Χρ. Τσόλκας - Video
Re: Χρ. Τσόλκας - Video
Ενα ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ πειραμα Φυσικης, με το οποιο, μπαινει κυριολεκτικα ΦΟΥΡΝΕΛΟ!!!! στα θεμελια της Κλασικης Φυσικης αλλα και της Θεωριας της Σχετικοτητας!!!
NEW! http://www.tsolkas.gr/html/peirama-18.html
Ηθελα να μαθω, κατι Golden boys!!!!!"καθηγητακια", υποκαθηγητακια και ανθυποκαθηγητακια της Φυσικης(Ελληνικων και Ξενων Πανεπιστημιων) θα κανουν και το πειραμα 18, παλι γαργαρα?????
Μπαρμπα -Αλβερτο, (εσυ και και τα "κωθωνια" σου, που σε πιστευουν ακομη), με το πειραμα 18, εχετε φαει τετοιο "ταπωμα",οποτε κοφτε λοιπον "εδω και τωρα" τις ********, τις μπουρδες και τις χονδρο******** της Θεωριας της Σχετικοτητας!!!!!
Μπαρμπα- Αλβερτο, ειναι κατι "παιδακια" (μεταξυ αυτων και εγω). που δε "ΜΑΣΣΑΝΕ" ευκολα ΠΑΡΑΜΥΘΙ και ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, σερβιρισμενα ΩΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗ!!!!!
Με καταλαβες "Πατριαρχη" της ΜΠΟΥΡΔΑΣ????!!!!
Αντε να μη σε στενοχωρισω περισσοτερο, σε χαιρετω !!!!!απο το πλανητη ΓΗ !!!!!!!!
ΧΡΗΣΤΟΣ Α. ΤΣΟΛΚΑΣ
Copyright 2009: Christos A. Tsolkas
NEW! http://www.tsolkas.gr/html/peirama-18.html
Ηθελα να μαθω, κατι Golden boys!!!!!"καθηγητακια", υποκαθηγητακια και ανθυποκαθηγητακια της Φυσικης(Ελληνικων και Ξενων Πανεπιστημιων) θα κανουν και το πειραμα 18, παλι γαργαρα?????
Μπαρμπα -Αλβερτο, (εσυ και και τα "κωθωνια" σου, που σε πιστευουν ακομη), με το πειραμα 18, εχετε φαει τετοιο "ταπωμα",οποτε κοφτε λοιπον "εδω και τωρα" τις ********, τις μπουρδες και τις χονδρο******** της Θεωριας της Σχετικοτητας!!!!!
Μπαρμπα- Αλβερτο, ειναι κατι "παιδακια" (μεταξυ αυτων και εγω). που δε "ΜΑΣΣΑΝΕ" ευκολα ΠΑΡΑΜΥΘΙ και ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, σερβιρισμενα ΩΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗ!!!!!
Με καταλαβες "Πατριαρχη" της ΜΠΟΥΡΔΑΣ????!!!!
Αντε να μη σε στενοχωρισω περισσοτερο, σε χαιρετω !!!!!απο το πλανητη ΓΗ !!!!!!!!
ΧΡΗΣΤΟΣ Α. ΤΣΟΛΚΑΣ
Copyright 2009: Christos A. Tsolkas
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Artemoila την Πέμ Ιούλ 23, 2009 4:42 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Όχι βρισιές
Λόγος: Όχι βρισιές
- kamari
- Real Name: Μαριάννα
- Facebook ID: 0
Off Topic
Στην ηλικία σου θα έπρεπε να ξέρεις ότι δεν μιλάμε κατά αυτόν τον τρόπο για νεκρούς..γιατί είναι ένα θέμα το οποίο πραγματικά μου την δίνει.. 
"eadem mutata resurgo"~"αν κι αλλαγμένη,θα ξαναπροβάλλω η ίδια" Jacob I Bernoulli
- CreamMcCracker
- Real Name: Κώτσος, Κωστής, Στασκώ, Ζοργκ
Κε Τσόλκα βγάλτε το copyright, θα θέλουμε να σας quotαρουμε και δε θα μπορούμε... Θα κωλυόμαστε νομικά.
vidi, vici, veni
- barbara
- Real Name: Νίκος
Tsolkas calling Earth... 
