Συναρτησιακή Ανάλυση I
Συντονιστές: Ryu, markelos, meleneemil, Nasia!
- kostas213
- Forum Administrator

- Real Name: Κωνσταντίνος
Re: Συναρτησιακή Ανάλυση I
Και εγώ μια χαρά το βλέπω μέσα από τον Firefox. Δοκίμασε να εγκαταστήσεις τον τελευταίο Adobe Reader http://www.adobe.com/products/acrobat/readstep2.html.
There's no place like ::1
Συναρτησιακή Ανάλυση I
Paidia, mporei kapoios na mou pei poia einai h ulh ths sunarhsiakhs se KEFALAIA?
Gia paradeigma, Kef.1, paragrafoi i,ii,iii, Kef.2, paragrafoi....,klp
Euxaristw
Gia paradeigma, Kef.1, paragrafoi i,ii,iii, Kef.2, paragrafoi....,klp
Euxaristw
-
galois
- Real Name: johny
- Facebook ID: 0
παιδιά μπορεί να με ενημερώσει κάποιος που έχει φτάσει ο Αργυρός στο μάθημά του? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
-
galois
και για να μην παίρνω χωρίς να δίνω εδώ είναι ένα λινκ(το οποίο θέλει κάποιες μετατροπές
) της συναρτησιακής του Rudin τώρα δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει
h**p://r@[email protected]/files/83426228/Functional_Analysis_-_Rudin.djvu
α και είναι djvu οπότε θα χρειάζεται μάλλον κάτι τέτοιο
http://www.djvu-to-pdf.com/
h**p://r@[email protected]/files/83426228/Functional_Analysis_-_Rudin.djvu
α και είναι djvu οπότε θα χρειάζεται μάλλον κάτι τέτοιο
http://www.djvu-to-pdf.com/
tin paraskevi mpike sto deftero kefalaio.einai stin arxi akoma
-
galois
κάποιες από τις δημοσιεύσεις του Αργυρού για εγκυκλοπαιδικά και ερευνητικά ενδιαφέροντα
- Συνημμένα
-
- argiros1.rar
- (1.79 MiB) Μεταφορτώθηκε 172 φορές
-
galois
και εδώ κάποιες 
- Συνημμένα
-
- argiros2.rar
- (1.84 MiB) Μεταφορτώθηκε 135 φορές
- armaos
- Real Name: Αρμαος
- Επικοινωνία:
ρε παιδια να κανω μια ερωτηση;
ενας τελεστης Τ λεγεται καλα ορισμενος οταν ισχυει αυτο: " αν Τ(a) ≠ Τ(a') τότε a ≠ a' " ;
Εχω κολλησει κ δεν μπορω να το βρω καπου για να ειμαι σιγουρος.
ενας τελεστης Τ λεγεται καλα ορισμενος οταν ισχυει αυτο: " αν Τ(a) ≠ Τ(a') τότε a ≠ a' " ;
Εχω κολλησει κ δεν μπορω να το βρω καπου για να ειμαι σιγουρος.
Ένας τελεστής είναι καλά ορισμένος όταν απεικονίζει κάθε στοιχείο του πεδίου ορισμού του σε μοναδικό στοιχείο του πεδίου τιμών του. Δηλαδή α=β έπεται Τ(α)=Τ(β). Αυτό που γράφεις είναι ισοδύναμο. Πρέπει πρώτα να δείξεις ότι σου δίνει εικόνα για κάθε στοιχείο του πεδίου ορισμού και μετά ότι ισχύει η συνεπαγωγή α=β έπεται Τ(α)=Τ(β) (ή αυτή που έγραψες).
Δηλαδή, για να είναι ένας τελεστής καλά ορισμένος, θα πρέπει, αν Τ(α)=β, τότε για κάθε α'=α και β'=β να συνεπάγεται ότι Τ(α')=β'.
Μπορεί να φαίνεται λίγο περιττό σε σχέση με αυτό που έγραψε ο Σέργιος παραπάνω, αλλά μπορεί κανείς να το έχει υπόψη του σε κάθε περίπτωση ορισμού.
Αυτό, λοιπόν, με λόγια σου λέει ότι αν ορίσεις μία σχέση ανάμεσα σε δύο αντικείμενα, τότε αυτή δε θα πρέπει να εξαρτάται από τον εκπρόσωπο που θα επιλέξεις στις κλάσεις ισοδυναμίας. Εδώ ο τελεστής είναι η σχέση, ενώ η ισότητα είναι η σχέση ισοδυναμίας που διαμερίζει το σύνολο σε κλάσεις ισοδυναμίας.
Μπορεί να φαίνεται λίγο περιττό σε σχέση με αυτό που έγραψε ο Σέργιος παραπάνω, αλλά μπορεί κανείς να το έχει υπόψη του σε κάθε περίπτωση ορισμού.
Αυτό, λοιπόν, με λόγια σου λέει ότι αν ορίσεις μία σχέση ανάμεσα σε δύο αντικείμενα, τότε αυτή δε θα πρέπει να εξαρτάται από τον εκπρόσωπο που θα επιλέξεις στις κλάσεις ισοδυναμίας. Εδώ ο τελεστής είναι η σχέση, ενώ η ισότητα είναι η σχέση ισοδυναμίας που διαμερίζει το σύνολο σε κλάσεις ισοδυναμίας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος fotispnb την Πέμ Απρ 16, 2009 2:55 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- armaos
- Real Name: Αρμαος
- Επικοινωνία:
παιδες να στε καλα! η πλακα ειναι οτι περιμενα απαντηση κατα προτιμηση απο εναν απτους δυο σας.
Αλλα κ απ τους δυο; Ευχαριστω πολυ!!Ωραια, θα ξαναστειλω αμα εχω καμμια απορια

Αλλα κ απ τους δυο; Ευχαριστω πολυ!!Ωραια, θα ξαναστειλω αμα εχω καμμια απορια
paidia, tin evdomada pou tha leipei to trito etos tha kanoume mathima sinartisiaki?
Είχα κάνει λάθος και το διόρθωσα. Αυτό που είχα γράψει προηγουμένως ήταν αναγκαία, αλλά όχι ικανή συνθήκη.
-
kingdiamond
- Real Name: tasos
Νομίζω ότι καλά ορισμένος τελεστής σημαίνει να μην είναι πλειονότιμη συνάρτηση.Αν ορίζεται σε ένα υποσύνολο του αρχικού χώρου,πρέπει ενα στοιχείο αυτού του υποσυνόλου να έχει μία και μοναδική εικόνα.
Κι ο πλειονότιμος τελεστής οφείλει να είναι καλά ορισμένος προκειμένου να έχει νόημα. Το πεδίο τιμών πλειονότιμου τελεστή είναι ένα υποσύνονολο ενός δυναμοσυνόλου κι όχι περισσότερα από ένα στοιχεία. Δηλαδή, οι τιμές του είναι σύνολα στοιχείων κι όχι περισσότερα του ενός στοιχεία.