Το μαθημα Φυσικη κ τεχνολογια των LASER απο μαθημα ροης του 8ου εξαμηνου στο παλιο προγραμμα εγινε μαθημα υποχρεωτικο στο νεο προγραμμα. Τωρα ειμαι υποχρεωμενος να το περασω η οχι?
Νέο πρόγραμμα σπουδών 2009-2010
- Tsakalos
- Real Name: Κώστας
- Facebook ID: 0
- Επικοινωνία:
Re: Νέο πρόγραμμα σπουδών 2009-2010
Εχω μαθει οτι οταν καποιος δεν εχει περασει τα μαθηματα ροης του παλιου προγραμματος εχει υποχρεωση τα νεα μαθηματα ροων και τα υποχρεωτικα απο το παλιο προγραμμα.
Το μαθημα Φυσικη κ τεχνολογια των LASER απο μαθημα ροης του 8ου εξαμηνου στο παλιο προγραμμα εγινε μαθημα υποχρεωτικο στο νεο προγραμμα. Τωρα ειμαι υποχρεωμενος να το περασω η οχι?
Τελευταία προτεραιότητα η σχολή μου!
και να θυμομόστε τον κύριο Dio...

και να θυμομόστε τον κύριο Dio...

- BILLYDELUXE
Aposo ksero oi "palioi" exoun upoxreosi na sumplirosoun 5 mathimata stis roes tous ,kai mporoun na kanoun "MIX" kai apo ta palia kai apo ta kainourgia...opia theloun diladi....
Nomizo mono to OPTOHLEKTRONIKH einai upoxreotiko stin roh LAZER......kai ELPIZO oti to DIHLEKTRIKES den einai upoxreotiko stin roh FUSIKI TON YLIKON....
Nomizo mono to OPTOHLEKTRONIKH einai upoxreotiko stin roh LAZER......kai ELPIZO oti to DIHLEKTRIKES den einai upoxreotiko stin roh FUSIKI TON YLIKON....
αυτό θα ήταν το ιδανικό αλλά δεν νομίζω ότι ισχύει..
-
tackleberry
- Real Name: Γιώργος
Από όσο μου είχε πει ο κ.Ράπτης που ήταν υπεύθυνος για τις αλλαγές μόνο η οπτοηλεκτρονική είναι υποχρεωτικό ροής για τις διηλεκτρικές δεν θυμάμαι να μου είχε πει κάτι που είχα κ ροή υλικών βέβαια τις είχα περάσει!και για τους παλιούς γενικά 5 ανά ροή μαζί με τα υποχρεωτικά εννοείται αλλά μου είχε πει ότι μπορείς να συμπλήρωνες και με νέα αν δεν είχες συμπληρώσει τα 5!
-
nap21
- Real Name: diogo
Re: Ωρολόγιο Πρόγραμμα Εαρινών Εξαμήνων 2009 - 2010
αν και εδω που ποσταρω ειναι λιγο ασχετο,που μπορω να βρω στο site τον νεο οδηγο σπουδων??
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος timos_m την Δευ Φεβ 22, 2010 3:24 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Μεταφέρθηκε σε καταλληλότερη συζήτηση.
Λόγος: Μεταφέρθηκε σε καταλληλότερη συζήτηση.
- timos_m
- Real Name: ΤΜ
Αφού εκεί που πόσταρες ήταν λίγο άσχετο, γιατί δεν πόσταρες αλλού; 
Δεν πρέπει να υπάρχει ακόμα νέος οδηγός σπουδών. Εδώ: http://semfe.ntua.gr/PROPTYXIAKA.htm υπάρχει αυτός: http://semfe.ntua.gr/docs/Odigos_Spoudon_2008-2009.pdf
Δεν πρέπει να υπάρχει ακόμα νέος οδηγός σπουδών. Εδώ: http://semfe.ntua.gr/PROPTYXIAKA.htm υπάρχει αυτός: http://semfe.ntua.gr/docs/Odigos_Spoudon_2008-2009.pdf
- serenity08
- Real Name: gigi..!
kalhspera!!mia grhgorh aporioula gia tous pio empeirous...sto programma spoudwn exei k ena ma8hma epiloghs gia to 2o e3amhno,to opoio otan paw na kanw th dhlwsh ma8hmatwn den uparxei..mou vgazei ta 8 upoxrewtika, th 3enh glwssa k kanena ma8hma epiloghs...me to neo programma spoudwn den uparxei auto to 8ewrhtiko ma8hma epiloghs?????
Ας παίξουμε! Η γνώση είναι χαρά, δεν είναι επιστράτευση απ'τα σχολεία .
"Oι άνθρωποι παλεύουν και χάνουν τη μάχη, και το πράγμα για το οποίο πάλεψαν έρχεται παρά την ήττα τους..και όταν έρχεται προκύπτει οτι δεν ήταν αυτό που εννοούσαν..και άλλοι ανθρωποι πρέπει να παλέψουν για αυτό που εννοούσαν με ένα άλλο όνομα.."
"Oι άνθρωποι παλεύουν και χάνουν τη μάχη, και το πράγμα για το οποίο πάλεψαν έρχεται παρά την ήττα τους..και όταν έρχεται προκύπτει οτι δεν ήταν αυτό που εννοούσαν..και άλλοι ανθρωποι πρέπει να παλέψουν για αυτό που εννοούσαν με ένα άλλο όνομα.."
- pao132003
- Real Name: Γιάννης
- Επικοινωνία:
μήπως κοίταζες το παλιό πρόγραμμα σπουδών; στο καινούριο πρόγραμμα σπουδών δεν υπάρχει μάθημα επιλογής στο 2ο εξάμηνο!
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
-Άγνωστου
- mrrismooo
- Real Name: μαριος
μηπως εχει καποιος την καλοσυνη να μου εξηγησει το εξης---
απο το 5ο εξαμηνο κ μετα θα πρεπει να εχω περασει τα 7 υποχρεωτικα μαθηματα της κατευθυνσης+6 απο καθε ροη,δηλαδη 12+2 απο λιστα Τ+8 ελευθερης επιλογης---οταν λεει 6 μαθηματα ποης εννοει τα 4 υποχρεωτικα+2 κατ'επιλογην απο ολα τα εξαμηνα(τα 4 με το μαυρο κυκλακι κ τα 2 με το σκετο κυκλακι)???ευχαριστω για το χρονο σας.εχω διαβασει ολα τα προηγουμενα posts αλλα δεν εβγαλα ακρη,μη με παρεξηγειτε.εχω επισης διαβασει κ το νεο προγραμμα σπουδων.
απο το 5ο εξαμηνο κ μετα θα πρεπει να εχω περασει τα 7 υποχρεωτικα μαθηματα της κατευθυνσης+6 απο καθε ροη,δηλαδη 12+2 απο λιστα Τ+8 ελευθερης επιλογης---οταν λεει 6 μαθηματα ποης εννοει τα 4 υποχρεωτικα+2 κατ'επιλογην απο ολα τα εξαμηνα(τα 4 με το μαυρο κυκλακι κ τα 2 με το σκετο κυκλακι)???ευχαριστω για το χρονο σας.εχω διαβασει ολα τα προηγουμενα posts αλλα δεν εβγαλα ακρη,μη με παρεξηγειτε.εχω επισης διαβασει κ το νεο προγραμμα σπουδων.
- Nasia!
- Portal Administrator

