Πρόγραμμα Χειμερινής Εξεταστικής 2007 και αλλαγές
Συντονιστές: constant, φιάλη klein, AlexandraDC, Ryu, markelos
- The Godfather
- drcypher
- Portal Administrator

- Real Name: Κώτσος Φίλ
Μην είσαι ρατσιστής... εμείς δηλ. οι συνταξιούχοι τι έχουμε; Τέσπα, αν όντως ισχύει αυτό για την κβάντο 2 μπορούμε τη Δευτέρα να κάνουμε ένα μπουφέ έξω από το Φυσικής για να το γιορτάσουμε. Σημαντική ανακούφιση (να κόβει λιγο αυτος ο κρύος ιδρώτας)
Πάντως θα δείτε πως αρκετά μαθήματα θα αρχίσουν να ξεφεύγουν προς τον Ιούνιο...
Πάντως θα δείτε πως αρκετά μαθήματα θα αρχίσουν να ξεφεύγουν προς τον Ιούνιο...
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
- noir
- Real Name: εθελοδουλο πρακτορακι :)
- Facebook ID: 0
- Επικοινωνία:
απορια προς δευτεροετεις--->
Καμια συζητηση για μηχανικη 1 και πιθανοτητες που ειναι την ιδια μερα εχει γινει; Υπαρχει το ενδεχομενο να αλλαξει ημερομηνια ενα απο τα δυο;
Καμια συζητηση για μηχανικη 1 και πιθανοτητες που ειναι την ιδια μερα εχει γινει; Υπαρχει το ενδεχομενο να αλλαξει ημερομηνια ενα απο τα δυο;

Η ελευθερία του ενός είναι προϋπόθεση για την ελευθερία του άλλου!
Κανένας έγκλειστος στις κρατικές φυλακές, κανένας σκλάβος στα αφεντικά!
Αντίσταση - Αυτοοργάνωση - Αλληλεγγύη
-
O_Xamenos
- Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
- Facebook ID: 682417817
- Επικοινωνία:
γιατι τα αλλα δυο???
πιθανοτητες μαζι με αριθμητικη 2
και θπκ με σδε???
πιθανοτητες μαζι με αριθμητικη 2
και θπκ με σδε???

Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
ο χαμένος τα παίρνει όλα
- noir
- Επικοινωνία:
πραγματι, αυτο δε το χα προσεξει.... Νομιζω πως εχουμε καθε δικιο να ζητησουμε να αλλαξει ημερομηνια ενος τουλαχιστον εκ των τριων μαθηματων μηχανικη 1-πιθανοτητες-αριθμητικη 2.

- pao132003
- Real Name: Γιάννης
- Επικοινωνία:
αφού είναι 3 μαθήματα από 3 διαφορετικά εξάμηνα! τι θέλετε πια, να κάνει η γραμματεία personalized πρόγραμμα για τον καθένα;
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
- noir
- Επικοινωνία:
Βασικα κατι τετοιο θα "αγγιζε την τελειοτητα", αλλα πολυ πιο απλα μπορει να φροντισει η γραμματεια να λαβει υποψην και το γεγονος πως δεν εχουν περασει ολοι ολα τα μαθηματα των προηγουμενων εξαμηνων. Που στο κατω κατω ειναι πιο αναμενομενο απο την εξεταστικη των 2μιση εβδομαδων, ετσι για να λεμε οτι εγινε... Αποψη μου ειναι πως θα μπορουσε καλλιστα να επεκταθει μια βδομαδα ακομα η εξεταστικη και να περνουσαμε και κανα μαθημα παραπανω, μιας και τη κανουμε τελικα....pao132003 έγραψε:αφού είναι 3 μαθήματα από 3 διαφορετικά εξάμηνα! τι θέλετε πια, να κάνει η γραμματεία personalized πρόγραμμα για τον καθένα;
Το 7ο εξαμηνο εξαμηνο και στο φυσικο και στο μαθηματικο δινει σχεδον καθε μερα ακομα και αν υπολογισεις πως μερικα απο τα μαθηματα ειναι απο διαφορετικες ροες.(!) Βαλε και κανα παλιο στο προγραμμα, και πες υστερα οτι ειναι παραλογη απαιτηση να μετακινηθει καποιο μαθημα....

-
O_Xamenos
- Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
- Facebook ID: 682417817
- Επικοινωνία:
δικιο εχει ο νουαρ.... θα μπορουσαμε να κανουμε μια βδομαδα παραπανω εξεταστικη.... δεν θα αλλαζε και τιποτα συγκλονιστικο...

Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
ο χαμένος τα παίρνει όλα
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Δεν λέτε καλά που θα γίνει και αυτή η εξεταστική?
Πως είναι δυνατόν με 12+ βδομάδες καταλήψεων να μην χάνουμε ούτε μία εξεταστική (Καλώς αλλά ήμασταν πολύ τυχεροί) και παράλληλα να έχουμε την απαίτηση αυτή να κρατήσει και ένα μήνα σχεδόν?Αφού δεν βγαίνει με τίποτα βρε παιδιά...
Πως είναι δυνατόν με 12+ βδομάδες καταλήψεων να μην χάνουμε ούτε μία εξεταστική (Καλώς αλλά ήμασταν πολύ τυχεροί) και παράλληλα να έχουμε την απαίτηση αυτή να κρατήσει και ένα μήνα σχεδόν?Αφού δεν βγαίνει με τίποτα βρε παιδιά...
There's too much blood in my alcohol system.
- The Godfather