Γενική Συνέλευση Φ.Σ. Πέμπτη 29/09/2011

Ιδιαίτερα ζητήματα που απασχολούν τη ΣΕΜΦΕ (όπως π.χ., συνδικαλιστικά, επαγγελματικά δικαιώματα, πρόγραμμα σπουδών κτλ.)

Συντονιστές: antony07, Chris

Ιάσωνας
Real Name: real name
Facebook ID: 0

Re: Γενική Συνέλευση Φ.Σ. Πέμπτη 29/09/2011

Δημοσίευση από Ιάσωνας »

Πέρα από αυτά που συζητάτε περί ΓΣ, καταλήψεων, κλπ, εγώ θα ήθελα να θίξω ένα άλλο ζήτημα, που μάλλον δεν είναι γνωστό σε πολλούς. :e_confused:

Ο κ.Σεραφετινίδης ενημέρωσε κάποιους φοιτητές δια ζώσης και κάποιους άλλους με email, ότι αρνείται να βάλει την εξεταστική τα Σ/Κ και στις διακοπές των Χριστουγέννων, γιατί είπε ότι τα Σ/Κ αρκετοί καθηγητές πηγαίνουν στα εξοχικά τους και τα Χριστούγεννα δικαιούνται κάποιες μέρες άδεια, την οποία και θα πάρουν για να ξεκουραστούν. Επίσης, είπε ότι, κατά την δική του άποψη, το πρόγραμμα αυτό της εξεταστικής αδικεί τους φοιτητές του Φυσικού Εφαρμογών, γιατί έχουν αρκετά εργαστήρια, τα οποία δεν μπορούν να παραγκωνισθούν για χάρη των εξετάσεων. Έτσι, ενημέρωσε ότι μάλλον θα σπάσει την επαναληπτική στα δύο και θα γίνει μία χειμερινή επαναληπτική και μία θερινή επαναληπτική. Επομένως, μάλλον το χειμώνα θα έχουμε 2 εξεταστικές (1 κανονική χειμερινή και 1 επαναληπτική χειμερινή) και το καλοκαίρι άλλες 2 ( 1 θερινή κανονική και 1 θερινή επαναληπτική). Τέλος, είπε ότι αν δεν θέλουμε να χαθεί το εξάμηνο, θα πρέπει οι καταλήψεις να τελειώσουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα, γιατί είναι χρονικά ανέφικτο να χωρέσουν σε 6 μήνες: 4 εξεταστικές, 2 εξάμηνα, διακοπές Χριστουγέννων, διακοπές Πάσχα, επίσημες αργίες του κράτους, κλπ. Όταν τον ρωτήσαμε "γιατί δεν τηρεί την απόφαση του Σιμόπουλου?", ο κ.Σεραφετινίδης αποκρίθηκε ότι η απόφαση της Συγκλήτου δεν είναι δεσμευτική και ότι και στους Πολιτικούς ο Γκόλιας δεν ακολούθησε την απόφαση της Πρυτανείας και αποφάσισε να αναβάλλει την έναρξη του εξαμήνου κατά 11 μέρες (από 10/10 σε 21/10), για να χωρέσει η επαναληπτική. :e_surprised:

