται ο Θεός σας, δεν τον θέλω!
Ν. Καζαντζάκης - Ασκητική
Reymond Smullyan - This book needs no title
Στενή είναι η αρετή, δεν μπορώ να αναπνεύσω· μικρός, στενός είναι ο Παράδεισος, δε με χωράει· σαν άνθρωπος μου φαίνεται ο Θεός σας, δεν τον θέλω!
Ν. Καζαντζάκης - Ασκητική