Εισαγωγή στα Δίκτυα Επικοινωνιών
Συντονιστές: Ryu, markelos, meleneemil, Nasia!
-
abakas7
- Real Name: Ανέστης
- Facebook ID: 0
- Επικοινωνία:
Παραδέχομαι ότι δεν ήμουν καλά διαβασμένος. Αλλά με τέτοια θέματα πιστεύω ότι και καλά διαβασμένος να ήμουν πάλι δεν έγραφα.
Όσον αφορά τη θεωρία προφανώς μπορεί να βάλει (και αυτό έκανε) οποιαδήποτε δυσκολομνημόνευτη λεπτομέρεια θεωρίας θέλει. Από τα άλλα θέματα, το 2ο ήταν κλασικό πιστεύω και έβγαινε. Το 3ο όμως εκτός από το ότι ήταν δύο θέματα σε ένα, ζήταγε και κάτι θεωρητικές εξισώσεις στατιστικής!
Έλεος, τόσες κατηγορίες λυμένων ασκήσεων μοίρασε, θεωρία στατιστικής του ήρθε να βάλει;
Όσον αφορά τη θεωρία προφανώς μπορεί να βάλει (και αυτό έκανε) οποιαδήποτε δυσκολομνημόνευτη λεπτομέρεια θεωρίας θέλει. Από τα άλλα θέματα, το 2ο ήταν κλασικό πιστεύω και έβγαινε. Το 3ο όμως εκτός από το ότι ήταν δύο θέματα σε ένα, ζήταγε και κάτι θεωρητικές εξισώσεις στατιστικής!
Έλεος, τόσες κατηγορίες λυμένων ασκήσεων μοίρασε, θεωρία στατιστικής του ήρθε να βάλει;
"Ο σκεπτικισμός απέναντι στη Βίβλο, δεν πηγάζει από μια προσεκτική αξιολόγηση
των διαθέσιμων στοιχείων αλλά από μια τεράστια αρνητική προδιάθεση απέναντι στο
υπερφυσικό"
Millar Burrows, αρχαιολόγος του Παν/μίου του Yale
των διαθέσιμων στοιχείων αλλά από μια τεράστια αρνητική προδιάθεση απέναντι στο
υπερφυσικό"
Millar Burrows, αρχαιολόγος του Παν/μίου του Yale
-
Jheremias
- Real Name: Ένας περίεργος τύπος
- Facebook ID: 0
- Επικοινωνία:
[Φ7ο] Δίκτυα Επικοινωνιών
Καλησπέρα παίδες...
Πανάθεμά με. . .
Ρε παιδιά, τι παίζει με αυτό το πράγμα; Πάει καλά ο άνθρωπος; Αληθεύει οτι δεν δίνει τυπολόγιο και πρέπει κανείς να θυμάται απέξω τους τύπους στατιστικής που βάζει; Και άπειρες από τις ασκήσεις του δεν λύνονται με τίποτα...καλά, να υπολογιστεί κώδικας CRC με το χέρι; Ή οι άλλες με τα πλαίσια και τις ουρές που πετάει τους τύπους έτσι; Πιο δύσκολο μάθημα από άποψη κατανόησης δεν έχω συναντήσει! Σε όλα τα υπόλοιπα μαθήματα όλο και κάτι έπιανες...εδώ οι ασκήσεις του είναι όλα τα λεφτά !
Είναι τουλάχιστον συγκαταβατικός; Αν τον ρωτήσω θα μου απαντήσει; Πως περάσατε εσείς; Μάθατε απέξω τύπους για κάθε πρωτόκολλο;
Πανάθεμά με. . .
Ρε παιδιά, τι παίζει με αυτό το πράγμα; Πάει καλά ο άνθρωπος; Αληθεύει οτι δεν δίνει τυπολόγιο και πρέπει κανείς να θυμάται απέξω τους τύπους στατιστικής που βάζει; Και άπειρες από τις ασκήσεις του δεν λύνονται με τίποτα...καλά, να υπολογιστεί κώδικας CRC με το χέρι; Ή οι άλλες με τα πλαίσια και τις ουρές που πετάει τους τύπους έτσι; Πιο δύσκολο μάθημα από άποψη κατανόησης δεν έχω συναντήσει! Σε όλα τα υπόλοιπα μαθήματα όλο και κάτι έπιανες...εδώ οι ασκήσεις του είναι όλα τα λεφτά !
Είναι τουλάχιστον συγκαταβατικός; Αν τον ρωτήσω θα μου απαντήσει; Πως περάσατε εσείς; Μάθατε απέξω τύπους για κάθε πρωτόκολλο;
Η αχαριστία είναι το χειρότερο πράγμα. Μέμνησο τον νόμο της Μάνης....
Άσε , κι εγώ ακριβώς την ίδια άποψη με εσένα έχω για το μάθημα.Δεν το έχω περάσει και δίνω και παλινδρόμηση την ίδια μέρα...Όλα απ'έξω πρέπει να τα μάθεις.Εν τω μεταξύ βαθμολογεί τελείως σωστά.Δεν χαρίζεται καθόλου , αλλά ούτε και κόβει.Πώς δεν θεωρείται από πολλούς σαν μάθημα πτυχίου , δεν μπορώ να το καταλάβω.Είναι γελοία η κατάσταση πάντως , γιατί αν το παρακολουθήσεις το μάθημα , από ότι μου έχουν πει δεν σου προσφέρει απολύτως τίποτα.Τα slides του κάνει μόνο , λένε.
- The Godfather
- Eric Roberts
- The Godfather
- theos
- Real Name: Αριστοτέλης-Εμμανουήλ Θάνος-Φίλης (Μάνος) ge04017
Παιδιά, αυτό το μάθημα δεν το κάνουν μαζί οι φυσικοί του 4ου έτους και οι μαθηματικοι του 5ου έτους? Τα θέματα που μπαίνουν είναι κοινά?
Jheremias και slym ή κάποιος άλλος, μήπως μπορείτε να ανεβάσετε τα θέματα της κανονικής και επαναληπτικής 2007? Ευχαριστώ
Jheremias και slym ή κάποιος άλλος, μήπως μπορείτε να ανεβάσετε τα θέματα της κανονικής και επαναληπτικής 2007? Ευχαριστώ
Λογική είναι η τέχνη να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση!!!