Όπως καταλαβαίνετε, αν δεν ανοίξει η Σχολή την Πέμπτη, τότε την Δευτέρα 10/10 μετράμε, και επίσημα, την πρώτη χαμένη μέρα του εξαμήνου μας, κ.ο.κ. Να ξέρετε, λοιπόν, αγαπητοί συμφορουμίτες μου, ότι αν χαθεί το εξάμηνο, αποκλειστικά υπεύθυνη θα είναι η «πρωτοπόρα» παράταξη της ΔΑΠ, η οποία «πρωτοπορεί» ακόμα μία φορά και βάζει το συνδικαλιστικό της συμφέρον πάνω από το συμφέρον της Σχολής, αρνούμενη να στηρίξει το πλαίσιο «Ανοιχτή Σχολή» ή το πλαίσιο του ΚΚΕ. Θα μου πείτε: «δεν φταίνε και τα ΕΑΑΚ που κάνουν κατάληψη»? Φυσικά και φταίνε, αλλά από τα ΕΑΑΚ το περιμέναμε ότι θα κάνουν κατάληψη. Μόνο ένας πολιτικά άσχετος δε θα περίμενε να αντιδράσουν τα ΕΑΑΚ απέναντι στο νέο νόμο για την Παιδεία. Πόσοι, όμως, περίμεναν ότι η ΔΑΠ θα απαιτεί από τις άλλες παρατάξεις να στηρίξουν το δικό της πλαίσιο, γιατί εκείνη δε θέλει να στηρίξει το πλαίσιο των άλλων? Είναι αυτή συμπεριφορά παράταξης, που νοιάζεται για το καλό της Σχολής? Προφανώς όχι! Συνεπώς, αν την Πέμπτη κλείσει πάλι η Σχολή και χάσουμε 1 βδομάδα από το εξάμηνό μας, με αποτέλεσμα να στριμωχτεί κι άλλο το ήδη στριμωγμένο πρόγραμμα της Σχολής και με αποτέλεσμα να κάνουμε μαθήματα μέχρι τις 15/8/2012, τότε θα ξέρετε όλοι που θα βρείτε τους φταίχτες: Στα μπλε τραπεζάκια της ΔΑΠ :wink:

Η ΔΑΠ, με την εγωπαθή στάση της, αποδεικνύει περίτρανα ότι έχει μεταλλαχτεί σε αυτόνομη ομάδα με ιδιοτελή κίνητρα, με αδιαφορία για τη Σχολή μας, με επικοινωνιακό μοντέλο τον λαϊκισμό & με μόνο της μέλημα την πολιτικώς ορθή ψηφοθηρία :)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ιάσωνας την Σάβ Οκτ 01, 2011 7:18 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
O kanenas
Real Name: Αφροξυλάνθη
Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O kanenas »

Sorry, αυτή την ιστορία με τον Σιμόπουλο την έβγαλες από το κεφάλι σου ή σου έστειλε κι εσένα το mail? Θες να μας το δείξεις? Υπάρχει κάποιος/α φοιτητής/τρια που να έχει λάβει τέτοιο mail? Εμένα δε μου'χει έρθει.
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
Ιάσωνας
Real Name: real name

Δημοσίευση από Ιάσωνας »

Τον Σεραφετινίδη εννοείς? Εμένα μου το είπε από κοντά. Αυτός που επικοινώνησε με mail μαζί του του το είπε με mail
papagalakos

Δημοσίευση από papagalakos »

Ιάσωνας έγραψε:Πέρα από αυτά που συζητάτε περί ΓΣ, καταλήψεων, κλπ, εγώ θα ήθελα να θίξω ένα άλλο ζήτημα, που μάλλον δεν είναι γνωστό σε πολλούς. :e_confused:

