[Μηχανογραφικό & ΣΕΜΦΕ] Παρακαλώ βοηθήστε με....!!!!!!!

Ιδιαίτερα ζητήματα που απασχολούν τη ΣΕΜΦΕ (όπως π.χ., συνδικαλιστικά, επαγγελματικά δικαιώματα, πρόγραμμα σπουδών κτλ.)

Συντονιστές: antony07, Chris

Laplace

Δημοσίευση από Laplace »

Σε πολλά απο αυτά που λες έχεις δίκιο για τις επαγγελματικές προοπτικές. Κ σίγουρα δν περιμένω να τελειωσω ΗΜΜΥ και να μ πάρουν σε σοβαρή δουλειά χωρίς μεταπτυχιακό.Εδώ ακουσα οτι για να γίνεις διευθυντής τμήματος θέλουν διδακτορικό :?  :shock: Ελπίζω να μν ισχύει γιατί δν αξίζει τον κόπο για 50 ευρώ διαφορά. Γραφω γιατί είναι το τοπικ για το Μηχανογραφικο και ΣΕΜΦΕ Παρακαλώ Βοηθήστε .... με!! Τώρα δν εγκατελειψα το ΣΕΜΦΕ λογω δυσκολίας, αν και δν είμαι ούτε στο ελάχιστον υποχρεωμένος να δικαιολογηθώ σε καμιά ανούσια και ανυποστατη κατηγορία.Είχα περάσει 26 μαθήματα πριν τν διπλή εξεταστική του Σεπτεμβρίου.Θα τελείωνα στα 5.5-6 χρόνια, που πιστεύω οτι είναι καλός χρόνος για τη δυσκολία που είχε η σχολή.Αν θέλεις σου στέλνω και αναλυτική. Ή μήπως δν θέλεις(ασφαλίτη)? Απλά δν αξίζει τον κόπο ως σχολή για τις ελάχιστες διεξόδους π σου δινει μετα.Δν μπορεί εσύ να σκίζεσαι να περάσεις 63 μαθήματα κ μετά σχεδόν αποκλειστική σου διέξοδος να είναι το γνωστό ''5 ευρώ την ώρα σε φροντιστήρια''. Εντάξει, οι καιροί είναι δύσκολοι και οι μισθοί χαμηλοί.Τώρα μπορεί να εγραψα στο τοπικ κ απο νοσταλγία για τη σχολή μ.Δν απειλεί κανέναν το σεμφε.Πρώτα πρώτα είναι ιδιαίτερη σχολή.Δν επικαλύπτεται πολυ με τς ΗΜΜΥ. Ποιό πολύ απειλούν οι σφετεριστές ΗΜΜΥ στα Χανιά ή οι υπολογιστές. Κ αν νομίζεις οτι κατέχεις το ύστατο προνόμιο της απόλυτης επαγγελματικής γνώσης, ενώ παραλληλα διαθέτεις το χάρισμα της ενόρασης, διαβασε αυτό να προσγειωθείς:

http://www.alfavita.gr/typos/typos071021a.php

Σκέψου πόσο μισθό θα παίρνει ο σεμφίτης που ψάχνει ακόμα το προφίλ του αποφοίτου του κ το τί μπορεί να κανει?
Κατά την αποψή μου το σκάνδαλο σεμφε θα σκάσει σε λίγο καιρό σαν βόμβα σαν το εργοστάσιο Ρικομέξ.
Batwoman

Δημοσίευση από Batwoman »

Πραγματικά διαβάζοντας την παραπάνω "συζήτηση" στενοχωρήθηκα...Προς τί όλη αυτή η απαξίωση των ανθρώπων που επέλεξαν να γίνουν φοιτητές της ΣΕΜΦΕ???Γιατί το γεγονός ότι είμαι φοιτήτρια της ΣΕΜΦΕ θα πρέπει να προϋποθέτει ότι ήθελα να γίνω ηλεκτρολόγος ή πολιτικός μηχανικός και απέτυχα??Θα μπω στο τρίτο έτος και σκεφτόμουν να ακολουθήσω ροή μηχανικής....Τώρα όμως βλέπω ότι αν το κάνω τελικά το "στίγμα" της αποτυχημένης, αυτής  που γούσταρε να γίνει μηχανικός και δεν τα κατάφερε ,θα με κυνηγάει αιωνίως...
Άβαταρ μέλους
HeartDoc
Real Name: Νίκος Καραστάθης

Δημοσίευση από HeartDoc »

@Laplace: Δε σου ζήτησε κανείς να απολογηθείς για τον λόγο που άλλαξες σχολή ή να πεις πόσα μαθήματα πέρασες (προσωπικά, "να μου", που λέμε εμείς οι άξεστοι στο λιμάνι). Κι αν κάτι τέτοιο κατάλαβες από το post μου, τότε μάλλον θα πρέπει να το ξαναδιαβάσεις. Αλλά από τη στιγμή που διάλεξες διαφορετικό δρόμο το γεγονός και μόνο ότι γυρίζεις πίσω για να πεις πράγματα που στεναχώρησαν εσένα φιλτράροντας τα μέσα από το πρίσμα της υποκειμενικής αντικειμενικότητας, μόνο καχύποπτα μπορεί να αντιμετωπισθεί. Ή νομίζεις πως όσα "συμβουλεύεις" τους μελλοντικούς φοιτητές, δεν είναι ήδη γνωστά τους (βλέπε τον Moses που ήξερε την κατάσταση -και του αξίζουν συγχαρητήρια που ψάχνεται από νωρίς- ) ή δεν έχουν αναφερθεί ξανά; Ή μήπως εμείς που του απαντήσαμε στο συγκεκριμένο post του είπαμε ότι όλα είναι ρόδινα, η ΣΕΜΦΕ είναι η γαμάουα σχολή της Ελλάδας κι άλλα τέτοια;
Σε κάποια πράγματα η επανάληψη γεννάει την καχυποψία, όχι την γνώση. :)
Όσο για τις διεξόδους, για ψάξε λίγο καλύτερα για μεταπτυχιακά στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Για ρώτα και κανέναν παλιό. Γιατί νομίζω και με απλό πτυχίο (αφού μιλάς για διεξόδους στο πτυχίο) από ΣΗΜΜΥ, πάλι με 5 ευρώ στο φροντηστήριο θα καταλήξεις...

