Πρόγραμμα Επαναληπτικής Εξεταστικής 2010-2011
Συντονιστές: constant, φιάλη klein, AlexandraDC, Ryu, markelos
- Soulhunter
- Real Name: Christos Altiparmakis
Re: Πρόγραμμα Επαναληπτικής Εξεταστικής 2010-2011
Molis milisa me ton ko Serafetinidi kai etoimazei ti sxetiki anakoinosi gia ola ta mathimata. Akoma, Mixaniki ton kataskeyon, tha ginei kanonika.
The most incomprehensible thing about the world is that it is at all comprehensible...
- constant
- Portal Administrator

- Real Name: Konstantinos
- Facebook ID: 0
Λίγο offtopic: Στις 6/11 το πρόγραμμα λέει Φιλοσοφία των Μαθηματικών στην κατεύθυνση Μαθηματικού ΑΛΛΑ και φυσικού εφαρμογών. Υποθέτω ότι είναι λάθος;
ο κ.σεραφετινιδης μου απαντησε σε ερωτηση για αυριο!!!
Αγαπητή,
Σου απαντώ και σε παρακαλώ την απάντηση μου αυτή να την προωθήσεις και σε όσους περισσότερους συναδέλφους σου γίνεται (π.χ. forum) γιατί ο χρόνος είναι πολύτιμος, είμαστε στο μέσο απεργίας, και παρά τις προσπάθειες μελών της διοίκησης της σχολής και της γραμματείας της σχολής, η επίσημη ανακοίνωση ίσως χρειασθεί ακόμα μία ώρα περίπου. Λοιπόν για αύριο, συνεκτιμώντας τη χθεσινή πρωινή απόφαση της Συγκλήτου, τη χθεσινοβραδυνή (Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2011, 5:32 μμ) ανακοίνωση για 48ωρη απεργία των μελών ΔΕΠ του ΕΜΠ, τις συνεννοήσεις μου και ότι άλλο σχετικό, θεωρώ ότι για τις εξετάσεις αύριο ισχύουν τα εξής:
1) "Ειδική θεωρία της σχετικότητας", αναβολή (πιθανή νέα ημερομηνία 29-10, θα υπάρξει νέα ανακοίνωση),
2) "Μηχανική κατασκευών", ως έχει,
3) "Ανάλυση σήματος", θα γίνει στις 10.30 (όχι 08.30),
4) "Αξιοπιστία συστημάτων", αναβολή,
5) "Συναρτησιακή ανάλυση ΙΙ", αναβολή,
6) "Πραγματική ανάλυση", αναβολή (πιθανή νέα ημερομηνία 29-10, θα υπάρξει νέα ανακοίνωση),
Ευχαριστώ,
Α.Α. Σεραφετινίδης.
Αγαπητή,
Σου απαντώ και σε παρακαλώ την απάντηση μου αυτή να την προωθήσεις και σε όσους περισσότερους συναδέλφους σου γίνεται (π.χ. forum) γιατί ο χρόνος είναι πολύτιμος, είμαστε στο μέσο απεργίας, και παρά τις προσπάθειες μελών της διοίκησης της σχολής και της γραμματείας της σχολής, η επίσημη ανακοίνωση ίσως χρειασθεί ακόμα μία ώρα περίπου. Λοιπόν για αύριο, συνεκτιμώντας τη χθεσινή πρωινή απόφαση της Συγκλήτου, τη χθεσινοβραδυνή (Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2011, 5:32 μμ) ανακοίνωση για 48ωρη απεργία των μελών ΔΕΠ του ΕΜΠ, τις συνεννοήσεις μου και ότι άλλο σχετικό, θεωρώ ότι για τις εξετάσεις αύριο ισχύουν τα εξής:
1) "Ειδική θεωρία της σχετικότητας", αναβολή (πιθανή νέα ημερομηνία 29-10, θα υπάρξει νέα ανακοίνωση),
2) "Μηχανική κατασκευών", ως έχει,
3) "Ανάλυση σήματος", θα γίνει στις 10.30 (όχι 08.30),
4) "Αξιοπιστία συστημάτων", αναβολή,
5) "Συναρτησιακή ανάλυση ΙΙ", αναβολή,
6) "Πραγματική ανάλυση", αναβολή (πιθανή νέα ημερομηνία 29-10, θα υπάρξει νέα ανακοίνωση),
Ευχαριστώ,
Α.Α. Σεραφετινίδης.
εμπρος μικρε σκυβε το κεφαλι ο μονος δρομος ειναι υποταγη και παλι!!!
http://www.youtube.com/watch?v=Jicm1Ik4CAo
- Nasia!
- Portal Administrator

