Νέο πρόγραμμα σπουδών 2009-2010
- Tsakalos
- Real Name: Κώστας
- Facebook ID: 0
- Επικοινωνία:
Re: Νέο πρόγραμμα σπουδών 2009-2010
Nαι αλλα πιο κατω λεει οτι αν δεν εχεις περασει παλιο μαθημα ροης αυτο αντικαθισταται απο το μαθημα ροης του νεου προγραμματος... Εγω που ειμαι 11ο εξαμηνο κ δεν εχω περασει ΚΑΝΕΝΑ μαθημα ροης θα πρεπει να περασω τα καινουργια?
Τελευταία προτεραιότητα η σχολή μου!
και να θυμομόστε τον κύριο Dio...

- dj manos
- Banned
- Real Name: Μάνος
Ρώτα κάποιον καθηγητή καλύτερα,γιατί σ αυτό δεν ξέρω να σου απαντήσω.
- pao132003
- Real Name: Γιάννης
- Επικοινωνία:
esy pou eisai 11o prepei na peraseis 5 mathimata apo kathe roh sou. gia perissoteres plhrofories psaxe to arxeio pou anevase o sos merikes selides pio pisw. sou einai poly xrhsimo!Tsakalos έγραψε:Nαι αλλα πιο κατω λεει οτι αν δεν εχεις περασει παλιο μαθημα ροης αυτο αντικαθισταται απο το μαθημα ροης του νεου προγραμματος... Εγω που ειμαι 11ο εξαμηνο κ δεν εχω περασει ΚΑΝΕΝΑ μαθημα ροης θα πρεπει να περασω τα καινουργια?
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
-Άγνωστου
- spartiatisgx
Aπορια για την δηλωση μαθηματων
Παιδια ξερει κανεις αν το μαθημα Θεωρια Συνολων του 5ου εξαμηνου του μαθηματικου εφαρμογων ειναι υποχρεωτικο ή επιλογης για την ροη της εφαρμοσμενης αναλυσης;Διοτι ουτε Bold ειναι οπως λεει ο οδηγος ουτε εχει κυκλακι αριστερα του.....Επισης οταν λεει οτι σε καθε εξαμηνο πρεπει να δηλωνουμε τα 7 υποχρεωτικα ποια ειναι αυτα;Εχω μπερδευτει
- aeriko
- Real Name: ...
Re: Aπορια για την δηλωση μαθηματων
ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ....
Τα 7 υποχρεωτικά της κατεύθυνσης είναι και για τα 3 χρόνια κι όχι για κάθε 6μηνο...
Το μάθημα Θεωρία Συνόλων είναι επιλογής (αφού δεν έχει κανένα κυκλάκι)...
Γενικά,αν κατάλαβα καλά,σε κάθε 6μηνο,πρέπει να δηλώνουμε τα υποχρεωτικά της κατεύθυνσης τα υποχρεωτικά των ροών και 0-4(ή 6..δεν είμαι σίγουρη..) επιλογής..Σωστά
Τα 7 υποχρεωτικά της κατεύθυνσης είναι και για τα 3 χρόνια κι όχι για κάθε 6μηνο...
Το μάθημα Θεωρία Συνόλων είναι επιλογής (αφού δεν έχει κανένα κυκλάκι)...
Γενικά,αν κατάλαβα καλά,σε κάθε 6μηνο,πρέπει να δηλώνουμε τα υποχρεωτικά της κατεύθυνσης τα υποχρεωτικά των ροών και 0-4(ή 6..δεν είμαι σίγουρη..) επιλογής..Σωστά
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος timos_m την Παρ Οκτ 09, 2009 12:13 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Μεταφέρθηκε από άλλο topic
Λόγος: Μεταφέρθηκε από άλλο topic
- pao132003
- Real Name: Γιάννης
- Επικοινωνία:
τα 7 υποχρεωτικά δεν είναι σε κάθε εξάμηνο χωριστά. είναι συνολικά σε όλα τα εξάμηνα. κατάλαβες τώρα;
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-Άγνωστου
-Άγνωστου
- Nasia!
- Portal Administrator

- Real Name: Νάσια παραγοντικό
- Facebook ID: 1169014285
Εκει που νομιζα οτι ειχα καταλαβει το νεο προγραμμα, με απογοητευσα και μου δημιουργησα 3 αποριες!
Εαν ενα χρωστουμενο μαθημα κορμου μετακινηθει απο εαρινο σε χειμερινο εξαμηνο, (εφοσον ειμαστε υποχρεωμενοι γενικα στα μαθηματα κορμου να δινουμε "το παλιο" επι 2 χρονια) θα το δινουμε στο εαρινο ή στο χειμερινο?