@Batwoman: Χμμ.. αφού θα μπεις τώρα 3ο έτος, είσαι στο έτος μου. Ακολούθησε ρε συ ό,τι γουστάρεις κι ό,τι σε κάνει να νιώθεις όμορφα, χωρίς να νοιάζεσαι για το τι θα πούν οι άλλοι. Το "στίγμα" θα φύγει όταν επιτύχεις εκεί που δεν μπόρεσαν οι "γλώσσες". :P
Γιατί αν σου αρέσει αυτό που κάνεις τότε σίγουρα θα ασχοληθείς μαζί του και σίγουρα θα επιτύχεις, είτε αυτό είναι προσωπική επιτυχία, είτε κοινωνική.
Όπως είπα και μια φορά στην f_angel: Η ζωή θα ήταν πολύ πιο εύκολη αν δεν χρειαζόταν να σκεφτόμαστε 2 φορές: Μια για μας και μια για το τι θα πουν οι άλλοι. ;)
The day Microsoft makes something that doesn't suck is the day they start making vacuum cleaners.
Άβαταρ μέλους
theos
Real Name: Αριστοτέλης-Εμμανουήλ Θάνος-Φίλης (Μάνος) ge04017

Δημοσίευση από theos »

Η ζωή θα ήταν πολύ πιο εύκολη αν δεν χρειαζόταν να σκεφτόμαστε 2 φορές: Μια για μας και μια για το τι θα πουν οι άλλοι.

Νίκο αν είναι δικό σου αυτό πάρε +100 από μένα
Αν δεν είναι πάρε +50 γιατί μου άρεσε πολύ
Hall of fame λόγια!!!
Λογική είναι η τέχνη να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση!!!
Laplace

Δημοσίευση από Laplace »

Η μόνη σχολή που θα έχει παντα πέραση στην Ελλαδα είναι οι μπετατζήδες(Πολιτικοι Μηχανικοί).Κ για αυτο ξανα-ανέβηκε η βαση τους πανω απο τους ΗΜΜΥ.Γιατί όπως μ είπε και ένα φιλος, τα περισσότερα επαγγέλματα στηρίζονται απο αυτους(βλεπε Ηλεκτρολογοι,Μηχανολογοι,Τοπογραφοι, Αρχιτέκτονες).Συν του οτι η Ελλας το Καφενείο σου εχει σχεδον μηδενικη βιομηχανια.Δν σημαίνει ότι είναι καμια τρομερη σχολη απο αποψη γνωσεων αλλα..Εσένα δν σε χαλαει δηλαδη το κλιμα στο ΣΕΜΦΕ και οτι δημιουργηθηκε για να διοριστουν 120 καθηγητες(ο οποιος ειναι παρα πολυ μεγαλος αριθμος)?Κ τα μεταπτυχιακα στην Ελλαδα δν σου δινουν δικαιωματα, αυτο το ξερεις?
Άβαταρ μέλους
Eric Roberts

Δημοσίευση από Eric Roberts »

Όσον αφορά τα επαγγελματικά δικαιώματα,θεωρώ πως εξακολουθεί και υπάρχει πρόβλημα με τη ΣΕΜΦΕ.Το ζητούμενο όμως είναι ποιο είναι αυτό το πρόβλημα συγκεκριμένα.
Ταπεινή μου άποψη -ενδεχομένως και να κάνω λάθος- είναι οτι το μεγαλύτερο "πρόβλημα" αποτελεί το γεγονός πως για να βρείς δουλειά δε σου αρκεί μόνο το χαρτί.Χρειάζονται και γνώσεις μαζί μ'αυτό.
Ο λόγος που το θέτω έτσι,είναι επειδή πολλοί απο τη σχολή σου -αλλά και απο άλλες σχολές του ΕΜΠ- βγαίνουν στην αγορά εργασίας παντελώς άσχετοι και παρόλα αυτά βρίσκουν -σχεδόν αμέσως- δουλειά.
Οι απόφοιτοι αυτοί,κάνουν κάποια σεμινάρια -απο τις εταιρίες,δηλαδή πάνω σε ό,τι επιθυμούν εκείνες- και εξειδικεύονται πάνω σ'ένα συγκεκριμένο αντικείμενο,δίχως περαιτέρω γνώσεις.
Έτσι είναι το εργασιακό σήμερα.Απλά εξειδικεύεσαι σε κάτι συγκεκριμένο και αν έρθει η ώρα να κορεστεί ο κλάδος σου,θα ψάχνεσαι.
Το καλό λοιπόν με τη ΣΕΜΦΕ,είναι οτι αποκτάς γενικές γνώσεις (αλλά γνώσεις) που σου επιτρέπουν να ασχοληθείς με πάρα πολλά.
Δύσκολα βρίσκεις εργασία?Ναι,είναι θολά ακόμα τα πράγματα στην αγορά εργασίας για εμάς.
Χρειάζεσαι μεταπτυχιακό?Ναι,χρειάζεσαι αλλά ξέρω πολλούς που κάνουν μεταπτυχιακά και είναι απο "κορυφαίες" σχολές.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα απο την αρχή.
Η σχολή έχει τεράστιο βαθμό δυσκολίας (δεν υποννοώ οτι είναι μεγαλύτερος απο άλλων σχολών,καθώς δεν έχω φοιτήσει σ'αυτές),γεγονός που την καθιστά αξιόλογη όσον αφορά το επιστημονικό της επίπεδο.Φυσικά και μπορεί να τη βγάλει κανείς στα 5 χρόνια και με αξιοπρεπή βαθμό,αρκεί βεβαίως να προσπαθήσει (όχι σαν μερικούς μερικούς :( ).

Στο εξωτερικό έχει ζήτηση,γεγονός που καθιστά απαραίτητη μια τέτοια σχολή στη σύγχρονη κοινωνία.Αν τώρα,στην μπανανία δεν υπάρχει χώρος για τη ΣΕΜΦΕ είναι άλλη ιστορία.

