Κακοκαιρία & Εξεταστική

Συζητήσεις για όσα θα πρέπει να ξέρει ένας σωστός φοιτητής!

Συντονιστές: Ryu, antony07

Άβαταρ μέλους
sweet-fairy
Real Name: Νούσια Ανέτα

Re: Κακοκαιρία & Εξεταστική

Δημοσίευση από sweet-fairy »

Θα ανακοινώσουν κατά τις 4 το μεσημέρι τι θαγίνει αύριο με δημόσιους υπαλλήλους,σχολεία,... και λογικά με εμάς.Αναμείνατε!!!!
ΕικόναΕικόνα Εικόνα Εικόνα
O_Xamenos
Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
Facebook ID: 682417817
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O_Xamenos »

απο την προηγουμενη μου εμπειρια κατι μου λεει οτι αυριο κατα τις 8μιση το πρωι θα μαθουμε οτι δεν θα γινουν τα μαθηματα οπως ειχε γινει και πριν 2 χρονια...
Εικόνα
Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα

Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Άβαταρ μέλους
skywalker
Real Name: skywalker
Facebook ID: 0
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από skywalker »

Wizard έγραψε:Ενώ εδώ συνεχίζει να ρίχνει χιόνι σε σημείο που τα αμάξια είναι ήδη άσπρα, φτάσαμε και τα 666 μέλη σήμερα :P Λέτε να είναι σημαδιακό?
Σάββατο 16 Φεβρουαρίου = 58+16+141 = 226=10=1 δηλαδή η αρχή....
:bs: :bs2:
kapoios exei poli eleythero xrono :P
Θελω να φυγουν τα κομματα Εδω και Τωρα απο το ΕΜΠ...
Εικόνα Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Qbric

Δημοσίευση από Qbric »

xoris na thelo na gino mantis kakon, simmetexo se metaptyxiako tou Panepistimiou (diatmimatiko me ti SEMFE) kai aurio dnoume mathima, o kathigitis tou mathimatos mou apadise oti i eksetasi tha ginei kanonika ektos sygklonistikou aprooptou...
tora kai ego apla perimeno...
Άβαταρ μέλους
Wizard
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Μάνος Ικάριος
Facebook ID: Manos.Ikarios

Δημοσίευση από Wizard »

Άλλο το μεταπτυχιακό άλλο το προπτυχιακό Qbric...
Άλλο να έχεις 20 και 30 άτομα τα οποία στην τελική τα παίρνεις και ένα τηλέφωνο, ή δεν έγινε και τίποτα αν δεν έρθουν κάποιοι να γράψουν σε συννενόηση με τον καθηγητή, άλλο 1000 άτομα από τα οποία άλλα μένουν Μελίσσια, άλλα Άγιο Στέφανο και άλλα ακόμα και Χαλκίδα.

Μόλις άκουσα ότι τα σχολεία της δυτικής Αττικής αύριο θα είναι κλειστά πάντως.
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
Άβαταρ μέλους
Wizard
Forum Administrator
Forum Administrator

Δημοσίευση από Wizard »

pao132003 έγραψε:εγώ δεν ένιωσα τίποτα

μακάρι να ακυρωθούν οι εξετάσεις κι ας γίνει το πρόγραμμα όπως θέλει. δε γίνεται να διαβάσεις μια τέτοια άσπρη μέρα!!
Neo έγραψε:Τι σεισμός ρε; Κάνα δυνατό φύσημα του αέρα θα ήταν :P
in.gr έγραψε: Ασθενής σεισμική δόνηση 4,4 βαθμών Ρίχτερ σημειώθηκε στις 3:33 τα ξημερώματα της Κυριακής στην Πάρνηθα. Το επίκεντρό της εντοπίζεται στην περιοχή της Φυλής στους πρόποδες της Πάρνηθας.
Όσο να 'ναι, στον 7ο όροφο καταλαβαίνω πότε γίνεται σεισμός :P
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
Άβαταρ μέλους
alexaiv
Real Name: Αλέξης Αϊβαλιώτης

Δημοσίευση από alexaiv »

Τι μου λέτε τώρα εδώ το έχει σχεδόν στρώσει στη Βούλα! Και χιονίζει συνέχεια εδώ και καμιά ώρα. Δεν μας βλέπω αύριο να δίνουμε ανάλυση (εννοείται πως ούτε κ εγώ μπορώ να διαβάσω :P )
O_Xamenos
Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
Facebook ID: 682417817
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O_Xamenos »