Ο κ.Σεραφετινίδης ενημέρωσε κάποιους φοιτητές δια ζώσης και κάποιους άλλους με email, ότι αρνείται να βάλει την εξεταστική τα Σ/Κ και στις διακοπές των Χριστουγέννων, γιατί είπε ότι τα Σ/Κ αρκετοί καθηγητές πηγαίνουν στα εξοχικά τους και τα Χριστούγεννα δικαιούνται κάποιες μέρες άδεια, την οποία και θα πάρουν για να ξεκουραστούν. Επίσης, είπε ότι, κατά την δική του άποψη, το πρόγραμμα αυτό της εξεταστικής αδικεί τους φοιτητές του Φυσικού Εφαρμογών, γιατί έχουν αρκετά εργαστήρια, τα οποία δεν μπορούν να παραγκωνισθούν για χάρη των εξετάσεων. Έτσι, ενημέρωσε ότι μάλλον θα σπάσει την επαναληπτική στα δύο και θα γίνει μία χειμερινή επαναληπτική και μία θερινή επαναληπτική. Επομένως, μάλλον το χειμώνα θα έχουμε 2 εξεταστικές (1 κανονική χειμερινή και 1 επαναληπτική χειμερινή) και το καλοκαίρι άλλες 2 ( 1 θερινή κανονική και 1 θερινή επαναληπτική). Τέλος, είπε ότι αν δεν θέλουμε να χαθεί το εξάμηνο, θα πρέπει οι καταλήψεις να τελειώσουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα, γιατί είναι χρονικά ανέφικτο να χωρέσουν σε 6 μήνες: 4 εξεταστικές, 2 εξάμηνα, διακοπές Χριστουγέννων, διακοπές Πάσχα, επίσημες αργίες του κράτους, κλπ. Όταν τον ρωτήσαμε "γιατί δεν τηρεί την απόφαση του Σιμόπουλου?", ο κ.Σεραφετινίδης αποκρίθηκε ότι η απόφαση της Συγκλήτου δεν είναι δεσμευτική και ότι και στους Πολιτικούς ο Γκόλιας δεν ακολούθησε την απόφαση της Πρυτανείας και αποφάσισε να αναβάλλει την έναρξη του εξαμήνου κατά 11 μέρες (από 10/10 σε 21/10), για να χωρέσει η επαναληπτική. :e_surprised:
"Μπου!"
Ιάσωνας έγραψε:Να ξέρετε, λοιπόν, αγαπητοί συμφορουμίτες μου
Μ' αρέσει που το 'χεις πιάσει το νόημα και αντί να απευθύνεσαι στους συμφοιτητές σου απευθύνεσαι στους συμφορουμίτες σου. Μια αγκαλιά γεμάτη θαλπωρή, πολύ μακριά απ' την πραγματικότητα...
Όνειρα γλυκά.
Ιάσωνας έγραψε:Να ξέρετε, λοιπόν, αγαπητοί συμφορουμίτες μου, ότι αν χαθεί το εξάμηνο, αποκλειστικά υπεύθυνη θα είναι η «πρωτοπόρα» παράταξη της ΔΑΠ, η οποία «πρωτοπορεί» ακόμα μία φορά και βάζει το συνδικαλιστικό της συμφέρον πάνω από το συμφέρον της Σχολής, αρνούμενη να στηρίξει το πλαίσιο «Ανοιχτή Σχολή» ή το πλαίσιο του ΚΚΕ.
Καταλαβαίνεις τι ζητάς; Όχι ότι δεν έχει ξαναγίνει βέβαια, αλλά απ' τη φυσικότητα που λες κάποια πράγματα εγώ βγάζω το συμπέρασμα ότι είσαι τόσο... αφοσιωμένος στο σκοπό σου που αγνοείς στοιχειώδη δεδομένα, όπως οι διαφορές ΔΑΠ-ΠΚΣ, ότι αν ανοίξουν οι σχολές θα εφαρμοστεί ο ν. πλαίσιο κ.α.
Ιάσωνας έγραψε:Θα μου πείτε: «δεν φταίνε και τα ΕΑΑΚ που κάνουν κατάληψη»? Φυσικά και φταίνε, αλλά από τα ΕΑΑΚ το περιμέναμε ότι θα κάνουν κατάληψη. Μόνο ένας πολιτικά άσχετος δε θα περίμενε να αντιδράσουν τα ΕΑΑΚ απέναντι στο νέο νόμο για την Παιδεία.
Έχε υπόψιν σου ότι η ΕΑΑΚ πάνω από 20 φοιτητές δεν έχει, οπότε στο μεγαλύτερο μέρος απευθύνεσαι στους συμφοιτητές σου.
Εμένα δεν μου πέφτει λόγος αλλά αν σε κάποια φάση περπατάς στη σχολή και τρως γιαούρτια μη πεις ότι δε σε προειδοποίησα...
Ιάσωνας έγραψε:Πόσοι, όμως, περίμεναν ότι η ΔΑΠ θα απαιτεί από τις άλλες παρατάξεις να στηρίξουν το δικό της πλαίσιο, γιατί εκείνη δε θέλει να στηρίξει το πλαίσιο των άλλων? Είναι αυτή συμπεριφορά παράταξης, που νοιάζεται για το καλό της Σχολής?
Για να καταλάβω, εσύ ψηφίζεις ΚΝΕ, κάνεις παράπονα στη ΔΑΠ και τα βάζεις με το φοιτητικό σύλλογο;
Παπαπα...
Άβαταρ μέλους
C0n
Real Name: Κωνσταντίνος