Στη σχολή μπήκα χωρίς να γνωρίζω όχι απλά τι είναι,αλλά και χωρίς να ξέρω οτι είναι στο ΕΜΠ (εννοώ όταν τη δήλωνα).Την πρώτη χρονιά μάλιστα αγνοούσα την ύπαρξή της.
Όλα αυτά βεβαίως έχουν τις ρίζες τους στο τραγελαφικό εκπαιδευτικό σύστημα,το οποίο τοποθετεί για το Σ.Ε.Π (Σχολικός Επαγγελματικός Προσανατολισμός) το γυμναστή σου...
Άλλωστε την πρώτη χρονιά κι ενώ είχα μόρια να μπώ στους Μηχανολόγους Μηχανικούς στην Πάτρα,κατάφερα να εισαχθώ σ'ένα ΤΕΙ...Άλλο αν δεν τους είχα δηλώσει καν και απλά δεν είχα πρόβλημα να μπω στο Φυσικό Πατρών.Ούτε εκεί όμως.Έτσι όπως τα κατάφερα...
Άρα λοιπόν,δεν έχουν όλοι την πρεμούρα με το ΕΜΠ.Δεν είχα δηλώσει ούτε μία σχολή απο ΕΜΠ,καθώς προτιμούσα να περάσω Πάτρα που είναι κοντά στο σπίτι μου·δεν είχα τέτοιες ανησυχίες.
Όπως επίσης,αν ήξερα οτι αυτό που πραγματικά ήθελα ήταν να σπουδάσω -και όχι το πως θα βρώ εύκολα δουλειά- θα είχα περάσει Φυσικό απο την πρώτη χρονιά και δε θα έμπαινα στη διαδικασία να σκεφτώ τι θα μου προσφέρει σίγουρη επαγγελματική αποκατάσταση (αν ήταν έτσι θα είχα δηλώσει στρατιωτικές σχολές).
Τελικά η μοίρα με έφερε εδώ και αντί να πάρω ζεστά τη σχολή μου,άκουγα όλους αυτούς που έλεγαν για τα επαγγελματικά δικαιώματα,για το πιθανό ενδεχόμενο να κλείσει η σχολή,οτι δεν είμαστε στο ΤΕΕ,οτι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα και είχα ξενερώσει.
Σκέφτηκα να σηκωθώ να φύγω,να ξαναδώσω πανελλήνιες αλλά τρίτη φορά ήταν μεγάλη ταλαιπωρία.
Οπότε έμεινα αλλά ήμουν ακόμα ξενερωμένος και δεν πήρα ζεστά το θέμα,δεν ασχολήθηκα με τη σχολή όπως θα έπρεπε και δυστυχώς είμαι ακόμα εδώ...
Αν δεν άκουγα όλους αυτούς που κλαίγονταν για τα επαγγελματικά μας δικαιώματα θα είχα τελειώσει με τη σχολή,θα έκανα ένα καλό μεταπτυχιακό και ενδεχομένως να έβρισκα και μια καλή δουλειά.Μακριά απο'δω βεβαίως βεβαίως...
Ακόμα μπορώ βέβαια,απλά τώρα είναι πιο δύσκολα.
Δεν μπορώ όμως να ακούω άλλο για το ΤΕΕ και για τα μηχανιλίκια!!!
Στα @@ μου ρε!!!Δε με ενδιαφέρουν,δε θέλω να μπούμε.Τί δηλαδή,να πληρώνουμε τις εισφορές?Δεν είμαστε μηχανικοί με την έννοια που κυριαρχεί στην Ελλάδα και δε θέλω να γίνουμε ποτέ!!!

Επειδή η κουβέντα πήγε στις ευθύνες,έχω ακούσει κι εγώ ιστορίες για καθηγητές που το μόνο που ήθελαν ήταν να βολευτούν·και τους μισώ γι'αυτό.
Δε βλέπω όμως να γίνεται αναφορά στα συντεχνιακά φίλε Laplace...
Εσύ ο ίδιος ανέφερες οτι στις κατασκευαστικές δεν μπορούμε να απορροφηθούμε γιατί δε μας αφήνουν οι Πολιτικοί Μηχανικοί.
Ξέρεις οτι η ροή Ηλεκτρονική Φυσική κόπηκε λόγω πιέσων των ΗΜΜΥ?Επισήμως κόπηκε λόγω έλλειψης πόρων,κονδυλίων,ανεπισήμως είναι αυτό που σου λέω εγώ.
Είδες τι γίνεται με τους Φυσικομαθηματικούς και τον ΑΣΕΠ.Αλλωστε αυτό το topic  εσύ το είχες ανοίξει...
Το οτι το ΤΕΕ και οι μηχανικοί του είναι μια τεράστια συντεχνία που θέλει και ελέγχει τα εργασιακά είναι -δυστυχώς- γεγονός.Δεν υπάρχει έρευνα στην Ελλάδα και γι'αυτό δεν μπορούμε να απορροφηθούμε όπως και όπου επιθυμούμε.
Αλλά δεν υπάρχει επειδή κυριαρχεί το μυστρί,όπως έλεγε κι ένας καθηγητής της σχολής μας.

edit:Επειδή δεν το ξεκαθάρισα προηγουμένως.Για μένα δεν αποτελεί πρόβλημα το γεγονός πως για να βρείς δουλειά βγαίνοντας απ'τη ΣΕΜΦΕ,απαιτούνται και γνώσεις μαζί με το χαρτί.
Απλά το ανέφερα για να δείξω την κατάσταση που επικρατεί με τις άλλες σχολές και τα εργασιακά.
Εικόνα

Don't worry be happy...
Άβαταρ μέλους
drcypher
Portal Administrator
Portal Administrator
Real Name: Κώτσος Φίλ

Δημοσίευση από drcypher »

Laplace έγραψε:
J95 έγραψε:[..]
Ο σκοπός IMHO ήταν κυρίως να αναβαθμιστεί η δική τους θέση, κοινώς να μπορούν και αυτοί να κάνουν προτζεκτιές και τα τοιαύτα.

Η σχολή ΣΕΜΦΕ απ’ όσο ξέρω δεν εξασφαλίζει κανένα απολύτως επαγγελματικό δικαίωμα στους αποφοίτους της. Το πρόγραμμα σπουδών διαρκεί 5 έτη, αλλά οι απόφοιτοι δεν είναι μηχανικοί (οι μόνοι στο ΕΜΠ). Κάνουν (ποσοτικά τουλάχιστον) περισσότερη φυσική και μαθηματικά από τους φυσικομαθηματικούς, αλλά δεν έχουν δικαίωμα να διδάξουν π.χ. σε σχολεία. Γενικά από εκεί μέσα βγαίνουν το απόλυτο τίποτα, γιατί αυτά που διδάσκονται, ultimately, είναι μαθήματα κορμού των δύο πρώτων ετών μιας “κανονικής” σχολής ΕΜΠ, με ολίγη από πληροφορική. Ένα ξεχειλωμένο bachelor δηλαδή και τίποτα παραπάνω.

[..]

οι καθηγητές του ΣΕΜΦΕ είναι τα πρώην αποπαίδια που επιτέλους βολεύτηκαν και αυτά.

