pao132003 έγραψε:υποχρεωτική είναι (με την έννοια ότι είναι μέρος του βαθμού)
στο τελευταίο μάθημα (Τετάρτη 14.30) μας είχε πει και ώρα, τουτ'έστιν 12
1. Μπορεί και να μην πάρεις καθόλου μονάδες αν δε γράψεις πάνω από ένα όριο που θα θέσουν (αυτό ηταν υπό σκέψη). Αλλιώς, το ότι είναι υποχρεωτική η εξέταση δεν έχει νόημα!
2. Το ότι θα δώσουμε εμείς σίγουρα την Τετάρτη πριν μια βδομάδα το αποφάσισε. Δεν ηταν σίγουρο! Μέχρι να ανακοινώσει επίσημα κάτι, δε μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τίποτα!
I'm not a bitch, I just have a low tolerance for bullshit ..
Να ρωτήσω κάτι: Αν δεν πας να γράψεις το εργαστήριο,απλά δεν θα πάρεις καθόλου βαθμούς αλλά θα έχεις τη δυνατότητα να περάσεις το μάθημα μόνο με την τελική εξέταση (σήμερα δηλαδή!)? Είμαι παλιό εξάμηνο και εμείς τότε πέρα από την εργασία δεν είχαμε εξέταση εργαστηρίου και δεν ξέρω τι παίζει...
Μπορείς να το περάσεις και μόνο από την τελική εξέταση, απλά πας με άριστα το 7 στα 10 (το εργαστήριο δίνει συνολικά 3 μονάδες)
Νομίζω πάντως ότι μπορούσατε να παραδώσετε την εργασία που μας είχε δοθεί, για να πάρετε μια μονάδα και από εκεί! (από τις 3 του εργαστηρίου) Αν μιλήσεις με τους υπεύθυνους του εργαστηρίου, ίσως μπορείς ακόμα να την δώσεις!
I'm not a bitch, I just have a low tolerance for bullshit ..
ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ! αν γραψεις 5/10 (δηλ 3.5 στα 7) δεν το περνας το μαθημα...
Γαμώ... τα κράτη, γενικώς... Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω... Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά! ο χαμένος τα παίρνει όλα
Για το πώς διαμορφώνεται ο τελικός βαθμός ειπώθηκε σήμερα από τον Φιλιππάκη ότι δεν έχει αποφασιστεί ακόμα. Το σίγουρο είναι ότι το γραπτό πιάνει 7 στα 10. Για τα υπόλοιπα 3 μάλλον θα πιάνει 2 η εργαστηριακή εξέταση και 1 η εργασία, αλλά θα αποφασιστεί στο άμεσο μέλλον.
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
Επειδή έχω το βιβλίο των Μπακόπουλου-Χρυσοβέργη(Εισαγωγή στην αριθμητική ανάλυση-με βιβλιοθήκη προγραμμάτων και δισκέτα)
και έμαθα προσφάτως ότι τωρα παίζει ένα πράσινο του Παπαγεωργίου,μπορεί κάποιος να σκανάρει και να μου στείλει τη σελίδα των περιεχομενων ή να γράψει τους τίτλους των κεφαλαίων που πρέπει να διαβάσω?
ok thnx ta vrika
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obelix την Τετ Οκτ 17, 2007 4:41 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το βασικό διάβασμά σου είναι να ψάξεις να βρεις τις απαντήσεις των ασκήσεων που είναι στο φυλλάδιο που υπάρχει και στο εργαλείο του σάιτ.
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
Καλησπέρα! Μια ερώτηση σχετικά με την πρώτη εργασία του Φιλλιπάκη. Στο πρώτο ερώτημα, ζητάει να "καταχωρείται σε ένα άλλο διάνυσμα το ολικό σφάλμα στο τελευταίο σημείο της διαμέρισης. Στη συνέχεια να υπολογίζεται και να καταχωρείται σε ένα άλλο διάνυσμα το πηλίκο των δύο διαδοχικών τελικών σφαλμάτων".
Έχουμε τα εξής δεδομένα:
Η μέθοδος τρέχει n φορές.
Σε κάθε τρέξιμο έχουμε k σημεία διαμέρισης (δηλ. για το τρέξιμο i έχουμε k_i σημεία διαμέρισης).
Δυο ερωτήματα:
Όταν λέει "τελευταίο σημείο της διαμέρισης", εννοεί μόνο του τελευταίου τρεξίματος ή όλων των τρεξιμάτων;
Όταν λέει "διαδοχικών τελικών σφαλμάτων" εννοεί διαδοχικών για ένα συγκεκριμένο τρέξιμο (π.χ. για το 10ο τρέξιμο να διαιρέσουμε το 1ο με το 2ο, το 2ο με το 3ο, το n με το n+1) ή για όλα τα τρεξίματα (π.χ. το σφάλμα στο τελευταίο σημείο του 1ου τρεξίματος προς το σφάλμα στο τελευταίο σημείο του 2ου τρεξίματος, κ.ο.κ.);
Σύμφωνα με σημερινή απόφαση του Φιλλιπάκη τα εργαστήρια της ερχόμενης εβδομάδας θα πραγματοποιηθούν μόνο Δευτέρα τις εξής ώρες :
15:30-17:00
17:00-18:00
18:00-19:00
Μη ρωτήσετε γιατί το πρώτο είναι μιαμισάωρο και τα υπόλοιπα μονόωρα, θα σας γελάσω!
Ξαναλέω, ότι οι παραπάνω ώρες καθώς και όλη η απόφαση προέρχονται από σημερινή συνομιλία με το Φιλλιπάκη..Αν κάποιος μάθει αύριο κάτι διαφορετικό ας ενημερώσει εδώ.