- Real Name: Νάσια παραγοντικό
- Facebook ID: 1169014285
@constant όχι δεν είναι λάθος και οι φυσικοί μπορούν να το πάρουν, σαν επιλογής!
The world is not enough, but it is such a perfect place to start, my love.
- pao132003
- Real Name: Γιάννης
- Επικοινωνία:
και επίσημη ανακοίνωση http://semfe.ntua.gr/docs/anakoinoseis/ ... 102011.pdf
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
- constant
- Portal Administrator

- Real Name: Konstantinos
Όμως το "Φιλοσοφία της Φυσικής" δεν υπάρχει πουθενά (αν δεν κάνω κάποιο λάθος..)Nasia! έγραψε:@constant όχι δεν είναι λάθος και οι φυσικοί μπορούν να το πάρουν, σαν επιλογής!
Βρε παιδιά καλύτερα θα ήταν να μη δοθεί κανένα μάθημα.. Ποιο είναι το mail του Σεραφετινίδη?
- Nasia!
- Portal Administrator

- Real Name: Νάσια παραγοντικό
- Facebook ID: 1169014285
I have no idea για το τι γινεται με το προγραμμα!constant έγραψε:Όμως το "Φιλοσοφία της Φυσικής" δεν υπάρχει πουθενά (αν δεν κάνω κάποιο λάθος..)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nasia! την Τετ Οκτ 19, 2011 3:07 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
The world is not enough, but it is such a perfect place to start, my love.
- msl
- Forum Administrator