Η πραγματικότητα είναι αυτη
Γεγονότα:
  • Καμία συντεχνία (π.χ. ΤΕΕ) δεν έχει αναγνωρίσει δικαιώματα στη ΣΕΜΦΕ. Συγκεκριμένα η ΣΕΜΦΕ είναι η μόνη σχολή που δεν έχει γίνει δεκτή από το ΤΕΕ, άρα δεν αναγνωριζόμαστε ως μηχανικοί.
  • Η ΣΕΜΦΕ δεν έχει γίνει αποδεκτή από το ΑΣΕΠ για συμμετοχή συγκεκριμένα και μόνο στους διαγωνισμούς για την δευτεροβάθμια εκπαίδευση (όπως νομίζω ότι δεν έχει γίνει δεκτή καμία άλλη σχολή του ΕΜΠ, π.χ. οι Χημικοί Μηχανικοί για θέσεις καθηγητών χημείας, οι Ηλεκτρολόγοι για θέσεις καθηγητών Πληροφορικής, κλπ).
  • Από την συγγραφή, βέβαια, του κειμένου και μετά έχει μεσολαβήσει η Υπογραφή του ΠΔ που καθιστά την αλλαγή στάσης του ΑΣΕΠ ζήτημα χρόνου.
  • Η ΣΕΜΦΕ διαρκεί 5 χρόνια και έχει περισσότερα μαθήματα φυσικής και μαθηματικών από ότι το Μαθηματικό ή το Φυσικό του Πανεπιστημίου (ποσοτικά όπως αναφέρεται). Ποιοτικά πολλούς από τους τομείς της επιστήμης αντιμετωπίζονται από διαφορετική σκοπιά και με διαφορετικό στόχο.
  • Κάποιοι καθηγητές ωφελήθηκαν από την αναβάθμιση του Γενικού Τμήματος σε Σχολή ΕΜΦΕ
Υποκειμενικές εκτιμήσεις:
  • Σκοπός δημιουργίας της Σχολής ήταν να βολευτούν κάποιοι καθηγητές.
  • Οι καθηγητές της ΣΕΜΦΕ ήταν αποπαίδια στο ΕΜΠ
Υποκειμενικοί, κομπλεξικοί, εμπαθείς και κακοηθέστατοι αφορισμοί:
  • Από τη ΣΕΜΦΕ βγαίνεις το απόλυτο τίποτα
  • Υπάρχουν κανονικές και μη κανονικές σχολές στο ΕΜΠ
  • Συλλογισμός:
    • Πρόταση Α: "Η ΣΕΜΦΕ έχει περισσότερη (ποσοτικά) Φυσική από το Φυσικό"
    • Πρόταση Β: "Η ΣΕΜΦΕ είναι μαθήματα κορμού (2 ετών) μιας "κανονικής" σχολής ΕΜΠ (με λίγη πληροφορική)"
    • Λογικό συμπέρασμα: Το Φυσικό του ΕΚΠΑ είναι "λίγη πληροφορική" λιγότερο από τον κορμό μιας κανονικής σχολής ΕΜΠ.
    • Ερώτηση: Έχει όρια η αυθαιρεσία και η κακοήθεια ορισμένων "επιστημόνων";

Τα γεγονότα δεν νομίζω ότι θα κάτσει κανείς να τα αμφισβητήσει, όπως και δεν νομίζω κανείς να τα αγνοεί. Όποιος νομίζει ότι ανοίγει τα μάτια σε οποιονδήποτε ΣΕΜΦΕίτη έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του. Αρκετά με τους σωτήρες!

Οι υποκειμενικές κρίσεις (τις οποίες συχνά Laplace έχεις παρουσιάσει ως γεγονότα) μπορούν να φτάσουν στο όριο της συκοφαντικής δυσφήμισης. Πριν τις αποδεχτείς ως αληθείς και αρχίσεις σαν Ρομπέν των Δασών να τις διασπείρεις, φρόντισε να έχεις ανοιχτό το ενδεχόμενο να κληθείς σε απολογία γι' αυτό. Το έχεις κάνει στο παρελθόν, το κάνεις και τώρα. Απλώς έχε το νου σου γιατί και η μαγκιά έχει τα όριά της.

Οι κακοήθεις και εμπαθείς αφορισμοί καταδεικνύουν απλώς το λιποβαρές ορισμένων ανθρώπων, την στρεβλή αίσθηση που έχουν για την συναδελφική αλληλεγγύη καθώς και το αδικαιολόγητο κόμπλεξ που θα κρατάει μια ζωή ακόμα και τα γεγονότα που εκστομίζουν κρυφά δίπλα στο μεγαλείο της αυθαιρεσίας και της αθεμελίωτης κακίας τους.

Όρισέ μου τι είναι το "τίποτα" και μετά προσπάθησε να μου ορίσεις την πραγματικότητα που να δικαιολογεί τα παραπάνω που έχεις γράψει εσύ ή ο συνάδελφός σου. Όπως είπε και ο el_greco, 3 χρόνια σε αυτή τη σχολή και δεν πήρες μυρωδιά, όχι από την επιστήμη, από το πως λειτουργεί ένας απλός συλλογισμός.

Τολμάς, λοιπόν, μετά από τα παραπάνω (και όσα σου έχω για μετά) να μιλάς για ανυπόστατες κατηγορίες; ΕΣΥ LAPLACE? Λιγάκι ντροπή δεν βλάπτει...
Laplace έγραψε:Οποτε τα μαθηματα τους φαινονται πιο δυσκολα απο εναν μαθητη του 18-19.
Το επιχείρημα της βαθμολογίας είναι τουλάχιστον ρατσιστικό. Πέρασα στη ΣΕΜΦΕ με 19100+ μόρια (δεν θυμάμαι ακριβή αριθμό), μπαίνω στο 7ο έτος και βρίσκω κάποια μαθήματα ακόμα πολύ δύσκολα. Μήπως για κάποιον που έχει περάσει με 20 θα ήταν πιο εύκολα; Και πάλι ακροβατείς ανάμεσα στο στερεότυπο και τον παραλογισμό.
Laplace έγραψε:Γενικα θεωρώ πως το επιπεδο των φοιτητων στο ΣΕΜΦΕ εχει πεσει αρκετα.
Που και που φεύγουν κάποιοι κάφροι και ανεβαίνει λιγάκι. Πάντως έχει πλάκα πως ένα άτομο αμφιβόλου (ή αν θες αγνώστου) ικανότητας στις Φυσικές Επιστήμες και στα Μαθηματικά αξιολογεί συλλήβδην το πλήθος των φοιτώντων ή των εισαχθέντων σε μια σχολή. Ποιος νομίζεις ότι είσαι;
Laplace έγραψε:.Η σχολη μ είχε φανεί εξαιρετική,αλλά ενα αλλο μελανό σημείο είναι ότι εχουν κοπεί πολλα μαθήματα και εχει αλλαξει ο χαρακτήρας της σχολης.Εχει κοπει η ροη βιοιατρικης, κατι μαθηματα εμβιομηχανικης , μαθηματα κοινα με τους ΗΜΜΥ, και γενικα η σχολη κατα την αποψή μ γινεται πιο θεωρητική και στενεύει παραλληλα κ το αντικείμενο εργασίας.
Πότε μπήκες αγόρι μου και θυμάσαι ροή βιοϊατρικής και μαθήματα εμβιομηχανικής; Είχαν κοπεί τουλάχιστον ένα χρόνο πριν μπεις ή όχι; Το ήξερες ή όχι; Σε κορόιδεψε κάποιος; Κοιτάξου λίγο στον καθρέφτη και πες μου με ειλικρίνεια: Αν έμπαιναν μαθήματα εμβιομηχανικής (κοινά με τους ΗΜΜΥ), θα έλεγες μετά ότι η ΣΕΜΦΕ είναι αντιγραφή ή κακέκτυπΟ των ΗΜΜΥ; Δεν είναι προφανές (στους άλλους νομίζω είναι, γι' αυτό ρωτάω κι εσένα τώρα) ότι απλώς ψάχνεις αφορμή να διαχύσεις χολή, κακοήθεια και δυσφημιστική προπαγάνδα;
Laplace έγραψε:Δν νομιζω οτι εχει σημασία.Κυρίως απογοητεύθηκα από την απογγελματική αποκατάσταση της σχολης κ απο τις στενες τις διεξοδους(κατα την αποψη μ).
Όχι ρε μάγκα, δεν είναι έτσι. Γιατί η επαγγελματικη αποκατάσταση δεν έρχεται με την ίδρυση μιας σχολής. Έρχεται με τον καιρό, αφού η σχολή περάσει σε μια σταθερή κατάσταση ως προς το πρόγραμμα σπουδών της (και είναι λογικό τα πρώτα χρόνια να υπάρχουν έντονες αλλαγές και αναταράξεις), όταν υπάρξει δείγμα αποφοίτων και των ικανοτήτων τους. Και παρόλο που νομίζω ότι γενικά δεν είσαι και για πολλά (σε επίπεδο κατανόησης), αυτό τουλάχιστον πρέπει να το καταλαβαίνεις.