Δημοσίευση από C0n »

Ρε φίλε, το είπαμε. Δε πειθεις. Ούτε εσυ ούτε το συναφι που έχεις μαζέψει γύρω σου. Αν θεωρείς ότι η καλύτερη πρακτική είναι να στόχοποιεις συναδέλφους σου με σκοπό να εξυπηρετήσεις το συμφέρον σου, έχουμε απαντήσει και σε εσένα αλλα και σε κάθε αναλγητο παρτάκια με δελτίο τύπου.

http://dapndfksemfe.blogspot.com/2011/09/2992011.html

Τραβά τώρα στα συντροφιά σου να τους πεις ότι τους καλούμε σε πλαίσιο ανοιχτή σχολη, σταματά να με καλείς να λερώσω το χέρι και το μυαλό μου με τον τροπο που δέχεσαι να το κανείς εσυ (δικαίωμα σου άλλωστε) και όταν σου ρίξουν και επισήμως μαύρο γιατι ναι, οποια ανακαλυψις! Οι τυποι ειναι ακομα τα ξυλινα κομματοσκυλα που ξ´ερεις και αγαπας, ξαναπιάσε τη διαδικτυακή σου παντιερα για να ξαναμοιρασεις ευθύνες. Σε διαφορετικών χρωμάτων τραπεζάκια.

Πάντως την πρακτική στοχοποίησης τη βιώσαμε πολυ έντονα πέρυσι. (ΚΕΠ ΣΕΜΦΕ?) έχεις καμία σχέση? όχι ότι θα το παραδεχόσουν βέβαια.

Άντε γιατί πολυ τράβηξε το αστείο με τη διαδικτυακή λάσπη. Έλα στην επομενη συνέλευση και πες τα εκει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος C0n την Σάβ Οκτ 01, 2011 8:05 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δε φοβάμαι τίποτα...

Δεν ελπίζω σε τίποτα....

ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ! :)
Άβαταρ μέλους
Skliraios
Real Name: Ιουλιος Μπιτζιμπιτζιδης

Δημοσίευση από Skliraios »

Ιάσωνας έγραψε:Πέρα από αυτά που συζητάτε περί ΓΣ, καταλήψεων, κλπ, εγώ θα ήθελα να θίξω ένα άλλο ζήτημα, που μάλλον δεν είναι γνωστό σε πολλούς. :e_confused:

Όπως καταλαβαίνετε, αν δεν ανοίξει η Σχολή την Πέμπτη, τότε την Δευτέρα 10/10 μετράμε, και επίσημα, την πρώτη χαμένη μέρα του εξαμήνου μας, κ.ο.κ. Να ξέρετε, λοιπόν, αγαπητοί συμφορουμίτες μου, ότι αν χαθεί το εξάμηνο, αποκλειστικά υπεύθυνη θα είναι η «πρωτοπόρα» παράταξη της ΔΑΠ, η οποία «πρωτοπορεί» ακόμα μία φορά και βάζει το συνδικαλιστικό της συμφέρον πάνω από το συμφέρον της Σχολής, αρνούμενη να στηρίξει το πλαίσιο «Ανοιχτή Σχολή» ή το πλαίσιο του ΚΚΕ. Θα μου πείτε: «δεν φταίνε και τα ΕΑΑΚ που κάνουν κατάληψη»? Φυσικά και φταίνε, αλλά από τα ΕΑΑΚ το περιμέναμε ότι θα κάνουν κατάληψη. Μόνο ένας πολιτικά άσχετος δε θα περίμενε να αντιδράσουν τα ΕΑΑΚ απέναντι στο νέο νόμο για την Παιδεία. Πόσοι, όμως, περίμεναν ότι η ΔΑΠ θα απαιτεί από τις άλλες παρατάξεις να στηρίξουν το δικό της πλαίσιο, γιατί εκείνη δε θέλει να στηρίξει το πλαίσιο των άλλων? Είναι αυτή συμπεριφορά παράταξης, που νοιάζεται για το καλό της Σχολής? Προφανώς όχι! Συνεπώς, αν την Πέμπτη κλείσει πάλι η Σχολή και χάσουμε 1 βδομάδα από το εξάμηνό μας, με αποτέλεσμα να στριμωχτεί κι άλλο το ήδη στριμωγμένο πρόγραμμα της Σχολής και με αποτέλεσμα να κάνουμε μαθήματα μέχρι τις 15/8/2012, τότε θα ξέρετε όλοι που θα βρείτε τους φταίχτες: Στα μπλε τραπεζάκια της ΔΑΠ :wink:

Η ΔΑΠ, με την εγωπαθή στάση της, αποδεικνύει περίτρανα ότι έχει μεταλλαχτεί σε αυτόνομη ομάδα με ιδιοτελή κίνητρα, με αδιαφορία για τη Σχολή μας, με επικοινωνιακό μοντέλο τον λαϊκισμό & με μόνο της μέλημα την πολιτικώς ορθή ψηφοθηρία :)

πραγματικα δε ξερω κατα ποσο ισχυει κατι τετοιο ,δε ξερω πως ενας καθηγητης πολυτεχνειου σε μια τετοια συγκυρια θα ελεγε θελω να παω στο εξοχικο μου,που και αληθεια να ηταν δε θα το ελεγε καταμουτρα σε κανενα....προσπαθεια εκφοβισμου φαινεται, παντα βεβαια κραταω τις επιφυλαξεις μου.

οσο για το δευτερο θεμα πραγματικα απορω, πως καποιος θεωρει υπευθυνη μια παραταξη που δεν κλεινει τη σχολη ,για το κλεισιμο της σχολης

δε ξερω κατα ποσο ενδιαφερει τον κοσμο αλλα επειδη ξερω, και δε γινεται να μην το πω ,η δαπ ειχε μια χαρα διαθεση να συνεργαστει με μας για να ανοιξει η σχολη το οτι κατι τετοιο δεν εγινε εχει να κανει με αλλες παραμετρους.

Απλα για να μην ακουγονται πραγματα που δεν ειναι αληθη
http://www.freewebs.com/hellian00/300%204.gif

ο πληθωρισμός του φαίνεσθαι έχει ρίζες στη έλλειψη του είναι.

Occasio aegre offertur, facile amittitur - Opportunity is offered with difficulty, lost with ease. (Publius Syrus)

http://www.neobux.com/?r=SKLIRAIOS
papagalakos

Skliraios έγραψε:η δαπ ειχε μια χαρα διαθεση να συνεργαστει με μας για να ανοιξει η σχολη το οτι κατι τετοιο δεν εγινε εχει να κανει με αλλες παραμετρους.
Άλλες παραμέτρους όπως για παράδειγμα ότι χωρίς κανένα πολιτικό κριτήριο προτιμήσατε τη ΠΚΣ που είχε περισσότερες πιθανότητες να βγει;
Και τώρα που κατάλαβες ότι χωρίς τη ΔΑΠ δε βγαίνει και ότι αυτή δεν κατεβαίνει με τη ΠΚΣ έχεις σκυλιάσει;

Είστε πραγματικά όπου φυσάει ο άνεμος, προσπαθώντας να κερδίσετε λασπολογώντας τους άλλους.
Το 'χω ξαναπεί, πραγματικά δε σας λείπει τίποτα από γνωστούς πολιτικούς.