- Real Name: Νάσια παραγοντικό
- Facebook ID: 1169014285
ναι, εκτος αν τα 2 της λιστας Τ ειναι ταυτοχρονα και μαθηματα ροων σου με "ο" οποτε σου μενει περιθωριο για περισσοτερα επιλογης 
The world is not enough, but it is such a perfect place to start, my love.
- mrrismooo
- Real Name: μαριος
εαν εχω περασει με το παλιο καποια ροης αλλα εχω επιλεξει το νεο προγραμμα μετρανε?ειμαι 12ο εξαμηνο.να'σαι καλα!χιλια ευχαριστω!
- Nasia!
- Portal Administrator

- Real Name: Νάσια παραγοντικό
- Facebook ID: 1169014285
εννοεις να μετρανε ως μαθηματα ροης ή ως "περασμενα" μαθηματα? προφανως και μετρανε σαν περασμενα, τωρα αν με την αλλαγη του προγραμματος καποιο απο αυτα δεν ανηκει ουτε στα υποχρεωτικα ροης ουτε στα "ο", θα περιληφθει στα ελευθερης επιλογης σου.
τιποτα!
τιποτα!
The world is not enough, but it is such a perfect place to start, my love.
Αρα δεν ισχύει αυτό που γράφει ο tackleberry πιο πάνω. Για παράδειγμα οι παλιοί που περάσαμε το μάθημα "τεχνολογλια των laser" ως ροής μας πριν γίνει η αλλαγή στο πρόγραμμα ,τώρα πια δεν μας το μετράνε ως ροής αλλά ως ένα επιλογής μας....Αν κατάλαβα καλά....Κρίμα....
- pao132003
- Real Name: Γιάννης
- Επικοινωνία:
αυτά που λέει η Nasia! ισχύουν για την κατεύθυνση μαθηματικού. άλλα ισχύουν για τη μια κατεύθυνση και άλλα για την άλλη.
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-Άγνωστου
-Άγνωστου
-
tackleberry
- Real Name: Γιώργος
Παιδιά εγώ τον είχα βρει προσωπικά τον κ.Ράπτη και το μάθημα των λέιζερ το μέτρησε κανονικά σαν ροής!Είπαμε 5 ανά ροή με βάση το παλιό για τους παλιούς τώρα αν δεν τα έχεις συμπληρώσει συμπληρώνεις με βάση το νέο...