-
papagalakos
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=omGSxsRcoH8[/youtube]
- kamari
Ορίστε ρε papagalako τώρα τί μας κάνει..αυτά τα video βλέπει ο Tsolkas και θα πεταχτεί να πει ότι ο θείος Αλβέρτος μόνο για τους γρίφους του κάνει και να αφήσει ήσυχους τους "Φυσικούς που δεν μασάνε εύκολα το παραμύθι"...
@Tsolkas:Όταν στο τέλος χαιρετάς τον Ainstein από τον πλανήτη Γη,πες μου..μιλάς και με τον άλλον κόσμο/υπερπέραν τώρα?!? (πού είναι ο dj manos να πει την γνωστή ατάκα?!
)
@Tsolkas:Όταν στο τέλος χαιρετάς τον Ainstein από τον πλανήτη Γη,πες μου..μιλάς και με τον άλλον κόσμο/υπερπέραν τώρα?!? (πού είναι ο dj manos να πει την γνωστή ατάκα?!
"eadem mutata resurgo"~"αν κι αλλαγμένη,θα ξαναπροβάλλω η ίδια" Jacob I Bernoulli
- dj manos
- Banned
- Real Name: Μάνος
Τσόλκα,πόσα κιλά μακάκας είσαι??
Καμάρι,επειδή τον βαριέμαι τον Τσόλκα δεν βγάζεις κανένα ρουχαλάκι να αποκτήσει ενδιαφέρον η κουβέντα??
Καμάρι,επειδή τον βαριέμαι τον Τσόλκα δεν βγάζεις κανένα ρουχαλάκι να αποκτήσει ενδιαφέρον η κουβέντα??
- kamari
χμφ..την απάντηση με τα ναρκωτικά ήθελα
Off Topic
..έχουμε ξεφύγει dj manos ή μου φαίνεται?! 
- dj manos
- Banned
Off Topic
Σου φαίνεται..!kamari έγραψε:..έχουμε ξεφύγει dj manos ή μου φαίνεται?!
- Artemoila
- Real Name: Artemis
- Facebook ID: 1003775262
Aφου η σχετικη ταχυτητα των δυο συστηματων αναφορας ειναι 0 κ στη φαση b κανενας παρατηρητης δεν θα ανιχνευσει μαγνητικο πεδιο, ποσες φορες πρεπει να στο πουμε; Aκομα να πας διακοπες;
Edit: Σε παρενοχλει ο κυριος Καμαρι μου?
Edit: Σε παρενοχλει ο κυριος Καμαρι μου?
[imgr 300x250]http://www.michaeljohngrist.com/wp-cont ... ion-02.jpg[/imgr]
- msl
- Forum Administrator

- Real Name: Μαρία-Σοφία
- Facebook ID: 735434828
- Επικοινωνία:
Μέχρι να δω το νομικό έγγραφο, αμφοσβητώ τη γνησιότητα του παραπάνω κειμένου.tsolkas έγραψε:Copyright 2009: Christos A. Tsolkas
Και μια συμβουλή! Τα επειχειρήματα υπάρχουν για να τα χρησιμοποιούμε! Και η χρήση "επιθέτων" το μόνο που δείχνει είναι την έλλειψη επειχειρημάτων! Προσπάθησε την άλλη φορά να πεις κάτι πιο ουσιαστικό, για να μην επανέλθω με εξίσου "σημαντικά" με τα δικά σου!!
- kamari
Ναιιι..Άρτεμις,κάντον ντα! 
- dj manos
- Banned
Άρτεμις,αν θες παρενοχλώ και σένα...
- HeartDoc
- Real Name: Νίκος Καραστάθης
Παιδιά έχει δίκιο εδώ ο Τσόλκας...
The day Microsoft makes something that doesn't suck is the day they start making vacuum cleaners.
Νικο Καρασταθη, ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ!, (οχι γιατι συμφωνεις μαζι μου) αλλα γιατι μυρισθηκες τη "λουμπα" που ειναι κρυμενη και δεν φαινεται ευκολα , σε αυτο το ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ που λεγεται Θεωρια Σχετικοτητας!!!!!!HeartDoc έγραψε:Παιδιά έχει δίκιο εδώ ο Τσόλκας...
Και σε ερωτω λοιπον.
Αφου (οπως λες) εχω ΔΙΚΙΟ, μπορει να εχει συγχρονως ΔΙΚΙΟ και ο Αινσταιν?
Απαντησε μου ..............
ΤΣΟΛΚΑΣ