Επιπλέον αρχίζω να πιστεύω ότι όσο περισσότερο μιλάτε τόσο χειρότερα τα κάνετε μόνοι σας, οπότε παρακαλώ, συνεχίστε.
Edit: Κάτι σαν τους οικολόγους πράσινους*
mathformath
Real Name: οργισμένο νιάτο

Δημοσίευση από mathformath »

Θα αρρωστησουμε στο τελος με ολα αυτα?? Και τι θα γινει δηλαδη με τα εαρινα μαθηματα??? Θα πρεπει να περιμενουμε μεχρι το καλοκαιρι?? Αν καποιος ας πουμε χρωσταει 6 εαρινα τι να κανει??? Και πως γινεται τωρα να μην τηρουν την αποφαση του πρυτανη, αλλα οταν δοθηκε εντολη δεν ξερω απο που, για να παραταθει κατα μια βδομαδα η εξεταστικη περιοδος την ακολουθησε αυτην την εντολη. Τωρα ομως εξοχικα και διακοπες. Λες και τους ειπαμε να κατσουν ολα τα σκ αθηνα. Το πολυ ο καθενας τους να χασει δυο σαββατοκυριακα. Ειπε οτι θελουν οι καθηγητες να πανε στα εξοχικα τους?????? Πως γινεται.........

Eπιπλέον αρχίζω να πιστεύω ότι όσο περισσότερο μιλάτε τόσο χειρότερα τα κάνετε μόνοι σας, οπότε παρακαλώ, συνεχίσιστε
Δεν πας πισω. Απλα για σενα φροντιζουν αλλοι και σβηνουν αυτα που γραφεις. Κι επισης σβηνουν και τα σχολια πανω σε αυτα που γραφεις. Εχεισ γραψει πανω απο 10 φορες σε αυτο το topic οτι πρεπει να ασκησεις σωματικη βια σε συγκεκριμενη μεριδα φοιτητων που σηκωνουν το χερι το στην γενικη συνελευση. Αυτο λεγεται εκφοβισμος. Εχεις γραψει κι αλλα, εκ των οποιων τα μισα δεν ειναι καν δικα σου, εξ'ου και "παπαγαλακος".
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mathformath την Σάβ Οκτ 01, 2011 8:29 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Skliraios

papagalakos έγραψε: Άλλες παραμέτρους όπως για παράδειγμα ότι χωρίς κανένα πολιτικό κριτήριο προτιμήσατε τη ΠΚΣ που είχε περισσότερες πιθανότητες να βγει;
Και τώρα που κατάλαβες ότι χωρίς τη ΔΑΠ δε βγαίνει και ότι αυτή δεν κατεβαίνει με τη ΠΚΣ έχεις σκυλιάσει;

Είστε πραγματικά όπου φυσάει ο άνεμος, προσπαθώντας να κερδίσετε λασπολογώντας τους άλλους.
Το 'χω ξαναπεί, πραγματικά δε σας λείπει τίποτα από γνωστούς πολιτικούς.

Επιπλέον αρχίζω να πιστεύω ότι όσο περισσότερο μιλάτε τόσο χειρότερα τα κάνετε μόνοι σας, οπότε παρακαλώ, συνεχίστε.
Edit: Κάτι σαν τους οικολόγους πράσινους*
δε ξερω γιατι νομιζεις οτι εχω σκυλιασει αλλωστε οπως βλεπεις δεν πολυασχολουμαι
και δε με ενδιαφερει φιλε μου τι θα κανουν οι παραταξεις νιωσε....
δεν ειμασταν παραταξη τα παιδια που κατεβηκαμε στη συνελευση με το εν λογω πλαισιο
Βγαλε το παραταξιακο πρισμα σου φιλε και δες τι εγινε....
Το πλαισιο ανοιχτη σχολη αποσυρθηκε κι ο καθενας ψηφισε με δικα του κριτιρια οτι ηθελε γιατι πολυ απλα δεν ειμαστε παραταξη!!!
ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΚΡΙΤΙΡΙΑ
και θα σε παρακαλουσα να μην χρησιμοποιεις πλυθηντικο δεν λασπολογουμε δεν το καναμε !
ο καθενας σα Μοναδα ειναι ελευθερος να το κανει
Σαν Ομαδα καναμε μια κινηση για να ανοιξει η σχολη.
Η προσπαθεια για εντυπωσεις μεσα απο ενα φορουμ ειναι ευκολη και παλια βρες κατι καινουργιο φιλε μου