Οι πιθανοτητες λεει οτι μετακινουνται απο το 3ο στο 5ο εξαμηνο, αλλα δε ειδα να ισχυει καποια μεταβατικη διαταξη ωστε να δινουμε κατευθειαν το (νεο) μαθημα του 5ου...
Αν καποιο μαθημα κορμου καταργηθει, ενω καποιος το εχει περασει, θα χρεωθει στα μαθηματα ελευθερης επιλογης του?
The world is not enough, but it is such a perfect place to start, my love.
-
F(x)
- Real Name: function
2 ερωτησεις εαν καποιος εχει καταλαβει.
1)Αν καποιος εχει περασει την εργαστηριακη 1 του παλιου προγραμματος (εργασιες και γραπτη εξεταση) οφειλει την εργαστηριακη 2 ? Απ οτι καταλαβα οχι, αλλα στην εγγραφη μαθηματων με προτρεπει να τη δηλωσω.Γιατι?
2)Θελω να γραφτω στο 9ο εξαμηνο και στο 3ο οφειλω το λογισμικο για μαθ-φυσ. Ομως στην εγγραφη δε μ αφηνει να το δηλωσω(το χει με γκρι). Τι γινεται μ αυτο?
Thanks!
1)Αν καποιος εχει περασει την εργαστηριακη 1 του παλιου προγραμματος (εργασιες και γραπτη εξεταση) οφειλει την εργαστηριακη 2 ? Απ οτι καταλαβα οχι, αλλα στην εγγραφη μαθηματων με προτρεπει να τη δηλωσω.Γιατι?
2)Θελω να γραφτω στο 9ο εξαμηνο και στο 3ο οφειλω το λογισμικο για μαθ-φυσ. Ομως στην εγγραφη δε μ αφηνει να το δηλωσω(το χει με γκρι). Τι γινεται μ αυτο?
Thanks!
- otinanai
- Real Name: χμ..αλεξανδρος
απ οτι εχω καταλαβει θα το δινουμε στο εξαμηνο που θα ειναι με βαση το καινουριο προγραμμα (παραδειγμα η παλια μηχανικη 3)Εαν ενα χρωστουμενο μαθημα κορμου μετακινηθει απο εαρινο σε χειμερινο εξαμηνο, (εφοσον ειμαστε υποχρεωμενοι γενικα στα μαθηματα κορμου να δινουμε "το παλιο" επι 2 χρονια) θα το δινουμε στο εαρινο ή στο χειμερινο?
It's only after we've lost everything that we are free to do anything
[imgr 500x180]http://img.buzznet.com/assets/imgx/2/1/ ... 035284.jpg[/imgr]
[imgr 500x180]http://img.buzznet.com/assets/imgx/2/1/ ... 035284.jpg[/imgr]
- Nasia!
- Portal Administrator

- Real Name: Νάσια παραγοντικό
- Facebook ID: 1169014285
Μπορουν. Επισης μπορουν να ειναι απο την αλλη κατευθυνση, με ενα μικρο περιορισμο: δε μπορεις να δηλωσεις πανω απο 2 σε καθε εξαμηνο (το ιδιο που ισχυει δηλαδη για μαθηματα μεγαλυτερων εξαμηνων).skywalker έγραψε:To thema pou prepei na rwtisoume ayrio einai an ayta ta 8 eleytheris epilogis mporoun na einai apo opoudipote.Diladi an mporoun na einai apo ta prwta tessera examina.
Εαν δεν εχει περασει καποιος το μαθημα του Ζαχου, α)αν δεν εχει ροη πληροφορικης, απλως περναει το νεο μαθημα και καθαριζει, β)αν εχει ροη πληροφορικης και περασει το νεο (απ' οτι μου ειπε η κυριακη) ειναι σα να εχει περασει 2 μαθηματα, και αυτο του 4ου εξαμηνου και αυτο του 5ου.mfeas έγραψε:3.Το μάθημα που αντικαθιστά την εισαγωγη στην επιστήμη των υπολογιστών στην κατεύθυνση μαθηματικού θεωρείται περασμένο υποχρεωτικό ροής ή απλα παίρνουμε απαλαγή και πρεπει να συμπληρώσουμε τα 6 μαθήματα με κάποιο άλλο?
Ναι αλλα τοτε, ενω το ενα απο τα δυο μαθηματα θα χρεωθει ως μαθημα κορμου, το αλλο θα ειναι μαθημα κατ' επιλογην υποχρεωτικο (a.k.a. ελευθερο), ετσι??pao132003 έγραψε:Για τον κορμό ισχύει ό,τι ίσχυε και πριν. Δηλαδή η εισαγωγή στη φιλοσοφία εξακολουθεί να είναι υποχρεωτική για σένα και το άλλο είναι επιλογής όπως ήταν. Άρα μετράνε και τα 2.Mexican έγραψε:Μια ερώτηση παιδιά, στο καινούργιο πρόγραμμα κάποια μαθήματα όπως Ιστορία της Επιστήμης και Εισαγωγή στην φιλοσοφία πήγαν σαν μαθήματα επιλογής σε ένα εξάμηνο. Αν κάποιος τα έχει περάσει και τα 2 θα μετρήσουν ως επιλογής ή ένα από τα δύο θα χαθεί?
