obelix έγραψε:
Ένα αντίστοιχο είναι με 10 σακιά λίρες(με άγνωστο αριθμό λιρών το κάθε σακι),ενα εκ των οποίων έχει κάλπικες,και ξέρεις ότι μια κάλπικη ζυγίζει 9 γρ. και μια κανονική 10 γρ.Πρέπει να βρείς ποιό σακί περιέχει καλπικες μετρώντας μια φορά σε ηλεκτρονική ζυγαριά.
Κι αυτό το ξέρω γαμώτο!!! λλά είναι πολύ καλό!
Βάλ'τε ρε κανένα άλλο που να μην το ξέρω
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
Λοιπον τωρα με βαζανισει αυτος που μου ειπαν οποτε θα μοιραστειτε τα βασανα μου..Απλως αν βρειτε την απαντηση δημοσιευστε τη σε .
Εχετε 10 τσουβαλια με λιρες.To καθε τσουβαλι περιεχει 100 λιρες.Οι καλπικες ζυγιζουν 90g η καθεμια και οι κανονικες 100g.Το ενα απο αυτα ειναι γεματο με καλπικες και τα 9 γεματα κανονικες.Αυτη τη φορα εχετε μια ζυγαρια.Πως βρισκετε ποιο εχει τις καλπικες με 1 ζυγισμα;
nouvelle vague, ο γρίφος ξαναγράφτηκε λίγο πριν τον γράψεις εσύ, αλλά νομίζω ότι δε δουλεύει το hide!!
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
Με προλαβε ο obelix γ@μωτο!timo τελικα δεν διορθωσα την αρχικη απαντηση μου.Την αφησα λαθος.Το ειπα κ πιο πανω..
Τελευταιος του theos
21, τα καπνιζεις κ με τις γοπες φτιαχνεις 7.Τα καπνιζεις κ μενουν 7 γοπες.Με τις 6 γοπες φτιαχνεις αλλα 2.Τα καπνιζεις και μενουν 2 γοπες κ μια που εμεινε πριν απο τα 7 μας φτιαχνουν αλλο 1 τσιγαρο.Αρα απο τα αρχικα 21 φτιαχνεις αλλα 10
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nouvelle vague την Τρί Οκτ 23, 2007 1:04 am, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
theos έγραψε:Το πρώτο απαντήθηκε από τον Wizard εδώ και ώρα. Obelix αυτό είναι πρόβλημα στο βιβλίο της πρώτης γυμνασίου (όσοι κάνουν ιδιαίτερα θα το ξέρουν ότι λέω αλήθεια)
οκ(δεν κάνω ιδιαίτερα) δεν ήθελα να υποτιμήσω τη νοημοσύνη κανενός..μπορούμε να ανεβάσουμε και NP-Complete προβλήματα για αντβάνσντ επίπεδα... http://gr.eternityii.com/
theos έγραψε:Το πρώτο απαντήθηκε από τον Wizard εδώ και ώρα. Obelix αυτό είναι πρόβλημα στο βιβλίο της πρώτης γυμνασίου (όσοι κάνουν ιδιαίτερα θα το ξέρουν ότι λέω αλήθεια)
οκ(δεν κάνω ιδιαίτερα) δεν ήθελα να υποτιμήσω τη νοημοσύνη κανενός..μπορούμε να ανεβάσουμε και NP-Complete προβλήματα για αντβάνσντ επίπεδα... http://gr.eternityii.com/
Δεν το είπα υπ'αυτήν την έννοια αρχικά. Εγώ είχα μείνει όταν το είχα δει πρώτη φορά. Είναι απίστευτης δυσκολίας για πρώτη γυμνασίου
Μετά βέβαια (αφού είχε απαντηθεί) το είπα αστειευόμενος ότι είναι εύκολο, αλλά δεν είναι
Λογική είναι η τέχνη να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση!!!