γουιζαρντ....υπαρχει και το κουμπι εντιτ διαολε!!!!! :P
alexaiv έγραψε:Τι μου λέτε τώρα εδώ το έχει σχεδόν στρώσει στη Βούλα! Και χιονίζει συνέχεια εδώ και καμιά ώρα. Δεν μας βλέπω αύριο να δίνουμε ανάλυση (εννοείται πως ούτε κ εγώ μπορώ να διαβάσω )
τι ωραιο συναισθμηα και αυτο... χιονιζει και δεν μπορω να διαβασω... το ειχα και εγω μεχρι που μετακομισα σε αυτο τον διαολοτοπο που χιονιζει 3-4 φορες καθε χειμωνα...
θυμαμαι τι καλα ηταν στην καλλιθεα... επεφτε το χιονι, μην φανταστεις μερικες νιφαδες ηταν, και επαιρνες ενα τεραστιο χαμογελο... τοστρωσαι τοστρωσαι φωναζες οταν εβλεπες οτι αρχιζουν να ασπριζουν τα καπο των αυτοκινητων... και ησουν τοσο μα τοσο σιγουρος οτι αυριο δεν θα εχεις μαθημα...
και τωρα τι??? το χιονι απλα ενα καιρικο φαινομενο που σε αφηνει αποκλεισμενο στο σπιτι σου για αρκετο καιρο... παιρνει καμια βδομαδα να λιωσει ολοκληρωτικα και μεχρι τοτε πρεπει να αγνοεις τους μαυρους παγους στις ακρες των δρομων απο τα εκχιονιστικα και πρεπει να εισαι πολυ προσεκτικος το βραδυ με το αμαξι γιατι παγωνει ο δρομος...

σκατα...
Εικόνα
Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα

Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Άβαταρ μέλους
skywalker
Real Name: skywalker
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από skywalker »

1)Edo zografou xionizei pali agria...
2)Poloi seismoi den ginonte teleytaia?
3)@wiz tora exo arxisei na katalabeno pos ayxanete ta post sas oi moderators... 2 post to synexomena...Emena tha me eixate kraxei...Apla to leo...Mipos prepei na kano kai report...Exo bebarimeno istoriko exalou :P...
Θελω να φυγουν τα κομματα Εδω και Τωρα απο το ΕΜΠ...
Εικόνα Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Wizard
Forum Administrator
Forum Administrator

Δημοσίευση από Wizard »

Το δεύτερο ποστ έγινε 40 λεπτά μετά...
Ήμαρτον δηλαδή, τι συγκρίνεις?

Edit: Αν σου ανεβάσω τον counter των posts θα σταματήσεις να postάρεις βλακείες και να μας αφήσεις στην ησυχία μας sky? Εγώ προτίθεμαι να το κάνω, αλλά μόλις γράψεις 2 offtopic τρως ban στο καπάκι και μηδενισμό των posts. Δέχεσαι τη συμφωνία?
alexk
Real Name: alex

Δημοσίευση από alexk »

Στον Γέρκα έχει 20 ποντους χιονι.Οι δρομοι τωρα ειναι παλι κλειστοι.Μονο με αλυσιδες κινησαι τουλαχιστον φανταζομαι μεχρι καποιο υψος στη Μεσογειων.Χθες το βραδυ αν δεν ειχα αλυσιδες δεν επαιζε να γυρναγα σπιτι.Και σημερα το βραδυ θα ειναι χειροτερα. Εν τω μεταξυ το χιονι αυξανεται συνεχεια οσο περναει η ωρα.
Χωρις να θελω να δημιουργησω εντυπωσεις δε νομιζω οτι θα δωθει αυριο η Αναλυση στις 8.30 το πρωι.Εδω αναβληθηκαν αλλα μαθηματα με λιγοτερο χιονι.Σ αυτο δεν θα το αναβαλλουν...?
Άβαταρ μέλους
LocknLoad
Forum Administrator
Forum Administrator

Δημοσίευση από LocknLoad »

Δλδ το ολοκληρωτικο μπουρδελιασμα της εξεταστικης ειναι λιγο χιονι και ενας αγριος σεισμος μακρια?
Ναι, [you] σε παρακολουθώ!

Εικόνα

@[you]
Εικόνα
alexk
Real Name: alex

Δημοσίευση από alexk »

Φίλε μου για κάποιους δεν είναι απλά λίγο χιόνι.
Τώρα που το βλέπεις εσύ σου φαίνεται παιχνίδι.Το βράδυ κ αύριο το πρωι λένε οτι θα έχει παγετό!Ξέρεις σε τι μπορει να μετατραπει αυτο το χιονι με ενα παγετό?Κ μην ξεχνας οτι ουτε κρατικη μηχανη υπάρχει για να βοηθησει αλλα ουτε κ ο ελληνας οδηγος εχει εμπειρια απο τέτοια πραματα.
Χθες το βραδυ κανεις δεν ειχε τη διαθεση να βαλει αλυσιδες.Ή βαριοντουσαν ή αγνοουσαν τον κίνδυνο. Γι αυτο κ 2-3 αρχισαν τα τετακε στο δρομο.
Ο ελληνας οδηγος ειναι πολυ μάγκας αλλωστε κ τα ξερει κ ολα...
Άβαταρ μέλους
ran-tan-plan
Real Name: fr

Δημοσίευση από ran-tan-plan »

Μολις βγηκε ανακοινωση (στις γενικες ανακοινωσεις ΕΜΠ) η οποια ανφερει οτι αναβαλεται η εξεταστικη στις 18. :ssss:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ran-tan-plan την Κυρ Μάιος 25, 2008 9:42 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
nicolas
Άβαταρ μέλους
armaos
Real Name: Αρμαος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από armaos »

Βγήκε ανακοινωση!!!!!!

Αναβάλλονται τα αυριανα!!!!!!! μπείτε ντυα και δειτε το
Εγω παω για χιονοπολεμο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ακαδημαϊκά”