Εδώ και πολύ ώρα ασχολούμαι με την ουσία των όσων λες ή άκριτα αναπαράγεις. Αλλά στα δικά σου, ειδικά, γραπτά, θεωρώ ότι πρέπει καθένας να ξέρει ποια είναι η παθογένεια του γράφοντος. Το πρόβλημά σου, μάγκα, είναι ότι απογοητεύτηκες από την επιλογή σου. Μόνο που δεν έχεις μάθει (όπως φαίνεται) να φταις. Ό,τι συμβαίνει στραβά βαραίνει τους άλλους. Δεν σου έκατσε όπως το ήθελες (ή όπως το έστησες στην φαντασία σου) και τώρα προσπαθείς να αποδείξεις ότι φταίνει ΟΛΟΙ οι άλλοι (η ΣΕΜΦΕ, οι καθηγητές, τα θύματα οι φοιτητές, ΟΛΟΙ), εκτός από εσένα!

Είσαι από τους τύπους που τους παρατάει (ή παρατάνε) μια γκόμενα και αντί να συνεχίσουν την (όποια) ζωή τους, αναλώνονται για χρόνια μετά προσπαθώντας να πείσουν όλους ότι είναι καριόλα. Αυτός είναι ο ορισμός του αργόσχολου και κακοήθους μ$%^κα. Κι αυτό είναι γνώμη μου για σένα και τα γραπτά σου σχετικά με τη ΣΕΜΦΕ, με κάθε αφορμή, όπου σταθείς κι όπου βρεθείς. Ρε φίλε, δε σου'κατσε, τι θες τώρα;
Laplace έγραψε:Γιατί πέφτει τραγική παραπληροφόρηση και ωραιοποίηση των απείρων δυνατοτήτων του ΣΕΜΦΕ, και οι υποψήφιοι 1ετείς νομίζουν οτι βγαίνουν πανεπιστήμονες ενω πραγματικα πιστεύω ότι κανένας από σας δν μπορει να απαντήσει σε 2 βασικές ερωτήσεις. 1) Τί βγαίνω από αυτή τή σχολή? 2)Θα βρώ δουλειά μετά ή θα είμαι επαγγελματίας ανεργος?
Η τραγική παραπληροφόρηση γίνεται από άτομα σαν εσένα, Laplace. Η ωραιοποίηση γίνεται επίσης από άτομα σαν εσένα, Laplace. Φαίνεται να υπαχει ένας κύκλος στα μυαλά των αγνομώνων: "Ωραιοποίηση->Επιλογή->Απογοήτευση->Αποποίηση ευθυνών->Συκοφαντία". Είσαι τυπική περίπτωση, όχι εξαίρεση.

Θα (αντι)παραθέσω, λοιπόν, εγώ κάποια γεγονότα, και θέλω να το τυπώσεις και να μου το αρνηθείς αν μπορείς:
  • Από τη σχολή βγαίνεις με γνώσεις Φυσικής και Μαθηματικών, με περαιτέρω "ειδίκευση" (ή έμφαση) σε συγκεκριμένα πεδία μιας αχανούς επιστημονικής περιοχής,
  • Ο απόφοιτος ΣΕΜΦΕ έχει δικαίωμα συμμετοχής σε πολλούς (αν όχι τους περισσότερους) διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ, με μοναδική (και παροδική κατ' εμέ) εξαίρεση αυτόν της Δ.Ε..
  • Ο απόφοιτος ΣΕΜΦΕ γίνεται δεκτός από την Ένωση Ελλήνων Φυσικών και από τη Μαθηματική Εταιρία.
  • Το κράτος έχει αναγνωρίσει συγκεκριμένες δεξιότητες του αποφοίτου ΣΕΜΦΕ με προεδρικό διάταγμα
  • Ο απόφοιτος ΣΕΜΦΕ μπορεί να κάνει μεταπτυχιακό και διδακτορικό σε τομείς της φυσικής, των μαθηματικών, των οικονομικών καθώς και σε διατμηματικά που αφορούν παραδοσιακά τομείς Ηλεκτρολόγων, Μηχανολόγων, κλπ Μηχανικών. Φυσικά κάθε μεταπτυχιακό έχει τις απαιτήσεις και τα κριτήριά του, αλλά δεν υπάρχει φιρμάνι, λογικός κανόνας ή κάτι παρεμφερές που να αποκλείει τους ΣΕΜΦΕίτες από τις σπουδές μετά το πτυχίο της ΣΕΜΦΕ. Και φυσικά κάτι τέτοιο ΔΕΝ συμβαίνει (όπως υποννοεί το βαρύγδουπο "τίποτα" που επί όλον αυτόν το καιρό αναμασάς).
  • Πολλοί απόφοιτοι (για του λόγου το αληθές) έχουν ήδη αποκτήσει ή κάνουν μεταπτυχιακά μόνο με το πτυχίο ΣΕΜΦΕ στην κατοχή τους σε πολλές Σχολές της Ελλάδας και του Εξωτερικού.
  • Απόφοιτοι ασχολούνται ήδη με την έρευνα (κατά κανόνα παράλληλα με τις μεταπτυχιακές σπουδές τους).
  • Πολλοί απόφοιτοι έχουν ήδη πιάσει δουλειά κάνοντας χρήση του πτυχίου τους, είτε απασχολούνται στο αντικείμενό τους είτε σε άλλο (η ετεροαπασχόληση είναι παθογένεια της χώρας μας και δεν κάνει διακρίσεις σε σχολές και σε ιδρύματα).
Δηλαδή τι παραπάνω ήθελες; Να χτίζεις πολυκατοικίες, να κάνεις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις ή να διδάσκεις σε σχολείο; Αν ήθελες κάτι από αυτά, απλώς έκανες λάθος στο πρώτο σου μηχανογραφικό. Μπορούσες να δηλώσεις κατ' ευθείαν μια σχολή μηχανικών ή φυσικό/μαθηματικό πανεπιστημίου. Δεν χρειαζόταν να έρθεις στη ΣΕΜΦΕ. Παραδέξου το, σκύψε για λίγο το κεφάλι και συνέχισε την (μίζερη όπως δείχνεις) ζωή σου. Αν δεν ήθελες κάτι από αυτά τα 2-3, αλλά κάτι από τα παραπάνω που σου ανέφερα, και παρόλα αυτά, "έφυγες" τότε απλώς προτίμησες να αποχωρήσεις πριν γίνει προφανής η ανικανότητά σου.

