Φυσική II (Ηλεκτρομαγνητισμός I)

Παρακολουθώ όλα τα μαθήματα.

Συντονιστές: φιάλη klein, Ryu, markelos, meleneemil

Άβαταρ μέλους
apolski
Real Name: ---
Facebook ID: 0

Re: Φυσική ΙΙ

Δημοσίευση από apolski »

NickNafplio έγραψε:To 2b ηταν το μονο που δεν εκανα, δεν με εφτασε ο χρονος να το ψαξω αλλα υποθετω πως με καποιο τυπο για το πηνιο θα βγαινει. Αυτο που με ανισυχει ειναι το αν θα χασω πολυ απο εναν εκθετη που εχασα στο δρομο στους υπολογισμους του 2α, με αποτελεσμα να βρω πεδιο ανεξαρτητο του φ ενω δεν ειναι...
Παντος εχω την εντυπωση οτι ηταν τα πιο ευκολα θεματα της δεκαετιας, μαλλον ο Τρακας ηθελε να περασει κοσμο!
Στο 2α το πεδιο εξαρταται απο το φ και μαλιστα απο το cos^2(φ) οποτε λογικα θα σου κοψει κατι. Παντως το 2ο θεμα ηταν αρκετα δυσκολο (ειδικα το 2β) αλλα το 1ο και το 3ο ηταν πραγματικα γελοια. Μονο που εγω εκανα μλκια στο πρωτο και το χανω ολοκληρο μαλλον :ssss:
Άβαταρ μέλους
NickNafplio
Real Name: Νικος (mod(p^n)) ...

Δημοσίευση από NickNafplio »

apolski έγραψε:
NickNafplio έγραψε:To 2b ηταν το μονο που δεν εκανα, δεν με εφτασε ο χρονος να το ψαξω αλλα υποθετω πως με καποιο τυπο για το πηνιο θα βγαινει. Αυτο που με ανισυχει ειναι το αν θα χασω πολυ απο εναν εκθετη που εχασα στο δρομο στους υπολογισμους του 2α, με αποτελεσμα να βρω πεδιο ανεξαρτητο του φ ενω δεν ειναι...
Παντος εχω την εντυπωση οτι ηταν τα πιο ευκολα θεματα της δεκαετιας, μαλλον ο Τρακας ηθελε να περασει κοσμο!
Στο 2α το πεδιο εξαρταται απο το φ και μαλιστα απο το cos^2(φ) οποτε λογικα θα σου κοψει κατι. Παντως το 2ο θεμα ηταν αρκετα δυσκολο (ειδικα το 2β) αλλα το 1ο και το 3ο ηταν πραγματικα γελοια. Μονο που εγω εκανα μλκια στο πρωτο και το χανω ολοκληρο μαλλον :ssss:
Ναι το γνωριζω, βγαζοντας ομως ενα a = bcosφ εξω απο μια ριζα, δεν το υψωσα κατα λαθος στην σωστη δυναμη και ετσι στο δρομο απλοποιηθηκε και γι αυτο μου βγηκε ανεξαρτητο
Ο νεοφιλελές της διπλανής πόρτας
Άβαταρ μέλους
apolski

Δημοσίευση από apolski »

Ασε κι εγω εκανα ενα ταγικο λαθος απροσεξιας στο 1ο θεμα και μαλλον θα χασω ολοκληρη την ασκηση. Ειναι πολυ κριμα να χανεις μοναδες για τετοια λαθη... Αν οι καθηγητες ειναι νορμαλ τοτε δεν θα κοψουν πολυ...

Btw, στο 2β βρηκα Φβ=μ_0 Ι ριζα(2) και κατι στον παρονομαστη (ενα π αν θυμαμαι καλα)..
Άβαταρ μέλους
NickNafplio

Re: Φυσική II (Ηλεκτρομαγνητισμός I)

Τι γίνεται ρε παίδες και αργεί τόσο το τμήμα "Α-Λ"? Πήγε κανείς καμία βόλτα από το γραφείο του κ.Γαζή? Το συνηθίζουν να βγάζουν τα αποτελέσματα των 2 τμημάτων με διαφορά τόσων ημερών?
Άβαταρ μέλους
meleneemil
Forum Moderator
Forum Moderator
Real Name: Aimilios K

Δημοσίευση από meleneemil »

Πριν λίγες μέρες είχα ρωτήσει κάποιον...όχι τον ίδιο το Γαζή και αυτό που άκουσα είναι ότι είχε και στοιχειώδη σωματίδια να διορθώσει και αργεί...από βδομάδα τί να πω..//..?
Logical? maybe. ميلين اميل
Άβαταρ μέλους
Artemoila
Real Name: Artemis
Facebook ID: 1003775262

Δημοσίευση από Artemoila »

Οι λύσεις των θεμάτων πάντως έχουν αναρτηθεί διπλά στα αποτελέσματα έξω απ το γραφείο του τράκα
Άβαταρ μέλους
meleneemil
Forum Moderator
Forum Moderator

Μίλησα σήμερα με τον κ.Γαζή και μου είπε ότι τα αποτελέσματα αργούν ακόμα και να δω σε 1-2 βδομάδες...
Άβαταρ μέλους
NickNafplio