Ευχαριστώ!
Και το επαναλαμβάνω: για τους παλιούς ισχύει το παλιό πρόγραμμα σπουδών στον κορμό!
The world is not enough, but it is such a perfect place to start, my love.
Αν ειχατε να διαλέξετε 2 μαθήματα αναμεσα στα επόμενα ποια θα διαλεγατε?
Θεωρία Πληροφ.&Κωδικων
Επιχειρησιακή Ερευνα
Οικονομικά Μαθηματικά
Μοντέλα Αξιοπιστίας
Υπολ/κές Μέθοδοι στη Στατιστική
Θεωρία Πληροφ.&Κωδικων
Επιχειρησιακή Ερευνα
Οικονομικά Μαθηματικά
Μοντέλα Αξιοπιστίας
Υπολ/κές Μέθοδοι στη Στατιστική
"Η ομορφιά είναι το μεγαλείο της αλήθειας!" -Laurent Lafforgue
-
maria_20
- Real Name: Μαρία
Kώδικες είναι ευκολάκι απο την άποψη ότι ανακυκλώνονται τα θέματα κ γραφεις έυκολα κ μάλιστα καλό βαθμό!
Οικονομικά μαθηματικά βάζει παρόμοιες ασκήσεις με αυτές που υπάρχουν στις τελευταίες σελίδες των σημειώσεων που μοιράζει οπότε κ εκέι μπορείς να γράψεις καλά!
Οικονομικά μαθηματικά βάζει παρόμοιες ασκήσεις με αυτές που υπάρχουν στις τελευταίες σελίδες των σημειώσεων που μοιράζει οπότε κ εκέι μπορείς να γράψεις καλά!
- Tsakalos
- Real Name: Κώστας
- Επικοινωνία:
ΕΡΩΤΗΣΗ: Εμεις οι παλιοι φυσικοι ακολουθουμε το παλιο προγραμμα παιρνουμε δηλαδη τα παλια υποχρεωτικα μαθηματα. Στο πεμπτο εξαμηνο εχουμε 7 υποχρεωτικα συμφωνα με το παλιο προγραμμα κ 6 συμφωνα με το νεο. Τι γινεται σε αυτη την περιπτωση? Διαλεγουμε 6 απο τα 7? Παρομοια προβληματα δεν προκυπτουν σε μεγαλυτερα εξαμηνα αφου υπαρχουν πολλα μαθηματα επιλογης αλλα στο πεμτπο τι κανουμε που ειναι ολα υποχρεωτικα?
Τελευταία προτεραιότητα η σχολή μου!

Καλησπέρα!
Έλειπα στον Έβρο φαντάρος και γυρνάω και βλέπω σαρωτικές αλλαγές! Νομίζω ότι έχω καταλάβει τι παίζει με τις αλλαγές, μόνο μια ερώτηση έχω: έχω ροές Οπτοηλεκτρονική & LASER και Φυσική των Υλικών, και από τα 7 μαθήματα των ροών έχω περάσει τα 6 και στις 2, και χρωστάω Ημιαγωγούς που είναι κοινό και στις 2 ροές. Πρέπει να το περάσω ή ξεμπέρδεψα??
Έλειπα στον Έβρο φαντάρος και γυρνάω και βλέπω σαρωτικές αλλαγές! Νομίζω ότι έχω καταλάβει τι παίζει με τις αλλαγές, μόνο μια ερώτηση έχω: έχω ροές Οπτοηλεκτρονική & LASER και Φυσική των Υλικών, και από τα 7 μαθήματα των ροών έχω περάσει τα 6 και στις 2, και χρωστάω Ημιαγωγούς που είναι κοινό και στις 2 ροές. Πρέπει να το περάσω ή ξεμπέρδεψα??
-
tackleberry
- Real Name: Γιώργος
Ειχα και γω την το ιδιο προβλημα ρωτησα στην γραμματεια και μου ειπα οτι για την ροη των υλικων επειδη χρωσταω κεραμικα και ημιαγωγους πρεπει να περασω ενα απο τα 2 ή να περασω ενα τριτο νανοσυστηματα νομιζω!Οποτε αμα εχεις περασει κεραμικα νομιζω δεν χρειαζεσαι να δωσεις ημιαγωγους!Για καλο και για κακο στειλε τους mail ή πηγαινε να σου πουν απο κοντα.