- Real Name: Μαρία-Σοφία
- Facebook ID: 735434828
- Επικοινωνία:
Και τα δύο είναι στο 7ο εξάμηνο. Οπότε αν στο Πρόγραμμα δεν υπάρχει ένα από τα δύο, τότε θα το έχει ξεχάσει η Γραμματεία. Ναι μεν μπορεί να πάρει ο καθένας μάθημα από την άλλη Κατεύθυνση, αλλά δεν προβλέπεται να υπάρξει μάθημα της Κατεύθυνσης του Μαθηματικού Εφαρμογών μέσα στη λίστα με τα μαθήματα του Φυσικού Εφαρμογών (εξαιρούμενα τα κοινά μαθήματα).constant έγραψε:Όμως το "Φιλοσοφία της Φυσικής" δεν υπάρχει πουθενά (αν δεν κάνω κάποιο λάθος..)Nasia! έγραψε:@constant όχι δεν είναι λάθος και οι φυσικοί μπορούν να το πάρουν, σαν επιλογής!
Όποιος ενδιαφέρεται να δώσει το μάθημα, ας ενημερωθεί για το τι ισχύει και ας μας πει και εμάς για τους λοιπούς ενδιαφερόμενους συμφοιτητές (αν και ίσως υπάρξει κάποια ορθή επανάληψη του Προγράμματος).
Ειναι καλύτερα να μη δοθεί κανένα μάθημα.
Με κυριέυουν αμφιβολίες γύρω από το νόημα λέξεων που δεν προσδιορίζουν συγκεκριμένα πράγματα.Δεν μπορώ να μιλήσω παρά μόνο κυριολεκτώντας.Η μεταφορά,η λιτότητα,η υπερβολή,απαιτούν να καταβάλλω υπέρμετρη προσοχή,και το απρόσμενο αποτέλεσμά της είναι ν'αποδεικνύει ό,τι παράλογο και συμβατικό υπάρχει μέσα σ΄άυτά της ρητορικής τα σχήματα.
ge08038 έγραψε:Ειναι καλύτερα να μη δοθεί κανένα μάθημα.
+1
Έστειλα και mail στο Σεραφετινίδη και του είπα ακριβώς αυτό.Στείλτε του κι άλλοι για να υπάρχει μαζικότητα.
Ρε παιδιά αυτό με την Πραγματική Ανάλυση είναι εξουθενωτικό πια!Καταλαβαίνω ότι είναι σωστό να αναβληθεί αύριο η εξέταση του μαθήματος αλλά αν πάει το άλλο Σάββατο θα πρέπει να ξαναδιαβαστεί από την αρχή.Επιπλέον δίνουν και Δυναμικά Συστήματα κάποιοι το οποίο είναι υποχρεωτικό μάθημα ροής Ανάλυσης αν δεν κάνω λάθος.Δε θα ήταν προτιμότερο να γίνει η εξέταση αυτό το Σάββατο αντί για το επόμενο?..Εγώ θα στείλω ένα mail στον Σεραφετινίδη.Στείλτε και όσοι υπόλοιποι συμφωνείτε μαζί μου αν θέλετε.
- Hengeo
- Real Name: Γιώργος
Και αυτό το Σάββατο είναι η Θεωρία μέτρου και ολοκλήρωσης, υποχρεωτικό μαθηματικού για πολλούς παλιούς. Πλέον νομίζω ότι δυστυχώς είναι αδύνατο να βολευτούμε όλοι με το χάος που επικρατεί!minivan έγραψε:Ρε παιδιά αυτό με την Πραγματική Ανάλυση είναι εξουθενωτικό πια!Καταλαβαίνω ότι είναι σωστό να αναβληθεί αύριο η εξέταση του μαθήματος αλλά αν πάει το άλλο Σάββατο θα πρέπει να ξαναδιαβαστεί από την αρχή.Επιπλέον δίνουν και Δυναμικά Συστήματα κάποιοι το οποίο είναι υποχρεωτικό μάθημα ροής Ανάλυσης αν δεν κάνω λάθος.Δε θα ήταν προτιμότερο να γίνει η εξέταση αυτό το Σάββατο αντί για το επόμενο?..Εγώ θα στείλω ένα mail στον Σεραφετινίδη.Στείλτε και όσοι υπόλοιποι συμφωνείτε μαζί μου αν θέλετε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kostas213 την Τετ Οκτ 19, 2011 6:59 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Μεταφορά τμήματος του post λόγω μετακίνησης κάποιων άλλων post.
Λόγος: Μεταφορά τμήματος του post λόγω μετακίνησης κάποιων άλλων post.
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
Τι να πω!Πραγματικά αυτή η εξεταστική δε θέλει να γίνει.Τέλος..
αυτο το σαββατο ειναι προγραμματισμενο βασικο μαθημα της κατευθυνσης και οχι μαθημα ροης (διαφορικη γεωμετρια επιφανειων και καμπυλων) και νομιζω οτι ειναι πιο σημαντικοminivan έγραψε:Ρε παιδιά αυτό με την Πραγματική Ανάλυση είναι εξουθενωτικό πια!Καταλαβαίνω ότι είναι σωστό να αναβληθεί αύριο η εξέταση του μαθήματος αλλά αν πάει το άλλο Σάββατο θα πρέπει να ξαναδιαβαστεί από την αρχή.Επιπλέον δίνουν και Δυναμικά Συστήματα κάποιοι το οποίο είναι υποχρεωτικό μάθημα ροής Ανάλυσης αν δεν κάνω λάθος.Δε θα ήταν προτιμότερο να γίνει η εξέταση αυτό το Σάββατο αντί για το επόμενο?..Εγώ θα στείλω ένα mail στον Σεραφετινίδη.Στείλτε και όσοι υπόλοιποι συμφωνείτε μαζί μου αν θέλετε.
εμπρος μικρε σκυβε το κεφαλι ο μονος δρομος ειναι υποταγη και παλι!!!