Occasio aegre offertur, facile amittitur - Opportunity is offered with difficulty, lost with ease. (Publius Syrus)

papagalakos

Skliraios έγραψε: δε ξερω γιατι νομιζεις οτι εχω σκυλιασει αλλωστε οπως βλεπεις δεν πολυασχολουμαι
και δε με ενδιαφερει φιλε μου τι θα κανουν οι παραταξεις νιωσε....
δεν ειμασταν παραταξη τα παιδια που κατεβηκαμε στη συνελευση με το εν λογω πλαισιο
Βγαλε το παραταξιακο πρισμα σου φιλε και δες τι εγινε....
Το πλαισιο ανοιχτη σχολη αποσυρθηκε κι ο καθενας ψηφισε με δικα του κριτιρια οτι ηθελε γιατι πολυ απλα δεν ειμαστε παραταξη!!!
ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΚΡΙΤΙΡΙΑ
και θα σε παρακαλουσα να μην χρησιμοποιεις πλυθηντικο δεν λασπολογουμε δεν το καναμε !
ο καθενας σα Μοναδα ειναι ελευθερος να το κανει
Σαν Ομαδα καναμε μια κινηση για να ανοιξει η σχολη.
Η προσπαθεια για εντυπωσεις μεσα απο ενα φορουμ ειναι ευκολη και παλια βρες κατι καινουργιο φιλε μου
Δυστυχώς για 'σένα ούτε εγώ είμαι σε παράταξη, ούτε όλοι αυτοί που ψηφίζουν κατάληψη και σε τόσες σχολές.

Δε βιάζομαι να βγάλω συμπεράσματα. Δεν σας λέω κομμουνιστές επειδή ψηφίσατε ΠΚΣ, ούτε δεξιούς επειδή φλερτάρετε με τη ΔΑΠ. Ούτε καν ΠΑΣΌΚους, παρόλο που ξεκάθαρα αυτή τη πολιτική εξυπηρετείται.
Απλώς λέω ότι είστε τελείως ανερμάτιστοι και χωρίς συγκρότηση.

Μπορεί να σε βολεύει τη μια να είσαι παράταξη, οπορτουνίστικη και λασπόζουσα και την άλλη να γίνεστε ατομικότητες, αλλά δεν ξεγελάς κανέναν. Το ότι δεν έχεις όργανα, διαδικασίες κ.λπ. δεν σημαίνει ότι δε λειτουργείς με συντεταγμένο και ταυτόχρονα συντηρητικό τρόπο.

Υ.Γ. Εγώ εντυπωσιάζω και από κοντά όμως 8)
Off Topic
edit: mathformath σε προσωπικές επιθέσεις και λάσπες δεν θα απαντήσω, άσε που αυτά που γράφεις είναι το λιγότερο αστεία.
Όπως είπα, συνεχίστε. Πλάκα έχετε.
Άβαταρ μέλους
O kanenas
Real Name: Αφροξυλάνθη
Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O kanenas »

Να ηρεμήσουν οι τόνοι παρακαλώ, γιατί δεν οδηγεί πουθενά το ξεκατίνιασμα.
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
Άβαταρ μέλους
Skliraios

papagalakos έγραψε:

Μπορεί να σε βολεύει τη μια να είσαι παράταξη, οπορτουνίστικη και λασπόζουσα και την άλλη να γίνεστε ατομικότητες, αλλά δεν ξεγελάς κανέναν. Το ότι δεν έχεις όργανα, διαδικασίες κ.λπ. δεν σημαίνει ότι δε λειτουργείς με συντεταγμένο και ταυτόχρονα συντηρητικό τρόπο.