Τα δικά μας τα @@ γιατί τα σπας όμως;
Laplace έγραψε:Ή μήπως δν θέλεις(ασφαλίτη)?
Είσαι γελοίος.
Laplace έγραψε:Θα τελείωνα στα 5.5-6 χρόνια, που πιστεύω οτι είναι καλός χρόνος για τη δυσκολία που είχε η σχολή. Απλά δν αξίζει τον κόπο ως σχολή για τις ελάχιστες διεξόδους π σου δινει μετα.Δν μπορεί εσύ να σκίζεσαι να περάσεις 63 μαθήματα κ μετά σχεδόν αποκλειστική σου διέξοδος να είναι το γνωστό ''5 ευρώ την ώρα σε φροντιστήρια''.
Το τι αξίζει και τί δεν αξίζει το ξέρει καθένας για τον εαυτό του. Η πρόβλεψή σου για το ότι οι ΣΕΜΦΕίτες θα παίρνουν 5 ευρώ στα φροντιστήρια είναι τόσο αστεία όσο ότι θα τέλειωνες τη ΣΕΜΦΕ στα 5.5-6 χρόνια.
Laplace έγραψε:Κατά την αποψή μου το σκάνδαλο σεμφε θα σκάσει σε λίγο καιρό σαν βόμβα σαν το εργοστάσιο Ρικομέξ.
Δεν θα περίμενα κάτι πιο μετριοπαθές ή λιγότερο πικρόχολο από εσένα. Και επειδή φαίνεται να νομίζεις πως ξέρεις πολλά, θέλω να σου ζητήσω ένα χρονικό διάστημα που δίνεις ακόμα στη ΣΕΜΦΕ. Θέλω να εμφανιστείς με τα ίδια τεράστια (δήθεν) @@ σου εκείνη την περίοδο και να δούμε αν η ΣΕΜΦΕ έχει σκάσει σαν βόμβα και ποιος θα είναι ο μισθός σου σχετικά με τον μισθό ενός ΣΕΜΦΕίτη.
Laplace έγραψε:Εσένα δν σε χαλαει δηλαδη το κλιμα στο ΣΕΜΦΕ και οτι δημιουργηθηκε για να διοριστουν 120 καθηγητες(ο οποιος ειναι παρα πολυ μεγαλος αριθμος)?
Επαναλαμβάνω ότι αυτό είναι συκοφαντία. Θέλω όποτε αναφέρεις κάτι τέτοιο (ειδικά όταν παραθέτεις συγκεκριμένα ονόματα προσώπων, όπως έκανες τις προάλλες) να γράφεις και το όνομά σου, γιατί φαίνεται πως έχεις την τάση να γ$%ς με ξένα @@. Αν έχεις ελάχιστη συναίσθηση του τι λες θα το γράφεις επώνυμα.

Για να κλείσουμε: Θεωρώ πως [έχεις κάνει προσωπικές επιλογές με μεγάλη προχειρότητα και αστοχία. Δεν ήξερες τι ήθελες και εξακολουθείς να ψάχνεσαι. Ντροπιάστηκες και παραπληροφορήθηκες από τον εαυτό σου και ζητάς να το πληρώσουν άλλοι. Είσαι ένας από τους αδύναμους κρίκους στην αλυσίδα της συκοφαντίας εναντίον μιας σχολής και σύσσωμου του έμψυχου δυναμικού της. Έχεις τεράστια ιδέα για τον εαυτό σου αν νομίζεις πως όλοι αυτοί οι άνθρωποι που δεν έχουμε παραιτηθεί, ντε και καλά πέσαμε θύματα κοροϊδίας σύμφωνα με την δική σου ιδέα για μια Σχολή.

Προσπάθησε να ξεπεράσεις τον κομπλεξισμό σου και -σε παρακαλώ- προσπάθησε να συγκρατήσεις την κακοήθεια και την συκοφαντική δυσφήμιση. Έχεις ξεπεράσει κάθε όριο, και δεν είσαι καν καλός στην προπαγάνδα. Άραγε που είσαι καλός; ;)

Υ.Γ.: Απορώ με τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν άτομα σαν αυτόν με το σεις και με το σας. Γιατί το θέμα δεν είναι το τί λέει κάποιος (δεν έχω πρόβλημα να δεχθώ οποιοδήποτε ελάττωμα της σχολής, και σε καμία περίπτωση δεν ισχυρίζομαι πως είναι τέλεια ή καλύτερη από άλλες, εν τέλει μη συγκρίσιμες). Το θέμα είναι ο συστηματικός τρόπος που επαναλαμβάνει την ίδια πρόχειρη κακοήθεια και ο προφανής στόχος που έχει. Έχει γεμίσει 3 φοιτητικά φόρα με τη χολή του και τη διαφήμιση της αποχώρησής του. Στα @@ μας ρε φίλε...

Κακώς απαντάω, γιατί τροφοδοτώ τον κομπλεξισμό του, αλλά κάποια στιγμή πρέπει κάποια πράγματα και άτομα να μπουν στη θέση τους. Κάποια άτομα σε όποια σχολή κι αν φοιτούν απλώς ντροπιάζουν την επιστημονική κοινότητα, την έννοια της αλληλεγγύης και το υγιώς σκέπτεσθαι. Είναι απλώς κατίνες, και ως τέτοιες πρέπει να αποκροούονται.