Βγήκαν, όμως για κάποιον περίεργο λόγο το όνομά μου δεν είναι στη λίστα!!! Και υπολόγιζα 8 στη χειρώτερη.... του έστειλα mail, άντε να δούμε...
Dave
Real Name: *

Δημοσίευση από Dave »

NickNafplio έγραψε:Βγήκαν, όμως για κάποιον περίεργο λόγο το όνομά μου δεν είναι στη λίστα!!! Και υπολόγιζα 8 στη χειρώτερη.... του έστειλα mail, άντε να δούμε...
Στα αποτελέσματα της φυσικής 3 πάντως δεν αναγράφονταν το όνομα όσων είχαν κάτω από 3. Τώρα αν έγινε κι εδώ...
Άβαταρ μέλους
meleneemil
Forum Moderator
Forum Moderator

NickNafplio έγραψε:Βγήκαν, όμως για κάποιον περίεργο λόγο το όνομά μου δεν είναι στη λίστα!!! Και υπολόγιζα 8 στη χειρώτερη.... του έστειλα mail, άντε να δούμε...
Και εγώ το ίδιο!Ο μεγαλύτερος ήταν 7!!!Τί έγινε?Χωρίς αστεϊσμούς τώρα..//..
Από κάτω έλεγε κάτι για 31/68 και στην αρχή λέω..."Διόρθωσε στα 68... :? "
αλλά τελικά...ότι να είναι...
Θα πάω απο το γραφείο του να τον δω όποτε μπορέσω.
Άβαταρ μέλους
NickNafplio

Dave έγραψε:
Στα αποτελέσματα της φυσικής 3 πάντως δεν αναγράφονταν το όνομα όσων είχαν κάτω από 3. Τώρα αν έγινε κι εδώ...
Κοίτα Θανάση, με τα θέματα που έβαλε, με στοιχειώδεις γνώσεις φυσικής και μαθηματικών, το 1ο και το 3ο τα έλυνες για πλάκα.. εγώ έκανα και το 2.α, οπότε δεν τίθεται θέμα για κάτω απο 8, ποσο μάλλον για...... 3 που ειναι και 5 μονάδες κάτω!
Άβαταρ μέλους
apolski

Δημοσίευση από apolski »

Γαζης ειναι αυτος... ο πιο απαραδεκτος καθηγητης στην διωρθωση που εχω συνατησει ποτε (τον εχω και στα στοιχειωδη σωματιδια :evil: ). Αρκει να συγκρινεις τους βαθμους με το αλλο τμημα... ασε που τα εβγαλε ενα μηνα μετα απο το πρωτο τμημα...

NickNafplio, το ιδιο ελεγαν και πολλοι αλλοι οτι επειδη τα θεματα ηταν αστεια και περιμεναν πανω απο το 7, τελικα μονο ενας πηρε 7...

Εγω ειδα το γραπτο μου και αυτος μου εκοψε ολοκληρο το 1ο και το 2β για μικρα λαθη στις πραξεις χωρις να τον ενδιαφερει τιποτα αλλο. Δηλαδη κοιταει μονο το τελικο αριθμητικο αποτελεσμα που βγαζεις...
Στην ουσια δεν εξεταζει ανξερεις ηλεκτρομαγνητισμο αλλα αν εισαι καλος στις μσθημστικες πραξεις..
Άβαταρ μέλους
meleneemil
Forum Moderator
Forum Moderator

Μας βρήκε άλλος Κούρκουλος ε...και τί του λες τώρα?
Κάποιοι που το περάσανε ίσως ξεμπερδέψανε αλλά με μικρό βαθμό
Κάποιοι που το χρωστάνε ακόμα...κουράγιο(?).
Δηλαδή στα 1ο και 3ο θέματα ήθελε κάτι παραπάνω απο το να του γράψουμε ό,τι ζητούσε?Σαν τις πανελλήνιες...δεν έχει σημασία αν το ξέρεις ή όχι αλλά αν μπορείς να γράψεισ και διάφορα λόγια που το περιγράφουν και ίσως είναι προφανή απο τις εξισώσεις.Μπορεί να κάνω και λάθος..//..
Άβαταρ μέλους
deee
Real Name: deee

Δημοσίευση από deee »

Παιδιά μη μου λέτε τέτοια.Δηλαδή άμα δεν γίνεται να περάσουμε με αυτά τα θέματα...Έχει πει ώρα που βλέπουμε τα γραπτά;
ΥΓ:Δεν ξέρω άμα έχει ξανασυζητηθεί αυτό το θέμα,αλλά τι λέτε να βγαίνουν και στο semfe.gr τα αποτελέσματα;
Άβαταρ μέλους
meleneemil
Forum Moderator
Forum Moderator

Για γραπτά είδα δίπλα στα αποτελέσματα ότι ήταν για προχτές μεσημέρι(ναι ...ίσως πριν βγάλει τα αποτελέσματα...) .Βέβαια αν τον βρεις κάποτε στο γραφείο του (δυσκολάκι) λογικά θα πει "σαφώς!" .

+Το να βγαίνουν τα αποτελέσματα εννοείς να τα φωτογραφεί κάποιος και να ανεβαίνει ως εικόνα πχ?Γενικά μάλλον δε θέλει κάποιος να βλέπουν τουσ βαθμούς του όλοι.Εγώ δεν έχω πρόβλημα...αλλά αφού δεν ξέρουμε για άλλους..//..
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρώτο Έτος”