Υ.Γ. Εγώ εντυπωσιάζω και από κοντά όμως 8)
Off Topic
edit: mathformath σε προσωπικές επιθέσεις και λάσπες δεν θα απαντήσω, άσε που αυτά που γράφεις είναι το λιγότερο αστεία.
Όπως είπα, συνεχίστε. Πλάκα έχετε.
φιλτατε ...
μαλλον εσυ εχεις πλακα ,δε ξερεις κανενα μας κι ομως μας κρινεις
δε ξερεις πως λειτουργησαμε αυτες τι βδομαδες κι ομως μας κρινεις
απορω αν εχεις εμφανιστει και σε συνελευση
δε θελω να ξεγελασω κανενα ,απο την αρχη ημουν σε ολους ανοιχτο βιβλιο
αλλοι κρυβονται στις ιδεολογιες τους
Off Topic
οι προσωπικες επιθεσεις ειναι βιλαετι σου μαλλον και δε πρεπει κανεις να το πειραζει

papagalakos

Επειδή το 'χεις απορία, δεν έχω χάσει συνέλευση στη ΣΕΜΦΕ από όταν μπήκα και αφού άλλαξα σχολή, ξέρω ποιοί είστε και σας έχω δει και ακούσει στις συνελεύσεις.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=o3638z9sRYE[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Lelouch
Real Name: Lelouch

Δημοσίευση από Lelouch »

Σωστός ο Σεραφετινίδης. Πράγματι είναι η καλύτερη λύση έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα να σπάσει η επαναληπτική σε δύο. Μακάρι να εφαρμοστεί...
I was dead until the moment I met you. I was a powerless corpse pretending to be alive. Living without power, without the ability to change my course, was akin to a slow death. The world will change. I 'll change it. I destroy the world, create the world.
Άβαταρ μέλους
chArAls
Real Name: Χαρης

Δημοσίευση από chArAls »

Παπαγαλακο μιλας πολυ και λες βλακειες.Αλλα μαλλον επειτηδες το κανεις.Αυτος ειναι ο σκοπος σου.Να αρχισει το ξεκατινιασμα για να μας φερεις στο επιπεδο σου.

Σορρυ αλλα να μιλας εσυ για προσωπικες επιθεσεις και πως απαξιεις να απαντησεις...Ε οχι γελαει ολο το φορουμ μαζι σου χρονια τωρα.Καλα το ειχες παρει ενα διαστημα και δεν εγραφες επειδη εκανες μουτρα.Δεν μπορεις να ξαναρχισεις τωρα,επειδη οσες συνελευσεις μας και να εχεις παρακολουθησει,δεν σου πεφτει λογος?Οχι θα μας κανεις κουμαντο και θα μας δειρεις κιολας(ε αυτο μαλλον για πλακα το ελεγες γιατι αλλιως δεν μπορει)στην σχολη μας.Για ξαναδες στην γωνια...Πηγαινε καμαρι μου στους μεταλειολογους να κανεις καταληψη.Τι δουλεια εχεις στο ιντερνετ?Ή φοβασαι πως θα ερθει κανα βανακι παλι?

Και για τα οσα λες περι οπου φυσαει ο ανεμος.Μαλλον κανεις μουτρα και στην λογικη.Δεν μας ενδιαφερουν τα πολιτικα σας.Δεν μας ενδιαφερουν οι διαφορες σας.Δεν μας ενδιαφερουν οσα σας χωριζουν και ουτε προκειται να εμπλακουμε.Κυριως ολα αυτα δεν θα γινουν στο πρωτο πλυθηντικο.Ο,τι θελει ο καθενας απο εμας το κανει μονος του.Εμεις θα ψηφισουμε οπου πιστευουμε πως θα ειναι καλυτερα για να ανοιξει η σχολη μας.Γκε γκε?
Off Topic
Και τωρα να μιλας με τετοια συμπεριφορα και αποψεις για συντηρηση...Ελεος...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος chArAls την Σάβ Οκτ 01, 2011 11:03 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ειδικά Θέματα”