Υ.Γ.2: Ρε αλάνι, 3 χρόνια στην "κωλοσχολή", δεν έμαθες ότι είναι "Η σχολή" και όχι "Το σχολή";
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
O_Xamenos
Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
Facebook ID: 682417817
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O_Xamenos »

Η μόνη σχολή που θα έχει παντα πέραση στην Ελλαδα είναι οι μπετατζήδες(Πολιτικοι Μηχανικοί).Κ για αυτο ξανα-ανέβηκε η βαση τους πανω απο τους ΗΜΜΥ.
κατεβασε λοιπον λαπλας το μπαιρακι την σημαια κατα της σεμφε και ελα να υπογραψουμε ενα συμφωνο ανακωχης και να κυρηξουμε τον ανενδοτο αγωνα κατα των Πολ.Μηχ που σας περασαν στα μορια... εγω μαζι σου...
Δεν μπορώ όμως να ακούω άλλο για το ΤΕΕ και για τα μηχανιλίκια!!!

Στα @@ μου ρε!!!Δε με ενδιαφέρουν,δε θέλω να μπούμε.Τί δηλαδή,να πληρώνουμε τις εισφορές?Δεν είμαστε μηχανικοί με την έννοια που κυριαρχεί στην Ελλάδα και δε θέλω να γίνουμε ποτέ!!!
πεστα χρυσοστομεεεεεεεεεεεε
ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΤΕ
Εδώ και πολύ ώρα ασχολούμαι με την ουσία των όσων λες ή άκριτα αναπαράγεις. Αλλά στα δικά σου, ειδικά, γραπτά, θεωρώ ότι πρέπει καθένας να ξέρει ποια είναι η παθογένεια του γράφοντος. Το πρόβλημά σου, μάγκα, είναι ότι απογοητεύτηκες από την επιλογή σου. Μόνο που δεν έχεις μάθει (όπως φαίνεται) να φταις. Ό,τι συμβαίνει στραβά βαραίνει τους άλλους. Δεν σου έκατσε όπως το ήθελες (ή όπως το έστησες στην φαντασία σου) και τώρα προσπαθείς να αποδείξεις ότι φταίνει ΟΛΟΙ οι άλλοι (η ΣΕΜΦΕ, οι καθηγητές, τα θύματα οι φοιτητές, ΟΛΟΙ), εκτός από εσένα!
αυτη ειναι η παθυση τελικα??? και εγω που νομιζα πως ειναι απλα ενας γκρινιαρης....
Εικόνα
Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα

Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Laplace

Δημοσίευση από Laplace »

Απαξιώ και να απαντήσω στην πληθώρα απο τις μ@λ@κίες που γράφεις.
Οσον αφορά τα δημόσια ή προσωπικά κατηγορώ σου , μου αρέσει και που εσύ τα στηρίζεις πίσω απο ενα επιστημονικό ψευδώνυμο.Ωραίος εισαι :?
Οι προσωπικές αντιπαραθέσεις ομως τετοιου τύπου είναι ασχετες με το φορουμ κ γενικά είσαι γνωστός για αυτές σε μεγάλο βαθμό.Σε πολλά τόπικ προσπαθείς να κατακεραυνώσεις συναδέλφους(εστω πρώην) με ψευδοφρουδικές ή επιστημονικές φαμφαρολογίες.Αν θέλεις να συζητήσουμε κατι σε προσωπικό επίπεδο στείλε pm και θα τα πουμε σε κανα μσν.
Οσον αφορά το επιπεδο των φοιτητών της σχολής , αυτό το εννοω σε συνάρτηση με το βαθμό των πανελληνίων τους, όχι με βάση την επίδοσή τους μέσα στη σχολή. Και αν θυμάμαι καλά η σχολή δν είναι φιλολογική. Δν διδασκόμαστε αρθρα, αντωνυμίες ή σύνταξη μέσα σε αυτήν. Για το σαρκαστικό και πνευματώδες (λες εσυ) σχολιο που εκανες στο τέλος.
Και ένα άσχετο σχόλιο.Μα πόσο άσχετοι είμαστε οι νεοέλληνες?Ενα αρνητικό σχόλιο γράφει κάποιος για κάτι(συγκεκριμένα για τη σχολη), και αρχίζετε τις επιθέσεις.Ουτε εποικοδομητική κριτική , ουτε τίποτα.
Βρήκα κάποια στοιχεία ή ενδείξεις για το όνομα της σχολής σε ενα φορουμ αναθεώρησης, ή για το ονομα στην αγορά εργασίας κ τα παρουσίασα. Οποιος θέλει τα διαβαζει.Όποιος δν θέλει υιοθετεί τις δικές του αποψεις.
Άβαταρ μέλους
drcypher
Portal Administrator
Portal Administrator
Real Name: Κώτσος Φίλ

Δημοσίευση από drcypher »

Laplace έγραψε:Απαξιώ και να απαντήσω στην πληθώρα απο τις μ@λ@κίες που γράφεις.
Κρίμα, εγώ απάντησα στις δικές σου ;)
Laplace έγραψε:Οσον αφορά τα δημόσια ή προσωπικά κατηγορώ σου , μου αρέσει και που εσύ τα στηρίζεις πίσω απο ενα επιστημονικό ψευδώνυμο.Ωραίος εισαι :?
Βρε συ! Σύνελθε! Παραληρείς... Τι σχέση έχει η επιστήμη με το ψευδώνυμό μου; Πως περιορίζει αυτά που γράφω; Ένα πράγμα θα σου πω, και ας γελάσει και το παραδαλό κατσίκι μ' αυτά που γράφεις: Έχεις ψευδώνυμο "Laplace"! :P :P :P

