gus,pragmatika exeis megalo provlima sti zoi sou.eisai orgismenos me ta panta:me aftous pou den irthan stin provoli,me ton lkathigiti pou sou ta prizei...Gus έγραψε:Παιδια σημερα ειχε προβολη στο στεκι το Punishment Park του watkins.Κριμα που κανεις απο τους παρευρισκομενους δεν ηρθε να το δει,ουτε καν αυτοι που κοπιαζουν για μια νεα κοινωνια μεσω της παιδειας.Αληθεια,τα fame story περιμενετε να σας δωσουν την παιδεια?Τελος παντων,ακομη και αν δεν ειδατε την ταινια σημερα,δειτε την,προκειται για ενα εκπληκτικο ντοκυμαντερ-ταινια,που βεβαια εχει θαφτει.Θα σας λυσει πολλες αποριες.Και κατι ακομη.Λετε οτι δεν ειστε με την βια,αλλα δεν μας εξηγειτε πια ακριβως βια.Γιατι εγω βλεπω παντου γυρω μου βια,απο το αμφιθεατρο που εχω τον καθηγητη να με πρηζει(προσωπικη θεση,και μην μου πειτε ειναι επιλογη σου,η αλλη επιλογη ειναι η ανεργια,αυτο και αν ειναι βια,ενα μαχαιρι στο λαιμο),μεχρι τον ανθρωπο στο θησειο που ειδα χθες το βραδυ να κοιμαται στο χαρτοκουτι.Αν εσεις δεν αντιλαμβανεστε αυτο σαν βια και συνεχιζετε να τρεφετε αυταπατες περι "ομαλης αλλαγης της κοινωνιας",τοτε καλον υπνο,αλλα να ξερετε οτι συντηρειτε ενα σαπιο συστημα............
ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΣΙΦΙΣΤΕΣ,ΚΑΤ ΕΠΙΦΑΣΗΝ ΚΑΙ ΜΗ
ti na po...kako ston eafto sou kaneis agori mou...