Όσο για το τι στηρίζω και που, λέω αυτό που λέω, και δεν στηρίζομαι ούτε σε nicks ούτε σε ονόματα (προσωπικά δεν έχω κρύψει ποτέ ποιο είναι το όνομά μου, ούτε σε αυτό το forum ούτε σε κανένα).
Laplace έγραψε:Μα πόσο άσχετοι είμαστε οι νεοέλληνες?Ενα αρνητικό σχόλιο γράφει κάποιος για κάτι(συγκεκριμένα για τη σχολη), και αρχίζετε τις επιθέσεις.Ουτε εποικοδομητική κριτική , ουτε τίποτα.
Όχι άρχοντα, δεν έκανες αρνητικό σχόλιο. Και δεν έκανες ούτε με την στιγμιαία έννοια (γιατί κάνεις εδώ και μήνες σε πολλά fora), δεν έκανες καν απλώς "αρνητικό" σχόλιο. Έκανες συκοφαντικά σχόλια, εκστόμισες υπερβολές, κιτρινισμούς και παραλογισμούς. Παρόλα αυτά κάθομαι και αντιπαραθέτω στις καφρίλες σου μια λίστα από αλήθειες για τη Σχολή (σε αντιδιαστολή με το τίποτα με το οποίο ταύτισες εσύ και ο blogger μέντοράς σου τους ΣΕΜΦΕίτες), τις οποίες δε σχολιάζεις καν. Άσε, λοιπόν, τους νεοέλληνες και μίλα απλά για τον εαυτό σου. Ίσως είναι μια αφορμή η συγκεκριμένη να συμφωνήσω μαζί σου. Γιατί πραγματικά είσαι άσχετος ;)
Laplace έγραψε:Βρήκα κάποια στοιχεία ή ενδείξεις για το όνομα της σχολής σε ενα φορουμ αναθεώρησης, ή για το ονομα στην αγορά εργασίας κ τα παρουσίασα. Οποιος θέλει τα διαβαζει.Όποιος δν θέλει υιοθετεί τις δικές του αποψεις.
Ωραία. Ας μείνει, λοιπόν, εκεί. Αυτά που προσπαθείς να μεγαλοποιήσεις με τραχύτητα και αδεξιότητα τα ξέρουμε ήδη. Δεν μας λες τίποτα καινούριο. Εσύ επίσης τα είχες ακούσει και δεν ήθελες να τα πιστέψεις, και τώρα προσπαθείς να μας πείσεις ότι εξαπατήθηκες. Δεν γίνεται κάθε φορά που ένα παλικάρι κάνει μια ερώτηση για τη ΣΕΜΦΕ να πετάγεσαι σαν την μαραμένη τσουτσού να βγάλεις το ίδιο βαρετό κόμπλεξ. Έχασες 3 χρόνια από τη ζωή σου από δική σου επιλογή, δεν θα τα πάρεις πίσω με το να μας κάνεις κάθε φορά τα αρ$#%ια τσουρέκια. Γιατί αυτό κάνεις.

Καλή συνέχεια στη σχολή σου, και άσε μας εμάς να "καταστραφούμε".Σε βαρεθήκαμε ;)
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
Laplace

Δημοσίευση από Laplace »

Οκ μεγαλε πανεπιστημονα, αέναε και σχετικέ drcypher. Καλη συνεχεια κ στη δικια σου σχολή.
Άβαταρ μέλους
HeartDoc
Real Name: Νίκος Καραστάθης

Δημοσίευση από HeartDoc »

theos έγραψε:
Η ζωή θα ήταν πολύ πιο εύκολη αν δεν χρειαζόταν να σκεφτόμαστε 2 φορές: Μια για μας και μια για το τι θα πουν οι άλλοι.

Νίκο αν είναι δικό σου αυτό πάρε +100 από μένα
Αν δεν είναι πάρε +50 γιατί μου άρεσε πολύ
Hall of fame λόγια!!!

Θα πάρω από εδώ τα +100 και θα δώσω τα μισά στο
drcypher έγραψε:Δεν μπορώ όμως να ακούω άλλο για το ΤΕΕ και για τα μηχανιλίκια!!!

Aν x αυτά που έδωσα στον Κώστα, πόσο είναι το x;

Απάντηση για τους μη ΣΕΜΦΕίτες: x=50

Το επίπεδο της ΣΕΜΦΕ ήταν χαμηλό...

Απόδειξη:
1ος Τρόπος:
Διαβάστε το topic από την 1η σελίδα. :)

2ος Τρόπος:
Και αν θυμάμαι καλά η σχολή δν είναι φιλολογική. Δν διδασκόμαστε αρθρα, αντωνυμίες ή σύνταξη μέσα σε αυτήν.
Το παίχτες μου ήταν καλό, το διαιτητή όμως ήταν μ... - μ... - μ... - μ.... ! :P
Off Topic
Θα μπορούσες ρε άνθρωπε να πεις ότι έκανες λάθος στην πληκτρολόγηση. Και μόνο αυτός ο ανόητος τρόπος που προσπαθείς να ρίξεις το φταίξιμο αλλού είναι η ακράδαντη απόδειξη για όσα ισχυρίζεται ο Κώστας.
drcypher έγραψε:Ωραία. Ας μείνει, λοιπόν, εκεί.
Πιστός ακόλουθος του Νόμου του Μέρφυ.
The day Microsoft makes something that doesn't suck is the day they start making vacuum cleaners.
Laplace

Δημοσίευση από Laplace »

Offtopic: Δν εχω συνηθίσω ακομα το καινουργιο μ πληκτρολογιο κ μ ξεφευγουν καμια φορα 1,2 γραμματα.
Άβαταρ μέλους
theos
Real Name: Αριστοτέλης-Εμμανουήλ Θάνος-Φίλης (Μάνος) ge04017

Δημοσίευση από theos »

Συγχαρητήρια Laplace για το καινούργιο πληκτρολόγιο.Χαίρομαι που μοιράστηκες μαζί μας αυτήν την αλλαγή στη ζωή σου!
Λογική είναι η τέχνη να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση!!!
Lifo

Δημοσίευση από Lifo »

MAΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ.. ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΤΕ.
.
.
.
.
>>>

Είδατε, αν θέλω κάνω κι εγώ flame και γίνεται σκατά το topic.
Aλλα δε θέλω.. ακόμα.  8)

Λοιπόν, σοβαρά τώρα.

" Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται ", έτσι δε λένε συνήθως?
Εμένα θα μου μείνει η απορία γιατί και άτομα που "δεν την έχουν"-απ' ό,τι φαίνεται, δεν τους ξέρω και προσωπικά- "πετάγονται" προς υπεράσπιση.. δεν ξέρω κι εγώ τίνος ή ποιου. :roll:

Αναφέρομαι φυσικά στον Νίκο Β. και τον Κώστα.
( βαριέμαι να αλλάζω αλφάβητο )
Προσωπικά, ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ότι εσείς μπήκατε στη συγκεκριμένη σχολή με την νοοτροπία
την οποία στηλίτεψα στο post μου.
( άντε, ας τον κάνουμε τον κόπο για το Alt+Shift :P )

Αλλά, ειλικρινά, ΔΕΝ προτίθομαι να συνεχίσω ΝΑ ΑΝΕΧΟΜΑΙ να καταλαβαίνετε ό,τι σας βολεύει από τα όσα
-αρκούντως ξεκάθαρα και ζυγισμένα- γράφω.
Και αυτό πάει προς όλους.

Το "γιατί" εξακολουθώ να γράφω στο forum σας είναι δικό μου θέμα.

ΑΝ ΔΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ, κάντε μου ban.
Έχετε κάθε δικαίωμα και θα το σεβαστώ . _
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lifo την Δευ Οκτ 22, 2007 12:54 pm, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
' Όσο υπάρχουν σφαγεία θα υπάρχουν και πεδία μαχών ' - L. Τolstoy
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ειδικά Θέματα”